ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ… ΣΥΖΗΤΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    voulimavro-2

    Στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής θα συνεχιστεί η διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

    Η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου θα συνεδριάσει προκειμένου να τοποθετηθούν οι άμεσα εμπλεκόμενοι σχετικά με την πορεία και την εξέλιξη των έργων της σύμβασης 717 για την τηλεδιοίκηση – σηματοδότηση.

    Ειδικότερα, πρόκειται να μιλήσουν οι Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής, Χρήστος Σπίρτζης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, καθώς και ο υπουργός Επικρατείας αρμοδίος και για ζητήματα Υποδομών και Μεταφορών κ. Γεώργιος Γεραπετρίτης.

    Δείτε ζωντανά τη συνεδρίαση:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. η ενημέρωση γύρωαπό ντιπειτ αυτό που επιδιώκουν τα κυκλώματα αυτά είναι φύτρες των πολιτων????δικοι τους δηλαδη???

    2. Συνεδρίαση της κ(υ)νοβουλευτικης μαφίας και οι μελλοθάνατοι ραγιαδες , φηφοφοροι τους και μη ,τους παρακολουθούν !

    3. Δεν υπάρχει κάποιος χριστιανός να τους πετάξει ένα κουβά σκατα από τα θεωρεία;

    4. Συζητησεις για τα Τεμπη, για τα Μνημονια, για την Οικονομικη κριση, για την υγειονομικη κριση, για ολα συζητησεις. Κι ο κοσμακης μεροδουλι μεροφαι. Ψηφιστε ολοι τουλαχιστον.

      ΥΓ το “57” ατομα ειναι ψεμα. Πολυ περισσοτεροι. Ισως 109. Αλλα δεν ειναι ωραιο ε?

    5. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια συνεδρίαση προδοτων ρουφιάνων μιζαδορων και μ@@@@πανων.. ΝΔ σύριζα πασοκ ξεπλένουν τους εργολάβους και τα ρίχνουν όλα στο ανθρώπινο Λάιος. Καμία π@υτανα από το σύριζα την ΝΔ και το πασοκ δεν τολμάτε να αναφέρουν έστω το όνομα ενός εργολάβου ή μιας αναδόχου εταιρείας. Σύριζα πασοκ ΝΔ, όλα τα μ@@@@πανα την ίδια μπόχα έχετε…

    6. Για να αυτόαθωωθούν και να καλύψουν τα εγκλήματα ο ένας του άλλου!

    Comments are closed.