“ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΜΑΡΙΑ” ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ – “ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ”

    Κοινοποίηση:
    didimes

    «Έχω θυμό… Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια!» λέει οργισμένος ο Δημήτρης Πλακιάς, ο πατέρας που θρηνεί για τις δίδυμες κόρες του και την ξαδέλφη τους που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, μετά την αποκάλυψη των νέων ηχητικών ντοκουμέντων.

    «Δεν ξέρουμε στην Έλλάδα τι γίνεται; Στην πιάτσα είμαστε…» ξεσπά ο πατέρας των διδύμων από το Καστράκι Καλαμπάκας, μιλώντας στο Star. «Αυτή τη στιγμή νιώθω οργή» προσθέτει.

    «Πάω στη Θεσσαλονίκη, στο διαμέρισμα να πάρω τα πράγματα. Έτυχε σε μας, ήταν θέμα χρόνου. Τραβήξαμε εμείς τον λαχνό, στην Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς. Τρία παιδιά σε μια οικογένεια! Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει… Τώρα θα συνειδητοποιήσουμε που θα πάρουμε τα άψυχα, τα υλικά. Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια…».

    Στο μεταξύ, τους διαλόγους που είδαν το φως της δημοσιότητας σχολίασε και ο αδερφός θύματος, λέγοντας: «Έχω ακούσει πάρα πολλά και έχω αηδιάσει. Και ξέρω ότι δεν υπάρχει σωτηρία. H αλήθεια έιναι ότι ξέρω ότι υπάρχει μια κακή οργάνωση στο όλο σύστημα οπότε δε μου έκανε καμία εντύπωση. Μου φαίνεται τραγικό που οι ίδιοι που δουλεύουν στον ΟΣΕ, βγαίνουν έξω για να απεργήσουν για τα κακώς κείμενα που λίγο – πολύ, οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει. Από τους πάνω, από τα υψηλά στελέχη που υπάρχει απίστευτη διαφθορά, μέχρι το χαμηλότερο στέλεχος – μηχανοδηγό, που κάνει αυτά τα “φακιρικά” που ακούγονται».

    «Δεν πέφτω από τα σύννεφα, ξέρω πώς δουλεύει το σύστημα στην Ελλάδα. Θυμώνω με όλη την κατάσταση, όχι μόνο με αυτούς, με όλους. Αλλά τι να θυμώσω; Το έχω αποδεχτεί, στην Ελλάδα εντάξει, το αποδέχεσαι, αν δεν το αποδεχτείς, θα σκάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση. Δηλαδή πριν από ένα χρόνο δεν έλεγαν τα ίδια αυτοί; Λέγανε κάτι άλλο; Δεν έτρωγαν σουβλάκια πριν ένα χρόνο, πριν δύο πριν τέσσερα, πριν πέντε πριν 15, δεν τρώγανε σουβλάκια;» λέει συγγενής επιζώντων του μοιραίου δυστυχήματος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Μονο η τιμωρια των ενοχων θα ικανοποιησει αυτους τους ανθρωπους Ολοι ποναμε μαζι τους Ο Θεος να τιμωρισει οπως τους αρμοζει τους δολοφονους γιατι εαν περιμενουμε απο το κρατος σωθηκαμε……….

    2. Ήταν ένα ατύχημα και ένα λυπηρό γεγονός από εκεί και πέρα η ΝΔ πρέπει να ψηφιστεί για μια δεύτερη τετραετία και να δουλέψει ποιο σκληρά.
      Εγώ ψήφιζα και θα συνεχίσω να ψηφίζω ΝΔ.
      Εμπιστεύομαι τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

      1. Ωραίο το ανεκδοτο…πολύ ιδρώτας για τους κυβερνώντες….

    3. ΝΔ = δολοφόνοι, ψεύτες, κλέφτες και απατεώνες.

    4. Αισθανομαι μεγαλη ντροπη και μεγαλη θλιψη, για ολα οσα γινονται στην Ελλαδα και ειδικοτερα ντρεπομαι τους ανθρωπους που εχασαν τα παιδια τους, τα αδελφια τους, τα εξαδελφια τους και εξοργιζομαι με τους πολιτικους που καθημερινα βρισκουν και μια καινουργια δικαιολογια για να δικαιολογησουν την αδικαιολογητη και ποταπη συμπεριφορα τους.

    5. Οι γονείς των χαμένων παιδιών έχουν αφόρητο πόνο, εμείς οι υπόλοιποι Ελληνες πολύ μα πολύ θυμό για τα αποβράσματα του Δημοκρατικού τόξου που παραμένουν παχύδερμα στη μεγάλη συμφορά που έχουν φέρει στην Ελλάδα.
      Η χώρα διασύρεται και γελοιοποιείται σε όλα τα δορυφορικά κανάλια του εξωτερικού, αφού οι ρεπόρτερς εξιστορούν και περιγράφουν το πώς παρακολουθούνται τα τρένα στην Ελλάδα

    6. Πολυ σωστος αυτος ο πατερας, οχι σαν τον αλλον με τα βαλσαμα, μολις ειδε τα ματωμενα χρηματα αμεσως το γυρισε. Μακαρι οι ανθρωποι να ειναι γεροι και να τους τρεξουν ολους τους υπευθυνους, γιατι φτασαμε στο σημειο να μας σκοτωνουν και να τους λεμε ευχαριστω.

