ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ! Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΣ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ GREAT RESET ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ : ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ; ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!

    Κοινοποίηση:
    the-great-reset-kyriakos-mitsotakis

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι παρών σε ψηφιακό φόρουμ στις 25 Ιανουαρίου που διοργανώνει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ιδρυτής και επικεφαλής του οποίου είναι ο Κλάους Σβάμπ «αρχιτέκτονας» του «Great Reset».
    Η κεντρική χώρα του φόρουμ θα είναι (ποια άλλη;) η Κίνα και ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπινγκ, ενώ το «παρών» θα δώσουν επίσης η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

    Κάποια από τα «ενδιαφέροντα» θέματα που θα συζητηθούν στο φόρουμ θα είναι οι παγκόσμιες ψηφιακές ταυτότητες, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού , δημιουργία νέων πόλεων και η επιδίωξη της ευτυχίας στην απομόνωση!
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην ημερίδα «Απαντώντας στην κρίσης του COVID-19» η οποία θα επικεντρώνεται στην συνεργασία κρατών κι επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού. (όπως πχ αεροπορικών εταιριών και κρατών για το πιστοποιητικό εμβολιασμού).

    Ο καθηγητής Klaus Schwab, ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του φόρουμ διακήρυξε για άλλη μια φορά το σχέδιο του «Great Reset» λέγοντας πως: «Στο πλαίσιο της πανδημίας COVID-19, η ανάγκη επανεκκίνησης των προτεραιοτήτων και η επείγουσα ανάγκη για μεταρρύθμιση των συστημάτων αυξάνεται ισχυρότερα σε όλο τον κόσμο».

    Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκη είναι θερμός υποστηρικτής του «Great Reset» με το «μανιφέστο» του οποίου έχει απαθανατιστεί στο γραφείο του.

    Επίσης το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ένα από τους κύριους των παγκόσμιων πιστοποιητικών εμβολιασμού, καθώς έχει δημιουργήσει το ψηφιακό πιστοποιητικό CommonsPass το οποίο χρησιμοποιείται ήδη από αεροπορικές εταιρίες στις ΗΠΑ, με το φόρουμ να «οραματίζεται» να επιβάλει την χρήση του και στην εστίαση, στα γήπεδα κτλπ.

    Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωτεργάτης σε ευρωπαϊκό επίπεδο του πιστοποιητικού εμβολιασμού, το οποίο θα κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για κορωνοϊό, καθώς χωρίς αυτό σε πρώτη φάση οι πολίτες της ΕΕ δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν με αεροπλάνο και στο μέλλον να μπουν σε εστιατόρια, ΜΜΜ, μπαρ, συναυλίες, θέατρα, σινεμά ακόμα κι εκκλησίες!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Πρέπει να ξεκουμπιστεί το τομάρι …το συντομότερο.

    2. «Συναγερμός» από την Γαλλία με αφορμή τον κορωνοϊό. «Δεν είμαστε σκυλιά»!  https://attikanea.info/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bc%ce%ae/

    3. 10 κέρατα είχε το θηρίο που είδε ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη. Συμβολίζουν 10 ισχυρούς ανθρώπους που εξουσιάζουν ή θα εξουσιάσουν τον κόσμο μέσω του χρήματος. Όλοι αυτοί έχουν τους κούληδες ανά τον κόσμο για να εφαρμόζουν το πρόγραμμα τους. Ο κούλης είχει πάρει μέρος στη λέσχη bildeberg. Δείχνει ιδιαίτερο ζήλο και έτσι τα καθάρματα αυτά τον στηρίζουν και παραμένει στην εξουσία. Έχουν οι κακοί το σχέδιο τους αλλά έχει και ο Θεός το δικό του και όπως ξέρουμε στο τέλος θα κερδίσει.

