ΡΟΜΑ ΚΑΙΝΕ ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΟ! ΧΑΟΣ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ! ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΚΑΙΝΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΣΚΑΦΕΙΣ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΝΥΧΤΑ! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ρομα

    Επεισόδια ξέσπασαν και στα Μέγαρα, στη συγκέντρωση των Ρομά στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πυροβολισμό κατά του 16χρονου από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη. Κλειστό είναι το ρεύμα προς Κόρινθο.

    Οι Ρομά συγκεντρώθηκαν σε δύο σημεία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (6.12.2022) για να διαμαρτυρηθούν για τον πυροβολισμό κατά του 16χρονου από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη. Μετά τα επεισόδια στο Ζευγολατιό, ξέσπασε και ένταση στο ύψος των Μεγάρων.

    Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Ζευγολατιού ενώ στο ύψος των Μεγάρων είναι κλειστή μόνο στο ρεύμα προς Κόρινθο κοντά στην Πάχη. Νωρίτερα, επίσης, οι Ρομά είχαν κλείσει και τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο και έκαψαν λάστιχα, όμως ο συγκεκριμένος δρόμος δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία.

    Πέταξαν πέτρες σε ασθενοφόρο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου που μετέφερε διασωληνωμένο

    Επίθεση με πέτρες δέχθηκε ένα ασθενοφόρο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ζευγολατιού, την ώρα που μετέφερε έναν διασωληνωμένο από την Πάτρα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

    Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, ο οδηγός του ασθενοφόρου κράτησε την ψυχραιμία του, παρά τον τρόμο που ένιωσε όλο το πλήρωμα του ΕΚΑΒ την ώρα που πέρναγε από την Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου και συνέχισε την πορεία του.

    Το ασθενοφόρο έφτασε στο Νοσοκομείο Κορίνθου και μετέφερε τον διασωληνωμένο σε άλλο όχημα του ΕΚΑΒ ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταφορά του στην Αθήνα χωρίς προβλήματα. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ δεν τραυματίστηκε.

    Δείτε βίντεο

    Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου είναι κλειστή στο ύψος του Ζευγολατιού από Ρομά, οι οποίοι πετούν πέτρες ως διαμαρτυρία στον πυροβολισμό και τον σοβαρότατο τραυματισμό που υπέστη ο 16χρονος από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.

    Κλειστή είναι και στο τμήμα Μέγαρα – Πάχη (μόνο προς Κόρινθο), με την Ολυμπία Οδό να προχωρά σε εκτροπή κυκλοφορίας μετά από εντολή της Τροχαίας. Παράλληλα, Ρομά έχουν κλείσει τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο και καίνε λάστιχα.

    Χάος μετά τα επεισόδια των Ρομά στη Θεσσαλονίκη – Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στην Πόντου
    Εικόνες… χάους αποκαλύφθηκαν επί της οδού Πόντου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ ατόμων Ρομά και δυνάμεων των ΜΑΤ.

    Καμένα λάστιχα στο οδόστρωμα, δύο πυρπολημένα σκαπτικά οχήματα, πέτρες και κάθε λογής αντικείμενο, βρίσκεται καταμεσής της οδού, πλησίον του οικισμού Ρομά «Αγίας Σοφίας» και της υποδιεύθυνσης Μεταγωγών. Λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα, η κατάσταση που φαινόταν να έβγαινε εκτός ελέγχου ηρέμησε και τα οχήματα της πυροσβεστικής επιχειρούν, μέχρι αυτήν την ώρα, να σβήσουν τις εστίες που υπάρχουν διάσπαρτες.

    Από τις 15:00 το μεσημέρι επικράτησε στην περιοχή σκηνικό μεγάλης έντασης, καθώς οι περίπου 150 Ρομά έστησαν οδοφράγματα ανάβοντας φωτιές σε ο,τι έβρισκαν στο διάβα τους και ξεκίνησαν να επιτίθενται με μάρμαρα, πέτρες και άλλα αντικείμενα, στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν σε απόσταση. Μετά από την επέμβαση των αστυνομικών με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα, τα άτομα οπισθοχώρησαν και κατευθύνθηκαν προς τον οικισμό.

