ΤΟΥΣ «ΓΛΕΝΤΑΕΙ» Ο ΤΡΑΜΠ: «ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ – ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ – ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΟΧΑΪΟ, ΤΕΞΑΣ, ΤΖΟΡΤΖΙΑ, ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ…» (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    trump1

    Ο Ντόναλντ Τραμπ βγήκε από τον Λευκό Οίκο και ανακοίνωσε ότι είναι ο νικητής των εκλογών!  


    «Αυτό είναι ρεκόρ. Δεν έχει ξαναγίνει. Κερδίσαμε πολιτείες που δεν περιμέναμε, όπως η Φλόριντα», δήλωσε ο Τραμπ.

    «Ετοιμαζόμαστε για μεγάλους πανηγυρισμούς», προσέθεσε. «Κερδίζουμε την Πενσυλβάνια. Κερδίζουμε παντού», τόνισε ικανοποιημένος και περιέγραψε απόπειρα νοθείας εναντίον του.

    Δείτε την ομιλία του

    “Όταν κερδίζεις το Τέξας…”

    Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος: Φανταστική στήριξη, εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν υπέρ μας. Και ένα πολύ λυπημένο κοινό προσπαθεί να απομαγέψει το δικό μας κοινό. Δεν θα το επιτρέψουμε. Είμαστε έτοιμοι για έναν μεγάλο εορτασμό και ξαφνικά λένε ότι θα χάσουμε. ΤΑ αποτελέσματα είναι φανταστικά ετοιμαζόμαστε να βγούμε έξω και να γιορτάσουμε. Οι πολίτες βγήκαν έξω για να ψηφίσουν σε αριθμό ρεκόρ. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τη Φλόριντα και την κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά. Κερδίσαμε το Οχάιο, το Τέξας με 700.000 ψήφους και δεν το περιλαμβάνουν στην προσμέτρηση. Κερδίσαμε και την Τζόρτζια είμαστε 270.ο00 ψήφους μπροστά με το 97% καταμετρημένο, μάλλον κερδίζουμε τη βόρεια Καρολίνα δεν μπορούν να μας πιάσουν ούτε εκεί. Κερδίζουμε μάλλον και την Αριζόνα και κάποιοι δήλωσαν ότι θα την κερδίσουν εκείνοι. Μπαίνουμε στην περιοχή Τραμπ, είναι φιλική περιοχή προς εμάς. Δεν χρειάζεται καν να έχουμε αυτή την πολιτεία. Βλέπω ότι τα νούμερα αλλάζουν και μειώνουν, θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

    Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε την Πενσιλβάνια με εξαιρετικό προβάδισμα.

    Ευχαριστώ πολύ για αυτό. Είμαστε 690.000 ψήφους μπροστά στην Πενσιλβάνια αυτό δεν είναι μάχη σώμα με σώμα. Είναι σχεδόν αδύνατο να μας πιάσουν. Και τώρα μπαίνουμε στην καταμέτρηση περιοχών που είναι δικές μας. Κερδίζουμε και το Μίσιγκαν, είδα τα νούμερα και είπα Ουάου. Κερδίζουμε και το Ουινσκόσιν. Και δεν τα χρειαζόμαστε όλα αυτά. Όταν κερδίζεις το Τέξας… Ο κυβερνήτης του Τέξας με πήρε για συγχαρητήρια και μου είπε ότι δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο και του λέω κανείς δεν το έχει ξαναδεί.

    Εχουμε μια τρομερή νύχτα. Εχουμε πολιτείες που ξαφνικά όλοι λένε τι έγινε με τις εκλογές τελείωσαν και λένε ουάου. Ηξεραν ότι δεν μπορούν να νικήσουν και λένε θα πάμε στα δικαστήρια. Το είπα από την πρώτη ημέρα ότι αν δεν κερδίσουν θα μας πάνε στο δικαστήριο.

