ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ! ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ AΣΠΡΙΣΕ – ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ; ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΛΑ;

    Κοινοποίηση:
    kerameos

    Ο δικηγόρος Αθηνών, Νικόλαος Αντωνιάδης ξαναχτύπησε!

    Δείτε το εξώδικο που είχε αποστείλει ο δικηγόρος Νικόλαος Αντωνιάδης για το παρατράγουδο με την Πρωτοψάλτη. Νικόλαος

    Εξώδικο κατά της Υπουργού Παιδείας και πάσης αρχής, για το άνοιγμα των σχολείων, διαβάστε το:

    “ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

    ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ

    (ΠΡΟ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ)

    Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494.

    ΠΡΟΣ

    κ. Νίκη Κεραμέως, Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων.

    ____________________________________________

    Όπως γνωρίζετε, ο πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο χθεσινό διάγγελμά του, ανακοίνωσε την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξουν σταδιακά τα σχολεία από την 11η Μαΐου 2020.

    Ως πολίτης, δικηγόρος και πρωτίστως γονέας μαθητή που φοιτά στην Α΄Λυκείου, παρακαλώ όπως με ενημερώσετε κατά τα κάτωθι:

    Ποια συγκεκριμένα επιστημονικά δεδομένα άλλαξαν και επιτρέπουν την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία εν συγκρίσει με αυτά που επέβαλαν την έως την 11η Μαΐου αναστολή λειτουργίας τους, δεδομένου ότι αφενός ο ίδιος ο πρωθυπουργός, στο ως άνω διάγγελμά του, σημείωσε ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια πιθανή αναζωπύρωση της απειλής, αφετέρου δε, όπως επισημαίνεται σε πολλά σημερινά δημοσιεύματα στον Τύπο, εκφράστηκε προβληματισμός από τους ειδικούς που συμμετέχουν στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας σχετικά με την επανέναρξη των σχολείων, επιστήμονες δε κάνουν λόγο για κίνηση υψηλού ρίσκου, καθώς τα παιδιά δεν αποτελούν μεν πληθυσμό υψηλού ρίσκου, αλλά μπορούν να μεταφέρουν τον κορωνοϊό στο σπίτι, δημιουργώντας εν τέλει μία αλυσίδα μετάδοσης του ιού.

    Σημειώνω ότι δεν με ενδιαφέρει εάν σε άλλες χώρες ελήφθησαν παρόμοιες αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων. Τα επιστημονικά δεδομένα ζητώ να μάθω, αυτά που δικαιολογούν και νομιμοποιούν την απόφαση της δικής σας κυβέρνησης για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία υπό τις αυτές συνθήκες που υφίσταντο όταν ελήφθη η απόφαση να απομακρυνθούν από αυτά.

    Ως προς τις άλλες χώρες, όμως, επισημαίνεται ότι τα νέα που έρχονται από την Αγγλία, τη Νορβηγία, εσχάτως δε από την Γαλλία τις ΗΠΑ και άλλες χώρες, είναι άκρως ανησυχητικά, αναφορικά με τον κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά, ο ίδιος δε ο καθηγητής κ. Σωτήρης Τσιόδρας, επικεφαλής του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, σημείωσε ότι η επιστημονική κοινότητα παρακολουθεί με προσοχή αυτά τα δεδομένα, χωρίς να αποκλείει να συνδέεται ο κορωνοϊός π.χ. με τα περιστατικά παιδιών στην Αγγλία που κατέληξαν στις Μ.Ε.Θ.

    Γεννάται, επομένως, το ερώτημα, γιατί η δική μας επιστημονική κοινότητα και η κυβέρνησή σας πρέπει να παρακολουθούν τις εξελίξεις αυτές με ανοιχτά και όχι κλειστά σχολεία.

