ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ “ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ – ΚΑΤΙ ΝΤΑΓΛΑΡΑΔΕΣ, ΜΟΥΣΑΤΟΙ 2 ΜΕΤΡΑ – ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ – ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ…ΣΙΓΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ…(ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    5

    Τα “ασυνόδευτα προσφυγόπουλα” έφυγαν από τη Μόρια μετά την ολοκληρωτική καταστροφή του ΚΥΤ.

    Με τρεις πτήσεις μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη από τη Λέσβο, τα συνολικά 400 άτομα από το κατεστραμμένο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας. Η μεταφορά τους ξεκίνησε χθες το βράδυ (09-09-2020) και ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με την πτήση που μετέφερε τα τελευταία 75 “προσφυγόπουλα”.

    Την οργάνωση των πτήσεων ανέλαβε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, προσωπικό του οποίου συνοδεύει τα παιδιά. Η χρηματοδότηση είναι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ο συντονισμός της Ειδικής Γραμματείας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του υπουργείου Μετανάστευσης.

    Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μόνο για ανήλικα δεν μιλάμε, αφού οι περισσότεροι είναι κάτι μπρατσωμένοι μουσάτοι, που διακρίνει κανείς από μακριά ότι πρόκειται για άτομα άνω των 20 ετών…

    1 2 3 4

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    81 Σχόλια

    1. και το ονομα του διευθυντη του ελληνικου Διεθνους Οργανιαμου Μεταναστευσης? ΙΩΣΗΦ ΕΖΡΑΣ

      εθνικοτητα? αστο καλυτερα

    2. Τά μικρά ανήλικα προσφυγάκια γκαστρώνουν γαιδούρα στόν ανήφορο.Ο γουρλομάτης έκανε τήν Ειρήνη Αγαπηδάκη,υπάλληλο τού Σόρος,”Εθνική Συντονίστρια”γιά τήν εγκατάσταση στήν Ελλάδα “τών ασυνόδευτων προσφυγόπουλων”.Τό σκατόσογο συνεχίζει τήν ισλαμοποίηση δηλαδή τήν τουρκοποίηση τής Ελλάδας.
      Γιάννης Λάκων

    3. Οι πατριώτες θα πάνε με τη χρυσή αυγή και οι άλλοι με τους άλλους…… Προφητεία για τη χρυσή αυγή του διορατικου γέροντος Βασιλείου Καυσοκαλυβιτη. Την αναφέρει σ ένα βίντεο ο κύριος Διονύσιος Μάκρης θεολόγος δημοσιογράφος. Υπάρχει στο διαδίκτυο. Για τους πιστούς, ανδριζεσθε και κραταιουσθε …. Για τους υπόλοιπους ας τους βοηθήσει ο σατανάς αφού τον αγαπάνε τόσο, εξ ου και η κατάντια της πατριδας

    4. Κουλη δεν ψήφισαν ολοι οι μαλακές,αυτον δεν εκανα σωτήρα;φατε σκατα τρομπέτες ελληνες για αλλη μια φορά…

    5. Πόσο καταδικασμενη χώρα είμαστε. Όλους αυτούς τους φορτωθηκαμε επί σύριζα επενδυτές τους λέγανε και αλλοίμονο μας αν τολμούσαμε να πούμε κάτι μας ελεγαν τότε φασίστες ρατσιστές κ μας έστελναν πάλι στον εισαγγελέα. Τώρα που κυβερνανε άλλοι δήθεν πιο δεξιοί, τα ίδια, δεν έχει σωσμο αυτή η ώρα να το πάρουμε χαμπάρι να ηρεμήσουμε.

    6. Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου: Δεκάδες ΜΚΟ, που δραστηριοποιούνται στην Μόρια, συγκεντρώνονται στο Βερολίνο και λένε ότι θα επιβάλουν το κλείσιμο του hotspot. Μετά από 2 μέρες, η Μόρια πυρπολείται από Τουρκμένους της Συρίας και του Αφγανιστάν. Τυχαίο;
      https://www.dw.com/en/berlin-chair-protesters-call-for-evacuation-of-moria-refugee-camp-in-greece/a-54840567

    7. Ποσο μαλα….ς ειστε να μαλωνετε για τις ομαδες τωρα…. να γιατι μας κανουν ετσι. ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    8. κουφιοκεφαλακηδες μυτιληνιοι..καντε επισημη προσκληση στον κασιδιαρη να ερθει στο νησι..κι αν δεν τρεξουν οι μπλε να λυσουν τα προβληματα σας σε 3 μερες, οτι θελετε!

    9. Μπουρδελ@κατασταση με τα ΜΜΕ της tv .
      “Προσφυγοπουλα και…προσφυγοπουλα…μας εχουν ζαλισει τ’αρ@ιδια.
      Γινεται που γινεται της πουτ@νας στην Αριστοτελους και απεναντι απ’το σταθμο μ’αυτους τους κοπριτες…
      Τωρα θα γινεται…
      Μητσοτακη θελαν κατι βοδια…γιατι νομιζαν οτι ειναι δεξια κυβερνηση και θα μας γλυτωσει απο δαυτους.
      Φατε την πο@τσα τωρα…μαλακες …ε μαλακες.

      1. Καλά τους τα έχωσες . Τα ίδια θα έλεγα και εγώ με το μπουρδέλο η Ελλάς .

      2. Η ΖΑΧΑΡΕΑ ΌΤΑΝ ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΆΖΕΙ Η ΓΛΏΣΣΑ ΤΗΣ ΜΈΛΙ. ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΆ ΠΟΥ ΜΈΝΟΥΝ ΣΤΟ ΆΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΙΛΆΕΙ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ.
        ΥΓ. ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΠΆΡΕ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ ΚΆΝΑ ΔΎΟ ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΎΓΕΙ Ο ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟΣ ΚΑΗΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΩΣ

    10. Ο μεγαλύτερος εχθρός του τόπου αυτού, είναι οι 300 της Ελληνικής Βουλής πρόβατα.

    11. Ο λαος γιατι κοιμαται ας παρει τα οπλα στο χερι και να παει να τους πεταξει εξω ,να τους κανει αποκλεισμο
      τρωφιμων και νερου ,αν δεν φυγουν απο μονοι τους
      να παει στη βουλη και να πεταξει τον Μητσοτακη με τις κλωτσιες εξω
      διαφορετικα ας ετοιμασει το μνημα του ,διοτι οι σφαγεις ειναι εντος των θυρων

    12. Ποια ανηλικα ” προσφυγοπουλα” ρε χαμενα κορμια;;;;;; Οι μαντραχαλοι αυτοι ειναι ανηλικοι;;;;; Αυτα τα ” ανηλικα” ασυνοδευτα……παιδακια πως βρηκαν ακρη με τους Τουρκους δουλεμπορους και κουβαληθηκαν στα νησια;;;;;;; Ποιος πληρωσε τους δουλεμπορους……η θεια Ολγα;;;;;;; Δεν τα αφηνετε τα τροπαρια αυτα γελοια υποκειμενα, που πλυμμηρισατε την χωρα με καθε καρυδιας καρυδι να καινε και να ριμαζουν και να μην σεβονται την χωρα, η οποια τους φιλοξενει!!!!!!!! Δρομο ολοι αυτοι στις πατριδες τους, αμεση απελαση πριν ειναι αργα!!!!!!!!!!

      1. Όχι η θεία Όλγα, αλλά μπορεί η θεία αλεξάνδρα, η θεία αντιγόνη ή η ξαδέρφη σοφία και όλο το υπόλοιπο μιζοτακαίικο σκυλολόϊ π.χ….

    13. Όλους που διαβάζω εδώ μέσα εχουν τον φόβο μη τούς σφάξουν! Ήθελα να ήξερα εσείς δεν έχετε χέρια; Δεν το λέει η καρδιά σας;Αυτό που θα έπρεπε να σας προβληματίζει δεν είναι ο φόβος αλλά η αλλοίωση του πληθυσμού!

    14. Όταν ακούσετε το μπαμ κάποιοι δεν θα ξέρετε πού να κρυφφτειτε…Μην κοιτάτε που κάνουμε τους @αλακες.