    Δείτε τον χάρτη με τα αποτελέσματα

    Η Φλόριντα ήταν μια τρομερή νίκη και το Οχάιο. Λατρεύω το Οχάιο. Η Βόρεια Καρολίνα μεγάλη νίκη. Και ξαφνικά όλα σταμάτησαν. Αυτή είναι μια νοθεία για το αμερικανικό κοινό. Ετοιμαζόμαστε να νικήσουμε αυτές τις εκλογές. Πιστεύω ότι τις έχουμε κερδίσει τις εκλογές. Είναι μια τεράστια νοθεία στη χώρα θέλουμε το νόμο να εφαρμόζεται θα πάμε στο Ανώτατο Δικαστήριο. Είναι λυπηρή στιγμή για τη χώρα και θα κερδίσουμε σε ότι με αφορά έχουμε ήδη κερδίσει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    78 Σχόλια

    1. O ΤΡΑΜΠ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΥΡΗΚΤΕΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

      ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΝΟΘΕΙΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ “ΨΗΦΟΙ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ“ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΕΙ.

      ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.

      ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ.

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.

    2. Μάγκες τέρμα τα βύσσινα, τον ήπιαμε… Φάτε τώρα κορωνοϊο που θα μας σερβίρει η νέα τάξη.

    3. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣΣ ΓΙΑΝΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΆ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ Κ@ΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ!

    4. Ετοιμάζουνε τη μουσουλμάνα να βγει προεδρος, την Καμάλ. Γι αυτό εχουν σκυλιασει που βγαινει ο ΤΡΑΜΠ.
      Εν τω μεταξυ ΣΚΑΙ και ΠΡΩΤΟ ΦΛΕΓΜΑ έχουν σαλταρει που πανε κουβά.

      Ξυδακι σκετο. Πιειτε το σε σφηνακι.
      Φιλελέδες τον πίνετε.

    5. Συμφωνώ με μερικούς όσο και διαφωνώ μαζί τους….
      Συμφωνώ στο ότι όποιος και να βγει τα ίδια είναι……λιγο περισσότερο ο ένας λίγο λιγότερο ο άλλος….ιδια άτομα κρύβονται από πίσω τους….
      Διαφωνω περί Ερντογαν…..ο κύριος αυτός δεν μας γλενταει επειδή κυβερνάει ο Τραμπ ή ξανακυβερνησει….ακομα και ο άλλος να βγει τα ίδια θα γίνονται….
      Μας γλενταει γιατί έχουμε υποτακτικους υπηρέτες τσιπρουκουληδες της Μερκελ και του Ερντογαν που παραχωρουν την χώρα ολόκληρη…
      Οποιος πιστεύει ότι ο Κουλης θέλει να κάνει πράξεις και να αντισταθεί στον Τούρκο και του φταιει ο Τραμπ και ο κάθε Τραμπ ας κάνει την προσπάθεια να βγει απ τον κομματικό σωλήνα που ανήκει μπας και δει φως…

    6. TO 4% ΤΩΝ ΠΟΥΤΙΝΟΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΦΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑ, ΓΙΑ ΤΟ 3% ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ?
      ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΚΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ, ΤΟΝ Β.ΛΕΒΕΝΤΗ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!

    7. με το reality show αποβρασμα εφτασε ο τουρκος στο Καστελλοριζο

    8. Ή για να το διατυπώσω καλλίτερα πρώτος απ’ τους τελευταίους!!

    9. Θεέ μου τι χρόνος και αυτός!!!!!!!! Σεισμοί, πλημμύρες, φωτιές, Covid, lock down φτωχοποιηση , κρίση με την Τουρκία και τώρα ο Τραμπ(ουκος).……. Τι άλλο μένει; Πόλεμος με την Τουρκία.? Στα ορη και στ άγρια βουνά……

    10. Προς τι η τραμπολαγνεια ? Ειστε καλα ? Οποιος και να βγει , για την ελλαδα ειναι το ιδιο . Τα ιδια προβληματα , οι ιδιες απειλες .Το μονο που σας απομενει ειναι οι θεωριες συνομωσιες και η ΝΤΠ που ούτως ή αλλως επικρατει στο πλανητη οχι τωρα ,εδω και δεκαετιες .Για αυτο χαλαρωστε .Περα βρεχει οποιος και να βγει .

