ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ – ΜΕ ΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΕΞΩ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΣΑΝ… ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ! ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    trelaaaa

    Κάτι οι αυξήσεις στα προϊόντα, κάτι το… λάδι του παπά φαίνεται πως έχει οδηγήσει πολύ κόσμο στην “τρέλα”! Ο κύριος που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ζεσταινόταν, διαμαρτυρόταν, απλά το έριξε στην παλαβή, δεν γνωρίζουμε, πάντως αποφάσισε να πάει στο σούπερ μάρκετ με τα αρχ@δια έξω!

    Και μάλιστα σε πολύ γνωστό κατάστημα και σε κεντρικό σημείο του Χαϊδαρίου!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Μάλλον κανένας μαστουρωμένος τουρίστας απο κανα AIRBNB, θα είναι…

    2. Ρε τι σας πειραξε ο ανθρωπος? Μπουρδελο δεν ειμαστε πλεον σαν κρατος? ε…δεν βλεπω κατι εξτριμ να κανει? εδω στα πουστροpride βγενουν ξεβρακωτοι και λικνιζονται μαζι με τα καϊμενα υοθετημενα παιδακια τους να τους βλεπουν. Σας ενοχλει ο τυπος με την μαπαρδελα που πηγε να αγορασει μια κοκακολα? Αυριο θα τον βγαλω και εγω και θα περπαταω κατουροντας στο the mall ξυνοντας τα π@π@ρια μου με δεος. Απελευθερωθειτε ωρεεε… βγαλτε εξω κολους π@υτσες,μ@υνια και παρελαστε. Ειμαστε cool

    3. Γιατί αντιδρατε μπορεί να είναι της γνωστής οικογενείας του ουράνιου τόξου και να γουστάρει να κυκλοφορεί τσιτσιδος. Αφού ο νόμος περί προσβολής δημόσιας αιδούς καταργήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ. Αν κάνω λάθος διορθώσετε με.

    4. Ενώ αμα είσαι ντυμένος και πληρώνεις φόρους κ πρόστιμα μια ζωή σας τον μ@λ@κα είσαι νορμάλ

    5. Καλοι μου ανθρωποι προφητικο ετσι? Ποια παπαρια με το κωλο γυμνο εμεινε ο παληκαρας!

    6. Η τρΕλα δεν παει στα βουνα… Ειδικα στα χρονια της ΚΟΥΛΑΣ Α.Ε.

    7. Στα αρχι..δια του αν εκείνη την ώρα υπήρχαν και μικρά παιδιά…. Δεν βρέθηκε κανένας εκεί να του τα πιάσει και να αρχίζει να του τα στρίβει και να φωνάζει Σφύριξε ρε που στη! Αν δεν σε ακούσω να σφυριζεις δεν στα αφήνω … (Εκτός αν είναι κανένας με ψυχολογικά προβλήματα που κυκλοφορεί έξω γιατί το ιατρικό σύστημα στην Ελλάδα λειτουργεί τέλεια.)

    8. Το περιστατικο συνεβη κατα την διαρκεια γυρισματος ταινιας πορνο για τις τιμες στα ραφια. Ενα διαλειμμα εκανε το παιδι να παρει κατι να δροσιστει.

    9. Δεν ειναι σαλεμενος , ανωμαλαρα του κερατα ειναι και κανει κρας τεστ να δει αντιδρασεις….οι επομενοι δικαιωματιστες θα ειναι οι ξεβρακωτοι αυνανες με τα κροκ!! Αυτος ο μαλακας εκει ο υπευθυνος του σουπερ μαρκετ τι τον κοιταζε σαν χανος?? Θα μου πεις μπορει και να τον κατηγορουσαν για ρατσιστη / φασιστα αν εκανε κατι..

    10. Δεν ειναι σαλεμενος , ανωμαλαρα του κερατα ειναι και κανει κρας τεστ να δει αντιδρασεις…οι επομενοι δικαιωματιστες θα ειναι οι ξεβρακωτοι αυνανες με τα κροκ!! Αυτος ο μαλακας εκει ο υπευθυνος του σουπερ μαρκετ τι τον κοιταζε σαν χανος?? Θα μου πεις μπορει και να τον κατηγορουσαν για ρατσιστη / φασιστα αν εκανε κατι….

