ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΟΠΑΔΟΥ – ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η 25ΧΡΟΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ – ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ; (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    merc ok

    Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας και για εγκατάλειψη άσκησε ο εισαγγελέας στην 25χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, που φέρεται ότι παρέσυρε τον 28χρονο Βούλγαρο, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο πλαίσιο οπαδικής συμπλοκής.

    Όπως αναφέρει το grtimes, η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ ο εισαγγελέας παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, έτσι ώστε να προσκομιστούν οι σχετικές εκθέσεις της Τροχαίας και το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής.
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! Nεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για 11 αδικήματα στους δύο συλληφθέντες
    Η δικογραφία διαχωρίστηκε από την άλλη που σχηματίστηκε για τους δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ που φέρονται ότι εμπλέκονται στο περιστατικό.

     ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη: Γιος αστυνομικού ο ένας από τους δύο συλληφθέντες;

    merc

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε η οδηγός που τον παρέσυρε

    Το χρονικό του θανάτου
    Το θανατηφόρο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα στην οδό Μαρία Κάλλας, προέκταση της παραλιακής λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Αναφέρθηκε επίσης και ο τραυματισμός δύο συμπατριωτών του θύματος που διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο χωρίς η κατάστασή της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

    Από την πρώτη στιγμή ενεπλάκη στις αστυνομικές έρευνες η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας Βορείου Ελλάδος, καθώς συγκεντρώθηκαν στοιχεία που συνδέουν το συμβάν με οπαδικές διαφορές. Μάλιστα, για το περιστατικό ενημερώθηκε κι ο αρμόδιος για θέματα αθλητισμού εισαγγελέας πλημμελειοδικών.

    Όπως έγινε γνωστό, ο 28χρονος Βούλγαρος είχε ταξιδέψει τα προηγούμενα 24ωρα μαζί με συμπατριώτες του από την πατρίδα τους στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στον ‘Αρη και τον ΠΑΟΚ.

    Ένα 24ωρο μετά το ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η παρέα των νεαρών που είχαν έρθει από την Βουλγαρία περπατούσαν στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής όπου διαδραματίστηκε το αιματηρό επεισόδιο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η παραπάνω ομάδα ατόμων δέχθηκε «επίθεση» από δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, και, κατά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

    Η νεκροψία θα δείξει τα αίτια του θανάτου
    Μ
    έχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια θανάτου του 28χρονου και για το λόγο αυτό διεξάγεται ιατροδικαστική έρευνα, το πόρισμα της οποίας θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία. Η νεκροψία θα δείξει αν ο ξυλοδαρμός από τους οπαδούς ή το γεγονός ότι παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, ήταν ο λόγος που έχασε τη ζωή του.

    Εξετάζοντας μάρτυρες και αναλύοντας βιντεοληπτικό υλικό, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στην υπό διερεύνηση επίθεση ενώ ο αριθμός τους εκτιμάται ότι προσεγγίζει τους δέκα. Την ίδια ώρα, οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν για τα περαιτέρω στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Έτσι ρε!!!
      Οι ευγένειες πεθάνανε
      Ο ΠΑΟΚ δεν ανέχεται πλέον άλλες μαλακίες
      Άντε μας τα έχετε κάνει μπαλόνια
      Αρκετά
      Αν πηγαίνεις γυρεύοντας κτλπ.. ενημέρωσε την μανούλα σου να αρχίζει τις ετοιμασίες

    2. Παγωνα ….απο τα πολλα ναρκωτικα του noor1… δεν ξερεις τι λες…

      Κοκκικοι και κιτρινοι τον μπουλο με τους πρεζεμπορες σας να ξεβρωμισει ο τοπος…

    3. ΠΑΓΩΝΑ …
      ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΙ Ο ΤΟΠΟΣ…
      ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ

    4. Οι Βούλγαροι οπαδοί βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι του Σαββάτου.Aρκετά Μ.Μ.Ε. έκαναν λόγο για «ραντεβού θανάτου», προσπαθώντας να εξισώσουν τους θύτες με το θύμα. Εκτός αν πρόκειται για «ραντεβού θανάτου» το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι έπιναν τον καφέ τους και ένα μάτσο άνανδροι τούς επιτέθηκαν εν ψυχρώ, δίπλα σε οικογένειες και παιδιά που απολάμβαναν τη βόλτα τους, μέρα Κυριακή.