    Τότε, ξεκίνησαν να ακούγονται πυροβολισμοί από κυνηγετική καραμπίνα και άλλο όπλο, με αποτέλεσμα η κατάσταση να μοιάζει ότι ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Με την παρέμβαση τον ψυχραιμότερων Ρομά , τα εκτεταμένα επεισόδια σταμάτησαν λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα.
    Ενημέρωση 16:30

    Νέο σκηνικό έντασης επικρατεί αυτή την ώρα επί της οδού Πόντου στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες Ρομά και δυνάμεις των ΜΑΤ. Πιο συγκεκριμένα περίπου 100 Ρομά που βρίσκονται κοντά στο κτίριο της διεύθυνσης Μεταγωγών Θεσσαλονίκης, έχουν ανάψει φωτιές επί της οδού Πόντου, έχουν στήσει οδοφράγματα, ενώ επίσης καίνε μεγάλο όγκο πλαστικών.

    Πολλοί από αυτούς είναι οπλισμένοι και με καραμπίνες και πυροβολούν μέσα από τα στενά της περιοχής κατά των αστυνομικών.


    Ακόμη, πυρπόλησαν δύο οχήματα εκσκαφέων. Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία στέλνει στο σημείο δυνάμεις. Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ απάντησαν με χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

    Κλειστή σε δύο σημεία η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου- Συγκεντρώσεις Ρομά σε Μέγαρα, Ζευγολατιό

    Σε εκτροπή της κυκλοφορίας προς την παλαιά εθνική, στο τμήμα Αρχαία Κόρινθος- Κιάτο (και στα δύο ρεύματα) και στο τμήμα Μέγαρα – Πάχη (μόνο προς Κόρινθο) προχώρησε η Ολυμπία Οδός, με εντολή της Τροχαίας, εξαιτίας ομάδων Ρομά, που έχουν συγκεντρωθεί κοντά στα Μέγαρα, αλλά και στην περιοχή του Ζευγολατιού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συγκεντρωμένοι πετούν πέτρες, έχουν ανάψει φωτιές ενώ σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις

    Επεισόδια έξω από τα Δικαστήρια μεταξύ γ#φτων και αστυνομικών

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    58 Σχόλια

    1. Μιας και δυστυχώς ζώ στην Κρήτη.Πράγματι απορίας άξιον γιατί οι τσιγγάνοι-γύφτοι είναι ουσιαστικά στο απυρόβλητο.Αγράμματοι,παραβατικοί σε εγκληματικό βαθμό,απόκληροι και αποσυνάγωγοι της κοινωνίας.
      Δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου,βρίσκεται καταυλισμός των τσιγγάνων.Ερώτηση. Ξέρετε απο πού παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρικό;;;(Μάλιστα κύριοι.Η απάντηση βρίσκεται μέσα στη φράση!).

    2. Πηγεναι στο κοκκινο τσαντιρι σου ρεεεεε που εχεις και ελπιδες????

    3. Κράτοςεν κρατη…Οι νόμοι είναι μόνο για τους νομοταγεις πολίτες.

    4. Γύφτος είπε….
      Πάρτο χαμπάρι Μπαλαμέ:
      θα σε λειστεύουμε
      θα σε σκοτώνουμε
      θα σε παιδεύουμε
      θα σε ταλαιπωρούμε
      και αν αντισταθείς
      ΕΣΥ Θα πηγαίνεις φυλακή

    5. πασαριό το περνάμε και ντεν μας ακουμπάει κανείς

    6. Καλά ξηγιούνται οι γύφτοι. Είναι δεμένοι με τη φύση και την ελευθερία και δεν μπορούν να ανεχτούν το 1 δις ανθρώπινους νόμους και δεν μπορούν να διαχειριστούν το μίσος των γυαλιστερών σάπιων ανθρωπαρίων και το ρατσισμό. Ενώ η κατσαρίδα ο ραγιάς, αυτός ο κατεργάρης σαλτιμπάγκος και σφουγκοκωλάριος, που αν τον βάλεις σε ένα φέρετρο είναι ικανός από μέσα να καρφώσει το καπάκι του, αλλά και των γειτόνων του, θα φάει και τασκά, αν είναι να μοστράρει έναν πόντο μπροστά από τους άλλους.