    11. Ο ερντογαν για να κανει τις μαγκες του στο αιγαιο τον τραμπ περιμενε…τι ειναι; Κουλης-μερκελ;;; Δεν λετε τον βολευει ο ανυπαρκτος ελληνας πθ και υπεξ; Και ο φουφουτος να βγει, ο τουρκος θα διεκδικει πετρελαια για τον λαο του…

    12. Με πρόλαβες ανόητε!! Με παρακολουθείς όπως κ κυνηγός!!
      Άρνολντ Σβαρζενεγκερ

    13. Λιγάκι έχω μπερδευτεί από τη μια λέει ότι κέρδισε και από την άλλη λέει για νοθεία και ότι θα προσφύγει στο δικαστήριο , ο κερδισμένος δεν λέει για νοθεία και δικαστήρια ο χαμένος τα λέει αυτά για να μη γυρίσει μπούμερανγκ

      1. Τα λένε γιατί αυτοί βγουν δεν βγουν κοιτάνε και τις πολιτείες..

      2. Δεν έχει κερδίσει, απλά το λέει προς δημιουργία τέτοιου κλίματος…. Είναι Τραμπ(ουκος) σε όλα του. Αλλα μεχρι να δούμε οριστικά τί συμβαίνει θα μας σκάσουν. Απλά με λύπη διαπιστώνω το μέγεθος της ανωριμότητας του λαού που υποτίθεται ότι είναι κοσμοκρατορία. Κατέληξαν να διαλέγουν μεταξύ ενός τραμπούκου και ενός στο όριο του Αλτσχάιμερ. Όχι βέβαια ότι οι λαοί στην ευρωπη είναι ωριμοτεροι. Αν είχαν μυαλό δεν θα πλήρωναν τα λάθη τους με την τρομοκρατία και την ισλαμοφοβία. Μόνοι μας δημιουργήσαμε το πρόβλημα και τώρα τιθεμεθα ενώπιον των ευθυνών μας με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Άντε να βρεις φτηνά εργατικά χέρια στην Ευρώπη αν δεν ήταν αυτοί. Ας σκεφτούμε μια Ευρώπη χωρίς το υπάρχον εργατικό δυναμικό και ας αναλογιστούμε ποιος δημιούργησε το πρόβλημα. Εγώ λύση δεν βρίσκω.

    14. Διάβασα κάπου πως έτσι και ψήφιζε η Ευρώπη στις εκλογές των ΗΠΑ θα εβγσινε με δισφορα ο ,μπαιντεν, ε λοιπον αυτό και μόνο μου αρκεί να θρλω να ξαναβγεί ο τρσμπ,θέλω να ξαναδώ το τρέμουλο της σκ@τογριας που μας έχει στο φτύσιμο και μονο επιβάλλει τα θελω της στις δικές μας μαριονέτες

    15. Ολοι εσεις που πανυγυριζετε για τον Tramp και τον Πουτιν και ειστε οπαδοι του Ηλια εχετε την εντυπωση οτι οταν βγει πρωθυπουργος θα τον αγκαλασουν τα υπαλληλακια της ΝΤΠ (Τραμπ και Πουτιν)

    16. ΝΔ TV νεοναζί όλα τα φασισταρια δουλεύουνε μαζι

    17. Σάλτα και μαμηθειτε εκεί στο.σαιτ ,ποτέ ο Τούρκος αποθρασυνθηκε τόσο τα τελευταία 30 χρονια? Μόνο με τον καραγκιόζη αυτον

      1. Αποθρασυνθηκε επειδη εχει απεναντι του τον γκουφυ που ψηφισες χαιβανι ο τραμπ δεν ειναι προεδρος της Ελλαδας. Ο Τραμπ δεν θα στηριξει το δουλικο του σορος ας ψηφιζες εναν πατριωτη για πρωθυπουργο για να μη αρχιζες τωρα την κλαψα.

      2. αστους ρε φιλε , που να καταλαβουν οι κολλημενοι .
        ζουν με τις ηληθειες θεωρειες που εχουν φτιαξει στο μυαλουδακι τους.

        1. ΝΑΙ ”ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ”. ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΡΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      3. 1996 ιμια 2020-1996=24 να ποτε τα τελευταια 30 χρονια και εχει και ποιο προσφατα αμα θες

    18. Μακάρι να βγει.
      Έχω σιχαθεί τον εαυτό μου.Να θέλω να βγω στο δρόμο στο πάρκο να περπατήσω και να μένω κλεισμένος μέσα σαν φυλακισμένος γιατί πρέπει στο δρόμο μόνος να φοράω φίμωτρο λες και είμαι σκύλος.
      Ρε σκύλους μας έχουν καταντήσει με φίμωτρα και θέλετε Μπάιντεν που κυκλοφορεί με φίμωτρο στο στόμα σαν ζόμπι.
      Ρε ξυπνάτε και κλείστε τις τηλεοράσεις.Ζόμπι έχετε γίνει μερικοί.

