«ΦΩΤΙΑ» ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ: ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΟΚ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    Κοινοποίηση:
    1

    Υπερωριακή λειτουργία του Εθνικού Τυπογραφείου μέσα στο Σαββατοκύρια εγκρίθηκε με υπουργική απόφαση.
    Για να ισχύσουν όλα τα ρουσφέτια που πέρασε από τη Βουλή το κυβερνών κόμμα, έπρεπε να δημοσιευτούν στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.

    Για να προλάβουν να δημοσιευτούν όλα τα ρουσφέτια το Εθνικό Τυπογραφείο λειτουργεί εκτάκτως υπερωριακά όλο το Σαββατοκύριακο, όπως φαίνεται στο παρακάτω απόσπασμα που ανήρτησε χρήστης του twitter.

    apotweet

     

    Με αστεϊσμούς σχολίασε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης το θέμα των ρουσφετιών που έφερε μαζικά στη Βουλή το κυβερνών κόμμα:

    «Εντάξει, υπάρχουν κάποιοι που το φέραν αυτό… Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες». Αυτό ήταν το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σιμορέλη για το κύμα μαζικών τροπολογιών που έφεραν στη Βουλή υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Αντιγυφτε λουγκρατε επειδη ο αλλοιθωρος μεσσηνιος σαμαρας εκανε αυτα που λες γιαυτο και μονο επρεπε η αριστερα που αγαπησαμε να μην τα εκανε

    2. Τώρα που είπες για υπερωρίες, θυμήθηκα τις υπερωρίες του Σαμαρά που έκανε για να καταστρέψει τα ντοκουμέντα της κυβέρνησης του, είχε αγοράσει δύο καταστροφείς εγγράφων και κατέστρεφε μέχρι τα βαθειά μεσάνυχτα, χαρτιά για να μην τα δει η τότε νέα κυβέρνηση. Το θυμόσαστε ή περνάει και αυτό στα ντούκου?

    3. Μετά φταίνε οι Γερμανοί για ζήστε στη Γερμανία να δείτε αξιοκρατία να ανοίξει το μάτι σας ντροπή μας

    4. Οι άριστοι ξενιτεύονται και τα κοινωνία διορίζονται αθάνατη Ελλάς πάτο πατωσαμε ωρε

    5. Όλα αυτά δεν αντιστρέφονται;;;;;;
      ΝΑΙ

    Comments are closed.