ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ 12 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΑΝ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

    Κοινοποίηση:
    ertogan

    Το σχέδιο πώς οι Τούρκοι θα μπούν σε 4 μέρες στην Θεσσαλονίκη και σε 12 μέρες στην Αθήνα γνωρίζει με σαφήνεια ο Β.Πούτιν, που θα συναντηθεί στις 10 Μαρτίου με τον  Τούρκο Πρόεδρο  Ρ.Τ.Ερντογάν, όπου θα συζητήσουν το ζήτημα του Αιγαίο και των σχέσεων με Ελλάδα.

    Οι Τούρκοι εκτιμούν πως τα Ελληνικά T6 μαζί με τα σκάφη επιφανείας, δεν έχουν την δυνατότητα να εντοπίσουν τα UAV Bayractar TB2 πριν εκτοξεύσουν μαζικές επιθέσεις και καταστρέψουν την αεράμυνα και αντιπυραυλική άμυνα των Ελληνικών πλοίων, με αποτέλεσμα την εξουδετέρωσή τους.

    To κάθε Bayraktar TB2 μεταφέρει μέχρι 4 MAM-L, και επαρκούν  δύο μόλις αεροσκάφη, να πετύχουν με οκτώ εκτοξεύσεις, την καταστροφή 8 Ελληνικών Τάνκ, ή μιας φρεγάτας “S” .

    Με συχνές πτήσεις των Τουρκικών Bayraktar κοντά στα Ελληνικά νησιά, έχουν ξετρυπώσει της θέσης των Ελληνικών αντιαεροπορικών συστημάτων, και ιδίως των συστημάτων αεροπορικής άμυνας Osa-AKM, καί TOR M1, που βρίσκονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με τα Αρμενικά Osa-AKM, και TOR M1, (ίδια με τα Ελληνικά), να αποδεικνύονται παντελώς άχρηστα απέναντι στα Bayraktar, και καταστράφηκαν όλα!

    Η Ελλάδα θα δεχτεί μια επίθεση άνευ προηγουμένου (από την μια μεριά της Ελλάδας, στην άλλη, Έβρο-Κρήτη) πάνω από 100 μονάδες ελέγχου μη επανδρωμένων και αναγνωριστικών UAV, με ισχυρό ηλεκτρονικό Πόλεμο, τυφλώνοντας τα Ραντάρ μας, και νεκρώνοντας τις επικοινωνίες, μαζί με τα οπλισμένα ταχύπλοα drone ULAK,  θα φέρουν μεγάλο πρόβλημα στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

    Η Τουρκία δεν θα διστάσει να Βομβαρδίσει και την Αθήνα,  χρησιμοποιώντας  τους Βαλλιστικούς Πυραύλους BORA, με εμβέλεια 280 χιλιόμετρα και πάνω, με τον Β.Πούτιν να μην επιχειρεί να προειδοποιήσει την Ελλάδα, και θα μείνει αμέτοχος από την σύγκρουση, κατα πρώτον διότι το ΝΑΤΟ θα παραπαίει από το αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης, και κατα δεύτερον θα αποσυμφορηθεί η κατάσταση στην Κριμαία, με την πολιορκία που επιχειρεί το ΝΑΤΟ μέσω της Ουκρανίας!

    priftisnews.blogspot.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ρε σεις μεμετια κόψτε τον μπάφο. Σας εχει κάψει πλακετα.

    2. Ναι είδαμε και στήν Συρία τήν φοβερή επέλασή τους,γιά να μή πω γιά τούς Κούρδους πού τούς έχουν ξεβρακώσει μέ τα καλάσνικόφ και τις ρουκέτες ενώ αυτοί έχουνε μία πολεμική βιομηχανία πού κάνει και εξαγωγές μάλιστα.
      Ξέρει καλά τι θα πάθει έτσι και ανοίξει τήν πόρτα τού τρελάδικου.

    3. χαχαχα Καλό αυτό αν μπορούσαν θα το είχαν κάνει.

    4. Εντελώς τυχαία, σχεδόν κοπυ πειστ δήλωση του τουρκου αναλυτή sagdic που έχει σχέσεις με τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, με την προ 3 ημερών εμετική δήλωση Βερεμη περί Καστελόριζου. Δεν το συναντούμε πρώτη φορά αυτό. Το ελιαμεπ να στρώνει το έδαφος και να ακολουθεί κάποιος Τούρκος να προβαίνει σε επιθετικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας και του λαου της. Η ευπ και οι εισαγγελείς στο Μαξίμου, οπότε το ελιαμεπ το οποίο δείχνει να έχει όλα τα στοιχεία ενός πληρωμένου πράκτορα να δρα ανενόχλητο.

    5. Δεν φοβόμαστε ρε….είμαστε σε lockdown και δεν κινδυνεύουμε.

    6. Απορώ ποτέ θα καταλάβει ότι πρέπει να φύγει αυτός ο μπινές από την κυβέρνηση , και πέραν αυτού και όλοι οι καραγκιόζηδες που τον στηρίζουν μήπως και ξεβρωμίσει αυτός ο τόπος.

    Comments are closed.