    7. Ρομα και εξουσια πάνε χερι χερι και αυτοι του συστήματος είναι

    8. ΘΕΑΤΗΣ Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΤΟΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΘΕΩΔΟΡΙΚΑΚΟΣ …………..ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΗΦΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    9. Δεν ειναι η αστυνομια σε θεση να καταστηλει την επανασταση των γυφτων.
      Που ειναι τα χημικα που χρησιμοποιουν εναντιων των διαδηλωτων του ξεπουληματος
      της Μακεδονιας που ειναι τα γλοπ που χρηπουσαν ανελεητα τους διαδηλοτες τραυματιζοντας τους.
      Φαινεται πως ολα αυτα χρησιμοποιουντε μονον πατριωτων ενω οι γυφτοι και οι λαθρο
      μπορουν να καινε ,να βιαζουν να σκοτωνουν ανενοχλητοι και ατιμωρητοι

    10. Ελληναρα αυτοι εχουν κανει τοσα και τοσα και δεν κολωνουν πουθενα εσυ ομως φορας το στριγκακι και στριβεις.Μηπως πρεπει να τους στρεψουμε αυτους που δεν κολωνουν και καπου αλλου;

    11. Και η καταστολή τι κάνει; Συλλήψεις δεν παίζουν; Δακρυγόνα τα τσιγκουνεύονται;

    12. Πώς γίνεται να παίρνουν κάποιοι (λαθρομετανάστες, γύφτοι) μισθούς σπίτια ρεύμα νερό τηλέφωνο τζάμπα όλα σε μια δημοκρατική χώρα καί οι άλλοι (Έλληνες) νά μήν παίρνουν τίποτα καί νά πληρώνουν φόρους;

    13. δεν ακουμπαμε γυφτους γιατι με μια γενα θηλυκιάς βγαζουν πεντε πιστοποιητικα γενησης ,αρα πεντε ταυτοτητες, αρα 500 γυφτισες μας κανουν 2500 ψηφους. τα σερνικα δεν συμφαιρουν γιατι εχουν μια ταυτοτητα μονο λογο στρατου

    14. Από τη μια, σκέφτομαι ότι θα μας ήταν πολυ βολικό να καιγανε τη Βουλή να ξεμπλεξουμε από τα κατακάθια που μας κυβερνουν.

      Από την άλλη, μόνο τη Βουλή δε θα κάψουν, γιατί από εκεί θα παρουν τα επιδόματα, τη περιουσια του απλου λαου θα κάψουν.

      Θα έλεγα στρατιωτικό νόμο όχι σήμερα, χθες, αλλά θα με πουν φασίστα.

    15. ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Χαιρονται ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΩ.. Κ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ…….
      ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ… ΠΑΚΙΑ-ΑΛΒΑΝΑ…….. ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ….

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
      ΑΠΛΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ…… ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΙΑ.
      ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΤΛΠ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ….

    16. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ‘ΙΣΧΥ΄ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ……… ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Κ ΥΠΕΡΟΠΛΙΕΣ Κ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΥΣ….
      ΑΠΟΔΕΧΤΗΤΕ ΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ………
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    17. Οι πολιτικοι ΟΛΩΝ τα παραταξεων θα ειναι υπευθυνοι για οτι συμβει. Ειναι ολοι τους γελοιοι. Τους ενδιαφερει μονο η ψηφος και η εξουσια. Ειναι ανικανοι να παρουν την ευθυνη τους και στρουθοκαμηλιζουν στα προβληματα. Δεν παραγουν τιποτα και προσπαθουν με ψεμματα να κρατανε τις καρεκλες τους. Με μια κουβεντα, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

    18. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για “φάγωμα” σκυλόγ@φτων. Είθε..

