ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΜΙΝΙ, ΜΠΟΥΤΙΑ, ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ… ΓΙΑ ΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ» ΤΟΞΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΓΕΜΑΤΗ ΚΛΟΟΥΝ!

    Κοινοποίηση:
    ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

    Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ορκωμοσίας της Βουλής των Ελλήνων της Κ’ Κοινοβουλευτικής Περιόδου Προεδρευομένης Δημοκρατίας, που προέκυψε από τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου. Η διαδικασία ξεκίνησε στις 11:00 και διεξήχθη παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

    Προεδρεύων στην εναρκτήρια συνεδρίαση ήταν ο Α’ αντιπρόεδρος της προηγούμενης Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, συνεπικουρούμενος από τους τέσσερις προσωρινούς Γραμματείς, που είναι οι νεότεροι στην ηλικία βουλευτές των δύο πρώτων σε κοινοβουλευτική δύναμη κομμάτων.

    Δείτε φωτογραφίες από τις αφίξεις στη Βουλή:


    Στιγμιότυπα από τη διαδικασία της ορκωμοσίας:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Τί δουλειά έχει στην ορκομωσία της βολής η τσιμενδώνη; Αυτή δεν υπήρξε εκλεγμένη βουλευτής ποτέ…

    2. Τον θέμα με τον υπουργό και το τρανς θα το βγάλετε η θα πέσει συγκάλυψη και εδώ;

    3. Ο πινόκιο που ψήφισε μνημόνιο μετά από το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ο εμβολιάκιας του Κούλη που τον στήριξε στα μπόλια και στα λοκντάουν, ο προδότης της Μακεδονίας, αγανάκτησε που πίσω του θα κάθονται λέει οι Σπαρτιάτες! Ρε προδότη λαθρολάγνε, δεν αγανάκτησες που ο κούλης σε έβαζε να στέλνεις μήνυμα για το κουρείο και αγανάκτησες με τους πατριώτες Σπαρτιάτες; Ρε Τσίπρα λαθρολάγνε, δεν ντρέπεσαι;

    4. Αυτες τις τουαλετες οι γυναικες τις φορανε σε γαμους οχι σε ορκομοσια

    5. τι κλεινει το ματι το αλλο το βλαμμενο?

    6. Το “πρωτοπαλλήκαρο” της Ζωίτσας τι ντυθηκε ειπαμε και πηγε?
      Κατι αναμεσα σε κλοουν και καομπόυ

    7. Αφού έγινε κι ο (Μ)πι(Μ)πιλας Β(υ)ολευτης !!! τώρα μπορώ ν’ αποθανω..! Πόσο πιο χαμηλά ρε καραγκιόζη Έλληνα..? Πόσο ? Φτου σας γ@μω τη “ράτσα” σας… παγκόσμιοι Ελληνομ@λ@κες !!!
      Τι ψηφίζεται ρε απλητοι ραγιάδες ηλίθιοι ?
      Ου να μου χαθείτε τετράποδα greconia ! Ουστ….

      1. “ψηφίζε-ται” και “χαθεί-τε” – ποιά κατάληξη απο τις δύο είναι η σωστή ;

        1. Απάντησε στην ερώτηση φυγόπονε και μην τα βάζεις με τον δασκαλό σου.

    8. Τα ξέκωλα μαζεύτηκαν στο αντεθνικό μπορντέλο…
      Ας όψονται τα δύο Βήτα που τούς ψηφίζουν: Οι Βολεμένοι και οι Βλαμμένοι.

    9. Δεν καταλαβα για ποιο λογο κατακρινουν την κυρια με το σχιστο φορεμα και το βυζι εξω. που εκανε λαθος? ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΠΟΤΕ ΝΤΥΘΗΚΕ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗς ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ. θελω να πιστευω οτι μοιρασε μπιλιετα με τις ταριφες της. ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ !!!!!!!

    10. “””….. ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΓΕΜΑΤΗ ΚΛΟΟΥΝ! “”” οι οποιοι αντιπροσωπευουν κλοουνς….μια απο τα ιδια….η φιεστα της κοροϊδιας……καθε 4 χρονια…..με τις υγιες σας…αφου τους πληρωνετε απολαυστε τουλαχιστον τα χρωματα και τα αρωματα…..απο μακρια 😃

    11. “Να μην γίνει η βουλή τσίρκο” λένε οι αρχιπροδότες οπισθογεμείς που έχουν βάλει τα τραβέλια μέσα στη βουλή να φιλιούνται στα νομοσχέδια της ανωμαλίας που πέρασαν

    12. Καλές μάσες εύχομαι στα σουργελα που ψήφισαν τα γίδια…

    13. πισω απο τον Παππα ο Σην Κονερυ?

    14. ως κλοουν εχουν εσας τους χουντικους, που σας καρπαζωνουν ατελειωτα, χα χα χα χα

    15. Αυτό το βύσμα η Ζαχαράκη τι φάση; Αποτυχημένη (εξίσου με την υπουργό Παιδείας Κερατεως) και της έδωσαν ολόκληρο υπουργείο; Αλλά θα μου πεις μάλλον το έχουν με την εξουσία στο συγκεκριμένο σόι. Ο θείος της (Πατήρ Δαμασκηνός chief στην Μονή Αγάθωνος) ,ο ξάδερφος σχολάρχης στο εκκλησιαστικό Λαμίας απ’ ότι έχω διαβάσει,αυτή υπουργός απ’το πουθενά.