    15. Μπα η Aegean τους πήρε; Αλήθεια ποιά ΜΚΟ ανέλαβε τα “ανήλικα”;

      1. Είναι γνωστή και “πιστοποιημένη” από την “διεθνή κοινότητα” η συγκεκριμένη… Ξέρω κάτι “καλόπαιδα” που δουλεύουν εκεί και “βοηθάνε” τους “πρόσφυγες”…😂
        Οι τύποι το έχουν τερματίσει!! Μέχρι και δουλειές τους βρίσκουν… και τα ανεβάζουν και στο αντίστοιχο σάιτ τους “καμαρώνοντας” …κι ο Έλληνας δεν έχει ούτε δάκρυ να κλάψει. Ας είναι καλά ο μπάρμπα Τζορτζ… οι αυλικοί του… και το “καλό μηνιάτικο” που μπαίνει στις τσέπες τους! ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!! “ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ”!!!🤬

    16. Είναι σαν να λένε στους υπόλοιπους να κάψουν όλα τα ΚΥΤ για να τους φέρουν στην Αθήνα!!

    17. ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ Η ΠΡΩΤΗ…
      ΠΟΥΤΑΝΑ ΒΟΥΛΗ.

    18. Δεν είναι αναγκή να γίνει κανένας πόλεμος με τους Τουρκαλάδες για να σφάξουν όλοι αυτοί οι κρυφο-Τζιχαντιστές.Όλοι αυτοί όπου και να τους πάνε όσο καλά και να τους φερθούν.Στο τέλος κάποιον θα μαχαιρώσουν θα κλέψουν η θα βιάσουν καμία “άπιστη” που κυκλοφορούσε χωρίς την Ισλαμική μαντήλα.Και βέβαια δεν είναι κάτω των 18 είναι τουλάχιστον 20-22 σε μάχιμη ηλικία δηλαδή.Απλά έχουν πάρει χαμπάρι τι μπουρδέλο είναι το κράτος του Ελλαδιστάν και δηλώνουν ότι ηλικία γουστάρουν!!!

    19. Ο Βασιλάκης της Aegean παίρνει καλό “πακέτο” από τον αρμόδιο ευρωπαϊκό “φορέα” που έχει γραφεία εδώ και αναλαμβάνει τις συγκεκριμένες μεταφορές στην ενδοχώρα …και μετά “κάποιους’ από αυτούς, κυρίως τα πολύ μικρά παιδιά (!!!) τα πάνε Γερμανία συνήθως, Ισπανία κλπ… Επαναλαμβάνω: τα πολύ μικρά ασυνόδευτα “παιδιά’ (ηλικίας μέχρι 10 ετών…🤔)
      -> Βασιλάκης= “κολλητός” Κούλη για “αλληλο-εξυπηρετήσεις”…😎⚫💰💶💵💰

    20. Όταν θα μας σφάζουν αυτά τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα,εμείς θα φοράμε τις μάσκες της υποταγής και θα πληρώνουμε πρόστιμα

    21. 30χρονος τζιχαντιστής ασυνόδευτος ανήλικος με πιπίλα στο στόμα

    22. Πόσοι άραγε είναι πληρωμενοι δολοφονοι των τούρκων

      1. Η σωστή ερώτηση είναι “πόσοι άραγε ΔΕΝ είναι πληρωμένοι δολοφόνοι των Τούρκων”.

    23. Μια χαρα βολεψε την κυβερνηση μητσοτακη η φωτια στη μορια τωρα θα αρχισει να μεταφερει για δηθεν ανθρωπιστικους λογους “ανηλικους” μαντραχαλαδες και αλλες “ευαισθητες ομαδες” σε ολη τη χωρα και οποιος τον κατακρινει θα βγαινουν τα κομματασκυλα του και θα λενε μα καλα τοσο αναισθητοι και απανθρωποι ειστε τι φταινε τα παιδακια?

    24. Ακριβώς όπως το υπέθεσα, ασυνόδευτα μαντραχαλόπουλα, χρήζοντα προστασίας. Κατάφτυστα 12χρονα του δημοτικού…

    25. οποιος ελληνας δεν ψηφισει ηλια, ειναι αξιος της μοιρας του

        1. ποιός ειναι ο ψινάκης σύντροφε ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ?

