ΗΡΘΕ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙΙ 46 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ – Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΠΛΙΤ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Αμμόχωστο. Όπως έγινε γνωστό,  ματαιώνεται η φιέστα των κατοχικών αρχών στα Βαρώσιa,καθώς το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο» απαγόρευσε τη διεξαγωγή της τελετής.

    Το «συμβούλιο» αναφέρει ότι η διενέργεια τελετής ανοίγματος των κλειστών Βαρωσίων κατά τη διάρκεια του «εκλογικού χρονοδιαγράμματος», ενόψει των «προεδρικών εκλογών» της 11ης Οκτωβρίου, απαγορεύεται με βάση το άρθρο 80 του «νόμου περί εκλογών και δημοψηφισμάτων». Όπως αναφέρουν, πάντως, τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, ο «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ θα μεταβεί  στην περιοχή.

    Το… βιολί της η Άγκυρα!

    Η Άγκυρα δημιουργεί ακόμα ένα μέτωπο κατά του Ελληνισμού και άνοιξε το πρωί τμήμα της παραλίας στο Βαρώσι (Περίκλειστη περιοχή Αμμοχώστου), όπως ανακοίνωσαν άλλωστε σε διάσκεψη Τύπου στην Άγκυρα ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ.

    Τις εξαγγελίες της τουρκικής πλευράς καταδίκασαν ξένες κυβερνήσεις και αξιωματούχοι εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ το ζήτημα θα θέσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

    Χθες, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε εκτενώς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ για το θέμα. Η Κυπριακή Δημοκρατία προσφεύγει και στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το θέμα των Βαρωσίων. Μόνο ο Κούλης μιλάει ακόμα για… διάλογο με αυτούς που έχουν κάνει σουρωτήρι κάθε τι ελληνικό και ορθόδοξο.

    amoxostos

    Σήμερα πραγματοποιείται εκδήλωση διαμαρτυρίας για το άνοιγμα της παραλίας στην Αμμόχωστο στο Πολιτιστικό Κέντρο της κατεχόμενης Αμμοχώστου στη Δερύνεια», ενώ το πρωί επετράπη η είσοδος από το σημείο διέλευσης απέναντι από το δημοτικό στάδιο της Αμμοχώστου, στην περίκλειστη πόλη.

    Όπως αναφέρεται, οι διεργασίες για το άνοιγμα συνεχίστηκαν και χθες το πρωί απομακρύνθηκαν από το συγκεκριμένο σημείο τα συρματοπλέγματα και καθαρίστηκε η περιοχή. Τοποθετήθηκε επίσης και το κουβούκλιο ελέγχου.

    Προστίθεται ότι θα ανοίξει και η λεωφόρος Δημοκρατίας από την οποία θα παρέχεται η πρόσβαση προς τον δρόμο που οδηγεί στο σημείο εισόδου στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

    Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Alpha Κύπρου:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Θεωρω πολυ πιο πιθανο να δω τσιπραεφ,κουλη,φωφη,κουτσουμπα κ ολους τους αντιχριστους του”ελληνικου”κυνο-βουλιου να υποδεχονται με τριανταφυλλα τον ταταρ(ο),που βρωντοφωναζει κιολας απο που καταγεται,παρα να βγαλουν εστω μια ανακοινωση.Οσο δε για την..ανακοινωση,μιλαμε οτι ο τΟυΡΚομογγολος τρεμει….,συγκινειται….,αγωνια…..,ανησυχει….,προβληματιζεται χαχαχααα.Πωπω φιλε,μιλαμε οτι δεν ξερω αν στην ιστορια της Ελλαδος,εχει ξαναντραπει τοσο καποιος γνησιος Ελληνας για τους ”άρχοντες”του τοπου του!!

    2. Μαρία, εννοούσα το 1960 και όχι σήμερα. για το σήμερα έχεις δίκαιο. Αναφέρομαι τότε μετά τον αγώνα του 55-60, τότε θέλαμε προστασία από την Ελλάδα

    3. ““““δεν θα κλείσει με επίθεση στην Ελλάδα από εξωγήινους ή λες να γίνει και αυτό με τον γκαντέμη.“““““ Πεστο ψεματα!!!!!!!! :-))))))))))))))

    4. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΟΟΛΗ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΕΚΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΞΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ.

