ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ – ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΜΕ ΟΔΥΝΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;;;

    Κοινοποίηση:
    pashinyan

    Ο Νικόλ Πασινιάν, πρωθυπουργός της Αρμενίας, ανακοίνωσε πριν από λίγο πως η χώρα του έφτασε σε «οδυνηρή» συμφωνία παράδοσης με το Αζερμπαϊτζάν για το Ναγκόρνο-Καραμπάχ, που θα σημάνει το τέλος των εχθροπραξιών, ενώ τα αζέρικα στρατεύματα βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Αρτσάχ, Στεπανακέρτ.

    Ο ίδιος έγραψε στο προφίλ του στο Facebook το εξής:

    «Αγαπητοί πολίτες, αδελφοί και αδελφές, για μένα προσωπικά και για όλους μας, πήρα μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση. Μαζί με τους προέδρους της Ρωσίας και του Αζερμπαϊτζάν, υπέγραψα μια δήλωση για τον τερματισμό του πολέμου του Καραμπάχ από τη 01:00 π.μ.».

    Επίσης, ο Αρμένιος πρωθυπουργός χαρακτήρισε το κοινό κείμενο της συμφωνία ως «οδυνηρό» τόσο για εκείνον όσο και για τον λαό της χώρας του.

    Սիրելի հայրենակիցներ, քույրեր եւ եղբայրներ. անձամբ իմ եւ բոլորիս համար ծանր, չափազանց ծանր որոշում եմ կայացրել:…

    Δημοσιεύτηκε από Nikol Pashinyan / Նիկոլ Փաշինյան στις Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

    Η νίκη των τουρκοαζέρων αλλάζει τα δεδομένα στην ευρύτερη περιοχή και αλλάζει τη γεωστρατηγική σκακιέρα. Που θα “στοχεύσει” τώρα ο Σουλτάνος;;; Πολλοί πιστεύουν στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Το μόνο που απομένει είναι η Ελληνική πλευρά να εξοπλιστεί τάχιστα καθώς το άμεσο μέλλον αναμένεται πολύ δύσκολο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Η Αρμενία ένα Χριστιανικό κράτος προδόθηκε από επίσης Χριστιανικό κράτος.
      Ρε μηπως να δίναμε στον Τούρκο καμμιά μεγάλη παραγγελία για οπλικά;

    2. Ο/Η Τα εχετε μπερδεψει ,παρτε τα γεγονοτα με την σειρα λέει:

      Αντικειμενικα τωρα εδώ και πολλες δεκαετιες αυτά τα εδάφη που ανηκουν στους Αζερους τα κατεχουν οι Αρμενιοι,τους τα ειχε παραχωρησει η κομμουνιστικη ηγεσια της ΕΣΣΔ όταν και αυτές οι δυο χωρες ανηκαν σ αυτόν τον σχηματισμο. Οι πρωτες μαχες ξεκινησαν λιγο πριν διαλυθει η παλαι ποτε ΕΣΣΔ , και οι Αζεριοι εκαναν το αυτονοητο πηραν μετα από χρονια δικα τους εδάφη πισω . Τωρα μερικοι φαγαν σκαλωμα με τον Πουτιν ,ποιος σας ειπε ρε ότι ο Πουτιν είναι ο προστατης ανδυναμων και χριστιανων ορθοδοξων ρε νταμάρια; μεχρι προσφτατα τον προσκυνούσατε και πιστευατε στα παραμυθια ότι θα διαλυσει την Τουρκια και ότι θα μας δωσει την πολη,σταματηστε να ζειτε με ψευδοοραματα ,δεν βλέπετε ότι εδώ και χρονια η Ρωσια και η Τουρκια είναι συμαχοι και εχουν κοινα συμφεροντα; ακριβως και εδώ τωρα οι Ρωσοι εχουν συμφεροντα στο Αζερμπαιτζαν τι σας φαινετε παραξενο δηλαδή;

    3. Που την είδατε την ήττα? Συνεχίζονται οι μάχες. Το ότι κάποιος πολιτικός μαριονέτα συμφώνησε να παραδώσει την χώρα του αυτό δεν σημαίνει ότι ο λαός το αποδέχεται. Εξαλου ο λαός κυκλοφορεί στους δρόμους και αυτός ο αλήτης κρύβεται.

