ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ! Ο ΠΑΠΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ… ΕΜΒΟΛΙΑ!!! – ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…

    Κοινοποίηση:
    NM

    Άλλη μία ομιλία – πρόκληση της προέδρου χωρίς καμία αναφορά στα εθνικά μας θέματα!
    Ο Πάπας εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Πρέπει να είναι η μοναδική φορά στην παγκόσμια ιστορία, όπου η Πρόεδρος χώρας δεν αναφέρει ούτε μία λέξη για τα εθνικά θέματα, σε μία περίοδο μάλιστα όπου η πατρίδα μας απειλείται πανταχόθεν και αντιμετωπίζει τουρκική εισβολή η οποία έχει ήδη εκδηλωθεί με το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο.

    Η πρόεδρος της Ελλάδας στην ομιλία της δεν ειπέ ούτε μία κουβέντα για την Ελλάδα! Αντίθετα, ο Ποντίφικας έβγαλε μία εξαιρετική ομιλία, γεμάτη Ελλάδα. Από την αρχαιότητα μέχρι την νεότερη ιστορία. Από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό που είναι η κοιτίδα του πανανθρώπινου πολιτισμού, μέχρι τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη!

    Αντίθετα, η κυρία Σακελλαροπούλου μίλησε για τα εμβόλια…

    Άλλη μία απόδειξη ότι η συγκεκριμένη πρόεδρος δεν έχει καμία επαφή με τις αρχές και τις αξίες που εκπροσωπεί.

    Άλλη μία ημέρα ντροπής για το έθνος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΣΤΟΑ ΤΟ ΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΛΙΒΆΝΙΖΕΙ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ #ΚΥΡΙΑ# ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΟΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ… ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΑ…. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΠΙΛΑ….ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ… ΜΙΑ ΠτΔ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ ΜΟΝΟ ΤΑ BOTOX ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ….

    2. Η ξεφτίλα του να είσαι εύζωνας στο προεδρικό …

    3. Ένα παλιό κρητικό ανέκδοτο καταλήγει στο εξής συμπέρασμα:
      Ότι σκατά είναι ο πρόεδρος είναι και οι ψηφοφόροι…

    4. Τετοιοι προεδροι της Δημοκρστιας προκειπτουν, οταν η επιλογη τους γινεται με σκοπιμοτητα!!!!!!! Ο Τσιπρας προτεινε τον Παυλοπουλο για προεδρο, για να τον ψηφισει στην Βουλη η ΝΔ , οπως και εγινε και ο Μητσοτακης προτεινε την Σακελλαροπουλου, για να την ψηφισει ο Συριζα, οπως και εγινε, απλα πραγματα!!!!!! Διαφορετικα θα πηγαιναμε παλι σε εκλογες, αν δεν ψηφιζοταν προεδρος!!!!!! Η διαφορα μεταξυ των δυο ειναι, οτι αυτη οσο πιο γρηγορα φυγει, τοσο το καλυτερο για την χωρα!!!!!!!

    5. Απλά ο πάπας τηρεί τα προσχήμστα σε αντίθεση με τους 301 που μιλάνε μόνο για εμβόλια και αμάλ!

    6. Αυτη η παλιομουμια εκπροσωπει τον ανωτατο θεσμο της χωρας;
      Ουτε κατα διανοια!
      Ολοι οι Ελληνες (τουλαχιστον οι περισσοτεροι) εχουμε καταλαβει γιατι αυτη η κουφ@λα ο Κερμιτ προτεινε αυτη τη σαυρα για ΠΤΔ.
      Περνανε τα παντα απο το ΣΤΕ και απο τον Αρειο Παγο!

    7. covid – divoc στα εβραικα = διαχωρισμος

    8. Ο Πάπας ξεβράκωσε την κυβέρνηση ΝΔ και την Κατίγκω. Κοινώς τους ξεφτίλισε σε όλο τον Πλανήτη Γη!!!!

    9. Πότε θα πάμε να την πετάξουμε έξω με τις κλωτσιές ….;;; Ακόμα καθόμαστε στον καναπέ ;;; μετά θα απορούμε πως έγιναν όλα αυτά ;;;;

    10. Στείλτε την ….στα αζήτητα.. αρκετά την ανεχτηκαμε…!!

