ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ; ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ. ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ – ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ”

    Κοινοποίηση:
    τεστ

    Η σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

    Τα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα 11/11 είναι 6.801, με οκτώ να εντοπίζονται στις πύλες εισόδου της χώρας ενώ οι θάνατοι έφτασαν τους 67.


    Η Ελλάδα καταγράφει συνολικά 16.560 νεκρούς από την άφιξη της πανδημίας, ενώ το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Οι διασωληνωμένοι ανέβηκαν στους 503 (62,4% άνδρες) με διάμεση ηλικία τα 65 έτη, ενώ τo 82,7% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω, με τα νοσοκομεία να δοκιμάζονται.

    Οι εισαγωγές νέων ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία είναι 431 (ημερήσια μεταβολή +0,47%). αυξάνοντας την πίεση στο ΕΣΥ.

    Πλέον, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 815.068 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 50,7% άνδρες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Διεθνες παγκοσμοιοποιημενο μαγειρειο οντως! Ευτυχως εξαφανιστηκε η γριππη! Δουλεμα ψιλο γαζι! Ειναι ομως κι ο Ελληνας με το παραμικρο νοσοκομειο γιατι δεν υπαρχουνε οικογενειακοι γιατροι!

    2. Ως ποτε; Εως οτου, τους στειλουμε στον αγυριστο!

    3. Καθε Χριστουγενα……Πασχα……..των Φωτων……..της Παναγιας ……. ξεχασα καμια μεγαλη γιορτη???

    4. Ερώτηση : Αν ο δείκτης θετικότητας είναι κάθε μέρα στο 2 με 5 % , με αυτή τη λογική αν κάθε μέρα έκανε τέστ το σύνολο του πληθυσμου , δε θα βγαίνανε κάθε μέρα 200000 με 500000 θετικά τεστ? Και αν ναι , τότε δε θα περνούσε το κοβιντ , ασυμπτωματικά ή μη ,το σύνολο του πληθυσμού μεσα σε 50 μέρες? Δεν έχει επιτευχθεί έτσι η ανοσία της αγέλης? Άρα ή τα τεστ είναι παντελώς αναξιόπιστα , ή μαγειρεύουν τα νούμερα των κρουσμάτων , ή τον εχουμε περασει σχεδόν όλοι το κοβιντ και κάτι άλλο παίζεται!

    5. ΣΥΓΝΩΜΗ 16500 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΓΡΙΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ; ΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 10000 ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ ΣΥΝ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    6. Θυμάστε μια φορά και ένα καιρό που υπήρχε μία εορτή με το όνομα Χριστούγεννα η οποία εξαφανίστηκε πλέον;Αυτη την εορτή λοιπόν δεν θα την ξαναδούμε με πρόσχημα τον ιό..

    7. Πάψτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ασχολείστε με γριπες και ΜΑΛΑΚΙΕΣ και κοιτάξτε την ζωή σας.

    Comments are closed.