    19. Στα Μέγαρα ξέρεις γιατί δεν μπορείς να τους βάλεις μαντρί ευθύνεται πολλά και βαρονιες εκτός αυτού πολλές φατρία νοθευμένο με Ινδούς πακιστανους και Τούρκους όλοι όχι μουσουλμανους Θράκης κλπ αυτοί δεν είναι μπασταρδεμενοι με γύφτους κλπ ,, εκτός αυτού και δεν βαπτίζονται κλπ πιστεύουν όποιον θεό θέλουν γενικά δεν πιστεύουν κλπ

    20. Στον Ασπρόπυργο είναι ελεγχόμενα φενετε τους έχουν βάλει στο δρόμο.του Θεού έχουν σπίτια νοικιάσει πίσω από τα διυλιστήρια κλπ θα βγάλουν και παπάδες πολύ καλά παιδιά θα μπουν και στρατό μαθενουν και αγγλικά σε φροντιστήρια ορισμένοι δωρεάν από Δήμο κλπ πάνε και εσπερινό πιστεύω να τα καταφέρουν να βγουν από την φτώχεια

    21. Η αστυνομια και ο στρατος να παρουν το νομο στα χερια τους και να επιβαλουν την ταξη με τη χρηση οπλων.Οι γυφτοι και οι αναρχοκομμουνιστες ειναι εσωτερικος εχθρος της χωρας

      1. Συμφωνώ απόλθτα μαζί σου. Αυτά τα πράγματα που κάνουν είναι απαράδεκτα. Μόνο ένας ιστορικά κατάλαβε τι άχρηστη ράτσα είναι.

    22. να δούμε νεκρούς μπράβους της κατοχικής μαφίας της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε. και της συμμορίας της Κούλας….μπράβο στους Ρομά που μπουμπουνίζουν τους τουρκόμπατσους της μαφίας της Κούλας!!!!

      1. δεν τα έλεγες, όταν ένα 11χρονο παιδί έπεφτε νεκρό στην αυλή του σχολείου του στο Μενίδι. Ξέρω τι θα με πεις και πως θα με αποκαλέσει σ γυφτολάγνε ζαίο … θα με πεις : «ρατσιστή», «ξενοφοβικέ», «φασίστα» … έλα, πες το … άλλωστε, αυτό σε δασκάλεψαν και σου είπαν να αναμασάς συνέχεια, εκεί ντε, στην κουμουντούρου. Όμως δεν σε είδα, δεν άκουσα εσένα κ τους ομοϊδεάτες σου, να λέτε ένα λόγο συμπαράστασης στην μάνα που έθαβε το παιδί της … αλλά ξέχασα, αυτό ΔΕΝ το σκότωσαν οι “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”. Τράβα ρε ημιπιτσιρικά γύφτο, που για 10€ ψηφίζεις ζαίους … γύφτο, ε γύφτο …

    23. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΠΟΛΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΤΟ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΡΑ.

    24. Αυτό το κράτος τώρα θα τα βάλει με την τουρκιά όταν μπουκάρει. Καταντήσαμε η ντροπή της οικουμένης.

      1. η Τουρκία έχει 8.000.000 κατοχικό στρατό στην Ελλάδα που τον έχουν φέρει οι ντόπιες κατοχικές κυβερνήσεις για να αντικαταστήσουν τους Έλληνες, γιατί να μπουκάρει η Τουρκία;;;; ο μόνος λόγος είναι για να στείλουν τους άντρες που μπορούν να σηκώσουν όπλα σε κάποια στημμένη σύρραξη και να σκοτωθούν όλοι όπως στην Κύπρο και να γλεντήσουν οι έποικοι με τις γυναίκες σας….