    4. Ο Κούλι, παρακολουθεί στον υπολογιστή του, Gay porn …

    5. Προσευχή Γέροντος Παϊσίου για όλο τον κόσμο:
      Κύριε ημών Ιησού Χριστέ μου, μην εγκαταλείπεις τους δούλους Σου που ζούν μακριά από την Εκκλησία, η Αγάπη Σου να ενεργήσει και να τους φέρει όλους κοντά Σου.
      -Μνήσθητι Κύριε πάντων των δούλων Σου των πονεμένων, των θλιβομένων,των ασθενούντων,
      των φτωχών, των πενθούντων, των αδικημένων, των μοναχικών, των συκοφαντουμένων, των αιχμαλώτων, των πεινασμένων, των Προσφύγων, των παραστρατημένων, των πλανεμένων,
      των ανυπερασπίστων, των φυλακισμένων,
      -Μνήσθητι Κύριε των δούλων Σου που υποφέρουν από τον καρκίνο.
      -Των δούλων Σου που υποφέρουν από μικρά η μεγάλα νοσήματα.
      -Των δούλων Σου που υποφέρουν από σωματικές αναπηρίες.
      -Των δούλων Σου που υποφέρουν από ψυχικές αναπηρίες.
      -Μνήσθητι των αρχόντων (προέδρων, υπουργών…) και βοήθησον αυτούς να κυβερνούν χριστιανικά.
      -Μνήσθητι Κύριε των παιδιών που προέρχονται από προβληματικές οικογένειες.
      -Των προβληματικών οικογενειών και των διαζευγμένων.
      -Μνήσθητι Κύριε των ορφανών όλου του κόσμου, όλων των πονεμένων και των αδικημένων στην ζωή, όσων έχουν χάσει τους συζύγους τους.
      -Μνήσθητι Κύριε όλων των φυλακισμένων, των αναρχικών, των ναρκομανών, των φονέων, των κακοποιών, των κλεφτών. Φώτισον και βοήθησον αυτούς να διορθωθούν.
      -Μνήσθητι όλων των ξενιτεμένων.
      -Όλων όσων ταξιδεύουν στην θάλασσα, στην ξηρά, στον αέρα και φύλαξον αυτούς.
      -Μνήσθητι της Εκκλησίας μας, των πατέρων(κληρικών), της Εκκλησίας των πιστών.
      -Μνήσθητι Κύριε όλων των μοναστικών αδελφοτήτων, ανδρικών και γυναικείων, των γερόντων και των γεροντισσών και όλων των αδελφοτήτων και των αγιορειτών πατέρων.
      -Μνήσθητι Κύριε των δούλων Σου που είναι σε καιρό πολέμου.
      -Όσων καταδιώκονται στα βουνά και στους κάμπους.
      -Μνήσθητι των δούλων Σου που άφησαν τα σπίτια τους και τις δουλειές τους και ταλαιπωρούνται.
      -Μνήσθητι Κύριε όλων των φτωχών, αστέγων και προσφύγων.
      -Μνήσθητι Κύριε όλων των εθνών, να τα έχεις στην αγκαλιά Σου, να τα σκεπάζεις με την αγία Σου Σκέπη, να τα φυλάγεις από κάθε κακό και από τον πόλεμο. Καί την αγαπημένη μας Ελλάδα μέρα και νύκτα να την έχεις στην αγκαλιά Σου, να την σκεπάζεις με την αγία Σου Σκέπη, να την φυλάγεις από κάθε κακό και από τον πόλεμο.
      -Μνήσθητι Κύριε των ταλαιπωρημένων εγκαταλελειμμένων, αδικημένων, δοκιμασμένων οικογενειών και δώσε πλούσια τα ελέη Σου σ’ αυτές.
      -Μνήσθητι των δούλων Σου που υποφέρουν από ψυχικά και σωματικά προβλήματα πάσης φύσεως.
      -Μνήσθητι όσων βρίσκονται σε απόγνωσι, βοήθησε και γαλήνευσέ τους.
      -Μνήσθητι Κύριε των δούλων Σου που ζήτησαν τις προσευχές μας.
      -Μνήσθητι και πάντων των απ’ αιώνος κεκοιμημένων.
      ΑΜΗΝ