      1. ““““ΕΚΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ““““ ελληνικη Ουτοπια στον αιωνα τον άπαντα

    5. Στο Βυζάντιο ( μια αυτοκρατορία πέραν των 1000 χρόνων), αυτοκράτορας δεν μπορούσε να γίνει κάποιος που δεν ήταν αρτιμελής ( γι αυτό τους έκοβαν τις μύτες τους ή τους τύφλωναν ). Επίσης δεν μπορούσε να γίνει αυτοκράτορας κανένας ιερωμένος ( π.χ. ο πατριάρχης )!! Κάτι θα ήξεραν!! Εμείς οι Κύπριοι βγάλαμε τον πρώτο πρόεδρο μας τον Εθνάρχη Μακάριο. Μαζί με τον δικό σας Εθνάρχη πήγαν στην Ζυρίχη και μας κανόνισαν καλά!!!! Εμείς είμαστε πρωτάρηδες στην πολιτική. Εσείς όμως είσαστε ελεύθερο κράτος με πείρα πολλών γενειών
      και έπρεπε να μας προστατέψετε. ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ. Δυστυχώς όμως η μάνα μας μας πούλησε ΞΑΝΑ.

      1. “““ Εσείς όμως είσαστε ελεύθερο κράτος με πείρα πολλών γενειών“““. Με ολο τον σεβασμο…….που ειδες ελευθερο κρατος? Που ειδες πειρα πολλων γενειων???? Εδω οι ελληνες δεν ξερουν ακομη που να μην βαζουν την την υπογραφη τους και το γαριδακι τους……. και θελεις να ξερουν πως να προστατεψουν αλλους??? Μανες υπαρχουν πολλων ειδων…και δυστυχως σας ετυχε απατεωνισα / τοξικη μανα. Τα παιδια πρεπει να ανοιγουν τα φτερα τους κια να φευγουν απο την μανα τους ηδεμη γινοντε κια αυτα οπως η μανα.

      2. και ποιοςσου ειπε οτι δεν σας θεωρουμε αδελφους…το τι κανουν οι κυβερνησεις μας και το τι θελει ο λαος..απεχει παρα πολυ απο την πραγματικοτητα…και σεις και οι ποντιοι και οι βορειοηπειρωτες..ολοι ενα ημασταν πρεπει να ξαναγινουμε ενα….απλα το διαιρει κια βασιλευε βολευει καποιους…οσα χρονια και αν περασουν καποιοι δεν ξεχνανε…(καποιοι)

    6. Στο Βυζάντιο ( μια αυτοκρατορία πέραν των 1000 χρόνων), αυτοκράτορας δεν μπορούσε να γίνει κάποιος που δεν ήταν αρτιμελής ( γι αυτό τους έκοβαν τις μύτες τους ή τους τύφλωναν ). Επίσης δεν μπορούσε να γίνει αυτοκράτορας κανένας ιερωμένος ( π.χ. ο πατριάρχης )!! Κάτι θα ήξεραν!! Εμείς οι Κύπριοι βγάλαμε τον πρώτο πρόεδρο μας τον Εθνάρχη Μακάριο. Μαζί με τον σας Εθνάρχη πήγαν στην Ζυρίχη και μας κανόνισαν καλά!!!! Εμείς είμαστε πρωτάρηδες στην πολιτική. Εσείς όμως είσαστε ελεύθερο κράτος με πείρα πολλών γενειών
      και έπρεπε να μας προστατέψετε. ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ. Δυστυχώς όμως η μάνα μας μας πούλησε ΞΑΝΑ.

    7. ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ η ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ!!!!!!!.ηταν αναμενομενο το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ο τουρκικος ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ,παρουσιασε τα λαβαρα ΤΟΥ. SIKTIR GIT

    8. Διαβήματα, ενημερώσεις, πρόσφυγες μπλα, μπλα, μπλα κι ο ερντογαν συνεχίζει ακαθεκτος και μας γνέφει ειρωνικα

      1. ““““και μας γνέφει ειρωνικα““““ οπως γνεφει και η queen?????