    25. Ξεχνάνε τις γιαγιάδες που τις σιδέρωναν και της κλέβανε και της σκότωναν.
      Πόσα έχουν γίνει…αν περπάταγα στο δρόμο και έκανε ελιγμούς ο γύφτος δεν κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα?…Μήνυση παντός γύφτου…και έλεγχος όλων αν έχουν ποινικό μητρώο και χαρτιά.
      Τα τσοντοκαναλα θέλουν ένα χέρι ξύλο.Στη Κορέα να βάλουν φωτιά στο δρόμο σε 5 δευτερόλεπτα τους Μαζεψαν εδώ απέραντο μπο@ρδελο… φταίει ο λαός ψυχοπονιαρης και ο αλληλεγγύος Έλληνας …ας τα λουστούμε και ψηφιστε ξανά νδ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ όλα….κάνει σήμα ο αστυνομικός και δεν σταματάς ποιος είσαι ρε μλκ το γράφει πουθενά το σύνταγμα αυτό?απέραντο μπουρδέλο τα κανάλια.Ας ητανε κάνας Έλληνας πράγματικος πρωθυπουργός πανω και θα δούμε αν θα ξανακουνηθει κανένας.Ενα Παπαδόπουλο θέλει να γίνουν αρνάκια μπε θα κάνουν.Δεν φτανει που είναι φιλοξενούμενοι έχουν και θράσος.Βαλτο πρωτοσέλιδο και Έλληνα η συνέχισε να κοιμάσαι η πλήρωσε με αίμα τα πάντα όπως όλα αυτά τα χρόνια βιασμοί σκοτωμοί πείνα ερμεο.

    26. Έχουν καρύδια, οχι σαν τους χεστηδες τους γρεκους, έτσι κάψτε τα όλα, VIVE LE ROMA, Βλεοετε αστυνομία πουθενά, τους τρέμουν ας πάνε να πετάξουν και εκεί ληγμένα χημικά,

    27. Τα έκαψαν όλα για ακόμη μια φορά ως γνήσιοι ψηφοφόροι του Σύριζα.
      Γιατί δεν μας λέτε λοιπόν για την πολιτική παρέμβαση της αντιπολίτευσης στην ΕΛ.ΑΣ να μην πειράξουν κανέναν γύφτο αναρχικό;

      1. ΜΠΑ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ; ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟΨΕ;

        1. ΖΗΤΩ ΤΟ PREDATOR
          Περισσότερη από όσο νομίζεις κουφιοκέφαλο γίδι

    28. Αν ο 16χρονος τσιγγανος εμβολιζε το αστυνομικο οχημα και ειχαμε θυμα αστυνομικο, τοτε θα γινοταν τετοια φασαρια? οχι μαλλον. η αστυνομια τι καθεται και κοιταει και δεν τους μαζευει? το πολυ politically corrext μας εκανε μαλακεs.

    29. Τελικα μπορεί η γυφτιά να ρίξει τον Κουλη; να το δούμε και αυτό, στην χώρα του παραλόγου, θα έχει πολύ γέλιο.

    30. Υποψιάζομαι ότι πίσω από τους τσιγγάνους βρίσκονται Τούρκοι υποκινητές. Οι Έλληνες δεν έχουν όπλα;

    31. μαθανε οτι πη…….μαστε πλακωσανε κι γυφτοι…Κουλη αθανατε

      1. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΡΑΣΟΥΛ*-ΗΣ
        ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.

        *αραβο-τουρκο-κρητικος ( ?? )

    32. Γύφτοι , Αλβανοί , Ρωσοπόντιοι. Τα τρία κακά της μοίρας μας…

      1. Μητσοτάκης, τσιπρας και λοιποί πολιτικοι τα καλά της μοίρας σας!!! Αντί να κάθεστε να σας πηδαει ο Μητσοτάκης και ο τσιπρας, δεν κατέβαινετε και σεις στους δρόμους? Σε τι ελπίζετε και δεν αντιδράτε? Τρέμουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις για αυτό οι ρομα κάνουν ότι θέλουν και δεν κουνιέται φύλλο. Εσείς είσαστε μ@λακες, σας κλέβουν σας παίρνουν τα σπίτια ξεπουλάνε την Ελλάδα και παίζετε το π@υλακι σας. Για αυτό θα σας κάνουν και άλλα και δεν θα έχετε ούτε ψωμί να φάτε στο τέλος. Το μεγαλύτερο κακό στην μοιρα της Ελλάδας είναι όλοι αυτοι που δεν αντιδρούν και βλέπουν τους πολιτικούς να τους κλέβουν χωρίς να αντιδρούν. Παράκληση τουλάχιστον ΣΚΑΣΤΕ!!!!! ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ, μας έχετε καταστρέψει, ΣΚΑΣΤΕ ρε ραγιάδες, ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ………….