    6. Επίσης το ηλεκτρονικό μανιφέστο είχε αποσταλεί από τον νεαρό τότε και μέσω των Ελληνικών ταχυδρομείων και στο Ίδρυμα γραμμάτων και τεχνών ” Ωνάση Αριστοτέλη και Αλεξάνδρου ” Αμαλίας 56 10558 Αθήνα.Για να πάρει κάποια υποτροφία για το εξωτερικό ή κάποια οικονομική βοήθεια και βέβαια δεν πήρε ποτέ καμία απάντηση.

    7. Το βλαμμένο αυτό πολιτικά έχει τελειώσει..

      1. Αλήθεια;;; Γιατί ακόμη παρόν είναι το ζαβό άχρηστο και δρα “εν ονόματί” μας…

    8. “Ο Μινωταυρος έχει πεθάνει από το σπαθί το Θησεα και σειρά έχουν οι επόμενοι”

      1. Μακάρι. Αντε και στα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας.

    9. ….και όπως υποκλεψανε τα ψηφιακά έργα ενός Ελληνα και περιφερονται στους κόλπους της Μασωνιας ανά το κόσμο οδηγώντας ως ” ο Μιτος της Αριαδνης ” τον Θησεα στο Θηρίο (Μινοταυρο) και να το σκοτώσει έτσι έχουν κάνει συνολικά και με τον Ελληνικό πολιτισμό διαχρονικά όλοι αυτοί οι απατεώνες κλεβοντας, πουλώντας κάθε τι που έβγαλε ο Ελληνικός νους και διεστραβλωνοντας την αλήθεια για να την οικειοποιηθουν και να θησαυρισουν σαν κοινοι κλέφτες και απατεώνες όπου οι βασιλικοι τίτλοι που έχουν είναι μόνο ψευδευπιγραφοι και πλαστοι.

    10. Σαφως και πρεπει να υπαρχει υποχρεωτικο πιστοποητικο των τουριστων που θα μας ερθουν.

    11. Κλεψανε οι μασωνοι τα ψηφιακά έργα από τον υπολογιστή ένος Ελληνα μεταξύ αυτών και το καλλιτεχνικό μανιφέστο της e art ( electronic art) και τα πουλάνε και τα διαδιδουν ως δικά τους για να θησαυριζουν… Όλος τυχαίος το 2012 ( 8 χρόνια πριν) αυτός ο νεαρός τότε από την Θεσσαλονίκη γράφει στο καλλιτεχνικό μανιφέστο του τα εξής: Με τον όρο e art 🎨 χαρακτηριζουμε το νέο καλλιτεχνικό ρεύμα που έχει ως στόχο την μεταφορά της ανθρώπινης δραστηριότητας “τέχνης”από τον πραγματικό κόσμο στον ηλεκτρονικό”‘ και το καλλιτεχνικό μανιφέστο είναι περιπου 10 σελίδες Α 4 που περίεργος κλαπηκαν και κάνανε το γύρω του κόσμου. Επίσης ο νεαρός τότε για να κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα του μανιφεστου του τα έβαλε μέσα σε έναν ταχυδρομικο φάκελο και τα ταχυδρομισε στον εαυτό του για να πάρουν υπογραφή και σφραγίδα από τα Ελληνικά ταχυδρομεία.

