ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΕΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ!!!

    Κοινοποίηση:
    ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

    Οι αδερφοί Σκλαβενίτη προειδοποιούν με Αρμαγεδδώνα και κάνουν λόγο για αυξήσεις έως 40% στα μακαρόνια και σε άλλα αγαθά, που θα ισχύσουν από τα Φώτα, εξαιτίας των νέων τιμοκαταλόγων που τους έστειλαν οι προμηθευτές!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Ο υβριστής της Παναγίας μόσιαλος θα βγάλει αύριο καμιά ανακοίνωση για κοροιδοιό; Ή θα ενημερωθούμε από την …παγώνη; Ή μόνο με την Παναγία ασχολείται ο πρώην πασόκος; που είστε μητροπολίτες του εμβολίου που λέγατε για τους …επιστήμονες που πρέπει να ακούμε!

    2. ΝΑΙ! ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΕΛΛΗΝΑ” ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ..”ΑΔΕΛΦΙΚΗ”!!!

    3. Στο Κουλιστάν η ακρίβειά καλπάζει αλλά όλα τα κομματόσκυλα της Ν Δ λένε ότι έχουμε σούπερ – ντούπερ “ανάπτυξη” τα λαμόγια

    4. Μην ανησυχειτε,ερχεται κυβερνηση πακετο,Κουλης,Τσιπρας, Ανδρουλάκης,δεν καταλαβατε γιατι δεν μιλα κανεις?Οχι μονο ακριβεια, εξώσεις,σπιτια χωρις ρευμα,πείνα και ομως ο Ελληνας ειναι αλλου!!Δυστυχως ντρέπομαι για τον Ελληνα ,εγινε ραγιας θα τους γλυφει για να μπουν σε λιστες ,δωρεαν φαγητου και επιδοματων!!!Ντρεπομαι για την κωλορατσα μας,δειτε τα λαμογια της βουλης,τομαρια ειναι ολοι και ομως υπαρχουν!!!

      1. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ “ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ”! ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ-“ΨΕΚ” ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ!!! ΜΟΝΟΝ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙ…

    5. δηλ η χουνταρα του βλακα θα παει για 5% στις επομενες εκλογες?

    6. Έρχεται τεράστια πανδημία φτώχειας στο Ελλαδισταν κι ο Κούλης μας λέει βάλτε φίμωτρο στους ….άδειους δρόμους και μπολιαστειτε…. Ω ρε που πάμε;;;;;🤬🤬🤬🤬🥴🥴🥴

    7. πρωτεΐνες και λιπαρά με δυτικεσ ίνες πρέπει τρώτε και όχι υδατανθρακα, δεν είδα ποτέ να ακριβαίνει το ταχίνι και το φυστικοβουτυρο διότι ο ραγιάς τρώγει ανθυγιεινούς υδατάνθρακες όπως λευκό ψωμί, ρύζι, ζάχαρη κλπ, κόψτε τον αυνανισμό και φάτε σωστά …

    8. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ… ΤΑ ΜΑΣΚΟΦΟΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

    9. Το κύμα ακρίβειας έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα πάντα έχουν ακριβύνει στα σούπερ μάρκετ.
      ΝΔ με Μητσοτάκηδες ήθελαν τα ζώα.

    10. Ο Σκλαβενίτης να κόψει τα σάπια γιατί ΗΔΗ έχει κάνει αυξήσεις 40%. Για ποια Φώτα μιλάει;

    11. Εαν δεν δωσουνε αυξησεις σε βασικους μισθους τουλαχιστον 200 κατοσταρικα και στους χαμηλοσυνταξιουχους να δωσουν πισω το εκας τα 135 ευρο που εκοψε ο τσιπρας…και τα υπολοιπα 15 ευρο που εκοψε ο μητσοτακης.
      Δεν την βγαζουμε! ενοικια,ρευμα,διατροφη ολα εχουν εκτοξευθει προς τα επανω και οταν ανεβαινουν η τιμες…δεν ξανακατεβαινουν.

    12. Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ?

      1. εσυ πηγαινε στα λιντλ να παιρνεις τις σαβουρες και ασε τα αλλα μαρκετ εχεις λυση φτηνα και σκουπιδια λιγο ακριβα αλλα καλα διαλεγεις και παιρνεις και αν δεν κανω λαθος δεν ανεβαζει τα ποσα στην ενεργεια ο σκλαβενιτης και ο καθε σκλαβενιτης και μην μου πεις οτι το λιντλ εχει φτηνα μπορει αλλα αμφιβολου προελευσεως για καταναλωση και αν ειναι αξια για την αγορα γιατο ο εφετ ολο τους βρισκουν χαλασμενα προιοντα

        1. ΝΑΙ! ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΕΛΛΗΝΑ” ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ..”ΑΔΕΛΦΙΚΗ”!!!

    Comments are closed.