      1. Κάτσε εκεί που κάθεσαι. Προτιμότερο με μάσκα παρά στην εντατική με σωλήνες μέσα σου ή στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και αν δεν πιστεύεις μια βόλτα στο νοσοκομείο μπας και βάλεις μυαλό. Γιατί από το κακό υπάρχει ύστερα το χειρότερο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κοιμούνται οι υπόλοιποι αλλά εσύ σαν το ανέκδοτο με τον οδηγό που οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα και νομίζει ότι οι άλλοι πάνε ανάποδα. Δεν έχεις ακούσει ποτέ για τον κοινό νου;

    19. οταν θα αρχισουν να παιρνουν οι τουρκοι τα πρωτα φ35 να δουμε τι θα γραφετε ολοι σας…..παρακαλω αυτο το αρθρο να μεινει για 2 μηνες αναρτημενο …..η ιστορια θα δειξει τι εστι τραμπ για την ελλαδα

      1. Μην τρως σανο ρε φίλε η Αμερική έχει κοινή γραμμή εξωτερικής πολιτικής 100 χρόνια τώρα. Δεν είναι μπουρδελο όπως εμείς μην παρασύρεστε από την κοσιωνη και το σταρ

      2. δεν σου φταιεει ο τραμπ και ο καθε τραμπ για ολα φταινε αυτοι που ψηφισανε αυτους τους αχρηστομακακες εξυπνοπουλι

      3. Έχει περάσει νόμος στη Γερουσία και δεν πρόκειται να τα πάρει. Έτσι και αλλιώς ούτε οι Τούρκοι τα θέλουν.
        Προς το παρόν ο μεγάλος ηγέτης Ντόναλντ Τραμπ μας έδωσε ελικόπτερα Kiowa και έκαντοντάδες τεθωρακισμένα M1117 και ΤΟΜΑ.
        Ο Τραμπ είναι ο μοναδικός Αμερικανός που επέβαλλε κυρώσεις στην Τουρκία στην περίπτωση του Πάστορα σε αντίθεση με το Μπάιντεν που του χάρισε την ΑΟΖ. Η Μέρκελ που εκφράζει την πολιτική Μπάιντεν είναι το στήριγμα της Τουρκίας. Ας μην ξεχνάμε πως επι Κλίντον έγιναν τα Ίμια. Ξυδάκι!

    20. Αφού κάνουν έτσι για τον Τραμπακουλα σκέψου νά ‘βγαινε και κανένας ηγέτης της προκοπής τι θα κάνανε!! Θα πεφτανε στα τέσσερα !! Πότε οι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι μόνοι τους πρέπει να αναλάβουν τις τύχες τους και όχι να περιμένουν από κάποιον που ίσως να είναι χειρότερος απ’ αυτούς και που απλά η τύχη του έδωσε το προνόμιο να ηγηθεί
      εντελώς συγκυριακά όπως π.χ. στον Τραμπ
      να τους σώσει?? Πότε θα πάψουν να προσωποποιούν τα συμφέροντα των διαφόρων λόμπι??

    21. Παίδες υπάρχουν πράγματα που γίνονται στο πλανήτη που ουτε τα φαντάζεται ο νους σας. Αυτές δεν είναι εκλογές της Αμερικής μόνο , είναι εκλογές για όλη την ανθρωπότητα. Έτσι και βγει ο Μπιντες δηλ. Σωρρος , Μπιλ Γκέιτς , Ροκφέλερ , ετοιμαστείτε για εμβολιακια και κινεζοποιηση του πλανήτη. Και θάνατο , πολύ θάνατο.

      1. Ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται η είσαι με αυτούς που λένε μπούρδες για να τρομάζουν τον απλό κόσμο….ό,τι και να είσαι ΤΗΝ ΠΑΤΉΣΑΤΕ ΓΚΆΙς!!!

      2. εσυ εγω τα ξερουμε ..αλλοι δεν τα πιστευουν..κριμα

    22. Όλο το βράδυ πέρασαν σχεδόν 40 πολιτείες.Εχει εδώ και 4 ώρες που έχει κολλήσει το πράγμα σε 4-5.Προσπαθούν να μαγειρέψουν τ’αμαγειρεύτα.Πάρτε το χαμπάρι.Κρυφτείτε τώρα.