        1. Εσύ που απευθύνεσαι προς Έλληνες γράφοντας στα Ελληνικά, τι ακριβώς είσαι και που κατοικείς; Και αν αντιπαθείς τόσο τους Έλληνες γιατί είσαι εδώ;

    33. οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες προτρεπουν και παροτρυνουν τους γιουφτους, λαθρο, τουρκαλμπαν, ισλαμιστες να μισουν να σφαζουν και να βιαζουν τον ελληνικο λαο
      τωρα μαλιστα με τον αδυναμο κουλι ειναι ευκαιρια να καψουν παλι την ελλαδα οπως και το 2008 με τον αδυναμο καραμαλουλι……
      οι σφαλιαροφαγοι νουδουληδες που κατεστρεψαν το 74 τη δεξια παραταξη τρεμουν τους εαμοβουλγαρους αναρχομπολσεβικους και ολες τις μειοντητες που κουβαλουν απο πισω τους

        1. Γεια σου Χατζιαβάτη, φίλε και μαισάζοντα των Τούρκων.
          Αριστερέ μισέλληνα.

        2. ΤΡΑΒΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΟΥΣΤ++++ΜΠΕΕΕ.

    34. Καλά σάς κάνουν . Όταν έκαναν μαγκιές οι γύφτοι στο Αιτωλικό ΜΑΚΡΗΣ και ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ μπήκαν μπροστά ( ΧρυσήΑυγή) και ξεβρωμησε για ένα διάστημα ή περιοχή από γύφτους . Δεν σάς άρεσε τότε ήταν Ακροδεξιοί τα παλικάρια….Φάτε Δημοκρατία των Γυφτων τώρα!!!

      1. Άσε τους γιούφτους να τσακίσουν τους γραικύλους ψηφοφόρους της Δημοκρατίας και να το ρίξουν στην κλάψα πάλι σαν τα πουανάκια.Γρήγορα όλοι μάσκες εμβόλια και κλείδωμα μέσα

    35. Το καρα γυφταριό δεν κωλωνει πουθενά. Θυμάμαι οταν ανέβαινα με το φορτηγό την ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ που εβλεπα τις γύφτισσες και χέζανε απο κατω απο το δρομο και τις γιουχάριζα. Αυτες δε καταλαβαίνανε τιποτα.. σήκωναν τις φουστανες και μου πετουσαν πετρες και με μπινελικοναν. Ασε που μια μεσα μπηκε ενα τσουρμο γυφταρια στο Lidl και τσαντιροσανε και τους ελεγε ο υπευθυνος να φυγουν απο το παρκινγ μα περα βρεχει.. Παραλιγο να τον πλακωσουν.. κακια φαρα / Βρωμοι που λεν οι κρητικοι

      1. Καλύτεροι και ποιο επικίνδυνοι ποιοι είναι? Οι πολιτικοί ή οι γ@φτοι?

          1. Οι αρβανιτόφωνοι, σλαβόφωνοι, ρουμανόφωνοι, αραβοκρητικόφωνοι, λαζορωσοποντιοφωνοι “αριστεροί” είναι ακόμα χειρότεροι

        1. Οι κρητικοί ψηφοφόροι φυσικά ότι χειρότερο.
          Αλήθεια πως και δεν πήγατε επαε για βεντέτα αφού σας κάνουν τέτοια?
          Πάντως βεντέτα υπάρχει μόνο σε κρητικούς και γύφτους.
          Τώρα ποιά σχέση έχουν μεταξύ τους ποιός ξέρει

    Comments are closed.