ΗΠΑ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ (Βίντεο)

    Κοινοποίηση:
    trump

    Χιλιάδες υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ κατευθύνονται σήμερα στο κέντρο της Ουάσιγκτον, σε μια διαδήλωση-επίδειξη δύναμης, τη στιγμή που το Κογκρέσο αναμένεται να επικυρώσει την ήττα του στις προεδρικές εκλογές.

    Αψηφώντας τις υγειονομικές συστάσεις, άνδρες και γυναίκες, που κατέφθασαν στην αμερικανική πρωτεύουσα από κάθε γωνιά της χώρας, στοιβάζονταν, χωρίς να φορούν μάσκα, στο μετρό.

    Ο απερχόμενος πρόεδρος, που συνεχίζει να μην αποδέχεται τη νίκη του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν, ενθαρρύνει εδώ και ημέρες τους υποστηρικτές του να διαδηλώσουν στην αμερικανική πρωτεύουσα για αυτήν την ημέρα που θα είναι «τρελή», όπως προειδοποίησε.

    Ο ίδιος αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία ενώπιον των υποστηρικτών του στις 18.00 ώρα Ελλάδας, από την πλατεία Ellipse, που βρίσκεται νότια του Λευκού Οίκου, όπου κι αναμένεται να επαναλάβει τις κατηγορίες περί εκλογικής νοθείας, τις οποίες διατυπώνει ανελλιπώς τους τελευταίους 2 μήνες, χωρίς κάποια απόδειξη.

    Η Κάθριν Κάλντγουελ, ηλικίας 61 ετών, και ο σύζυγός της ήρθαν από το Όρεγκον, μια διαδρομή 5 ωρών, για να στηρίξουν τον Τραμπ. «Έκλεψαν τις εκλογές», «είμαι απόλυτα βέβαιη», είπε η ίδια στο Γαλλικό Πρακτορείο.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. οι Αμερικάνοι πατριώτες και ο πρόεδρος Trump δεν θα αφήσουν εύκολα την Αμερική στους Κινέζους και τους Παγκοσμοιοποιητές!!! Στηρίζουμε τους προέδρους που αγωνίζονται για τα έθνη τους όποιοι και εάν είναι αυτοί

    2. 1) αποδειξεις υπαρχουν παρα πολλές για την νοθεία στην πολιτεία που πηγε ξαναψηφίζουν απο 7 πρωι εως 7 απογευμα 2 επειδή οι αποδείξεις είναι πολλές αν κατι δεν παει καλα θα βγάλει τον στρατο (τον εχει ετοιμο) δεν κανει πισω με τίποτα Γιατί εδώ είναι ποιος θα φαει ποιον Οποιος κανει πισω τελείωσε. θα βγαλει στην φορα και τα 3 λαπτοπ που θα κάψουν πολύ κοσμο Το ενα εχει και ακατάλληλες φωτο τον ασπρομαλια με νήπια

    3. Μακάρι να είχαμε ένα Τραμπ στην Ελλάδα… Αντί αυτού έχουμε Κουλή και το λοιπό κακό συναπάντημα…

    4. Και μετα ξυπνησες!!!!!!! Αντε παρατα μας ρε λαθρολαγνε Ανθελληνα!!!!!!!!!

    5. Χωρίς αποδείξεις;;; το ίντερνετ έχει γεμίσει βίντεο με αποδείξεις, η συνεργάτις σου Στέφανε δεν τις είδε;;; ούτε βέβαια οι δικαστές τις είδαν (αθάνατο δημόσιο, σε Ελλάδα και Αμερική)!!! Πάντως τσάμπα ο κόπος που διαμαρτύρεται και διαμαρτύρονται και οι δικοί του, αν ήταν να μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα (κι ας αποδείχθηκε η νοθεία), απλά δεν θα την έκαναν!!!

    6. Γεια σου προεδραρα 👏👏👏
      Ξεβρακωσε τους προδότες,,για να να ξεβρακωσουμε μετά τους κατσαπλιαδες δημοσιογράφους και τα μέτρια κανάλια εδώ.
      Θανατική ποινή σε όλους τους προδότες!!!

    7. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ ΤΟ ΣΤΗΣΑΝΕ
      Ο GATES KAI O SOROS MAZI ME TA FAKE MEDIA ΓΙΑ ΝΑ
      ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΕΛΙΝΟ ΓΕΡΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ.
      ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ GUADANAMO ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
      ΜΕΤΑ????????

    8. Έχασε και τη γερουσία σε πολιτείες που κέρδιζαν παραδοσιακά οι ρεπουμπλικανοί και βρίζει το κόμμα του. Ο γιος του κύρηξε πόλεμο στο δικό του κόμμα!
      Σας τα χουμε πει πολλές φορές. Υπάρχει λόγος που οι ρατσιστές, τα φασισταριά, οι μισάνθρωποι και οι νεοναζί δεν χρησιμοποιούν ποτέ τη λέξη αλληλεγγύη. Γιατί είναι σκατόψυχοι και με την ίδια λύσσα που πολεμάνε τους μετανάστες, τους πρόσφυγες και τον φτωχό κόσμο, στην πρώτη στραβή τα ίδια κάνουν και στους δικούς τους. Τα είδαμε σε μικρότερη κλίμακα με τους χρυσαυγίτες που γίναν από δέκα χωριά χωριάτες τα βλέπουμε τώρα και με τον αποτυχημένο Τραμπ που δεν κατάφερε να διαλύσει την Αμερική και θα διαλύσει απλά το κόμμα του.

    9. Αυτός που βλέπετε στην φωτογραφία ΔΕΝ είναι ο Τραμπας!

    10. Γειά σου προεδραρα Τραμπ!!! Τα Αμερικανάκια που λένε ειρωνικά ορισμένοι έχουν εδώ και καιρό ξυπνήσει. Οι “εξυπνακηδες” Τσιφτετελληναραδες που 50 χρόνια ψηφίζουν τους Τσιπροκουληδες να δούμε πότε επιτέλους θα ξυπνήσουν. God bless you Mister President!!!

    11. ΕΝΑ ΕΦΕΤΕΙΟ ΡΕ ΓΜΤ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!! GOD BLESS STEFANOS

        1. Η συνεχής παρακολούθηση των βοθροκαναλων έχει επιπτώσεις 🚽

    Comments are closed.