    Ποιος ο λόγος αυτής της βιασύνης;

    Αντιλαμβάνομαι για το εμπόριο την ανάγκη επανεκκίνησης της οικονομίας, αλλά για το άνοιγμα των σχολείων ποιο είναι το αντίστοιχο επιχείρημα, όταν σε οικονομικό επίπεδο ο μόνος τομέας που θα επιστρέψει στην κανονικότητα και θα επανεκκινηθεί είναι η Παραπαιδεία. Παρακαλώ για την απάντησή σας και σ’ αυτό.

    Στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται ότι υπήρξαν ενστάσεις στην ανωτέρω επιτροπή, καθώς και μία λευκή ψήφος. Παρακαλώ να με ενημερώσετε για το ακριβές περιεχόμενο των ενστάσεων αυτών καθώς και την ταυτότητα του μέλους στο οποίο αποδίδεται η λευκή ψήφος.

    Περαιτέρω, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι τα σχολεία θα λειτουργήσουν με κανόνες που θα περιορίσουν τον συγχρωτισμό όσο αυτό είναι εφικτό. Παρακαλώ να με ενημερώσετε με ποιους κανόνες θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην περίπτωση που ο συγχρωτισμός δεν θα είναι εφικτός, καθώς από τα λεχθέντα από τον πρωθυπουργό δεν προκύπτει ότι στην περίπτωση αυτή τα παιδιά δεν θα επιστρέψουν στα σχολεία.

    Επίσης, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο κ. Τσιόδρας, ανέφεραν ότι τα παιδιά θα επιστρέψουν στα σχολεία με την υποχρεωτική χρήση μάσκας για την προστασία της υγείας τους, και ότι επομένως η χρήση αυτή εξασφαλίζει σε μικρό ή μεγάλο βαθμό την υγεία των παιδιών μας και αίρει, σε μικρό ή μεγάλο επίσης, βαθμό τις ενστάσεις μας για την επιστροφή τους στα σχολεία.

    Δεδομένου ότι στις αρχές του μήνα ο κ. Τσιόδρας τόνισε με έμφαση ότι χρήση της μάσκας πρέπει να κάνουν μόνο όσοι νοσούν και ότι σε αντίθετη περίπτωση η χρήση της εγκυμονεί κινδύνους, παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για τα δεδομένα που επίσης προφανώς άλλαξαν και κατέστησαν όχι απλά ακίνδυνη αλλά και επιβεβλημένη τη χρήση μάσκας.

    Ακόμη, παρακαλώ να αναφέρετε τις συνθήκες υπό τις οποίες θα εξεταστούν μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες στις πανελλαδικές εξετάσεις, δεδομένου ότι, όπως γνωρίζετε, η εκ του νόμου προβλεπόμενη διαδικασία εξέτασής τους δεν είναι δυνατή χωρίς την παραβίαση των μέτρων ασφαλείας, ιδία δε αυτού της αποστάσεως των δύο μέτρων.

    Τέλος, σας παρακαλώ να βεβαιώσετε ότι αναλαμβάνετε την προσωπική νομική ευθύνη σε περίπτωση που έστω και ένα παιδί νοσήσει από την έκθεσή του στον κορωνοϊό στο σχολικό περιβάλλον, στο οποίο η κυβέρνησή σας αποφάσισε να του επιβάλει να επιστρέψει.

    Αθήνα, 29 Απριλίου 2020

    Ο Εξωδίκως Αιτών Γονέας-Δικηγόρος”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Ενα μπραβο στον Αντωνιαδη και ενα φτου στην κυβερνηση.

      Οσον αφορα τη σοβαροτητα με την οποια λαμβανονται οι αποφασεις, αυτη ειναι αντιστοιχη των ΚΕΚ με το φιασκο της τηλεκαταρτισης.
      Παμε για το #skoil me tis maskes για την προχειροτητα με την οποια κινειται η κυβερνηση.

      ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ 3 ΠΗΓΑΝ 33 ΕΥΡΩ.