      1. Τζορτζια και Β. Καρολινα τα παγωσανε γιατι ειναι περασμενη η ωρα, θα συνεχισουν μολις ξημερωσει. Του Τραμπ ειναι και οι δυο πολιτειες…

    23. Κουληηηηη φασισταααα
      Σιαααααα φασιστακιιιι
      Έρχεται
      Εσσεται ημαρ

      1. Σχόλιο ανθρώπου είναι αυτό ή ανθρωποειδους?

        1. Κοίτα αν υποθέσουμε ότι το σχόλιο το κτλβες ηλιθιε τότε μιλάμε την ίδια γλώσσα οπότε αποφάσισε τι είσαι εσύ ανόητε μπετοβλακα φασιστα

        2. Κι αν δεν ήσουν αμόρφωτος και στόκος θα ήξερες ότι το Εσσεται ημαρ ανήκει στην αρχαία Ελλάδα αρμοστοκε και η αρχαία Ελλάδα δεν έχει κτ κοινό με ανθρωποειδή, αντε κλαψε να πάρεις κάνα επίδομα είσαι και μιμου απτου πανάθεμα σε γιδι

          1. Και το εσσεται ημαρ που ανήκει στην Αρχαία Ελλάδα πως ταιριάζει με το Κούλη Φασίστα Σία φασιστακι?? Μήπως οι δύο προηγούμενοι ήταν φασίστες Έλληνες φιλόσοφοι?? Οι οποίοι έχουν
            μετενσαρκωθει και έχουν σχέση και με τον Τραμπ??

            1. Με ηλιθιους δε μιλάω και νεοδημοκρατες λοιπόν αντε αγόρι μου σου προσβαλαμε το κουλή κ τη σία. Αντε κάνε καμιά δουλειά αργοσχολε πακιστανοφιλε φασίστα ότι γουστάρω θα λέω κτλβες φασίστα; Περιορισμούς στο σπίτι σου φασίστα, πουλο βάρος της κοινωνιας

            2. Κι αν δεν ήσουν ηλιθιος και αμόρφωτος Εσσεται ημαρ =η μέρα έρχεται οπότε άνοιξε τα στραβά σου κ κτλβε ότι λέω κουλη φασίστα κ σία Εσσεται ημαρ, θες κι άλλο μετάφραση;; Θέλει πολύ μυαλό γ να κτλβεις κ πας κ ψηφίζεις;;

            3. Έλα ρε τον καημένο!! Εσύ φταις!
              Ο όφις με ηπατησε!!
              Άλλα τέτοια σου αρέσουν νεαρέ !!
              Είσαι ιντριγκαδορος!!

            4. Αλλά πότε πρόλαβε και το γράψε !!
              Πριν καν ανέβει!! ΑΕΤΟΣ!!

            5. Θες να σου πω τι είσαι συ ή το ξέρεις; Και 52 χρόνων νεαρό δε με λες! Τεσπα καλά μυαλά γτ έχουμε κ δουλειές (όσο μας της αφήνει να της έχουμε ο φασίστας ο κουλης σου). Τσάο φασιστα

    24. αυτό το πράμα ρε μακελειό που στηρίζεις τραμπ λες και θα πάρεις κάτι απο αυτόν. όποιος και να βγεί για Ελλάδα είναι το ίδιο. τις ίδιες μπαρούφες λέγατε και τα Πούτιν λες και στηρίζει κανείς την Ελλάδα. Έλεος. Μόνοι μας είμασταν μια ζωή. Καμία Ρωσία καμία Αμερική καμία Σερβία και δε ξέρω και γω τι άλλο τι. Σταματήστε να γράφετε μαλακίες επιτέλους.

      1. Με το να βγει ο Τραμπ η Ελλαδα μπορει να μην εχει ωφελος οπως και αν βγει ο Μπαιντεν.Με την εκλογη Τραμπ θα εχει πολλαπλο ωφελος η ανθρωποτητα που θα απαλλαγει απο την ανωμαλη και βρωμερη νεα ταξη και την παγκοσμιοποιηση…

      2. Γιατί υπάρχουν αδαείς που θεωρούν ότι όταν ακολουθείτε μια γραμμή το κάνετε γιατί την υιοθετείτε κι όλας??
        Μη χείρον βέλτιστο λέγανε οι Αρχαίοι ημών
        πρόγονοι!!