    12. Αφού τα σημερινά παιδιά που έχουν πάει σχολείο ενεργούν τόσο βίαια και απάνθρωπα, τι θα συμβεί με τις επόμενες γενιές που λόγω covid 19 ίσως δε πάνε ποτέ ;;
      Γιατί κακά τα ψέμματα, όλοι εσωτερικά γνωρίζουμε ότι τα σχολεία άνοιξαν μεν αλλά προσωρινά. Στα πλαίσια της Great Reset με καταλύτη τον covid 19 ίσως τα σχολικά κτίρια
      καταργηθούν σταδιακά εντελώς ως χώροι εκπαίδευσης των νέων.
      «Επειδή εις το εξής θα αυξάνεται η τηλε-εκπαίδευση των παιδιών, πρέπει να μάθουν και τα παιδιά από τη πιο τρυφερή ηλικία τους κινδύνους που καραδοκούν».(από ομιλία
      στις 8 Ιουλίου του 2020 διεξήχθη η Cyber Polygon 2020, η δεύτερη μεγαλύτερη άσκηση στον κόσμο, με θέμα τη «κυβερνοασφάλεια»)
      Άρα η τηλεκπαίδευση ήρθε για να μείνει.
      Το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής:
      Η ελίτ ενδιαφέρεται να μετατρέψει τα δαπανηρά σχολικά κτίρια σε κατοικίες για αφροασιάτες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και να προσφέρει στον κοινωνικό αχταρμά διαφόρων φυλών και θρησκειών μόνο στοιχειώδη
      τηλε-εκπαίδευση, ώστε σιγά σιγά τα παιδιά και οι νέοι να τρελαίνονται και να πεθαίνουν από τον μόνιμο εγκλεισμό μπροστά στις οθόνες, την έλλειψη μέλλοντος και επαφής με τους άλλους;;;;;
      Οι παγκόσμιοι κυβερνήτες με τον Ευρώ-ΠΕΟ
      Κούλη ως λαγό προσπαθούν να κερδίσουν επιπλέον πόρους από τη πιθανή κατάργηση των σχολικών κτιρίων για να πληρώνουν το βασικό εγγυημένο εισόδημα στους κορωνονεόπτωχους ανέργους, στους λαθρομετανάστες και στις εταιρείες κυβερνοασφάλειας(π.χ. palantir) για το νταβατζιλίκι που θα προσφέρουν μήπως μας τη πέσουν οι βάρβαροι στο κυβερνοχώρο;;;;
      Η Ευρώπη χτυπιέται ανελέητα γιατί είναι η μοναδική παγκόσμια δύναμη που μπορεί ν’ αντισταθεί στη GREAT RESET;;;;;
      Οι ΗΠΑ είναι δεδομένο ότι πλέον δε μπορούν αφού ήδη εκτελέστηκαν εν ψυχρώ.
      Αυτά πάει ο Κούλης να συζητήσει;;; Δεν τον φτάνουν οι συζητήσεις με τους Οθωμανούς;;;
      Ή τα συγχέει αυτά μεταξύ τους αφού ως κοινό παρονομαστή έχουν το προσφιλές σ’ αυτόν Οθωμανικό;

    13. Θα σου πω εγώ παλιό απατεώνες τι μανιφέστο Great Reset έγραψε ο πριγκίψ κλέφτης που διαβάζεις!!!
      Το Great Reset είναι μια πρόταση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την ανοικοδόμηση της οικονομίας με βιώσιμο τρόπο μετά την πανδημία COVID-19. Παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2020 από τον πρίγκιπα του Ηνωμένου Βασιλείου Charles και τον διευθυντή του WEF, Klaus Schwab
      Ο μόνος που έγραψε μανιφέστο για το ψηφιακό κόσμο και ο οποίος είναι και ο ιδρυτής είναι ένας Ελληνας που υποκλεψατε παλιό καθαρματα του κάνατε πόλεμο ψυχολογικό και ψηφιακό!!! Όπως κλεβετε όλο το κόσμο σαν μια παγκόσμια συμμορία που είστε!!!
      ΥΓ: e art