    9. Sorry ,δεν γουστάρω κανέναν που πέρασε από τη Βουλή τα τελευταία 50 χρόνια, δεν ψηφίζω κανέναν μιας και όλοι μιλήσει, αλλά συγνωμη γιατί πρέπει να ανακατευιναστε μια ζωή με την κυπρο?Επειδή είναι ελληνισμός?οκ ,ανεξάρτητη χώρα ήταν και ειναι,δεν το κατάλαβα?είχαν πανίσχυρη οικονομία, ένα νόμισμα που ήταν ποιο ακριβό από τη βρετανική λίρα και πήγαν και μπήκαν στο ευρώ,ας τρέξουν ας ψάξουν συμμαχους,όταν βλέπουν ότι εδώ είναι προδότες οκ αλλά? Μιλάμε για την Κύπρο λες και εθνσι κανένα νήπιο που θέλει κηδεμόνα, όταν κάποτε τους είπαν να ενωθούν με την Ελλάδα έτρεξαν στον ΟΗΕ και ζητήσουν να γίνει οτιδήποτε να μην γίνει η Ένωση

    10. Καλά κονομάνε με τους λάθρο και ο Εντογάν και οι απο εδώ. Τα μασάνε απο την Ε.Ε.

    11. Πάντα όταν κυβερνάνε Μητσοτάκηδες έχουμε πολιτική ανωμαλία και εθνικές καταστροφές. Και τώρα έχουμε τρεις σε θέσεις συν τους άλλους στις ΜΚΟ. Ας μην ξεχνάμε πως ο γερο Μητσοτάκης στην Τουρκία έτρεξε να σωθεί.

      1. ““““Πάντα όταν κυβερνάνε Μητσοτάκηδες έχουμε πολιτική ανωμαλία και εθνικές καταστροφές“““. Μα για αυτο τους ψηφηζετε….τους ξερετε και σας ξερουν…τιποτα καινουργιο δηλαδη….σχεση ζωης για τους ηλιθιους και τους πανηλιθιους, τους α-λογους, τους μωρους, τους χαζους, τα βδελυγματα……….κου λου που……κου λου που……….

    12. Τι άλλο θα μας τύχει με τους αφορισμένους; Όσοι αφορίστηκαν στους τομείς ευθύνης τους έχει πέσει καταστροφή.

    13. διεθνεις ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ της ΚΥΠΡΟΥ.

    14. Στην Κύπρο λένε ότι προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για να μήν βγάλουν ψευδο-πρόεδρο δικό του Ερτογάν στις μογγολο-εκλογές της Κυριακής. Δηλαδή μιά δυναμική αντίδραση θα έδινε έναυσμα στον Μογγολό-Γυφτο ο οποίος είναι κώλος και βρακί με τον Ερτογάν.

    15. αφού ο Μητσοδράκουλας έλυσε όλα τα προβλήματα της δημοκρατίας χθες όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.Βρε ΟΥΣΤ!!!

    16. Δεν υπάρχει ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΕΕ. Τραβεστί οργανισμοί και ενώσεις είναι. Άμεση ένωση Ελλάδας Κύπρου. Και εφόσον υπάρχει κασους μπελι, θα απελευθερώσουμε κ το υπόλοιπο νησί.

    17. Καθομαστε και τους κοιταμε σα χαιβανια με αυτον τον τριμ@λακα που πηγε και ψηφισε το ποπολο.
      46 χρονια κι ακομα να μαθει ο π@παρας ο νεοραγιας ποιος τον δουλευει και ποιος οχι.
      Εχουμε φτασει μισο βημα πριν την ολοκληρωτικη καταστροφη, οικονομικα, εθνικα κι ασχολουμαστε
      με τον παπαροιο της γριπης και τα βλαμμενα της Χ.Α. αντι να δουμε τι θα κανουμε με τοσα θεματα
      ανοιχτα που δε σηκωνουν αλλη αναβολη.
      Κακο ψοφο θα εχουμε ως εθνος γιατι δε μας αξιζει τελικα τιποτα καλυτερο. Φραπεδογκομενιαρηδες
      και τσαμπουκαδες της πλακας εχουμε καταντησει. Τελευταια υπαρχει και μια αλλη ιδιοτητα που ανθει,
      αυτη του κορωνοχαφιε / δαχτυλοδεικτη. Αγνοω αν εχει παρακατω το βαρελι αλλα μου φαινεται οτι
      ακομα και πατο να εχουμε πιασει, θα βρουμε τον τροπο να τον τρυπησουμε και να παμε στα εγκατα
      της γης. ΣΚ@ΤΑ στους ταφους των νεοραγιαδων, προδοτων.