    25. TO ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΤΑΣΕ !
      ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΥΣ !

    26. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.
      ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ?
      ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΣΤΕ?
      ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ?
      ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ.Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ.
      ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ?

      1. ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ !

      2. Διαβασε για τον ενεργειακο χαρτη Μπαιντεν, ασχετε. Ο Ερντογαν ακολουθει κατα γραμμα αυτο το χαρτη

      3. Σκασίλα μου αλλά είναι ο μόνος που θα με βοηθήσει να βγάλω το φίμωτρο που μου έχουν επιβάλλει τούτοι οι προδότες του Κούλη.

    27. χα χα ο τρελαρας τα χει χαμενα… θελει λεει να σταματησει εδω η ψηφοφορια επειδη κερδιζει :))

    28. Παιδιά μη χαίρεστε πολύ για τις αμερικάνικες εκλογές :Στο τέλος η Ελλάδα δεν παίρνει τίποτα. Και οι δυό τους μούτρα είναι και κοιτάνε το συμφέρον τους.

    29. Μακάρι να μείνει αυτό και να μπει πάλι στον λευκό οίκο ο τραμπ και μην ακούσω μαλακιες ότι τι μας νοιάζει εμάς ποιος θα βγει ξυπνήστε! Γτ πολύ απλά ο τραμπ είναι άνθρωπος κανονικός! Δεν είναι όλα ρόδινα σε αυτόν τον πλανήτη πατριωτεεεες!

    30. Εκεί στον Σκάι, προμηθεύτηκαν σερβιέτες;

    31. Ξίδι στα Ελληνικά τσοντοκαναλα που μας είχαν ζαλίσει τα φαφαρια με τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις….. Είναι μπροστά ο μπαιντεν…. Είναι μπροστά ο μπαιντεν…. Βάλτε τώρα τις δημοσκοπήσεις και τα γκάλοπ στην κ@λαρα σας.

    32. ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ KAI OI ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ !!!!!!!

    33. ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΕΕ!!! ΚΛΑΨΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΝΟΠΑΝΑ!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΣΚΑΙ??? ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ??? ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ

      1. Ο/Η Ελπίζω το αγαπημένο όργανο να σε διαφωτίσει να μη το ανεβάσεις!! λέει:

        Άμα οι αντινεοταξιτες έχουν τέτοιο επίπεδο θα πάω να γράφω στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ!!

        1. εκει ανηκεις…αν γραφτεις απλα θα το επισημοποιησεις…..

    34. Ειδικά σ’ αυτήν τη φωτογραφία Παρ όλα τα μεϊκάπι@ είναι σα ζόμπι!! Αν καταφέρει κι επιβιώσει από το στρες της εκλογικής αναμέτρησης θα είναι super man!! Μετά μπορεί να εμφανιστεί και με τη στολή super m@n όπως είχε σχεδιάσει να βγει από το νοσοκομείο!! Πιστεύω ότι η διανοητική ηλικία του αντιστοιχεί σε παιδιού μέχρι 10 ετών!!

      1. Ενώ η δική σου ηλικία αντιστοιχεί σε αγέννητο
        Ουστ ρε

        1. Κοίτα να δεις φανατισμός γύρω από το ραμολιμεντο!! Αυτά τα IQ βλέπουν οι παγκοσμιοποιητές και μας γαμανε!!!!

        1. Πάντως κατάφερα μέσω εσού να τους διεγείρω αρνητικά!! Τα πήραν άγρια!! Θύμωσαν πολύ!! Κι εγώ έχω σκάσει στα γέλια!! Η ΝΤΠ είναι το καλλιτερο μου!!

      2. ΝΑΙ ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ θα κλαταρει σιγουρα αλλα ξερουν αυτοι πως να τον κρατανε ζωντανο εχουν τον τροπο..το ξοφιμι..βιτρινα ειναι ..ετοιμαζουν τον KAMAL HARRIS αχ σορυ την ΚΑΜΑΛ χαχα να παρει τη θεση του..ο ΤΡΑΜΠ τους χαλαει τη σουπα ΝΤΠ.ας ειναι καλα οι Q-ANON..μεχρι βουλευτινα βγαλανε πριν λιγο να μπει στο κονγκρεσιο

    Comments are closed.