    5. Από τότε που ανέλαβε αυτός τον παοκ έχουν αγριέψει τα πράγματα…, αφηνιασαν οι οπαδοί και ο χουλιγκανισμός ανθεί !!!
      Να σηκωθεί να φύγει και αυτός και όλο του το σόι και ο Γιωργακης

    6. Θα τιμωρηθει αραγε ο ΟΣΦΠ και τα γαβρακια σ αυτο το κωλοκρατος;;;ή θα δολοφονουν εκ προθεσεως κ προμελετης νεα παιδια όπως ο Φιλόπουλος το 2006 στη Παιανία;;;κριμα στη μανα του…τιποτα αλλο!κ γω…μολις φτιαξει ο καιρος την εκανα για τη …Ζιμπάμπουε-Ροδεσια!!!

    7. Έπρεπε να κάτσει στα αυγά του ο Βούλγαρος καί να μην ταξιδέψει στην Χώρα μας ώστε να πλακωθεί στο ξύλο με δικά μας παιδιά.οπαδός σού λέει του Άρη.επαγγελματίας χουλιγκάνος που θα πάει οπουδήποτε γιά μανούρα καί σούτια.το μόνο σίγουρο;δεν θα το ξανακάνει.

    8. Κοιτάχτε, η Mercedes ήταν νοικιασμένη σέ άλλο άτομο, τώρα αυτός πού τήν ενοικίασε θά πρέπει νά προσλάβει καλούς δικηγόρους, μπορεί η ασφαλιστική εταιρεία νά αρνηθεί τήν αποζημίωση γιά τόν θάνατο τού 28 χρονου….μύλος,,,, έμπλεξε….

    9. Θα τιμωρηθει αραγε ο ΠΑΟΚ και τα ΠΑΟΚια σ αυτο το κωλοκρατος;;;ή θα δολοφονουν εκ προθεσεως κ προμελετης νεα παιδια;;;κριμα στη μανα του…τιποτα αλλο!κ γω…μολις φτιαξει ο καιρος την εκανα για τη …Ρωδεσια!!!

      1. ΗΡΩΑΣ Κ ΑΥΤΟΣ Ε;;;
        ΡΕ ΣΑΠΙΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕς;;;;;ΧΑΑΑΧ

        1. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΚΟΠΡΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ.

    10. ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΜΕ MERCEDES XAXAAXAXXAAXXAAXXAXAAX
      Μπουρδέλο χώρα μόλις φτιάξει ο καιρός έφυγα.

      1. ΧΑΑΑΑΧΧΑΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΩΣ….Κ ΕΞΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ Μ……ΚΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΧΧΑΑΑΑΧΑ

        1. Έξω γενικά υπάρχουν λεφτά δεν είναι μόνο οι πολιτικοί τα λαμόγια και οι πουτάνες που κάνουν ζωάρα!

        2. ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΛΟΣ Μ@ΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ.

      2. Αερα στα πανια σου δεν θα λειψεις σε κανεναν ναζι-αρα!

        1. Εγώ είμαι λευκός και θα πάω σε χώρες με λευκούς εσύ αριστερόπουστα κάτσε εδώ πέρα να σε σφάξουν τα ξαδέλφια σου που στον ακουμπάνε στην Βικτώρια κάθε βράδυ

          1. Ποιες χωρες με λευκους? Υπαρχουν? Ολη η Ευρωπη η Αμερικη και η Αυστραλια ειναι γεματες απο απογονους των εκπτωτων Αγγελων

    Comments are closed.