ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ “ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ” ΜΕ ΤΟΝ “ΚΟΡΩΝΟΪΟ” ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ… ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    FYLAKI

    Και ποιος είναι ο πρώτος που τους στηρίζει;

    Mα φυσικά ο ΚΕΕΡΦΑ!

    Δείτε ανακοίνωση που δημοσίευσε:

    “Χίλιοι διακόσιοι μετανάστες στο κέντρο κράτησης Κορίνθου προχώρησαν σε απεργία πείνας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΕΕΡΦΑ.

    Και συνεχίζει: “Η Αστυνομία τους πιέζει να σταματήσουν αγνοώντας τα προβλήματα τους και πάνω απ΄ όλα το φόβο τους για την εξάπλωση του κορωνοϊού. Zητάνε ελευθερία για να ζήσουν, να μην πεθάνουν από το κορωνοϊό. Αν τα κέντρα γίνουν γίνουν υγειονομικές βόμβες θα κινδυνεύσει όλος ο πληθυσμός.

    Εκατοντάδες άνθρωποι είναι μαντρωμένοι και συνωστισμένοι σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης σε απάνθρωπες και επικίνδυνες για την υγεία τους συνθήκες, αντιμέτωποι με την απειλή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αβοήθητοι από τις κρατικές αρχές.
    Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες βρίσκονται κλεισμένοι στα κελιά γιατί η κυβέρνηση, υλοποιώντας μια ακραία ρατσιστική ατζέντα έχει ποινικοποιήσει την προσφυγιά και τη μετανάστευση, έχει καταργήσει το δικαίωμα στο άσυλο για τους κατατρεγμένους των πολέμων, των δικτατοριών, της κλιματικής καταστροφής και της πείνας. Έκλεισε τα σύνορα και φυλακίζει για 4 χρόνια τους νεοεισερχόμενους αντί να τους δίνει το δικαίωμα υποβολής αιτήματος ασύλου. Έχει στείλει ακόμη και ανήλικους στην Αυλώνα και το Βόλο στη φυλακή!”

    Δείτε και τα βίντεο που ανέβασαν οι λ@θρομετανάστες μέσα από τα κρατητήρια:

    Μια είναι η λύση, απέλαση όλων των λ@θρομεταναστών, να πάνε στην χώρα τους για να μην αρρωστήσουν ούτε αυτοί ούτε κι εμείς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Επίσης…..κομμουνιστοσυμμορίτισες του κώλου. βουλώστε το και πάτε να γ@μηθητε επιτέλους !!!!!!!!
      ΕΠΙΣΗΣ….ΚΕΕΡΦΑΜΑΛΑΚΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!!!!ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ!!!!!
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ++ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

    2. Βρε μαλάκες και έξω να σας βγάλουν 20 άτομα ζείτε σε ένα σπίτι. Βρωμιάρηδες.

    3. Κούλι βάλτους όλους σε ένα καράβι και στείλε τους στις πατρίδες τους
      ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ !!.!!.!!.!!.!!.!!
      ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ “ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ” !!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!
      .
      Επίσης…..κομμουνιστοσυμμορίτες του κώλου. βουλώστε το και πάτε να γ@μηθητε επιτέλους !!!!!!!!
      .
      “Η χύτρα της αγανάκτησης του Ελληνικού λαού σφυρίζει.
      H βαλβίδα εκτόνωσης είναι μικρή, σχεδόν ανύπαρκτη, και η φωτιά μεγάλη” !!!..!!!..!!!..!!!..!!!..!!!..!!!..!!!..!!!..!!!..!!!..!!!

    4. Εγώ τους πούστηδες του τσυριζοκερφα δεν θα τους βρίσω .
      Θα τους πω απλά να πάνε να γαμηθούν με τα λαθροπιθήκια να γίνει ο κώλος τους σαλούστρα από τον υιό .

    5. Οποιος θελει την ελευθερια του και να σουλατσερνει ελευθερα , καθεται σπιτακι του και στη χωρα του. Επισης οποιος θελει να εχει δικαιωματα σε διαφορους τομεις και να ζει κατω απο ανθρωπινες συνθηκες , ολα αυτα για να τα αποκτησει , πρεπει να κανει την επανασταση του, και την κανει στη χωρα του ! Και οχι να πηγαινει σε αλλες χωρες παρανομα ζητωντας με τσαμπουκαδες απο την ξενη χωρα να του κανει τα καπριτσια του!! Τωρα αν θελουν να κανουν απεργια πεινας, με τις ευλογιες μου, μη σωσουν και φανε ποτε τους!!! Αλλωστε απο την αρχη που μας ηρθαν “χορτασιλες μυριζαν” τα παιδια…και πεταγαν το φαγητο…Δεν τους εχει “ζωσει” ποτε πραγματικα η πεινα …αμα τους “ζωσει” τοτε θα τρωνε και τα σκατα τους…

    6. Πατρίς θρησκεία οικογένεια πεζοναύτης 575

    7. Απεργία πείνας;;; Δεν τρώνε;;; Γρήγορα οι μερίδες στους άστεγους και φτωχούς Έλληνες.
      Όταν ξαναπεινασουν οι λάθρο να μας το πουν.

    8. Οπως διάβασα σε προηγούμενο άρθρο θα ταξιδεύουν οι λάθρο απο τα νησιά με προορισμό την ενδοχώρα και μου κάνει εντύπωση ότι αυτοί μπορούν στην πατρίδα μας να συνωστίζονται, να ταξιδεύουν, να βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων και σε παρέες των δέκα και πλέον ατόμων. Δηλαδή αυτοί έχουν όλη την ελευθερία να κάνουν ότι θέλουν και εμάς τους νόμιμους πολίτες αυτής της χώρας μας έχετε κλείσει φυλακή στα σπίτια, μας βρίζεται “μ@λακες”, “γίδια” και τα παιδιά μας “μούλικα και μ@στουρωμέν@” και άλλα πολλά.
      Φταίμε εμείς που σας ψηφίζουμε, πληρώνουμε τους κ..λο φόρους σας, παρακολουθούμε τα τουρκοτσοντοκάναλά σας και διαβάζουμε τις παλιοφυλάδες σας που δεν κάνουν ούτε για χαρτί υγείας.
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

    9. Στα γαμήδια. Με τόσα (πα)λούκια που τραβάμε οι γύφτοι μας μάραναν. Τώρα είναι η ευκαιρία για μαζικές απελάσεις. Πχ Λόγοι δημόσιας υγείας κλπ κλπ…. Όσο για τα κατσιβέλα θα συνεχίσουν να μαζεύονται γιατί πλησιάζει το ραμαζάνι τους.

    10. οποιος θελει τους λαθρογυφτους ειναι ελευθερους να τους παρει σπιτι του να ψοφησει μαζι τους .,.,

      Εγω και οι υπολοιποι νησιωτες θελουμς μια ΕΛΛΑΔΑ ελευθερη χριστιανικη μακρια απο οθωμανους μεμετηδες και λαθροπιθηκογυφτους .,.,.

    11. Μέσα μέχρι να λιώσουν όλοι τους ,δεν κατάλαβα;δεν θέλουν να φάνε αφήστε τους νυστικούς να πάνε στο διαολο

    12. O πουτάνας γιος πούστης δολοφόνος της MARFIN κάνει βόλτες έξω και έχει και Ανθελληνική ΜΚΟ αντί να βρίσκεται στην φυλακή

    13. Εσείς του κεερφα ρε άπλυτα λάθροπιθήκια-γιατί τέτοιοι είστε κι εσείς- πάτε να τους κάνετε παρέα, μείνετε μαζί τους να σας πλακώσουν και στην τσαπού αφού σας αρέσει. Γ@μημένοι ανθέλληνες. Εκτέλεση ρε. Πρώτα σε εσάς και μετα στα πιθήκια.