    4. οποιος πλησιαζει την Βabushka, XANEI./με λιγα λογια καταστρεφεται./αλλο ενα παραδειγμα για τα ΥΠΟΨΙΝ. /δυστυχως.

    5. Μπορεί όπως λέτε στα σχόλια η Ελλάδα να μην είναι στην θέση της Αρμενίας,αλλά να μην ξεχνάμε όλοι μας ότι μέσα μας έχουν φορτώσει ολόκληρο ΣΤΡΑΤΟ ΙΣΛΑΜ και θα έχουμε την ίδια τύχη με την Αρμενία. Στα σύνορα ,ξηρά ,αέρα και θάλασσα ο στρατός και μέσα θα μας πολεμούν (θα μας κόβουν σαν αρνιά το Πάσχα) οι ισλαμιστές . Είναι όλα προγραμματισμένα.Και εμείς ακόμα καθόμαστε και σχολιάζουμε από το καναπέ και το πληκτρολόγιο.Κούνια που μας κούναγε,και τι μας περιμένει ακόμα.Από που θα τα βγάλουμε πέρα από έξω η από μέσα?Γιαυτό και μας έκλεισαν μέσα και κουβαλάνε σοριδών τους μουσουλμάνους μέσα. ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ…..

      1. Αγοραστε οπλα ! ειναι απλο …καντε ομαδες γειτονιας …πηγαινετε για δηθεν κυνηγι και προετοιμαστητε κανοντας αυτο που μαθατε στον Ελληνικο Στρατο ,οσοι δεν πηγατε θαν πατε ακλαφτοι …

    6. Μήν βγάζετε συμπεράσματα γιά την Ελλάδα ή Ελλάδα είναι πιό ισχυρή όχι από την Αρμενία αλλά λόγω των καταστάσεων ίσως και από την Τουρκία αυτήν την συγκυρία.

      1. Δεν υπαρχει ουτε ΕΝΑΣ ανθρωπος σε ολη την γη που να συγκρινει τους Αζερους η τους Αρμενιους με την Ελλαδα. Οι δυο χωρες αυτες δεν εχουν ουτε καν αεροπορια, ουτε καν ναυτικο. Εμεις οχι απλα εχουμε, αλλα εχουμε προσωπικα τοπ 3 στον κόσμο, και απο οχήματα κτλπ εύκολα top 10. Το Ναγκορνο Καραμπαχ αυτή τη στιγμή που μιλάμε και οι σκηνές που βλέπαμε (τουλάχιστον οταν γινοταν ο πόλεμος) ήταν σαν τον ΒΠΠ (Β Παγκοσμιο Πολεμο) οπου εκει εμείς διαλύσαμε 3 ισχυροτατες χώρες μαζί (Γερμανια και Ιταλια οι δυο μεγαλυτερες δυνάμεις της εποχης, και ύστερα Αλβανια).
        Μην συγκρινετε καρπουζια με ντοματες λοιπόν.

        1. αφου δεν εχουν θαλασσα τι να το κανουν το ναυτικο ρε; και ναι δεν υπαρχει συγκριση γιατι απλα εμεις τα εχουμε δωσει ειδη απλα οι περισσοτεροι δεν το γνωριζετε σε λιγο θα σας το ανακοινωσουν να το μαθετε και εσεις….αντε καντε καμοια ειρηνικη διαδηλωση τωρα….παρτε το χαμπαρι μας εχουν πουλησει ολοι εδω και πολλα χρονια πολιτικοι στρατος ολοι ανθρωπακια του χιλιαρικου προσκυνημενοι ολοι τους και το πληθος του λαου κοιματε τον υπνο του δικαιου….