      1. Καλα ενταξει. Ασε μας ρε με τον αλγερινο μπαλαρινο. Τον ειδαμε τι εκανε 4 χρονια με τα «φιλαρακια» τους συριζαιους. Αφαντος ειναι τωρα. Εχει και την λεγαμενη να δινει εντολες. Βραστα. Περισσοτερες πιθανοτητες εχει ο λαγος, που λεει ο λογος, παρα αυτος.

        1. αφαντο ειναι το ματι σου..το σαβατο κανει συγκεντρωση στη σαλονικη..μην απορησεις αν δεις 10000 κοσμο εκει…

        2. Άφαντος αυτός που πήγε φυλακή με εντολή πρωθυπουργού και δεν άνοιξε μύτη. Όλοι οι προδότες της βουλής ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας ‘οπως σε ‘ολες τις περιπτώσεις.
          Όλοι στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδου το Σάββατο να αρχίσει το σύστημα της προδοσίας να τρέμει.
          Και έπονται τα καλύτερα μέσα στη βουλή όπως τα προφήτευσαν οι Άγιοι Πατέρες εκατοντάδες χρόνια πριν και όχι μόνο…

    26. Τα παιδιά τους από οκτώ χρόνων είναι τζιχαντιστές και καμικάζι αυτοκτονίας. Θα τα δείτε σε βίντεο να εκπαιδεύονται σε στρατόπεδα τζιχαντιστών. Σύντομα θα κληθείτε να βγάλετε θέλετε δε θέλετε τα κουμπουρια γιατί αν δεν το κάνετε θα βάλουν τα κεφάλια σας σε παλούκια και θα τα εκθέτουν σε δημόσια θέα. Α και κάτι τελευταίο. Μην σας ξεγελάει η υποκριτική τούς ΑΘΩΩΤΗΤΑ και το ταλαιπωρημένο προσωπάκι…

    27. Πριν λίγο στο σταρ κανάλι έδειξε πεντακάθαρα πως βάζουν τις φωτιές οι λαθρο και μετά την κοπανάνε.
      Και επίσης έδειξε κάποια πλάνα όταν αποχαιρετανε πάνω στη σκάλα μπαίνοντας στο αεροπλάνο με το σήμα της νίκης δλδ σαν να λενε αυτό που θέλαμε βλάκες Έλληνες το πετύχαμε τώρα θα μας πάνε κάπου καλύτερα και ίσως και στην αλεμανια.

    28. Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς λένε στο χωριό μου…..θα το βρούμε μπροστά μας αυτό αγαπητοί κ βολευτες…..

    29. αυτος ο τελευταιος με την φανελλα του γαυρου τον ενημερωσαν που ηρθε; μπορει στην λεσβο να αγαπανε το κοκκινο-κουμμουνια γαρ- αλλα εδω απο το ξυλο που θα φαει θα γινει πιο μαυρος απ’οτι ειναι….ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ….

      1. Δε πειράζει θα σας φέρουν καμιά 100στη Χιλ. Και θα πάρετε κι ένα πρωτάθλημα ακόμα για να το βουλωσετε όπως στο Σκοπιανό ξέρετε εσείς. Μια πόλη μια ομάδα χιλιάδες αφγανοπακια.

      2. ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ . ΣΕ ΟΛΑ ΚΟΡΥΦΗ . ΕΥΓΕ

        1. βλακες ειστε ολοι εσεις σκατοφλωροι μια κολοπολη 4000000 ειστε, οι μισοι ειστε πακια και αφγανοι και μια συγκεντρωση για τους λαθραιους δεν μπορειτε να κανετε…οι μονοι που κυνηγησαμε τα πακια μεσα στην ομονοια ημασταν οι Παοκτσηδες και ναι ρε μαλακες αν καποιος εδω κυκλοφορει με φανελλα λουκουμοσκονης και ειναι και ισλαμι θα φαει δυο φορες ξυλο….εσεις οι υπολοιποι ειδικα οι γαυριελλες αλλαξοκολιες κανετε με τα πακια….μιλανε και οι δηθεν πρωταθλητες του ξεπουληματος του αιγαιου…ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ….

