ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ! “5.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο…” – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ

    Κοινοποίηση:
    trom

    Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται το πανούργο σχέδιο του Ερντογάν για παγκόσμια διείσδυση της ημισέλινου. Αρχικά ήταν η Συρία, ακολούθησε το Ιράκ και η Λιβύη και τώρα ήρθε η ώρα της Υεμένης.

    Όπως αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες από διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, ο Τούρκος Πρόεδρος έχει μυστικά ταμεία με τα οποία χρηματοδοτεί τρομοκρατικές ισλαμικές ομάδες σε όλο τον κόσμο. Πλέον από εκεί που στήριζε την Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει περάσει στο επόμενο στάδιο αυτό της μεταφοράς τρομοκρατών – μισθοφόρων όπου αυτός το επιθυμεί και προστάζουν τα σχέδιά του. Ειδικότερα, αποκαλύπτεται ότι πληρώνει 5.000 δολάρια για κάθε τρομοκράτη που θα ταξιδέψει από την κατεστραμένη Συρία στην Υεμένη για να πολεμήσει για τα συμφέροντα του Ισλάμ.

     

    Όπως και στη Λιβύη έτσι και στην Υεμένη μαίνεται εμφύλιος πόλεμος από το 2015 όταν παραιτήθηκε ο πρόεδρος Αμπντ αλ-Ραμπ Μανσούρ αλ-Χαντί έπειτα από την κατάληψη της πρωτεύουσας από τους Σιίτες αντάρτες Χούτι. Μαζί του παραιτήθηκε και ο πρωθυπουργός Χαλέντ Μπαχά. Μάλιστα, αντάρτες χτύπησαν δεξαμενές νερού κάνοντας την πρόσβαση τους στον πληθυσμό ακόμα πιο δύσκολη από ότι ήταν. Το αποτέλεσμα είναι να χορεύει στη χώρα η χολέρα κάνοντας την χώρα ελκυστική σε έναν δικτάτορα σαν τον Ερντογάν που χορεύει πάνω σε πτώματα άλλον για να ικανοποιήσει το νεοθωμανικό του ιδεώδες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: