“ΗΔΟΝΙΣΤΗΚΑΝ” ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΙ ΜΑΝΔΡΟΥ- ΚΟΣΙΩΝΗ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ. “ΗΔΟΝΙΣΤΗΚΕ” ΚΑΙ Η “ΚΟΥΛΑ”; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    im_mandrou

    Ένας ανελέητος πόλεμος έχει ξεκινήσει πάλι ενάντια στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ , ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ αλλά και σε άλλες εφημερίδες , όπως επίσης και για το ΒΙΝΤΕΟ με την έρευνα  που ανέβασε πριν λίγες μέρες στο διαδίκτυο ο Γρηγόρης Πετράκος.  Θυμόμαστε με τι φασιστικό τρόπο άλλωστε κόπηκε και η εκπομή στον ALPHA  με τον Σρόϊτερ όπου θα μιλούσαν αξιόλογοι γιατροί αλλά και ο τραγουδιστής για τον κορωνοϊό. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έιχε αποκαλύψει φυσικά με εκτενές ρεπορτάζ όλο το παρασκήνιο πίσω από αυτή την απόφαση.

    Σήμερα όλα τα δημοσιογραφικά κοράκια του συστήματος έπιασαν στο στόμα τους την εφημερίδα μας, που μένει όρθια μόνο με την αγάπη και την στήριξη του κόσμου, και με “ηδονή” αποτυπωμένη στα πρόσωπα τους μιλούσαν για την εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε εις βάρος μας επειδή τολμήσαμε να εκφράσουμε την άποψη μας για τα εμβόλια, τις μάσκες και τον κορωνοϊό… Τους χαλάμε την σούπα, βλέπετε..

    Πάμε λοιπόν στην Εισαγγελία να τα δούμε όλα.

    Και μαύρο φίδι που σας έφαγε.  Κανένας που τα έβαλε με την αλήθεια και μαζί μας, δεν κέρδισε. 

    Η ηδονή ζωγραφισμένη στα πρόσωπα της Μάνδρου και ΣΙΑΣ καθώς μιλάνε για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    76 Σχόλια

    1. Η σκατοψυχια κ η ασχημια ουτε με την μασκα δεν κρυβονται….

    2. αυτα συμβαινουν γιατι κανεις δεν τολμαει να γ@@@ησει την Μανδρου και να σωθεί η ανθρωπότητα! ένας ήρωας βρε να την βολέψει, ένας!

    3. Έλεος ρε άνθρωποι!!!!!! Κλείστε επιτέλους τις τηλεοράσεις. Ενημέρωση μηδενική! Μόνο ψυχολογική τρομοκρατία.
      Μία βδομάδα να την κλείσετε θα γίνει χαλασμός.

    4. Τί ήθελες και σύ και έβγαλες στη φόρα για τον αραποπαντρεμένο;;;μπήκες στη λίστα σύντροφε…

    5. Πώ πώ..πόσο τούς πονάνε οί αλήθειες τού Μακελειού..

    6. Έβγαλε τα σκυλιά του το κατεστημένο να δαγκώσουν όσους θέλουν να σκέφτονται ελεύθερα. Τουλάχιστον στο “Μακελειό” αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες κανείς δεν αμφισβήτησε ούτε την ύπαρξη ιού ούτε τον βαθμό επικινδυνότητας αλλά κρίθηκαν τα μέτρα και η αποτελεσματικότητά τους. Όσο για τις προσωπικές απόψεις των αναγνωστών αυτές εντάσονται στην ελεύθερη βούληση τους και αποτελούν προσωπικές απόψεις.
      Αν το καθεστώς είναι δυσαρεστημένο επειδή δεν “πείθει” τότε θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι “δεν είναι στραβός ο γυαλός αλλά στραβαρμενίζουν!!!” και αν νομίζουν ότι θα βάλουν τις “ελεύθερες φωνές” να κάνουν προπαγάνδα σαν τα σκυλιά τους, εγώ εμπιστεύομαι την ακεραιότητα και την ηθική του Στέφανου (άλλωστε παρότι τον πυροβόλησαν ακόμα συνεχίζει το έργο του). Όσο για ανυπακοή κοιτάξτε ποιοί “έσπασαν” τις απαγορεύσεις με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου και όταν αποδωθεί δικαιοσύνη σ’αυτούς μετά τα λέμε και μαζί.

    7. Οι εισαγγελικές αρχές, στα πλαίσια της ισονομίας, ας μελετήσουν τις δηλώσεις των ηγετών της αριστεράς για το Πολυτεχνείο. Ας εστιάσουν στις δηλώσεις Κουτσούμπα, τον άκουσα να μιλά για οργανωμένη ανυπακοή στα μέτρα για τον κοροναιό και όχι μια φορά. Το Σύνταγμα μιλά για ισότητα των Ελλήνων απέναντι στο νόμο, άρα, μονόδρομος για την εισαγγελία η εξέταση των δηλώσεων περί ανυπακοής στα μέτρα για τον κοροναιό.

    8. Έχουν πάρει λεφτά τα πορνοκαναλα…. Κρατικές διαφημίσεις…. Κλπ…. Ότι και να λένε, δεν τους πιστεύει κανείς…. Τελειώνει η τι-βι….. Ζήτω το διαδίκτυο..

    9. Νετφλιξ, γιουτουμπ, ποδόσφαιρο, ταινίες και κάνα ριαλιτι… Τα υπόλοιπα, τι τα θέλετε στη τιβι; μανδρου και σιες και λοιπά;

    10. Κάνουν πλάτη γιατί δεν υπάρχει καλύτερος από την συλλογή της βουλής. Όταν το αστικό καθεστώς κινδυνεύει συσπειρώνεται γύρω από τον εκάστοτε αρχηγό όσο άχρηστος και αν είναι. Ξέρετε γιατί φοβούνται τον κορονοιό; Γιατί χτυπάει (και) τους πλούσιους.

    11. Που περιέχουν την λέξη ΑΝΥΠΑΚΟΗ και τρίψτε τα στα μούτρα των δικαστών. Πότε διέταξαν εισαγγελική έρευνα για τους Μπολσεβίκους για προτροπή σε ανυπακοή εναντίον του κράτους; Επίσης, με τον να επιτρέψουν την διαδήλωση στο Εφετείο καθώς και την διαδήλωση του Πολυτεχνείού, οι ίδιοι οι κυβερνώντες αμφισβητούν ευθέως την μεταδοτικότητα του ιού, διαφορετικά, θα πρέπει να παραδεχτούν πως βάζουν πάνω από την ανθρώπινη ζωή τις πολιτικές διαδηλώσεις συγκεκριμένης του ΚΚΕ.

    12. Ελεοοοοοος με αυτη την μανδρου.νομιζει οτι ειναι εισαγγελεας η γρια.μια δημοσιογραφος ειναι κακης ποιοτητας.μια απλυτη φασιστρια.το σπιτι της πρεπει να βρωμαει κατουρλιλα.το,χει χασει η μπαμπογρια.δεν ξερω αν φοραει και μπεμπιλινο.

    13. Πέραν των άλλων μπουρδολογιών λέει αμφισβητούν τα τεστ όταν σε πολλές περιπτώσεις μας έχουν πει ότι π.χ. το τρίτο βγήκε θετικό δηλαδή τα άλλα δύο τι ήταν;;;;;; Ζούφια;;;;;

      1. Ο εκπρ. Τύπου αρχιεπισκοπης είπε ότι 2 μέρες πριν συναντήσει ο Ιερώνυμος τον π/Θ έκανε τεστ και βγήκε αρνητικό. Και μετά από μερικές μέρες και παρόλο που ήταν στο ησυχαστήριο του αρρώστησε και νοσηλεύεται. Λέτε μπας;;;

    14. Οι σχολιαστές αμφισβητούν (πολλοί εκ των οποίων είναι μαλάκες με περικεφαλαία). Τι να πειστούμε για πράγματα που έχουμε δει οι ίδιοι μέσα στα νοσοκομεία. Μην το βάλετε το σχόλιο μου δεν θέλω να το διαβάσουν οι μαλάκες σχολιαστές σας. Ας το διαβάσουν στο ΣΚΑΙ . Λοιπόν όσοι έχουμε παει στα νοσοκομεία για χειρουργεία και όχι μόνο το λιγότερο 4 φορές έχουμε δει τι επικρατεί. Στα δημόσια νοσοκομεία δεν είχαν ούτε γιατρούς,ούτε κρεβάτια, ούτε βαμβάκι, ούτε φάρμακα , ουτε σεντόνια, ούτε μαξιλαροθήκες. Από το σπίτι μας ορισμένες φορές τα φέρναμε όλα. Μπορώ να γράψω για όλες τις ελλείψεις τους. Τόσα χρόνια τόσοι υπουργοί πέρασαν, τόσα κόμματα και δεν έκανε κανείς τους τίποτα. Ξαφνικά δεν γέμισαν τα νοσοκομεία από αρρώστους. Πάντα γεμάτα ήταν. Μπορούν στα κανάλια να κοροϊδέψουν τους πολίτες που ποτέ δεν πήγαν στα δημόσια νοσοκομεία και δεν είδαν ποτέ τι γίνεται. Και πάντα στα νοσοκομεία αν χειρουργηθείς προσέχεις να μην κολλήσεις εκεί μέσα γρίπη που πάντα υπάρχουν. Δεν μου είπε κανείς ότι έμαθε για κάποιον ότι κόλλησε ή πέθανε από αυτόν τον ιό τόσους μήνες αλλά γνωστοί είπαν σε δικά μου άτομα αυτά που διαβάζω στα σχόλια. Δηλαδή σε κάποια που πέθανε ένας δικός της της είπαν να γράψουν ότι πέθανε από κορωνοϊό και να κάνουν δώρο την κηδεία όπως και κάποιος σε ένα χωριό που πέθανε πέθανε από εγκεφαλικό αν θυμάμαι καλά και έγραψαν κορωνοϊό ενώ δεν είχε. Επίσης ο υποχρεωτικός εμβολιασμός που θα κάνουν είναι κάτι που σε προβληματίζει. Θέλουν μάλλον εμφύλιο γιατί δεν θα παμε σαν τα γίδια να κάνουμε τα καπρίτσια του Μητσοτάκη με συνέπειες την υγεία μας και την ασφάλεια μας. Τα κανάλια αν δεν είχαν πληρωθεί απο την κυβέρνηση τα ίδια θα έλεγαν ; Γιατί ο Τσίπρας δεν τους έδινε φράγκο και είδαμε τι πόλεμο του έκαναν. Και όλοι αυτοί οι μαύροι, οι πακιστανοί και ότι άλλο υπάρχει ελέγχεται από τους αστυνομικούς που κάνουν βόλτες και είναι γεμάτα τα λεωφορεία από αυτούς; Στο συντριβάνι στην Ομόνοια όταν κάθονται για να πάρουν αέρα κρατάνε τις αποστάσεις όπως δεν ξέρω αν είναι αλήθεια άκουσα πως σε κάτι παγκάκια έκοψαν πρόστιμα επειδή δεν κρατούσαν αποστάσεις και κάθονταν 3 άτομα ;

      1. Εμβολιασμός είναι δωρεάν αλλά ΌΧΙ υποχρεωτικός. Αυτά έλειπε…

        1. Δεν είναι δωρεάν… Από τους συνήθεις ηλιθιους θα πληρωθούν οι παρτίδες που θα παραλάβουν οι “σωτήρες” μας.. Πως αλλιώς θα κονομανε οι φαρμακευτικες..

    15. Είναι και σαχλές!!!!! Προσέξτε με πόσο σαχλό τρόπο προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο….

    16. Ψωλαρπαχτρες και οι δύο. Γαμησι από 15 στην σειρά πίσω μπρος…

    17. Λεξικό ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ:
      Κρούσμα = η εκδήλωση συμπτωμάτων προσβολής από μολυσματική νόσο.
      Κρούσμα είναι ο θετικός, ο οποίος ασθενεί.
      Αυξάνουν οι θετικοί, δηλαδή αυξάνει η θετικότητα στην κοινότητα, δηλαδή αυξάνουν οι άνθρωποι που αναπτύσσουν ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ , δηλαδή αυξάνει ταυτόχρονα και η Ανοσία τής Αγέλης.
      Σε καμμία περίπτωση ΔΕΝ μπλοκάρεις μια Οικονομία, δεν κλείνεις μια Χώρα, δεν ακυρώνεις την Περίθαλψη ανθρώπων που έχουν άλλα νοσήματα.
      Δείτε τη συνέντευξη του Καθηγητή Γιάννη ΙΩΑΝΝΙΔΗ, στις “ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ”, στο ΚΡΗΤΗ TV, στο YouTube.

    18. Σύγχιση προκαλεί η Ιωάννα Μάνδρου, η Σία Κοσιώνη, η οποία εργάζεται παρανόμως ως δημοσιογράφος (έχει σύζυγο ενεργό Πολιτικό) και ο ΣΚΑΪ που επιτρέπει να λένε ό,τι θέλουν.
      Υπάρχει ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ στη ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ:
      “Για να κυκλοφορήσει στη Φαρμακευτική Αγορά ένα Εμβόλιο, πρέπει να δοκιμαστεί επί 10 χρόνια.”
      ΗΛΊΘΙΕΣ.
      ΠΑΝΗΛΊΘΙΕΣ.
      Αγωγή πρέπει να κατατεθεί εναντίον αυτών των 2, διότι ΑΥΤΕΣ διασπείρουν ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ για την μη-επικινδυνότητα τού Εμβολίου πριν το πέρας 10ετίας ερευνών για την κυκλοφορία του.
      COVID-19: Εμβόλιο ΔΕΝ επιτρέπεται να κυκλοφορήσει πριν το 2029.
      ΗΛΊΘΙΕΣ.

      1. Ρε φίλε η κοσιωνη έχει άντρα τον καμπούρη, ψευδο μπακογιαννη με την ηλιοθιοφατσα και τα σπαρμένα δωθε-κειθε μούλικα. Τι συζητάμε τώρα;

    19. Έλληνες λιγη υπομονή ακόμα. Το νερό έχει μπει στο αυλακι. Τους επομενους 2 μήνες οι εξελιξεις θα είναι συγκλονιστικες. Το Καλό θα κερδισει. Υπομονή και θα το χαρουμε όλοι μας, με αυτά που θα δουν τα ματια μας. Η Καταιγίδα έχει ξεκινήσει ήδη

    20. Ο εισαγγελέας να ασχοληθεί με το κανάλι του σκαι που έκανε προπαγάνδα υπέρ των μνημονιων. Γιατί εξαιτίας των μνημονιων έκλεισαν τα νοσοκομεία και τώρα κόσμος πεθαίνει αβοηθητος.

    21. Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ…ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ??? ΓΙΑΤΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ??? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΗΡΑΝ 40 ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΑΠΤΟΠ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ???

    22. 13/12/2019
      –Αλαφουζος και Χατζηνικολαου για το ποιος εχει παρει τα περοσσοτερα δανεια–
      Αλαφουζος
      Απάντηση στην ΥΣΤΕΡΙΑ Έχω κάνει σωστά και λάθη. Όμως : 1. Δεν έχω εκβιάσει τραπεζίτες για να με υπερδανείσουν 2. Δεν έχω ζητιανέψει σε επιχειρηματίες για να ζω πολυτελώς 3. Δεν έχω γλύψει Κυβερνήσεις για να μου χαρίζουν τα χρέη μου προς Δημόσιο. Τα υπόλοιπα στην Δικαιοσύνη”.

      απάντησε εκ νέου ο Νίκος Χατζηνικολάου γράφοντας:

      “Χα,χα! Στον καθρέφτη του κοιτιέται και από μόνος του… αγαπιέται! Οι εταιρείες του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής χρωστούν σε δάνεια 100 εκατομμύρια ευρώ!”.

      1. Αν ειμασταν στην κομμουνιστική Κίνα,θα είχαν πάει και οι δυο για τα κυπαρίσσια! Και η σφαίρα θσ είχε χρεωθεί στις οικογένειες τους!!
        Αλλα στην Κίνα,θα ήταν σκληροπυρηνικοί κουμμουνες..
        Ας θυμηθουμε λιγο: Ποιός ηταν Εργολάβος Δημοσίων Έργων επι Καραμανλή το 55-60 κι εφτιαξε τη Συγγρου ενω επιθεωρουσε το εργο μαζί με τον “Εθναρχη”? Ο Αριστειδης Αλαφουζος!
        Απο πολιτικος μηχανικος,εφοπλιστης!!
        Αυτο κι αν ειναι θαμα! Αλλα στην Ελλαδα, ολα ειναι δυνατα..

    23. απο την καταθεση Αλαφουζου στην Βουλη 27/7/2016
      ΣΚΑΙ ένα συνολικό χρέος 47.290.777,86 ευρώ, από τα οποία μάλιστα τα 33.734.620 ευρώ είναι και ακάλυπτα.
      Αυτό το επιβεβαίωσε και ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής, κ. Φραγκιαδάκης
      Τωρα ξερουμε ποσο ειναι το χρεος;;;
      Δηλαδη να υποθεσω εγω οτι η ΣΙΑ και η Μανδρου πληρωνονται με ακαλυπτα δανεια;;;;
      Ποιος θα πληρωσει το χρεος του ΣΚΑΙ;

    24. ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΣΤΕΦΑΝΕ,,,,

      ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ

      Π Ο Λ Υ ΣΥΝΤΟΜΑ

    25. Στέφανε μην το βλέπεις έτσι. Διαφήμιση σου κάνουν και μάλιστα δωρεάν. Και μάλιστα τα ζωα δεν το καταλαβαινουν. Ευχαριστώ πρέπει να τους πεις….

    26. που τα έβαλε με τα fake news. Καταδίδω τον τσιριχτόφωνο αδώνιδα που έλεγε ότι οι μάσκες βλάπτουν και τον μουλωχτό μαγιορκίνη που έλεγε ‘μάσκα με τίποτα στη μάνα μου΄. Έχω κι άλλους προσεχώς..

    27. ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΓΚΡΙΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ???????

    28. Περί εμβολίου Pfizer

      Επειδή είναι ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις που τα διάβασες; Ποια είναι η πηγή;

    29. Δεν αφήνουν καμιά φωνή αντίθετη ν ακουστεί… Έχουν αγριέψει… Απειλούν και φοβερίζουν… Ψυχραιμία. Είναι η μπόρα η δαιμονική. Θα περάσει….

      1. Άμα κάνουμε υπομονή να περασει η δαιμονική μπόρα θα γράφουμε σχόλια από το πρώτο Νεκροταφείο!
        Έκτος τάφος δεξιά (τους αριστερούς βρυκόλακες δε τους θελουμε)
        Κοίτα να δεις που με συγχυσε η κωλογρια και δε μπορώ να κοιμηθώ!!

    30. δεν έχουν το κοινό τους απλά μπορούμε να διακρίνουμε ποιος μας κοροϊδεύει και ποιος όχι
      δεν παρασύρει κανέναν από εμάς καμία εφημερίδα και κανένα κανάλι απλά ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

    31. Εγώ δηλαδή είμαι «κακός» που θεωρώ την «ενημέρωση» του ΣΚΑΪ σκουπίδια,ενώ αντιθέτως θεωρώ ότι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει αξία,έστω και ως εναλλακτική ενημέρωση,έστω και με τις υπερβολές του; Και ποια είναι τα μεγάλα εγκλήματα; Η αμφιβολία και η αμφισβήτηση των κυβερνητικών ανακοινώσεων που διαψεύδονται συνεχώς (ασφαλή τα σχολεία,επικίνδυνα τα σχολεία,δεν πάμε σε δεύτερο lockdown κοκ). Αναίσχυντοι τελείως που την είδαν υπερεξουσία που «δικαιούνται» να καταπατούν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα.

    32. ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΟΠΟ ΖΑΝ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΟΚΑΝΑΛΟ.ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ

    33. ο χαρος εισαι εσυ κουκουβαγια της tv ο κοσμος σας καταλαβε πια μην λεμε τα ιδια και τα ιδια παλι