    30. Δεν είδα πολίτες να περιμένουν στο αεροδρόμιο τις πτήσεις με τους ανήλικους μαντραχαλάδες ισλαμιστες για να διαμαρτυρηθούν δυναμικά για την μετεγκατάσταση τους στον ήδη επιβαρυμένο με ισλαμοσκουπιδια Νομο Θεσσαλονίκης . όταν θα καταντήσετε μόρια και εσείς και θα μυξοκλαιτε , θα γελάμε…

    31. 1 τι γκρινιάζετε αυτούς δεν ψηφίσατε? Τόσα χρόνια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τώρα ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ ολυμπιακός,Παναθηναικός συνέχεια…Για ποιούς ανήλικους μας λένε? Ολοι αυτοί γκαστρώνουν γαιδούρα στον ανήφορο. Ολοι τους είναι ανω των 22 ετών…Μας δουλεύουνε στην ψύχρα. Φέρνουν τον μουσουλμανικό στρατό στην ενδοχώρα για την κατάλληλη στιγμή οι προδότες.

    32. “Ανήλικα προσφυγόπουλα” λένε οι ραγιάδες του Ελλαδιστάν, αυτούς που γκαστρώνουν γαϊδάρα στον ανήφορο!!! Γελάνε και τα χεσμένα από δαύτους πεζοδρόμια της πλ.Βικτωρίας..Όλοι μάχιμοι και καλά εκπαιδευμένοι στο αντάρτικο πόλης, έτοιμοι με το πρώτο κέλευσμα του Ερντογάν να μας αιματοκυλήσουν…Εσείς όμως προσοχή μην ξεχάσετε να φοράτε καλά την μάσκα όταν θα σας σφάζουν μην τυχόν και κολλήσετε τον κοροϊδοιό…ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

    33. Σύντροφοι στη Λέσβο στις επόμενες εκλογες ψηφιστε το πατριωτικό κκε του κουτσούμπα… για να διώξουν όλους τους αλλοδαπούς λαθροεισβολείς από την πατρίδα μας… χοχοχο!!!

      1. Στις επόμενες εκλογές δεν νομίζω να ψηφίσει Έλληνας…
        Αρχικα οι εκλογές είναι για μαστουροψεκασμενους που πιστεύουν πως ψηφίζουμε και δεύτερον αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση δεν νομίζω να υπάρχει Ελλάδα.

        1. Επειδή δεν ψηφίζουμε όλοι κάνουν ότι γουστάρουν οι λίγοι… Μυαλό κουκούτσι λέμε στο χωριό μας…..

          1. Και όλοι να ψηφίσουμε πάλι αυτό που θέλουν θα βγάλουν,ταρίφας μ είπε ότι κάποια στιγμή πήρε μια που για 50 ευρώ από κόμμα μετρούσε Αλλιός τις ψήφους,πουλάνε και τη μάνα τους για 50 ευρώ, και να μην ψηφίσεις κάποιους και τι έγινε?τους χώνουν αμετάβλητους όπως τον χαρδαλια,κανέναν δεν τον νοιάζει η χώρα,έχω γνωστή που λέει:δεν με νοιάζει ποιος η τι,εφορία μόνο μη πληρώνω,

      2. Λάθος κατάλαβες. Για να απελάσουν όλους τους Έλληνες και να βρεθεί χώρος για τα ταλαιπωρημένα αδελφάκια που στέλνει ο Ερντογάν.

    34. Σου κλέβουν το πορτοφόλι…ξέρεις σε πόσους το έχουν κλέψει; Σου κλέβουν το ποδήλατο…υπομονή άλλοι έχουν υποστεί χειρότερα…στο μεταξύ τους επιτρέπεις να ανέβουν πίστα κλέβοντας μηχανάκι και μετά αυτοκίνητο αβασάνιστα / αβάδιστα που έλεγαν και οι παλιές αγγελίες στα νέα. Μπουκάρουν στο σπίτι…σας πήραν πράγματα αξίας;…σε γαμάνε στη μέση του δρόμου…μα και συ ευλογημένη από κει βρήκες να περάσεις μετά τη δύση του ήλιου; Αρχίζουν και έρχονται οι βάρκες… τα χρυσούλια μας τα ταλαιπωρημένα πρέπει να τα προστατέψουμε…το πράγμα φτάνει στο απροχώρητο… κλείσε τους μαλάκες στα σπίτια και μπάσε είκοσι χιλιάδες στην ενδοχώρα…σου κάνουν τσαμπουκάδες οι Τούρκοι…άστους να λένε…το χοντραίνουν οι Τούρκοι…άσε και θα δούμε…σε γαμάνε οι Τούρκοι…θα επιβληθούν κυρώσεις…αλλά είχε και μια τσουτσούνα ο άτιμος. Ο ορισμός του μπουρδέλου χωρίς τσατσά.

