ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΥΝΝΕΦΟ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ MEGA ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ – ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ

    Κοινοποίηση:
    nikos-evaggelatos

    Σαν βόμβα έσκασε η είδηση από το Mega που οι ιθύνοντές του δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή του Open, “Έλα, χαμογέλα” ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε να αναλαμβάνουν τη δική του εκπομπή τη φετινή σεζόν είναι και ο Νίκος Ευαγγελάτος που αυτή τη στιγμή παρουσιάζει το Live News  στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.

    Ο γνωστός δημοσιογράφος πρόκειται να αναλάβει και δεύτερη late night εκπομπή. Αυτή η εκπομπή θα έχει αφιερωματικό χαρακτήρα και θα θυμίζει το εγχείρημα του δημοσιογράφου στο Alter με την εκπομπή “Τετ α τετ”.

    Έχει να πάει η προπαγάνδα υπέρ του κορονοϊού σύννεφο. Ετοιμαστείτε για πολλές ακόμα μαϊμού ακτινογραφίες. Το θέμα είναι ότι στο κανάλι του Μαρινάκη αντί να βάλουν ένα φρένο στα fake news που σπέρνει ο τύπος, του δίνουν περισσότερο βήμα. Αρχίζουν και μας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά για το κατά πόσο όλο αυτό είναι συμπτωματικό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Αλήθεια τι έγινε με αυτήν την υπόθεση της ακτινογραφίας; Το θέμα θεωρείται λήξαν;

    2. δεν ειναι συγκεκριμενος δικηγορος ,ανηθικος επαγγελματικα….το επαγγελμα το συγκεκριμενο ειναι ανηθικο, οποτε ολοι οσοι το ακολουθουν, θελουν δεν θελουν, ειναι ομοιοι……

    3. Και για να αλλάξουμε θέμα ο Εισαγγελατος
      από την πολλή άχνη έγινε σαν μουστογρια
      Ξεπέρασε και την αυθεντική τελειωμένη δημοσιογραφική μουστογρια σε κάλλος.
      Για την ακρίβεια μου θυμίζει έναν τραγο που όταν τον νευρίαζε το αφεντικό του τον εφτυνε !
      https://m.youtube.com/watch?v=y77y_TTtJYk

      1. Τα εμμονικά διαδικτυακά τρολς καλό είναι να απευθύνονται σε ψυχίατρο. Και όπως διαβάζω είναι συχνό το φαινόμενο στο διαδίκτυο άγνωστες να παθιαζονται εμμονικά με άλλες γυναίκες. Να πας σε ψυχίατρο να λυσεις την εμμονή σου μαντάμ μαζί μου

        1. Και το συμπαν όλο μαζί σου ασχολειται …

    4. Απειληστε τα καναλια οτι θα ενημερωσετε τους διαφημιζομενους που προβαλονται στις διαφημισεις την ωρα της εκπομπης του ευαγγελατου,οτι θα παψουμε να βλεπουμε τις διαφημισεις και τα προιοντα τους εξαιτιας του ευαγγελατου.τους καιει παρα πολυ στα καναλια κατι τετοιο.ο κυριος σκοπος τους ειναι τα εσοδα απο τις διαφημισεις.μολις τους απειλησετε στο mega, οτι θα στειλουμε emails π.χ στην cosmote η σε οποιον διαφημιζεται εκεινη την ωρα,θα αρχισει να το σκεφτεται μετα,να δωσει τα φραγκα στο καναλι.

    5. το μονο σιγουρο ειναι οτι τα μμε ειναι το μεγαλυτερο κινημα αρνητων μασκας ,αφου ουτε οι παρουσιαστες ουτε σε καμμια εκπομπη στην τηλεοραση κανεις μα κανεις δεν φορα μασκα…αυτοι γιατι δεν τηρουν τα μετρα αφου βρισκονται σε κλειστο χωροοοοοο,μας δουλευουν με ψιλο γαζι.

    6. Καλή προβολή στον Μαρινάκη, οι υπόλοιποι δεν θα πάρουμε, να μας λείπει ο χιμπατζής.

    7. Με την ακτινογραφία τι έγινε τελικά ; Γιατί δεν ελέγχονται οι δημοσιογράφοι για τις ειδήσεις που μας δίνουν; Αμερική γίναμε με τις ειδήσεις των καναλιών

    8. Μυαλο δεν βαζει ο Βαγγελας.Πεταει το χρημα απο το παραθυρο “επενδυοντας” σε Εισαγγελατους και Τατιανες (και σε αλλους).Δεν ειμαστε στα 90s και στα 2000s οταν ο Εισαγγελατος πουλαγε.Τωρα τους εχει παρει χαμπαρι ο κοσμος και τους εχει σιχαθει.Οταν θα βλεπει την πλατη και της ΕΡΤ ακομα και η τηλεθεαση θα παιζει στο 0%,θα κλαιει τα φραγκα του ο Βαγγελας.

    9. Να μην τον βλεπει κανενας! 0% τηλεθεαση! Κλειστε τετοιου ειδους εκπομπες! Θα μας τρελανουν…

      1. Οι γυναίκες που δεν δουλεύουν και είναι σπίτι σίγουρα δεν τον βλέπουν γιατί εκείνη την ώρα έχει shopping star

    10. Πρώτος καλεσμένος θα είναι ο Τσιόδρας,δεύτερος ο Χαρδαλιάς,τρίτος ο Σύψας και η προπαγάνδα θα συνεχίζεται και τις βραδινές ώρες.

    Comments are closed.