    34. Ως”κρούσμα”θεωρείται ο ασθενής που έχει συμπτώματα της ασθένειας του κορωνοϊού
      ενώ το τεστ αποκαλύπτει υγιή άτομα τα οποία δεν έχουν συμπτώματα του κορωνοϊού αλλά είναι φορείς του. Δλδ μπορεί να νοσήσουν η να μή νοσήσουν στο μέλλον. Ομως χρησιμοποιουν την λέξη κρούσματα επειδή είναι πιο «πιασάρικη» στο να φοβίζει τον κόσμο.
      Αν κάποιος τους κάνει μήνυση
      ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ για διασπορά ψευδών ειδήσεων και να χάσουν την άδεια τού ιατρικού επαγγέλματος.
      2.Τον Απρίλιο δεν είχαν αγοραστεί πολλά τεστ οπότε κάθε μέρα έκαναν το πολύ 4000 τεστ. Οπότε βρίσκονταν θετικοί στοιόλίγοι
      άνθρωποι.Η κομπίνα είναι ότι τώρα για να φοβίσουνε τον κόσμο κάνουν 20000 την μέρα οπότε είναι λογικό να βρεθούν περισσότεροι
      θετικοί στον ιό.Αν κάνουν 40000 τεστ την ημέρα θα βρεθούν ακόμα περισσότεροι θετικοί στον ιό.Αρα η αύξηση του αριθμού των θετικών στον ιό οφείλεται απλά και μόνο στην αύξηση του αριθμού των τεστ.

      1. Η αύξηση των θετικών που ανακοινώνεται, όχι η γενική/πραγματική αύξηση. Απλώς(!) ότι ανακοινώνεται είναι επίπλαστο…

    35. Το 90% που γράφει εδώ μέσα είναι μπατριώτες που ψήφισαν ΝΔ, που ψήφισαν δηλαδή μητσοτακέηκο, μεγάλο περίδρομο, Κεραμέως-μπίλντεμπεργκ, μνημονιακή καταστροφή της δημόσια υγείας, μενουμεευρώπηδες αλαφουζοκοσιώνηδες κτλ για να εκδικηθούν δήθεν τον Τσίπρα… Και τώρα που είναι έτοιμοι να πηδήξουν απ΄τα παράθυρα μ΄αυτά που κάνει ο Κούλης κοψοχεριάζονται, βρίζουν και κάνουν ότι πέφτουν απ΄τα σύννεφα με τις σχέσεις φιλελέδων-μεγαλοφαρμακευτικών-εμβολίων-μπουρλάδων κτλ.

      1. Ο/Η αφορισμένος αντίχριστος δρακουλοϊός=γκαντεμιά στην Ελλάδα λέει:

        Το πρόβλημα πέρυσι λεγόταν τσιπρόσκυλο του ξεπουλήματος της Μακεδονίας και έπρεπε να φύγει πάσει θυσία.
        Αυτό εκμεταλλεύτηκε και η πόρνη της αποκαλύψεως και εξελέγη.
        Τώρα τι κάνουμε είναι το θέμα.

    36. Έλα που εγώ πιστεύω το Μακελειό παρά τα πληρωμένα τσοντοκάναλα των ρεάλιτυ και των “καθηγητάδων” της πλάκας και έχω ξεριζώσει τις κεραίες? Είμαι βλάκας?

    37. “Έχουν δυστηχώς το κοινό τους” είπε η μία στην άλλη. Ναι ρε ξεφτιλισμένη έχεις κανένα πρόβλημα? Κάντε και τα εμβόλια που σχετίζονται με καρκίνους και αυτοονοσα και όσοι έχουν αντίθετη άποψη τους βαφτίζουν ψεκασμένους και ότι διασπείρουν fake news. Καλύτερα ψεκασμένος παρά γ@μημένος.

    38. Kαλά μιλάμε η Σία έχει κουρευτεί σαν τον Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε. Τι έγινε ρε παιδιά, ταινία με τα SS γυρίζουμε ? ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααααα..έλεος κυρά μου.

    39. Σκουπιδια παοαγαλοδημοσιορουφιανοραγιαδες…αλητες

    40. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΤΑΝΕΣΠΟΥ!

    41. η “κούλα” που ηδονίστηκε ποια είναι ρε παιδιά?😋

    42. Η Κοσιωνη, γιατι δεν μπηκε σε καραντινα, οταν επεστρεψε, απο Αμερικη;;; Υ.γ. Μηπως γιατι, εχει τον κ@λο, πισω; Θα την ανασκολοπησω!

