ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΝΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    O προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντώνιος Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για διενέργεια ποινικής έρευνας με στόχο να διαπιστωθεί η διάπραξη τυχόν ποινικών αδικημάτων.

    Την έρευνα θα διενεργήσει η προϊσταμένη της ποινικής δίωξης εισαγγελέας Αγγελική Τριανταφύλλου, η οποία και θα «ψάξει» το ενδεχόμενο να έχουν τελεστεί από τον οδηγό του γερανού αξιόποινες πράξεις και συγκεκριμένα τα εξής αδικήματα: Διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και απόπειρα ή και τετελεσμένη και επικίνδυνη σωματική βλάβη στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι τραυματίστηκε διαδηλωτής.

    Τι δήλωσε ο οδηγός του γερανού στην ένορκη διοικητική εξέταση

    «Αυτός ο άνθρωπος, όπως δήλωσε στην ένορκη διοικητική εξέταση, φοβήθηκε και πάτησε γκάζι» ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας και πρόσθεσε «δεν έπρεπε να το κάνει αυτό, αστυνομικός είναι στο κάτω – κάτω, έπρεπε να συγκρατηθεί».

    Στην συνέχεια ο Σταύρος Μπαλάσκας εξήγησε ότι ο οδηγός του γερανού φοβήθηκε ότι θα τον κάψουν ζωντανό, ότι θα του σπάσουν το αμάξι κι ότι μπορεί να τον κατεβάσουν κάτω.

    Ενώ για την κίνηση που φαίνεται σε ένα βίντεο ένας αστυνομικός των ΜΑΤ να χτυπάει με την ασπίδα του μία γυναίκα ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε ότι είναι αχαρακτήριστη ενέργεια για αστυνομικό.

    Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής είπε ότι και για τα δύο συμβάντα έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

    Επιπλέον ο Σταύρος Μπαλάσκας, σχετικά με το συμβάν του γερανού, διέψευσε τις αρχικές διαρροές ότι όλο αυτό το συμβάν έγινε για να μετακινηθεί το αυτοκίνητο της κα. Γεροβασίλη.

    «Η πληροφορία είναι ότι έδωσε αποδέσμευση σε όλες τις δυνάμεις γιατί τελείωσε η πορεία. Η πορεία – μνημόσυνο των πολιτών αμαυρώθηκε από κάποιους μπαχαλάκηδες. Μαθεύτηκε από τον ασύρματο ότι υπήρχαν συλλήψεις και προσαγωγές, στον ασύρματο άκουγε και ο οδηγός του γερανού.

    »Ήταν σε ένα σημείο στατικός σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνει μετακινήσεις, είναι της τροχαίας αστυνομικός, ο γερανός είναι της τροχαίας Αθηνών. Από εκεί και πέρα φεύγοντας ξαφνικά με το μάτι του είδε κάποιους πολίτες να προσπαθούν να κάνουν εγκλωβισμό και να βάζουν κάδους για να τον σταματήσουν και δεξιά είδε και κουκουλοφόρους.

    Διαβάστε επίσης:

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ; ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ; ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ; ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ, ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΖΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Τελικά, σχολιαστές μου, θα αποφασίσετε; Ήσαν ή δεν ήσαν δικοί του, οι κουκουλοφόροι; Αφήστε μη σας βάζω δύσκολα, άλλωστε μια εικόνα, χίλιες λέξεις: Φαίνεται ξεκάθαρα, ότι ο οδηγός του γερανοφόρου, ήταν τρομοκρατημένος, και γκάζωσε, για να γλυτώσει. Ξέρετε ο φόβος, ενεργοποιείται, από ένα βασικό ένστικτο, αυτό, της επιβίωσης, και της αυτοσυντήρησης, κάθε ανθρώπου. Ο αστυνομικός, είναι και αυτός, άνθρωπος, ο δε Μπαλάσκας, οικτρός.

    2. Μπάτσοι και ναζί το ίδιο μαγαζί. Και τι μαγαζί. Φασισμός ΑΕ. Με τον Βρωμιαρη (Κασιδα στα ελληνικά σημαίνει βρωμιά) αρχηγό μονο στην φυλακη μπορεί να καταλήξει κανεις. Καλα σαπούνια λοιπον στους απανταχου ακροδεξιους.

    3. και ολους τους βουλευτες στη φυλακη με κατασχεση περιουσιων

      ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ -ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ -ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !

    4. ….. έπρεπε να συγκρατηθεί!!!!….. (για να καεί ζωντανός, στη συνέχεια)…. Όπως δήλωσε ο Μπαλάσκας….. Μέγας νοας, και ακέραιος, συνδικαλιστης…
      Εάν δεν ήταν ο γερανός…. Και στη θέση του ήταν δίκυκλο της αστυνομίας…. Τι θα είχε συμβεί??? Ανάποδος κόσμος..
      Περαστικά.

