ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ! ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΠΕΝΤΕ ΧΩΡΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΣΑΝ ΜΥΓΕΣ ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΙΝΙΑΣΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ΤΑ DRONES

    Κοινοποίηση:
    l_2024_04_13_020513_e15i6nuhftsy9p23q7kazwmbgrxvo48cdjl_EN_

    Μαζική εκτόξευση drones, βαλλιστικών βλημάτων και κάθε είδους εναέριου όπλου κατά του Ισραήλ από το Ιράν, το Ιράκ, την Συρία, τον Λίβανο και την Υεμένη αναφέρονται, ως απάντηση στον βομβαρδισμό και την καταστροφή της ιρανικής πρεσβείας στην Δαμασκό και τον θάνατο επτά Ιρανών αξιωματούχων.

    Πάνω από 500 βλήματα έχουν εκτοξευθεί μέχρι στιγμής προκειμένου να κορεστεί η αεράμυνα του Ισραήλ και των δυτικών συμμάχων του και να ανοίξουν δίοδοι κατά των κύριων ισραηλινών στόχων.

    Εκτός των δεκάδων ρουκετών που εκτοξεύονται από την Χεζμπολάχ στον Λίβανο αυτή την στιγμή:

    Ανησυχίες εκφράζονται για τον πυρηνικό σταθμό της Ντιμόνα, αλλά και για κυβερνητικές εγκαταστάσεις στο Τελ Αβίβ.

    Ισραηλινά, αμερικανικά, ιορδανικά και βρετανικά μαχητικά έχουν απογειωθεί και ετοιμάζονται να αναχαιτίσουν ότι και όπως μπορούν.

    Μαχητικά F-35 Adir της ισραηλινής Αεροπορίας μαζί με F-15EX και F-16, ετοιμάζονται να απογειωθούν και να κτυπήσουν στόχους στο Ιράν.

    Η Τεχεράνη έχει απευθύνει τελεσίγραφο στα αραβικά κράτη του Κόλπου ότι αν χρησιμοποιηθεί ο εναέριος χώρος τους για επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν, «θα κτυπηθούν αλύπητα».

    Στο Τελ Αβιβ βίντεο δείχνουν ένα drone ή βαλλιστικό πύραυλο να πέφτει σε περιοχή με κατοικίες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ισραήλ όλη η Δύση μαζί σου. Τελειώστε τους, αρκετά, αιώνες τώρα οι Εβραίοι είναι στόχοι επιθέσεων , ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό.

      1. Ουστ βρωμοΕβραίε.
        Στην Τρίπολη τον Σεπτέμβριο του 1821 σας αφανίσαμε.
        Πήγατε να κρυφτείται πίσω από τα τείχη και τους Αλβανούς δυνάστες.
        Πέντε χιλιάδες ήσασταν δεν έμεινε κανείς.

      2. Πως φενεται ότι είσαι εντελώς παντελώς ανιστοριτος εύχομαι να σου πάρουν το σπίτι και όλοι θα είμαστε με αυτόν που σου πήρε το σπίτι μιας και μας δείχνεις τον σωστό δρόμο

    2. Σοου και μας δουλευουν κανονικα. Οπως ειχα πει τι ιραν θα ριξει μερικες στρακαστρουκες πασχαλιατικες και αυτο ειναι ολο

    3. Καριολη Νεντανιαχου σου εσφιξε η σουφρα?
      Ετοιμάσου γιατί τα καλητερα ερχοντε.
      Δε θα μηνει τίποτα.

    Leave a Response