ΕΦΙΑΛΤΗΣ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ: “ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ Ο Λ Ο Υ Σ – ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ” – ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΥΠΗΜΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ… [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    skynews-soldiers-uk_5217796

    Έχουν ξεφύγει οι «εμβολιαστές» και τα τελευταία 24ωρα κάνουν διαρκώς δηλώσεις που προκαλούν σοκ.

    Εκτός από τους Έλληνες δημοσιογράφους που ζητάνε καθολικό, υποχρεωτικό, εμβολιασμό και κυρώσεις για τους ανεμβολίαστους (βλέπε Πορτοσάλτε και λοιπούς) και ο Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής στο CNBC, James Joseph Cramer, κάλεσε τον αμερικανικό στρατό να εμβολιάσει βίαια τον αμερικανικό λαό.

    «Είναι καιρός να παραδεχτούμε ότι πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια στον COVID», είπε ο Cramer στο «Mad Money» και συνέχισε:

    «Απαιτήστε τον καθολικό εμβολιασμό. Βάλτε τον στρατό να το εφαρμόσει. Εάν δεν θέλετε να εμβολιαστείτε, καλύτερα να είστε έτοιμοι να αποδείξετε την ιδιότητα του αντιρρησία συνείδησης στο δικαστήριο».

     

    Πολλοί φοβόμαστε ότι αυτά τα δύο χρόνια που έχουμε περάσει με τον ιό, θα είναι πάρτι για προσκοπάκια μπροστά σε αυτά που έρχονται…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΘΑΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΡΥΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ… ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΙΝΑ ΘΑΝΑΙ… ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ… ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΟ ΤΑΙΖΜΕΝΩΝ ΜΟΣΧΑΡΙΩΝ ΛΑΜΙΓΙΩΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ…. Ο ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΗΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΔΩΝΗΣ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΚΗΣ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΔΑ ΤΟΤΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ….ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ…. ΤΑ ΨΕΥΤΟ ΓΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ Η ΒΡΩΜΙΑ Η ΚΟΠΡΟΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ….. ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

    2. ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ… Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ… ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ….

    3. ειναι γνωστα τα αθλια υποκειμενα που λενε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια ,τους επιασε ο πονος για την δημοσια υγεια και κανουν εξισωσεις του στυλ “οποιος δεν κανει εμβολιο να πληρωνει την νοσηλεια του” ,στις 10 λεξεις που χρησιμοποιουν οι 5 ειναι “ψεκας” και μιλουν με ιδιαιτερη ειρωνια και σκατοψυχια .Ειναι κατι τυπακια τραγικα που κυκλοφορουν τρομαγμενα με τριπλη μασκα και γαντια μιας χρησης και εχουν εθιστει με τα ιδια τους τα χνωτα που αναπνεουν και εισπνεουν τοσους μηνες .Μην τους παρεξηγειτε ,κριμα ειναι

    4. Αναμενόμενο, αφού πολλοί δημοσιογράφοι παγκοσμίως τα έχουν πάρει χοντρά για να προωθούν την τρομολαγνεία, το διχασμό, το μίσος, και τα εμβόλια, φυσικά.

    5. Συμφωνώ.Οι ανεμβολίαστοι να πληρώνουμε τη νοσηλεία μας , τα rapid test κ.λπ. Με την προϋπόθεση ότι θέλουμε να μην ξαναπληρώσουμε ασφαλιστικές εισφορές στο δήθεν δημόσιο σύστημα υγείας , για ιατρική περίθαλψη, σύνταξη και φόρους για τη συντήρηςή του.Ας τα πληρώνουν οι εμβολιασμένοι για τους εαυτούς τους.Να φύγουμε από την πατρίδα μας δεν το συζητάμε..Θέλουμε να κάνουμε ιδιωτική ασφάλεια σε ξένες ασφαλιστικές εταιρείες που θα έχουν έδρα στο εξωτερικό για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χρεωκοπήσουν.Συμφωνείς σπαρτιάτη;

      1. Μην είσαι τόσο σίγουρος για τις εταιρείες στο εξωτερικό έχει χάσει πολύς κόσμος περιουσίες παντού σκατά είναι.

    6. 😠Σιχαμερη πληρωμενη κάμπια εάν ήμουν εκεί και θα σου εκανα και τις επτά με τη μια

    7. οποιος δεν εμβολιαζεται ….. να μην εχει δικαιωμα νοσηλειας…. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ…. ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…..

      1. Εσείς που πιστεύετε σε τριμηνιαία εμβόλια θα τελειώνετε με τους ανόητους; Απλά την κακία σας θα βγάλετε και αυτή όσο σας παίρνει,γιατί κάποια στιγμή θα πέσει άκυρο.

      2. Και ποιος σου είπε ρε πίθηκα ότι θέλουμε να μπούμε σε νοσοκομείο του ΕΣΥ; Για να γίνουμε άλλο ένα ποσοστό του Γουρλομάτη; Κι από πού κι ως πού θα μου πει Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ τι να κάνω με το σώμα μου; ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

        Αλλά τι να σου λέω τώρα. Όταν καταλάβεις ότι το πρόβλημα είναι πολιτικό και όχι υγειονομικό θα είσαι ήδη στο σφαγείο.

      3. Οποτε ασχετε ενας καπνιστης να μην νοσηλευετε… ή ενας π περναει με κοκκινο να πεθανει στο δρομο… η βλακεια ειναι ανικητη ανεκαθεν απλα τωρα οι βλακες πολλαπλασιαστηκαν….

      4. Εγώ λέω οποίους δεν εμβολιάζονται να τους πυροβολούμε κατευθείαν…. Δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα….. Ρε τι βλακείες λέτε είστε με τα καλά σας;; Σε ποιο σύμπαν ζείτε;;; Μετά λέτε ψεκες τους αντιεμβολιαστές. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΒΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ.

    8. Τα όπλα,αν δεν κάνω λάθος, στις ΗΠΑ επιτρέπονται γιατί διαφυλάττουν το πολίτευμά τους.Σε περίπτωση δικτατορίας και κατά συνέπεια κατάλυσης του συντάγματος ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να τα χρησιμοποιήσουν ενάντια στο κράτος. Καταλάβατε γιατί ο ομπάμα και λοιποί φαγώθηκαν για αφοπλισμό;

      1. εμεις καταλάβαμε εννοείται, αλλα αυτό πες το στους υπόλοιπους που νομιζουν ότι ολα είναι μέλι γάλα

      2. Τα είπες ολα!!!!όλα!!!!! Γι αυτό έχουν λυσσάξει οι νεοταξιτες !!! Αυτό δεν θα γίνει ποτέ στην Αμερική

        1. νεοταξιτες ειστε εσεις οι νεοναζι

          1. “ελλην γνήσιος και όχι ναζί” πρέπει νά βάρεσες μπιέλα για να βλέπεις νεοναζί γύρω σου, σε βλέπω συχνά να σχολιάζεις εδώ και διαπιστώνω ότι χάνεις λάδια, κοιταξετο.

    Comments are closed.