    5. Ολοι αυτοι ενας … αχταρμας ειναι, για να κανουν οτι κανουν εις βαρος πολιτων, που διαδηλωνουν ειρηνικα χαλωντας την διδηλωση

    6. «Αυτός ο άνθρωπος, που, φοβήθηκε”,
      δεν κανει για αστυνομικος.
      Την επομενη φορα που ξανα θα “φοβηθει” τι θα κανει;
      Καλυτερα να παει στο σπιτι του, δεν θα μας λείψει,
      θα μεινουν αλλοι 59.999 καλοπληρωμενοι μονιμοι νοματαιοι που καλα φυλαγουν το συστημα πολιτικων, δικαστων ολιγαρχων και μαφιοζων της χωρας,
      Εχουμε και μερικες χιλιαδες κρυφων,
      που παριστανουν τους μπαχαλακηδες, τι να κανουμε,
      Δημοκρατια χωρις ρουφι@νους δεν στεκει!

    7. Όποιος πάει σε διαδηλώσεις, βλέπει τα ματ να ακολουθούν παράλληλα την πορεία και να μην γίνεται τίποτα. Σε όλες αυτές τις πορείες τα ματ δεν πάνε παράλληλα στους κουκουλοφόρους(που πολλοί θα είναι και ασφαλίτες και δεν είναι πάνω από 100 άτομα) και μετά ρίχνουν χημικά και διαλύουν την διαδήλωση. Δεν τους νοιάζουν οι καταστροφές των καταστημάτων, τους νοιάζει να διαλύσουν τη διαδήλωση με χημικά. Όσο για το γερανοφόρα της αστυνομίας, πήγαινε για το αμάξι της γεραπετρίτη! Για τέτοιο κατάντημα μιλάμε. Μαύρο στο ανθελληνικό τόξο της μίζας και της ανωμαλίας!

    8. Μιά απορία, χτες πίσω απο τα μάτ και πριν τα επεισόδια, είδαμε να στέκουν οι γνωστοί άγνωστοι που τελικά είναι δικοί τους και τους χώνουν επίτηδες και τάχα τους συλλαμβάνουν και μετά τους αφήνουν στα σκαλοπάτια πριν μπουν στον εισαγγελέα.Αυτοί χτες με τον κάδο, ήταν οι δικοί τους πάλι;;δικοί τους πήγαν να κάψουν και να σκοτώσουν δικούς τους;;

      1. Από την κατεχακη βγαίνουν οι κουκουλοφόροι, κυπατζηδες είναι. Όταν δεν παρακολουθούν δημοσιογράφους και πολιτικούς ή όταν δεν τους στέλνουν να σπάνε τα γραφεια υποψηφίων με το κόμμα του Ηλία Κασιδιαρη, διαλύουν τις συγκεντρώσεις.

      2. Εύλογη η απορία σου. Οποτε είναι λογικό κάτι απο τα παραπανω να μην ισχυει. Κατι απο τα παραπαμω ειναι παραμυθα για νεοελληναραδες εκ του καναπε(ος).Μάντεψε τι….

    9. Οι κουκουλοφόροι δικοί του άνθρωποι ήταν, αυτούς φοβήθηκε;;

    10. Και ο.μπαλασκας αντί να τον υπερασπιστεί λέει βλακείες ;;

    11. Αφού πήγαν να τον εγκλωβίσουν και δίπλα ήταν κουκουλοφόροι, το έπρεπε να κάνει δηλ;

    12. Δηλαδή, εκείνοι οι κουκουλοφόροι δεν ήταν ασφαλίτες ; Χαμός γίνεται, ασφαλίτες, αριστεριστές, αναρχικοί, ανώμαλοι, όλοι καίνε όλοι καταστρέφουν αυτά που πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα.

    13. Γιατι…;;;αν ηταν αυτοκινητο υπουργικο η βουλευτικο με τον υπουργο η βουλευτη επιβσινων θα σταματαγσν;;;ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ….

    14. Δηλαδη τι επρεπε να κανουν , να σταματησουν εκει που ηταν οι καδοι και να τους καψουν οι αλητες με τις κουκουλες;;;; Η το χθεσινο στο Συνταγμα , γιατι λεει επεναιβησαν εναντιον τους οι αστυνομικοι , λεει η φαφλατου προβατινα του OPEN;;;;; Δεν βλεπεις Κα μου, οτι φορουν κρανη οι αλητες , γιατι ανηκουν στους αναρχοαπλυτους;;;; Ενας ανθρωπος που παει να διαδηλωσει ειρηνικα , χωρις να πεταει πετρες και μολοτωφ , φοραει κρανος;;;;; Αντε να χαθητε, που ανοιγετε το στομα σας και λετε οτι ναναι!!!!

      1. Ρέ ανεγκέφαλε δέν έχεις καταλάβει ότι οι κουκουλοφόροι συνεργάζονται μέ τούς αστυνομικούς;;; Ποιούς θά κάψουν, τούς συνεργάτες τους;;; ΕΛΕΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΙΑ!!!

      2. Αφου δικοι τους ειναι …. μαλλον ο οδηγος ειναι καινουργιος , μολις ανελαβε υπηρεσια κ δεν τον ηξεραν οι μπαχαλακηδες ….. Ρε οδηγε δεν ηξερες δεν ρωταγες ;;;;; Τα δικα σου παιδια πηγαινεις να πατησεις ;;; ντροπη ,,,,, το ψωμι τους βγαζουν οι κακομοιροι , εχουν κ οικογενειες να ταισουν ……………

    Comments are closed.