      1. “““Κακο ψοφο θα εχουμε ως εθνος γιατι δε μας αξιζει τελικα τιποτα καλυτερο. Φραπεδογκομενιαρηδες“““. ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΕ …. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ !!!!!!!!!!!!
        »»»ακομα και πατο να εχουμε πιασει, θα βρουμε τον τροπο να τον τρυπησουμε και να παμε στα εγκατα της γης.»»»» Η ελληνικη εφευρετικοτητα στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της……..

    18. Κάποτε έλεγα στον συγχωρεμένο πατέρα μου: Μπαμπά να πάρουμε την Κύπρο που μας πήραν οι Τούρκοι. Και μου απαντάει: Κάνε προσευχή να μην χάσουμε και την υπόλοιπη. Θεός σχωρέστον.

    19. Χανουμε τη χωρα & οι αλητες,προδοτες πολιτικοι στην Ελλαδα,αποπροσανατολιζουν το λαο με σοου της Χρυσης Αυγης & του κορονοιου.Τα θελει ο κ. ς μας ομως,οταν επιτρεπουμε σε πολιτικους προδοτες,αν & μειωμενης εγκεφαλικης ικανοτητας,να μας παρασυρουν με γελοιες προφασεις,σε αλλους ατροπους.

      1. Καταρχάς φίλος είναι προδότες και ξεπουλημενα τομάρια πρώτα η πλειοψηφία των ψηφοφόρων,τους είδες τους κομμουνιστακους χτες?τους εχεις δει όμως να μαζεύονται έτσι η γενικά ο λαός για προβλήματα που του ε ουν τσακίσει την ζωή?Όχι, όταν εθμαι εγώ μαλακας δεν εχω δουλειά δεν ε ω να φάω και προτεραιότητα είναι να το πΙζω αντιφασιστας σε ένα κράτος που φασιστικά έχει αμολησει την αστυνομία και δέρνει και κόβει πρόστιμα και κλείνει μαγαζιά, τότε δεν μου φταίει κανένας πολιτικός

    20. Θα βρεθεί άραγε κανείς με κάκαλα να τους κόψει τον αέρα όπως πρέπει ; ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ

      1. ΅΅΅΅΅΅Θα βρεθεί άραγε κανείς΅΅΅΅΅΅΅ «»ΚΑΝΕΙΣ»»……το αραγε περισευει

    21. Το αρνητικό αυτό γεγονός το χρεώνεται ο κ. Αναστασιάδης και ο κ.Μητσοτάκης. Και έπονται και άλλα. Με τέτοιους χέστηδες και ανίκανους στην διπλωματία θα πάθουμε πολλά.

    22. Νέα εισβολή και προσάρτηση της αμμοχωστου από τους Τούρκους. Η γερμανοκρατουμενη εε δεν βλέπει καμία πρόκληση, ο γερμανοτσολιας κουλης αδιάφορος μιλάει ακόμη για διάλογο. Εντωμεταξύ στοιχεία από δορυφόρους των ΗΠΑ πως οι Τούρκοι βομβαρδιζουν αμάχους και παιδιά στο ναγκορνο Καραμπάχ. Τούρκοι γερμανοι μαζί κάνουν την δουλειά. Ο Μητσοτάκης είναι πουληταρι και άνθρωπος της μερκελ.

    23. Δε λέω και ο Άλεξ τρόμπας, αλλά με Κούλη που πήγατε και βγάλατε για πρωθυπουργό, πάλι καλά που το 2020 δεν θα κλείσει με επίθεση στην Ελλάδα από εξωγήινους ή λες να γίνει και αυτό με τον γκαντέμη.

    Comments are closed.