      1. Για τον ίδιο λόγο μάλλον που ο μιζοκούλης επίσης δεν μπήκε, μετά τα κ@λοτριψίματα με τον άρρωστο βουλευτή του και τον αρχιεπίσκοπο…

    43. Αν αυτό δεν είναι χούντα τότε τί. Λογοκρισία όσο δεν πάει. Η ελεύθερη σκέψη και βούληση δηλαδή καταργήθηκε. Στέφανε κράτα γερά. Μια ψεκασμένη.
      Ντροπή τους

      1. Τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ τον ξέχασες;
        Μάλλον θές να πείς: ” Άν αυτό δεν είναι κομμουνισμός τότε τί ; “

    44. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ mRNA της PFIZER?
      Όταν το εμβόλιο DNA μπει σ’ ένα κύτταρο
      και προτού φτιαχτει μια ιϊκη πρωτεΐνη απ’ αυτό, το κύτταρο πρεπει να φτιάξει ένα αντιγραφο RNA. Αυτό το αντίγραφο ονομάζεται αγγελιοφόρο RNA (messenger RNA, mRNA) και διαβάζεται από τα σύμπλοκα παραγωγής πρωτεϊνών, που ονομάζονται ριβοσώματα (το ίδιο συμβαίνει και όταν το σώμα θέλει να φτιάξει τις δικές του πρωτεΐνες, όπου ένα αντίγραφο mRNA του DNA φτιάχνεται με την διαδικασία της μεταγραφής και μετά από αυτό κατασκευάζεται η πρωτεΐνη με την διαδικασία της μετάφρασης).
      Τα εμβόλια mRNA παρέχουν έτοιμο ένα αντίγραφο RNA των οδηγιών κατασκευής της ιϊκής πρωτεΐνης μ’ ένα κάλυμμα και μια ουρά πολυαδενίνης. Τα εμβόλια αυτά
      περιβάλλονται από ελαιώδεις μεμβράνες
      σαν λιπιδικά νανοσωματίδια τα οποία μπορούν να μπούνε στο κύτταρο μέσω της λιπιδικής μεμβράνης του.
      Αυτό το mRNA του εμβολίου της PFIZER
      παρέχει οδηγίες για όλην την πρωτεϊνη S(SPIKE) του κορωνοϊού, με μια μετάλλαξη
      που σταθεροποιεί την πρωτεΐνη στην διαμόρφωση προενσωμάτωσης(Δλδ «την πόζα» πού παίρνει η πρωτεΐνη πριν μολύνει ένα κύτταρο).
      Τα εμβόλια της ASTRA ZENECA και SPUTNIK είναι τύπου VECTOR. Η ASTRA ZENECA χρησιμοποιεί αδενοϊό χιμπατζή για να εκφράσει την πρωτεΐνη S(SPIKE) του νέου κορωνοϊου (ο ιός αυτός δεν αντιγράφεται γιατί μια από τις πρωτεΐνες που χρειάζεται για ν αντιγραφεί έχει διαγραφεί γενετικά ώστε να μην μπορεί να φτιάξει αντίγραφα του εαυτού του αφού μπεί στο σώμα).Άρα ο αδενοϊος είναι ο
      δούρειος ίππος-φορέας του RNA του covid-19 και χρησιμοποιείται επειδή το RNA είναι εξαιρετικά ασταθές μόνο του και ο αδενοϊός τον κρύβει από τα ραντάρ του ανοσοποιητικού.
      Η εγκάρσια μυελίτιδα που δημιουργήθηκε
      σαν παρενέργεια του εμβολίου της ASTRA ZENECA οφείλεται σε αλλεργική αντίδραση εναντίον του αδενοϊού-φορέα
      (Δλδ ανθρωπίνων λεμφοκυττάρων εναντίον αδενοϊού χιμπατζή).
      Το πρόβλημα είναι ότι το σώμα εκτός από τον covid αναπτύσσει ανοσία και κατά του αδενοϊού-φορέα, άρα το ίδιο άτομο πρέπει να ξαναεμβολιαστεί μετά από δεκαπέντε μέρες για να ξεπεραστεί η ανοσία, αλλά όσα άτομα είναι ευαίσθητα στον αδενοϊό χιμπατζή αναπτύσσουν υπερβολική αντίδραση αυτοανοσίας όπου καταστρέφεται και ο ιός και το κύτταρο, οπότε παύει η ανοσία ενώ ταυτόχρονα δολοφονούνται τα κύτταρα.
      Άρα το εμβόλιο της PFIZER χορηγεί έτοιμο mRNA ενώ τα άλλα δύο ενεργοποιούν το κύτταρο ώστε να το παράγει μόνο του!!
      Φτιάχνεται πάρα πολύ εύκολα με ανασυνδυασμούς DNA, αλλά δεν γνωρίζουμε τις παρενέργειες του καθόλου, γιατί δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ μέχρι τώρα σε ανθρώπους, ενώ τα άλλα δύο χρησιμοποιούνται πάνω από είκοσι χρόνια και γνωρίζουμε λεπτομερώς τις παρενέργειες τους .Το SPUTNIK διαφέρει από το ASTRA ZENECA χρησιμοποιώντας έναν δεύτερο αδενοϊό διαφορετικό απ’ τον πρώτο για ν αποφύγει την ανοσία και τις παρενέργειες της αλλεργίας άρα είναι πολύ καλλίτερο!!!