      ΚΑΙ,
      Προς τον Κο Αντωνιαδη: εαν χρειαστουν υπογραφες για την εγκληση κατα της Κεραμεως και αλλων υπευθυνων της κυβερνησης, στειλτε εδω στο Στεφανο και θα μαζευτουμε.

      Στεφανε Χιο σε ευχαριστουμε που εχεις αυτο τον ιστοτοπο ωστε να συντονιζομαστε.

    2. Και μην ξεχνάμε τα σχολεία που έχουν λαθροπηθίκια. Εκεί να δούμε…

    3. πανεμορφη γυναικα η κυρια κεραμεως πολυ αισθησιακη μου αρεσει πολυ

    4. Φσσσσστ μπόιγκ, την έσκισε με το γάντι & είναι σωστότατος στην τοποθέτησή του.

    5. 140 ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

      Εστω και ενα παιδι αρρωστησει και πεθανει ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΜΕΣΑ. ΤΕΛΟΣ

    6. Επιστήμονες του κω… σαν τον Μπόλεκ και Λόλεκ η Τσορδαλιά θα αναλάβουν τα έξοδα για τις κηδείες.

    7. Με το να κραταμε τα παιδια σπιτι αποστηρωμενα δημιουργουμε αλλα πολυ δυσκολα προβληματα…ολοι φοβουνται αλλα κ αυτη η κατασταση ειναι αρρωστη απο μονη της…

    8. σιγά να μην ασχοληθεί το Υπουργείο με έναν δικηγοράκο που για για να βγει από την αφάνεια του μας το παίζει υπερασπιστής της δημόσιας υγείας. βρε ουστ!!@

      1. Μην σταματάς την φαρμακευτική σου αγωγή. Άρχισες πάλι να ακούς φωνές και να βλέπεις εφιάλτες…. Οι γιατροί που σε κουράρουν κάτι παραπάνω ξέρουν…….!

    9. ΚΑΛΙΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙ.. ?
      ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ….

      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ………ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η “ΑΝΟΣΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ”.

      ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ…ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ….ΠΛΗΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ…ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ….

      ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ….ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
      ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ…ΚΑΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ…
      ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΤΕ, ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ….
      ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ…. ?

    10. Σε άλλα σχολεία δε φτάνουν οι τάξεις…

    11. πως θα ηινει εκκινηση τηα οικονομιας αν τα παιδια ριναι σπιτι κ αναγκαστικα κ καποιος μαζι το πιθανοτερο γονεις;;; ρε πατε καλα ελα τελειωνετε με αυτη τη βλακεια να επανελθουμε συα φυσιολογικα

    12. ΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ;
      ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΓΡΑΨΙΜΟ….ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ.

      ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΡΣΗ ΣΤΑ ΚΡΟΥΣΑΜΤΑ Κ.Λ.Π, ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΙΚΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΑΖΟΥΝ;
      ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΒΟΥΛΗ.
      ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ: ΦΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

      ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΑ ΖΑΒΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ

    13. Κατά υπουργού Παιδείας και πάσης αρχής ….Τι θράσσος έχετε να αποδίδετε τέτοιους τίτλους σε άτομα χωρίς τιμή, καλή φήμη και κανένα σεβασμό για της χώρας τις παραδόσεις και ήθη..
      Δρόμο οι νεοταξιτες απ’ την Ελλάδα και παντού
      Να ανασάνουν οι κοινωνίες επιτέλους !!!

    14. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΑ … ΕΔΩ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΙ ΠΑΛΙ … ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΡΕ ΤΡΙΦΤΕΣ… ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΌ… !!!!

      1. και μετα θα ερχονται στον ταφο σου να σου φερνουν λουλουδια απερισκεπτε. και προσεξε και τα καινουργια δεδομενα απο βρετανια, ισπανια και usa, μπορει να τα πηγαινεις εσυ τα λουλουδια (δε σου ευχομαι ουτε ο το ενα, ουτε κυριως το δευτερο). σου ευχομαι να αρχισεις να σκεφτεται λογικα, πρωτα για το καλο των παιδιων σου.