    14. λαθρομεταναστες ειναι ? δηλαδή ήρθαν λαθραία , ειναι εισβολής ? να εκτελεσθούν με συνοπτικές διαδικασίες

    15. Μόνο μια κυβέρνηση εθνικιστών θα τους είχε απελάσει με τις κλωτσιές αλλά κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν θα το δούμε ποτέ αφού παρόλο που τα ποσοστά των εθνικοπατριωτικών κομμάτων βρίσκονται στα τάρταρα αντί να τα βρουν μεταξύ τους και να ενωθούν εξακολουθούν να είναι διασπασμένοι σε πολλά και μικρά κομματίδια.
      Και αυτό διότι όλοι τους ανεξαιρέτως οι αρχηγοί και πρόεδροι επιμένουν να ηγούνται οι ίδιοι της όποιας εθνικής προσπάθειας διότι προτάσσουν πρώτα τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και τα συμφέροντα αντί της σωτηρίας της πατρίδας.

    16. Σωστά .Όταν περάσει ο Κορονοιοε ξανάρχονται…

    17. Ρε Γ@μημένοι του ΚΕΕΡΦΑ σχεδόν όλοι αυτοί είναι απο το Πακιστάν και απο το Μπαγκλαντές.Και βέβαια δεν έχουν πόλεμο στις κωλο-χώρες τους.Αλλά εκεί λόγω του καταραμένου Ισλάμ θέλουν ο καθένας τους να αραδιάζει απο 10 το λιγότερο!!!Όχι ρε πουστ@ράδες του ΚΕΕΡΦΑ δεν θα φορτωθούμε όλη την σαβούρα του Ισλάμ εμείς.Να μαθούν όλοι αυτοί οι Ισλαμοφασίστες να βάζουν στις τρισάθλιες χώρες και καμία καπότα!!!

    18. Μέσα εκεί ρεμαλια αλλιώς δρόμο στον βρώμικοι σας

    19. Τώρα είναι η ώρα.. Να ανοίξουμε τα σύνορα, και να τους πάρει η Τουρκία… Οφθαλμον αντί οφθαλμού..

    20. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΝΑ ΛΕΦΟΥΣΙ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΚ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ;;;;;;;;;;; (ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑ)….

    21. Δεν ειναι πολλα ατομα. Γιατι αυτοι στον ΚΕΕΦΑ δεν τους παιρνουν σπιτια τους;;; Να δείξουν και στην πράξη την αλληλεγγύη τους, οχι μονο στα λόγια.

    22. Πήρε σήμα ο Κωνσταντίνου από τον Σουλτάνο. Όπως σας τα είπα από χθες…

    23. Ας μην έρχονταν γαμω τη τρέλα μου!!!!! Στείλτε το Κεερφα στο

    24. Και λίγοι είστε,,,,,θα έπρεπε να σας βάλουν 50 άτομα σε ένα κελί για να δούμε θα ξανάρθετε στο βρόμικο ελλαντα?!!!!

    25. Ανθρωποι είναι, δεν λέμε όχι αλλά όπως μαντρωνόμαστε εμείς να μαντρωθούν και αυτοί. Για το ΚΕΕΦΑ είναι γνωστά τα πράγματα.

      1. Όχι Χρήστο ΑΥΤΟΙ δεν είναι άνθρωποι αλλά ισλάμια που θέλουν να επιβάλλουν τη σαρία ΤΟΥΣ και στη χώρα ΜΑΣ. Αναρωτήθηκες γιατί δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ λαθραίος χριστιανός; Η Αιθιοπία για παράδειγμα που έχει χριστιανούς δεν είναι πάμφτωχη Αφρικανική χώρα; Aλλά αυτούς τους παίρνει μόνο το Ισραήλ αναγκάζοντάς τους να μη γεννούν εκεί. Ψάξτο και θα δεις.

    Comments are closed.