      1. ματωμένα χρήματα… δε λες τίποτα…..δεν θέλω να το πιστέψω…Αλλά κάτι μου έλεγε ότι ήταν κάπως προσποιητη η κλαψουρα αυτουνου…….μπας και πέσει κάνα φράγκο… Ιφιγένεια έγινε η ελπίδα

    7. Το θέμα δεν είναι ούτε τα σουβλάκια ούτε τα αστειάκια… το θέμα είναι ότι αυτός άνθρωπος δεν ήτανε ικανός και κάποιος τον έβαλε εκεί γιατί υπήρχε άδεια θέση.
      Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει.

    8. Τομαρια! Μα τι λετε τωρα? Αθεα γουρνοπετσα μιζαδοροι της ολιγαρχιας στα παντα ολα! Ακομα κι σατανας Τσαουσεσκου χρηματοδοτουσε και επικροτουσε την αυξηση του πληθυσμου της χωρας του!

    9. Αν δεν ηταν τομαρια,δε θα γυρναγαν ουτε να τους φτυσουν,οχι να τους ψηφισουν. Συνυπευθυνοι ειναι ολοι,ενας φαυλος κυκλος. Εδω οι συγγενεις κοιτανε να σε καταστρεψουν για να επωφεληθουν ,ακομα και σε μηδαμινα πραγματα και μετα χασκογελανε με το κατορθωμα τους,οτι να,αδικησαμε τον αδερφο μας,αλλα εμεις χαρις σε αυτο αποκτησαμε κατι περισσοτερο και ζουμε καλα,ειμαστε σπουδαιοι και τρανοι… Αυτη ειναι η κοινωνια,γι αυτο παει κατα διαολου. Ο νοων,νοειτω… Αλλα τιποτε και ποτε δεν μενει χωρις την ανταποδοση του,κι αν τη γλυτωσεις εσυ που αδικησες,θα την πληρωσουν παρακατω τα παιδια σου η τα εγγονια σου. “Κανεις δεν κανει κακο σε αλλον,παρα μονο στον εαυτο του” ΒΟΥΔΑΣ

    10. δώστε του 2000 το κεφάλι να το βουλώσει, αμάν πια…

      1. @ενταξει Εισαι παντα ελεινος και τρισαθλιος σαν τα αφεντικα σου ή μονο σημερα?

      1. Σωστός, επαναληπτική με 8 σμπαρα μέσα……..

    11. Εγώ πλέον ότι θέλετε πείτε πιστεύω ακράδαντα ότι οι εκλογές γίνονται ώστε να φανεί η δήθεν δημοκρατική διαδικασία και στην συνέxεια τα 300 σκουλήκια μέσω υπουργείου εσωτερικών κάνουν κουμάντο μόνοι τους στο ποιός θα κυβερνήσει και ποιος ΟΧΙ.Δεν μετράει η ψήφος του πολίτη.Πρώτα από όλα τα παιδιά.Νέα μπουμπούκια κουκλάρες μορφωμένες με όνειρα με μέλλον με στόxους τι να πεις τον άνθρωπο αυτό τώρα που καταστράφηκε.Να απαλύνει ο πόνος του πως.Η λύση δεν είναι η φυλακή αλλά οι κρεμάλες στο Σύνταγμα και για τους 300

    12. Καλα τωρα το γεγονος οτι πεινουσαν και ηθελαν να φανε κατι αυτο δεν μου λεει κατι τη δουλεια τους την εκαναν τοσα χρονια χωρις προβλημα και αν καθοταν κι αλλο ισως ο πανιβλακας σταθμαρχης να εφτιαχνε λαθος στο επομενο τραινο οποτε μην ριχνουμε ευθυνες και σ αυτους.
      Ο σταθμαρχης ειναι το νουμερο 1 και μετα ο μηχανοδηγος που δεν ρωτησε τι γινεται γιατι παω παλι αναποδα;
      Φυσικα οι ανωτεροι τους φταινε κι αυτοι οπως και ο εξεταστης που περασε πανηγυρικα τον σταθμαρχη αρχιμαλακα

      1. Στα ΜΜΜ Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία και πλοία) δεν χωρεί χαλαρότητα, ανευθυνότητα και ανεπάρκεια.

    13. Πρέπει να σπάσει ο συνδικαλισμός, να πάψει χτες.
      Διαφορετικά σύντομα θα θρηνήσει κάθε οικογένεια….

    14. Μονο που τα τομαρια ο ηλιθιος ο νεοελληνας τα ψηφιζει επι πενηντα χρονια.
      Και μετα,οταν τον γαμ… κλαιγεται.
      Οταν παψετε να ψηφιζετε Μαφιοζους και εσεις και ολοι οι αλλοι,τοτε θα εχετε καλυτερες μερες στο ελλαδισταν.
      Μεχρι να το κανετε αυτο,εσεις θα φυτοζωειτε και τα τομαρια θα πλουτιζουν.
      Τι δεν καταλαβαινετε,βρε ζωντοβολα ;

      1. Γι αυτο αλλοστε η Κουλα εδωσαι ολη την εργολαβεια των εκλογων στιν ιδιωτικη singular logik για νανε δια παντος στα πραγματα ακομα και αν ο νεοελληνας ξυπνηση….Στιν Ελλαδα ζουμε κατα τυχη με τα διορησμενα τομαρια που κυβερνουν ειτε τους ψιφηζεις ειτε οχι εσυ κινδυνευεις καθεμερα στα σιγουρα

        1. ραγια, μαθε πρωτα ελληνικα…..

    Comments are closed.