    14. και τα 6 κομματα της βουλης ειναι υποχειρια του ανωμαλου gates.
      μονη σωτηρια η δημιουργια κομματος για τις επομενες εκλογες με την ενεργο συμμετοχη και του τελευταιου πολιτη με τιτλο ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ και πολιτικο προγραμμα να δικαστουν ολοι οσοι συμμετεχουν στην καταργηση του συνταγματος και την επιβολη αστυνομικης δικτατοριας με επαναφορα της θανατικης ποινης για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας

    15. Στην Ελλάδα έχουμε κυβερνήτες που θέλουν να αριστεύουν στην προώθηση της Νέας Τάξης. ΓΑΠ,Τσίπρας και τώρα Μητσοτάκης θέλουν να φαίνονται ως οι πιο πιστοί και οι πιο ενθουσιώδεις νεοταξίτες δούλοι. Τα κόμματα στην εξουσία μπορεί να αλλάζουν,αλλά η κυβέρνηση παραμένει η ίδια.

    16. Για τους βιασμενους εργαζόμενους και εργαζομενες από τις εταιρείες σας θα μας πει τίποτα βρε Κουλι… Για τους βιασμενους σωματικά και ψυχολογικά εργάτες και εργατριες από τις εταιρείες που ανήκουν πολλες και σε γυναίκες θα μας πεις τίποτα κανένα κίνημα συμπαράστασης θα κάνεις; Για την εργασιακή κακοποίηση θα μιλήσεις η έχει μπουκωσει το στόμα σου με φράγκα της Ευρώπης και δεν μιλάς!!!

      1. Θα πει. Οικογενειακώς οι βδέλλες, κατείχαν ή μετείχαν/μετέχουν σε εισπρακτικές. Επίσης οικογενειακώς διαχειρίζονται μκο που μεθοδεύουν την μονιμοποίηση της “μεταναστευτικής” εισβολής στη χώρα. Αυτά είναι η πεμπτουσία του πώς αντιλαμβάνεται την κακοποίηση, τα εργασιακά και λοιπά, που αναφέρεις. Γιατί, για τα εθνικά έχει ήδη υπάρξει επιδειξίας…

    17. Είναι σαν να πήγες να δώσεις πανελλαδικές εξετάσεις και παρέδωσες λευκή κόλα σε ολα τα μαθήματα, σε επιασαν να εχεις σκονάκι, να κάνεις φασαριες και να βριζεις… Πώς, λοιπόν, οι “καθηγητες” σου σού έβαζαν 20αρια σε ολα τα μαθήματα και ολες τις χρονιές και επιπλέον και κοσμιωτάτη διαγωγή?? Άρα, με απλή λογική, και αυτοι περνούσαν τις ταξεις κλέβοντας, εξαπατώντας, λέγοντας ψέμματα και… βιάζοντας.
      .
      Και επειδή ο πούστης ο Δαναός το βρήκε αμέσως ποιό ήταν, δημιουργήθηκε… αμφισβήτηση! Μπλοκάρησε το.. σύστημα…
      ..ψεύτης, κλέφτης, παραμυθατζής, γελοίος, αμόρφωτος, κομπιναδόρος..
      ..άρα, οι θρησκειες σας, οι ιερεις σας, οι μουχτηδες σας, οι ραβινοι σας, οι καθηγητάρες σας, οι επιστημες σας, τα “ιδεωδη” σας, οι μεγάλες ιδέες σας… ήταν όλα τού… κώλου! Όπως και το μυαλό σας- σκατά.
      .
      .
      Ήταν το σπίτι τού ..παππά. Τι άλλο!