    16. Αυτα τα γελοια υποκειμενα θαυμαζει και θελει να τον εκπροσωπουν ο Οχλος, σα να μην περασε μια μερα απο την εποχη των Ρωμαιων Αυτοκρατορων. Τα τσοκαρα που ντυθηκαν λες και πανε σε κωλαδικο της Συγγρου να “εκπολιτισθουν” με μπουζουκοτραγουδα της εσχατης υποσταθμης, ειναι αυτο ακριβως που εχει ως ιδανικο του ο αγραμματος Οχλος. Μονο που εκει, τα προς το ζην αγαθα παρηγοντο απο χιλιαδες δουλους και δουλοπαροικους, και το κρατος εθχε εσοδα. Εδω να δουμε απο τι θα ζει ο αποκτηνωμενος που τωρα τους καμαρωνει. Δυστυχως ,δεν γεννιεται ενας Καλιγουλας ,να μετατρεψη τη “Βουλη” σε αυτο που μετετρεψε τη Συγκλητο των διεστραμμενων της τοτε εποχης ο αυτοκρατορας εκεινος, σε πορνειο ,με πορνες τις συζυγους και τις κορες των συγκλητικων.

    17. Με το 16% κανείς κουμάντο, ωραία δημοκρατία εχουμε

      1. εχεις μαγικο τροπο μα εξαφανισεις την αποχη? ή πρεπει να μεινουμε ακυβερνητοι?

    18. Για ποια συνένωση του πατριωτικού χώρου μιλάτε; Ο Βελόπουλος βρίζει τον Ηλία και όχι το κεερφα που διοργανώνει πορεία στη Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα για τον θάνατο στο Παρίσι του Αλγερινού! Ο Εμφιετζόγλου στα 85 του κατέβασε κόμμα με τον Μπογδάνο που ήθελε μαύρο Εύζωνα! Ακόμα και η Λατινοπούλου που τα λέει καλά έριξε μπηχτές για τον Ηλία που παλεύει με μια τηλεκάρτα και τον απέκλεισαν! Και ο Κρανιδιώτης, ο συμβουλος του Σαμαροβενιζέλου, επέστρεψε στη νδούλα. Ας ελπίσουμε ο Νατσιός της Νίκης να τα χώσει στους προδότες και να μην ασχοληθεί με Ηλία!

    19. Αυτός ο Τραγάκης αν δεν κατέβαινε και φέτος τι θα πάθαινε; Θα πτώχευε; Ή ο Σαμαράς.

    20. Πόσες φορές θα ορκιστούν για τά ψέματα και τά πολιτικά εγκλήματα που έχουν και θα κάνουν; Αυτός ο Θεός πια, τυφλός είναι; Κουφός είναι; Που είναι ή θεία δίκη; Ευτυχώς που τά κυρίαρχα γιδοπρόβατα ψήφισαν και τούς νομιμοποίησαν,,,Ε, το μόνο που έλειπε ήταν ή ευλογία του εβραιοθεού τους για να μας πηδήξουν για πολλοστή φορά. Ο Αυνάν να ευλογεί τους Αυνάνιδες και τίς Αυνανούδες….

    21. 288 κλόουν,τσόκαρα κ προδότες ορκιστηκαν τον αφανισμό των Ελλήνων με οποιονδήποτε τρόπο.!Αυτό που θα ακολουθήσει από το φθινόπωρο κάνεις μας,πιστευω,δεν μπορεί να το φανταστεί..

    22. Καλή μασα να εχουν! Σε καλη μερια τα λεφτα που θα παρουν καλα να περασουν..Και ο νεοελληνικος λαος μια ζωη βουκώλος να τους παιζει με τη φλογερα και να τραγουδα γ@μ@τε με και ας κλαιω!!

    23. Εγώ περίμενα να δω φώτο και απο τα καινούργια νούμερα τα παλιά τα ξέρουμε

    24. Όλες και όλοι μέσα στην τρελή χαρά…φυσικά… αφού πληρώνονται από τα κορόιδα και κάθονται…πως την έχουμε πατήσει έτσι ρε σεις?…Πως κάναμε προνομιούχους όλους αυτούς του άχρηστους χαραμοφάηδες?

    25. ολες οι κυρατσες ξεκολα λες και πηγαινανε στα μπουζουκια αλλα θα μου πεις εκει ειναι κ (υ ) νοβουλειο και μην λετε συνταγματικο τοξο μονο τετοιο δεν ειναι αλλα μιζαδοκλεφτοπροδοτικο τοξο

    26. Ξεκινά η σκλαβιά των Ελλήνων, τα μικρά κόμματα και η δημοκρατία θα αποτελούν είδος προς εξαφάνιση.

    27. Παράσιτα, που ζούνε εις βάρος ενός ηλίθιου & κοιμισμένου λαού

    28. Ορκιζονται να εξυπηρετούν στο έπακρον τους τοκογλυφους ΕυρωΠΕΟ-αμερικλανο “δανειστές”.

      1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!!

    29. Πρέπει άμεσα να συσταθεί ένα συντονιστικό όργανο για την συνεννόηση των «εγωιστών» που απαρτίζουν τα εθνικά κόμματα, ώστε κάθε πρωτοβουλία που θα παίρνουν να μην την χρησιμοποιεί ο ένας εναντίον του άλλου με καμώματα του τύπου: «δική μου ιδέα ήταν…». Αν περιμένουν εκτόξευση ποσοστών τύπου Σύριζα τότε κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Σωστά είχες βγει από τους πρώτους και μίλησες για ένωση των πατριωτικών κομμάτων. Ελπίζω να ακούσουν…

    Comments are closed.