      1. Αυτό το ξαναγραψαμε !! Τα τεστ!! Όλοι μιλάνε αλλά κανένας έτσι!!

        1. Δεν πειράζει, η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως. Δεν τά ‘χουμε για πλάκα τα γνωμικά. Χώρια που είναι η πιό σημαντική πληροφορία που έχει κυκλοφορήσει εδώ για τα εν λόγω γαμωεμβόλια…

      2. Αγαπητε, απλώς αντιγράφεις κάτι που έχεις διαβάσει, χωρίς, ωστόσο, όπως πιστεύω, να κατανοείς τι γράφεις, εκτος, αν είσαι γιατρός ή βιολόγος ή ταξιτζής, καθώς οι τελευταίοι τα ξέρουν όλα. Δεν νομίζω ότι μπορείς να εξηγήσεις με απλά λόγια τι είναι το rna, mRNA, συμπλοκα, αδενοιος, προενσωματωση.αυτο δεν είναι κακο.ουτε εγώ μπορώ.το κακό είναι ότι είσαι αναμεταδότης του μηνύματος, την κεντρική ιδέα του οποίου θέλεις να πιστέψεις, έστω κι αν δεν κατανοείς το μην αυτό καθεαυτό. Αν δεν είσαι γιατρός, βιολόγος ή ταξιτζής, άκου τους ειδικούς κ μην υποδύεσαι έναν τέτοιο.

        1. Οταν αναμεταδιδει χιλιοειπωμενα απο ειδικους, εσυ κοπτεσαι αν τα καταλαβε και μαλιστα θελεις να πιστεψουμε οτι πιστευεις εσυ γιαυτον? Επι της ουσιας εχεις να πεις κατι η καποιος γιατρουδακος, η επειδη δεν μπορεις να βρεις , κανεις επιθεση σε προσωπικο επιπεδο?

    45. ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
      ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ KAI FAKE NEWS ΤΗΜΩΡΗΤΟΙ!
      ΦΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ.
      ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    46. ασε ρε Μανδρου να φαει και κανενα αλλο κοριτσακι λιγο ψωμακι
      80 χρονων να πας και θα μας λες το δικαστικο ρεπορταζ
      τι δικαστικο ρεπορταζ και πρασινα αλογα που πρεπει να περιμενεις την δευτερα παρουσια για
      να γινει μια δικη

    47. Μπορειτε να τους καταγγειλετε για συκοφαντικη δυσφημιση και πλήγμα στον ομιλο, δεν συνέβη αλλα λεμε, οταν συνέχεια επιτιθονται απαξιωτικα με τετοιο στυλ στην εφημερίδα επανειλλημενα

    48. Τόσο πλάτη βρε στην άχρηστη κυβέρνηση, ούτε να σας πλήρωναν..

    49. Όταν θα πάνε σπίτι τους θα ηδονιστουμε και εμείς..

        1. Μόνο όταν θα πάνε στον πατέρα τους τον διάολο, μαζί με όλο τους το γαμώσογο, θα ηδονιστούμε εμείς…

    Comments are closed.