    11. 🤨Τι έγινε;;;;;
      Ο κοβιντ φοβήθηκε τον Πάπα γι’αυτο πήρε τον πούλο;;;;
      Που είναι οι μάσκες σας;;;; Τι χειραψίες μιας περασμενης εποχης ήταν αυτές;;;

    12. Εάν περάσετε απέξω απο ”εκκλησία” παπικών, θα ακούσετε ανατριχιαστικά αρμόνια, θα δείτε μέσα έντονα χρώματα επιβλητικά σαν να βλέπεις θρίλερ. Σε συνδυασμό και με τα αγάλματα, τρίχα κάγκελο κατάσταση. Δεν θα μπορέσετε να μπείτε ούτε μέσα. Τέτοια συναισθήματα αποκλείεται να είναι θετικά. Η αναγνώριση των αρνητικών και του πονηρού πνεύματος-εντυπωσιασμού είναι ξεκάθαρη. Λίγη Απολλώνια αισθητική εάν έχει κάποιος, και λίγη Ορθόδοξη αίσθηση περί καθαρότητος, καταλαβαίνει αμέσως ότι δεν είναι εκ Χριστού αυτή η αίρεση.. H παράδοση του Σατανά θέλει χιλιάδες μικρά παιδιά να έχουν βιασθεί απο τους Καρδινάλιους και τον Πάπα να είναι πρόδρομος της Πανθρησκείας που στρώνει το δρόμο στον Αντίχριστο. Είναι τυχαίο που θέλει να τον δοξάζουν σαν Θεό ?

      1. Το πιό σωστό σχόλιο! Μπράβο φίλε μου!!!

      2. Μπράβο φίλε μου! Έκανες το πιο σωστό σχόλιο!!!

      3. Μουσική εχουν τόσο η ορθόδοξη όσο και η καθολική εκκλησία, έντονα χρώματα εχουν και οι 2 επίσης. Αγάλματα είχε και η αρχαία ελληνική θρησκεία. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι μεχρι πριν το σχίσμα ήταν 1 εκκλησία. Ας μην τα, ισοπεδώνουμε ολα.

    13. Παραιτησου ανθελληνικό ανάξιο τσόκαρο και πάρε μαζί σου και τον σύντροφο σου που απολαμβάνει προνόμια από το πουθενά διότι στην συνείδηση του ελληνικού λαού είσαι ένα απόλυτο μηδενικό.

    14. Ρε ΕΛΛΗΝΑ ποτε θα ξυπνήσεις έλεος………..

      …πανα

    15. Τα παίρνει κάθε μήνα τα 11000€….;;;;; Επαγγελματίας σκατόψυχη σαύρα…

    16. Κυρά μου παραιτησου αν έχεις φιλότιμο. Σε αυτή τη χώρα χυθηκε πολύ αίμα για την Ελευθερία της,& εσύ έχεις το χαβά σου με τους κιναιδους & τον κοβιντ.

    17. Δεν έχει καμία δουλειά αυτό το βρομομ@@νι σκιάχτρο να πιανει στο βρομόστομο του τα εθνικα μας θέματα. Αυτό αφορά μόνο τους Έλληνες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    18. ισως να εξηγησε στο παππα Φραγκισκο γιατι στο αρκουδακι δεν εδωσαν ουτε αρσενικο αλλα ουτε και θυλικο ονομα !!!! δεν ξερει κανεις απο ποιον πλανητη την ξετρυπωσε ο γουρλοματης κουλης !!!!

    19. Μαζέψτε το σκιόραμα, ούτε για σκιαζαρος στο μποστάνι μου δεν κάνει.

    20. H κ. τραμπακουλα ειναι επικινδυνα ανιστορητη.Αλλα εχει στο θολο μυαλο της.

    21. Για τη Τζούλια τον φιλαράκο της Ευστρατίου που τον είχα στα 4 θα πει τίποτα η κυρα-Κατίνα ?? χα χα χα χα

    22. Συγνώμη, δεν είναι πρόεδρος της Μπανανίας, αλλά της Σιωνιστικής δικτατορίας, άξιο τέκνον των μνημονίων αφού τα αναγνώρισε ως νόμιμα, καλύτερα γίνεται;;; Δεν γίνεται!!! Ότι αξίζουμε αυτό έχουμε!!! Αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει!!! Γεια σου τεράστιε Λιαντίνη!!!

    23. Τι θα’ λεγε… (Σακελλαροπούλου) Ό,τι και ο Μητσοτάκης

    Comments are closed.