    18. Σκουπιδι ανθελληνα νεοταξιτη Κουλη, τι εγινε βαρεμενοι Συριζαιοι και ΝουΔαιοι, συνομοσιολογιες ητανε τελικα τοσα χρονια τα περι υποχρεωτικων εμβολιων, ετσι;

    19. Πολοι νομιζουν οτι ο κοσμος θα αντιδρασει σε μια παγκοσμια κυβερνηση κατι μακρια απο την αληθεια.
      Ο λγος ειναι οτι τα δεινα που θα υπαρχουν αμεσως πριν θα ειναι φοβερα(πεινα ,πολεμος? )και οι ανταμοιβες που θα προσφερουν θα ειναι χαρισμα των χρεων η με λιγες λεξεις Ζωη και κοτα.Θα περνατε καλα σε ανταλαγμα της ψυχης σας.
      Πολλοι λιγοι θα πουν οχι και θα τα φτυσουν στην μαπα των Νεοταξιτων γιατι θα περιμενουν τον Σωτηρα και Δημιουργο μας για να τους στειλει στο διαολο εκει που ανηκουν

    20. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.
      Αποδείξατε όλοι σας πώς λέγατε ψέμματα στον Θεο.
      Το Σύμπαν σάς επιστρέφει τις πράξεις σας
      …παίρνει πίσω ολα οσα σάς έδωσε και σάς τιμωρεί για οτι πράξατε..
      .
      Ο Νόμος Τής Ανταποδοτικής Δικαιοσύνης. Πρώτος Θεμελιώδης Νόμος Τού Σύμπαντος Κόσμου.
      Εγώ δεν έκανα τίποτα, ήμουν όμως πιο καλά διαβασμένη απο εσας τα αμόρφοτα κτήνη.

    21. όλοι οι “επαναστάτες” εδώ καταδικάσατε τα παιδιά στο μετρό που ήταν μια ατομική ανεξάρτητη πράξη αντίστασης στον πραιτωριανό που πήγε να τους επιβάλει τα μέτρα και τους ακολούθησε έξω από το βαγόνι, τους απείλησε και τους τραμπούκισε…..τώρα δεν ξέρω πώς ακριβώς θα “αντισταθείτε” εσείς όταν καταδικάζετε όποιον αντιδράει ως “εγκληματία” όπως θέλει ακριβώς το σύστημα……

      1. Ποια παιδιά μωρέ ,τα τσογλανια???
        Τα παιδιά με ανατροφή δεν συμπεριφέρονται έτσι!!!
        Αλλά αν είσαι γονιός ,ωραίο παράδειγμα είσαι …..

      2. Πράξη αντίστασης;;; Τα συγκεκριμένα κωλόπαιδα;;; Κοιμάσαι…

    22. Το μόνο που τους τρομάζει είναι το ξύπνημα του Γίγαντα που κοιμάται…. Αλλά δυστυχώς αυτός δεν λέει να ξυπνήσει💤💤💤💤

    23. Τα νεοταξικα τερτιπια του κούλη στο προσκήνιο και τα ελληνοτουρκικά στο παρασκήνιο. Αισχος