    7. Το Αρτσάχ δεν θεωρείται επίσημα κομμάτι της Αρμενίας. Γι αυτό και η Ρωσσία επίσημα δεν μπόρεσε να επέμβει. Πέρα από αυτό ο Αμερικανόφιλος και Ευρωπαϊστής Πασινιάν ας περιμενε βοήθεια από τις Η.Π.Α 8.000 χλμ. μακριά και δηλώσεις από την Ε.Ε.. Η εξωτερική πολιτική δεν έχει φιλίες! Το είπε και ο ίδιος ο Πούτιν. Κρίμα για τους Αρμένιους!

    8. Ετσι ειναι οταν περιμενεις βοηθεια απο Πουτιν για ολους τους Ρωσσολαγνους Ελληνες ενας ακομη μασωνος στην Υπηρεσια των Σταυρωτων

    9. αυτος ο κ@λογερος της αμερικης ειναι ο καινουργιος σατανας

    10. Του βγήκε του μαλακα του Ερντογάν. Γ@μω το σπίτι του

    11. 1.Καλά που υπήρχε και η.Ρωσσία ως εγγυήτρια δύναμη και βοήθησε. Πράγματι μεγάλη απάτη η Ρωσσία και χαμένος αυτός που στηρίζεται σε αυτή.Θα περμένει μέχρι την Δευτέρα παρουσία…
      2. Οταν λέγαμε που είναι οι Belhara, τα Rafale κλπ ; Θα μας χρειαστούν. Τότε πολλοί ειρωνεύονταν. Τώρα θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε. Έχει μπέσα ο Τούρκος;

    12. Πουτιν, πρόεδρος από τα λιντλ. Πριν λίγο του έριξαν ελικόπτερο οι τουρκοι, σκοτώθηκαν 2 Ρώσοι πιλότο και αυτός δουλεύει υπέρ του ερντογαν. Πάντως έχουμε εισβολή σε κυβερνητικά κτίρια στο γερεβαν, ο λαός δεν δέχεται την απόφαση πασινιαν. Πάλι το ξανθό γένος δεν τήρησε την συμφωνία αμυντικής συνεργασίας, πάλι πούλησε την Αρμενία για ίδιον όφελος. Όσων αφορά τον μπαιντεν έδειξε το ποσό εναντίον της τουρκιας είναι! Ξεχνάτε προφανώς πως το ισλαμικό κράτος ιδρύθηκε και εξοπλίστηκε από τους δημοκρατικούς και τον ομπαμα.

    13. Η Ρωσία έχει κάνει συμφωνία με την Τουρκία.
      Δεν είναι διατεθημένη να χύσει ρωσικό αίμα στην Αρμενία.

    14. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ Μπαιντεν βρεθηκε το εμβολιο, απειλειται ο ερντογαν απο βουλευτες και τελος τερματισμος εχθροπραξιων στο Ναγκορνο Καραμπαχ υπερ των Αζερων.ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ,,,

        1. Τα ισραηλινά συμφέροντα που εκπροσωπεί ο Μπάιντεν υποστηρίζουν τους Αζέρους γιατί στο Μπακού έχει «καθαρό νερό» όπου εκεί ξεπλένουν τα ρούχα τους πολλοί και ανάμεσα σ’ αυτούς και οι Ισραηλινοί.
          Ο Πούτιν, η Κίνα, ο Ερντογάν δεν αναγνώρισαν ακόμα τον Μπάιντεν.
          Άρα αυτό το γεγονός δίνει την απάντηση περί συνεργασίας Μπάιντεν-Πουτιν!!

      1. αρα ο πουτιν ….συνεργαζεται με τον μπαιντεν τελικα

        ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ,,,

    15. Πολλα τυχαια συμβαντα μετα την νικη Μπαιντεν,,,,,

    Comments are closed.