      1. Έχω φάει πόση π@υτσα απο τους πρόσφυγες που δε ξέρω… όχι μονο το έχω συνηθίσει…. το ψιλοαπολαμβάνω κιόλας.

    35. Πάμπερ θυμήθηκαν να τους φορέσουν ή θα λερωθούν τα εικοσάχρονα μωρά και θα μας μαλώσουν οι ευαίσθητοι αριστεροί;

    36. Εσείς που βρίζετε τωρα και εξάπτεστε είστε χειρότεροι μαλάκες αν ξαναψηφίσετε πασοκ νδ συριζα κκε κτλ..
      Εσεις φταίτε γιαυτό που γίνεται που είστε μεγάλοι ξεφτίλες και ψηφίζετε τα κόμματα του “δημοκτρατικού τόξου” και μας έχει γαμήσει την πατρίδα και την ζωή μας.

    37. Το προσφυγοπουλα είναι όλα τα λεφτά πάντως.

    38. Κυριακο, δεν σε βλεπω καλα. Οι αληθειες να λεγονται… Το λ@θροπροσφυγικο θα σε φαει. Βεβαια, 4 χρονια με τον Συριζα μυτη δεν ανοιξε οταν λιαζοντουσαν στις πλατειες ενω υπηρχε η χρυση αυγη με τον μεγα κλασιδιαρη.. Εκει ειχαμε κατι κωλογριες, καπετανιους και φουρναριδες να τρεχουν για το νομπελ.

      1. Αχχχ θα συμφωνήσω…
        Τελικά μήπως η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι περισσότερο αριστεροι απ όσο νομίζουν;

    39. Και όλα θα καταλήξουν σε δομές η σε άσυλα αφού περάσουν πρώτα από τα νοσοκομεια

    40. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΑ ΑΓΑΠΑΝΕ…ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ !!!!

    41. …..Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ :
      1)ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
      2)ΕΛΛ.ΑΣ-ΚΥΠ-ΕΥΠ-ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ
      3)ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
      4)ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΡΑΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
      5)ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..
      6)ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ

      _____ΜΕ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ
      Π.Α

    42. 30 χρονών ανήλικοι. Νομίζατε ότι οι πολιτικοί είναι ανθρωπιστές; Η αλλαγή πληθυσμού είναι πολύ ψηλά στη νεοταξική ατζέντα.

    43. έπεσε βι@σμός από τέτοιους στο Μοναστηράκι , αυτούς δεν μπορούν να τους διώξουν όπως τον Κρητικό από το big brother , καλύτερα να μην μιλάμε για αυτά διότι φέρνουμε σε δύσκολη θέση φεμινίστριες και αντιρατσιστές

    44. μα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΚΑΝΑΛΑ που τσέπωσαν τα 20.000.000 ευρώ…
      λένε οτι ειναι ανήλικα προσφυγόπουλα ….12-15χρονα

    45. ΤΙ ΚΛΑΣΙΚΟ..ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΓΑΥΡΙΕΛΑΣ…ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΑΥΡΙΕΛΑ ΔΗΘΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΝΕΚΡΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΑΥΛΟ ΧΥΣΣΑ+ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…Η ΓΑΥΡΙΕΛΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ Η 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

      1. Μην πιάνεις στο στόμα σου τον Ολυμπιακό …. Ιερόδουλης γέννημα .

        1. Σωστά, τον γάβρο τον πιάνουμε μόνο με την πούτσα. Γαμώ τον ολυμπιακο σου ρε.

    Comments are closed.