    24. «Επιδίωξη της ευτυχίας στην απομόνωση!»
      Τι εννοεί ο ποιητής;;;
      Απ’ ότι καταλαβαίνω τα μέτρα θα συνεχίζονται επ’ αόριστον για να το συζητούν αυτό τώρα σε παγκόσμιο επίπεδο τη στιγμή που άρχισαν ήδη οι μαζικοί εμβολιασμοί διεθνώς!!!!!Γιατί να εμβολιαστεί ο πληθυσμός τότε αν είναι τα μέτρα να συνεχίζονται ;;;;
      Γιατί η κυκλοφορία αποτελεσματικών φαρμάκων κατά του covid 19, σαμποτάρεται επιμελώς απ’ όλα τα κράτη διεθνώς;;
      Μόνο για να δίνονται πιστοποιητικα εμβολιασμού περιορισμένης χρονικής διάρκειας ;;; Ο Κούλης το βλήμα έδειξε
      «πόσο πολύ του αρέσει» η απομόνωση πηγαίνοντας να “ξεσκάσει” λίγο στη Πάρνηθα, με τη γριά Καβάλα σε πάνω σε αρκετούς Ίππους. Μετά την έκλεισε μέσα γιά να μη σουλατσάρει από δω κι από κει και του χαλάει τα φασιστικά του σχέδια διασύροντας το Ευρωπαϊκό προφίλ του ως σθεναρού υπέρμαχου της απόλυτης υγειονομικής χούντας που ήδη έχει απλώσει τα πλοκάμια της παντού.
      Έρχομαι λοιπόν στο θέμα και ερωτώ: τι εννοούν με την έκφραση «ευτυχία στην απομόνωση»;;; Ποιος έχει την απαιτούμενη καλπάζουσα φαντασία για να το απαντήσει;;;
      Μήπως εννοούν ότι θα χρυσώσουν το χάπι της απομόνωσης παρέχοντας μας διαδικτυακά ψηφιακές συγκεντρώσεις με τους φίλους μας, ψηφιακά πάρτυ, ψηφιακά ταξίδια σε εξωτικές χώρες, ψηφιακές επισκέψεις σε μουσεία, ψηφιακούς έρωτες και τέλος ψηφιακό σεξ;;;; Η βύθιση σ’ έναν αόρατο ψηφιακό κόσμο θα είναι ακόμα ένα κίνητρο για να μένουμε για πάντα σπίτι «ασφαλείς», αποκοινωνικοποιημένοι, πλήρως ελεγχόμενοι χωρίς ν’ αντιδρούμε σε τίποτα επικοινωνώντας μεταξύ μας ψηφιακά σε όλα τα επίπεδα.

    25. ο μασωνος εχει τελειωσει ειναι πολιτικο πτωμα πλεον .κακο ψωφο να χει μας καταστρεψε

    26. Κουλι έχεις κάτι να πεις για τους βιασμενους εργαζόμενους των εταιρειών σας…. Βιασμενους και σωματικά και ψυχολογικά… Πάντως στο σούπερ μάρκετ πήραν αύξηση τα προφυλακτικά από ότι είδα και τα 7 ευρώ που έδωσες αύξηση μισθού δεν φτάνουν. Μόνο εσύ θες να αγοράζεις προφυλακτικά πονηρουλι ε;

    27. “Ελευθερία ή Θάνατος” θα ξαναφωναξουν σύντομα οι Άνθρωποι για την σωτηρία τους.Το σύνθημα του 21 θα γίνει παγκοσμιο και οικουμενικο.

    28. ΦΑΣΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ!!!! ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ!!! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΟΥΝΤΟΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ!!!!
      ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

    29. …..ΕΝΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

    30. Ανοησίες ο κόσμος των…υποψηφίων…απομονωμένων μεταφράζεται σε πολλά εκατομμύρια..
      Δεν τους συμφέρει από πολλές απόψεις να φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο… πρώτα από όλα είναι το οικονομικό…θα σπάσουν όλη την οικονομία… έπειτα είναι το κοινωνικό…θα υπάρξουν διχασμοι και κοινωνικές εκρήξεις… ο κόσμος θα μοιραστεί στους μεν και τους δεν… δύσκολο να εφαρμοστεί τέτοιο σχέδιο…

      .

    31. Παρτε το αποφαση οι σπηλιες θα ειναι το μονο μερος που ενας ελευθερος ανθρωπος θα μπορει να ζησει αν οχι απο τωρα σε μερικα χρονια που θα εχουμε επισημα παγκοσμια κυβερνηση

    32. ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ ΤΕΛΕΙΏΝΕΤΕ ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ Γ@@@@Ι ΌΛΟΥΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΟΎΛΗ ΠΕΣ ΑΛΕΎΡΙ

    33. μολων λαβε ελευθερια η θανατος αν το περασουν δεν αξιζει να ζουμε μην κλεισει η παγιδα ….

    34. Πρώτος σε τέτοιες κινήσεις ο εβραιομασόνος Κούλης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

    Comments are closed.