    11. Έπρεπε να τον κορδώσει και τους περάσει ένα χέρι στο όνομα της ακρίβειας των τροφίμων.

    12. Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα του 2019 η προσβολή της δημοσίας αιδούς έχει καταργηθεί. Έχει αντικατασταθεί από μια άλλη διάταξη η οποία όμως λέει ότι αυτά είναι πλέον αδικήματα που διώκονται με έγκληση και όχι αυτεπάγγελτα και μάλιστα για να κάνει την έγκληση πρέπει να έχει θιγεί ο μηνυτής προσωπικά, ότι και εάν σημαίνει αυτό για ένα δικαστήριο.

      1. Που είναι η παλιά Χωροφυλακή και η αστυνομία Πόλεων. Τότε που δεν κουνιοτανε κουνούπι!!! Διοικητής σκληροτράχηλοι που έμειναν στην Ιστορία! Μπαϊρακτάρης και Καπετανάκης,!!! Σήμερα το ΧΑΟΣ!!!!!!Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα!!!!

          1. Εσύ δεν εξηγείται αλλιώς!! Μάλλον έφαγες γα@@,σι και Ματσούκι από χωροφύλακα.Η εσύ ο ίδιος η ο πατέρας σου! Φαίνεται ότι θα εισασταν καλά παιδιά αριστεραντζες. Όπως λένε το ξύλο και το γ@@@σι δεν ξεχνιούνται!!!!

            1. Εσυ πρεπει να εισαι πανω απο 80 , δεν εξηγειται αλλοιως , μην πω 90 ,, ε βεβαια , οταν μας λες ΛΟΛ 1949 τι να υποθεσω , απλη αριθμητικη ειναι .. Αντε ρε μπαρμα , ασε μας ησυχους με τους χουντες σου και τις χωροφυλακές σου να πουμε .. πω πω τι ειναι αυτα που ακουμε εν ετει 2023 ,, ελεος δηλαδη ..

    13. Εδώ στον ηλεκτρικό γμνται δεκάχρονα μέσα στον κόσμο αυτό σας πείραξε…

    14. ρε τι κάνουν τα εμβόλια…τρελενουν κόσμο!

    15. ΛΟΥΣΤΕΊΤΕ ΤΟΥ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΊΑ ΠΑΡΑΚΑΛΏ !!!!

    16. XAXAXAXAXAXAXAXAXA
      KΛΑΣΕΛΑΚΗ ΟΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    17. Ωραία πράγματα.
      Μπορεί να είναι αφρικανός ο άνθρωπος.

      1. τρελίτσα θα το έπαιζε και θα φευγε

    18. Eνας νομος περι προσβολης της δημοσιας αιδους υπαρχει η’ καταργηθηκε για να γινει πρωθυπουργος η Κουλα
      και αντιπολιτευση η ξεφωνημενη?????????

      1. ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΝΑ ΞΕΘΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΦΕ ΝΟΜΟΥΣ ΜΟΙΧΕΙΑΣ ΚΤΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟ ΝΟΜΙΜΑ.

        1. ο Ανδρεας ηταν 1000 φορες ανωτερος απο τα ναζιστο φασιστοειδη προτυπα σου , η ελλαδα εχει αλλαξει εδω και δεκαετιες , εσεις ειστε κολλημενοι σε ενα μακρυνο παρελθον , προφανως ειστε κολογεροι οσοι γραφετε εδω μεσα , αλλη εξηγηση δεν υπαρχει

          1. Ποιος Αντρέας, αυτός που ρήμαξε την Ελλάδα; αυτός που διέλυσε την Ελληνική κοινωνία; η αξία του μετριέται στα κάτουρα των σκύλων και των γατών που λερώνουν τον τάφο του.

            1. τι σχεση ο ανδρεας και η καταργηση του ηλιθιου νομου περι μοιχειας ρε βλακα με το εν λογω περιστατικο ???? μου λες ? καμμια σχεση , ο τυπος στο μαρκετ ειναι βαρεμενος και ψυχιατρικη περιπτωση ,τρικυμια εν κρανιω οπως παντα

        2. Με Ανδρέα όμως δεν σου πήδαγαν τη γυναίκα οι λαθρο@ράπηδες. Αλλά μάλλον σου αρέσει να βλέπεις.

    Comments are closed.