        και το εμβολιο θα βρεθει, θεμα χρονου ειναι. περιμενε σεπτεμβριο οκτωβριο το πολυ. οποιος το βρει θα παρει μεγαλη δοξα και αυτο ειναι το μεγα κινητρο για εναν επιστημονα. μη βαλω και το χρημα που θα βγαλει η εταιρια που θα το παραξει (μια ασπρινη εβγαλε καποτε η Bayer και εγινε ο κολοσσος των φαρμακοβιομηχανιων, σε ονομα και χρημα)
        και εννοειται μεσα στο καλοκαιρι θα βρεθει το φαρμακο. ασε ποιος ειμαι εγω και τί γνωσεις εχω (που εχω σε βεβαιωνω για αυτα τα θεματα). ακου τις μεγαλες φαρμακοβιομηχανιες, τα μεγαλα ερευνητικα ινστιτουτα και τα μεγαλα πανεπιστημια βλεπε oxford university)

    15. ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ -ΤΡΙΧΕΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ? ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 600 € ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. ΤΟΣΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΑΡΜΙΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?

      1. Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι ιδιαιτεράκιας και με κλειστά σχολεία έχει πέσει πείνα. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά γενικά δεν είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα όσον αφορά τα μέτρα προφύλαξης. Ιδιαίτερα τα μικρά που έχουν τη μισή μέρα τα χέρια στο στόμα και την υπόλοιπη στη μύτη, θα μεταφέρουν τον ιό σωρηδόν. Ας μή ξεχνάμε ότι ο ιός είναι εδώ και θα παραμείνει. Δεν μπορείς να κρατάς κλειστή την εστίαση και τον τουρισμό που αποτελούν το οξυγόνο της οικονομίας και να ανοίγεις τα σχολεία που στο κάτω κάτω δεν επηρεάζουν σημαντικά την οικονομική δραστηριότητα (τουλάχιστον την άσπρη).

    16. Τους έχει φάει η μ@λακια…έχουμε μπλέξει με ηλιθιους…..γ@μησε τα.

    17. ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΦΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΩΘΗΚΑΜΕ…

    18. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΜΑΣΚΑ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ???ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

    19. μπραβο του! να δωσουν διαβεβαιωσεις στηριζομενοι σε ακλονητα επιστημονικα δεδομενα και οχι στο υποθετουμε και θεωρουμε και τετοιες πονηριες. και απο πανω απο το κεφαλι τους να επικρεμεται η ποινη (και μιλαμε για ανθρωποκτονια στην τελικη ετσι;).
      να ξυπνησουν και οι υπολοιποι νομικοι. δεν εχουμε ολοι γνωσεις νομικης και μονο σε νομικους με θάρρος και κοινη λογικη μπορουμε να στηριχτουμε για να αντιμετωπισουμε τους νομους που φτιαχνονται κομμενοι και ραμμενοι από την εκαστοτε εξουσια

    20. Πειραματόζωα τα ελληνόπουλα. Πάνε να δημιουργήσουν ανοσία της αγέλης στην πλάτη των παιδιών μας για να δουλέψουν το καλοκαίρι οι φαληρισμένες αεροπορικές και να ανοίξουν τα χρεοκοπημένα ξενοδοχεία των ξένων φαντς και της κάθε πατσαβούρας τύπου Μενεγάκης στην Άνδρο. Μόλις αρχίσουν όμως τα παιδιά να κολλάνε τους ευπαθείς γονείς τους και να τους στέλνουν αδιάβαστους να δω τι θα λέει η Κεραμέως που από καθαρίστρια της λέσχης μπίλντεμπεργκ έφτασε να αποφασίζει τι θα γίνει με τα σχολεία.

    Comments are closed.