“ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ”, ΚΟΜΠΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ; ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    apostolo-mhtsotakis-makeleio

    Γενεές δεκατέσσερις πέρασε ο Νίκος Αποστολόπουλος τον σχεδιαστή Άγγελο Μπράτη, αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, χρησιμοποιώντας «καρφιά» για όσους τον ρώτησαν.

    Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα όταν και υποδέχτηκε στο σπίτι του τον Γιάννη Πουλόπουλο και στη συζήτηση που είχαν παραδέχτηκε ότι: «Έχω κάνει και πολλές παρτ…ες, δεν ντρέπομαι να το πω. Κάνω τα μπότοξ μου, μεσοθεραπείες, όλα τα κάνω».

    Και συνέχισε αναφερόμενος στην εγχώρια σόου μπιζ: «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος που να ξέρω στην Ελλάδα που να μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Ο Γιώργος Καράβας έκανε καριέρα στο εξωτερικό. Θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγαλύτερη καριέρα, όχι να γυρίσει εδώ να κάνει τον γυμναστή. Χαίρομαι που ο Γιώργος Καράβας δεν με γνωρίζει».

    Από τα πυρά του δεν γλίτωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την οποία είπε: «Υπάρχει άνθρωπος στον οποίο θα λείψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;», ενώ για τον Άγγελο Μπράτη ανέφερε: «Μπορούμε να έχουμε ελπίδες όλοι, αφού βρήκε αυτός. Φαντάσου να ξυπνάς κάθε πρωί και να λες στον Μπράτη «τι όμορφος είσαι». Πρέπει να είσαι του συλλόγου τυφλών και κωφαλάλων. Για να βλέπεις τον Μπράτη όμορφο».

    Στη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε, από τη Χάλκη, στην άγονη γραμμή. έκανε διακοπές ο Πατρινός σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος… να ‘σου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγο του πριν μερικά ημεροβίγλια (επίσκεψη 6 Αυγούστου, πριν από κάποια καλοκαίρια), όπως διαβάζουμε:

    Μάλιστα, έμειναν… και στο ίδιο σπίτι! Ο Νίκος Αποστολόπουλος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό πως… είχε κάνει αυτοβούλως το τεστ για τον κορωνοϊό! Φυσικά συνάντησε και τη Μαρέβα και εκθείασε το κομψό της μαγιό!

    Δείτε το πρωθυπουργικό ζεύγος έτσι όπως δεν το έχετε ξαναδεί όπου φωτογραφήθηκε με μαγιό με τον γνωστό σχεδιαστή:

    apostolo-mhtsotakis-makeleio

    apostolo-mhtsotakis-mareva

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Τις παρτούζες με τον Κούλη θα τις έκανε.Ερώτηση.Είχατε και γυναίκες μέσα;

    2. Μεταπολιτευτικός εμετός

    3. Δεν το πέταξε τυχαία αυτό για τις παρτούζες. Ίσως θέλει να εκβιάσει για κάτι.

    4. Zoύμε τήν €κπ@στ€¥ση κ €κπ@τ@ν€¥$η τού ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…!!!!
      Σκ€κουλ@δόροι κ Κίν@!δοι…διευθύνουν τήν Χώρα μας….!!!!😆

      “ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ”…..!!!!!😉

    5. Ο λέτσος κι η τζαντογρια α και η λουγκρα επισης

    6. Τους βλεπω και ριχνω ενα χεσιμο αλλο πραγμα

      1. Ο λαος θελει αυτους που λιβανιζουν τα μμε. Αν του λιβανιζαν σκληρους εθνικιστες, θα ηθελε αυτους. Ο λαος ανεκαθεν ηταν και ειναι και θα ειναι πνευματικα διεφθαρμενος, μεχρι μυελου οστων. Οποιος κατεχει τα μμε κατεχει την εξουσια

    7. Κυρα Κουλα ευτυχως που κρατας τα…..προσχηματα και την αξιοπρεπεια σου σαν αρχηγος κρατους αγκαλιαζοντας λουγκρες για ψηφαλακια!
      Το τελος σου γαρ εγγυς οτι….λογισμικα και να προμηθευτεις για τις εκλογες!
      Χαλβα Πιερακακη ακους που το παιζεις και….ψηφιακη μαφια?

    8. Εγώ ως Πατριώτης πολίτης δεν έφυγα ποτέ ούτε μέρα από την Ελλάδα με την λογική να πεινάσεις ρε αλλά να αγωνιστείς για την Ελευθερία του Έθνους με όλους τους Έλληνες.Οι Έλληνες όμως δεν έχουν καμία διάθεση να πάρουν την Πατρίδα πίσω από τους κλέφτες και τους απατεώνες και εγώ δεν θα κάτσω να φάω τα νιάτα μου επειδή ο Έλληνας διακατέχεται από τάσεις μαζοχισμού.Διοτι εγώ δεν έχω παιδιά δεν έχω υποχρεώσεις δεν είμαι παντρεμένος και αντί να περάσω καλά κάθομαι και τυραννιέμαι σε αυτό εδώ το κράτος το οποίο οι πολίτες του είναι απλοί θεατές στην οριστική εξαφάνιση τους και έτσι θα φύγω σε δικούς μου ανθρώπους στην Αμερική και θα μείνω εκεί και ας κάνουν εδώ ότι θέλουν και ας πεινάσουν και ας κρυώσουν και ας γίνουν παγάκια και ας χρωστάνε και ας τους πάρουν και τα σπίτια δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα εφόσον τους αρέσει και το θέλουνε γιατί την βρίσκουν και τους πιάνει μία ηδονή.

    Comments are closed.