ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ, ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΑΠ’ ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΑΤΣΑΛΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ

Κοινοποίηση:
makeleio7xronia

Το καλοκαίρι του 2015, στο Λιμένι της Ανατολικής Μάνης, εκεί στη γη της πέτρας και της θάλασσας, γεννήθηκε η ιδέα να σχεδιαστεί και να κυκλοφορήσει μία εφημερίδα που δεν υπήρχε ποτέ στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό το αμιγώς πολιτικό ταμπλόιντ, προϋπήρχε από τις αρχές του 19ου αιώνα, αλλά με τις διαφοροποιήσεις των καιρών. Στη συνέχεια, ξεφύτρωσαν στην Ευρώπη, στην Αμερική αλλά και σε κάποιες χώρες της Λατινικής Αμερικής, στη Σουηδία, μέχρι και την Αφρική και αναστάτωσαν το σύμπαν. Η Γερμανία δεν έμεινε πίσω.

Στην Ελλάδα (πλην της εποχής Φιλιππόπουλου με το έγχρωμο Έθνος και της Απογευματινής, με τα λαϊκά απογευματινά θέματα), άλλοι δεν τόλμησαν. Η εφημερίδα Espresso το προσπάθησε αρκετά καλά αλλά έκανε πίσω, όταν πιέστηκε από συνεχείς εκδοτικές αρρυθμίες. Έτσι δεν απέμεινε κανένας να κράζει και να χτυπάει το κάθε κυβερνείο.

Ήρθαμε εμείς. Στις 19-1-2015 ξεκινήσαμε, στις 19-1-2022, συνεχίζουμε. 7 χρόνια. Το εκδοτικό κατεστημένο, έβαλε πληρωμένους να μιλούν για εφημερίδα της μίας εβδομάδας. Την πάτησαν. Ο κόσμος ήθελε ενημέρωση χωρίς ξύλινη γλώσσα, με φαντασία, άποψη, ιδεολογικές αρχές , παρέμβαση, μπόλικο ρεπορτάζ, επικοινωνία με τον κόσμο, πατριωτισμό, διείσδυση στην κοινωνία, πάντα κράξιμο, δυνατή πρώτη σελίδα, “μπινελίκωμα” όταν χρειαζόταν. Πετύχαμε. Αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία, ήταν η δημοσιογραφική αυτονομία. Ρεπορτάζ χωρίς αφεντικά στην δύσκολη υπόθεση του περιπτέρου. Και πάνω απ όλα , οικονομική ανεξαρτησία, δίχως “μαύρες σακούλες”, ύποπτες συναλλαγές, εργοδότες γκάνγκστερ, μαφιόζους και δολοφόνους. Με τη συμμετοχή του Λαού που αμέσως αντιλήφθηκε την εντιμότητα. Και την στήριξε.

Αυτή η εφημερίδα που κάθε μέρα πιάνετε στα χέρια σας είτε την ενισχύετε με την αγορά στο περίπτερο, είτε με την ηλεκτρονική συνδρομή είτε με την απευθείας διανομή κατ’ οίκον, στέκεται δυνατά κυκλοφοριακά παρά την σαρωτική κρίση στον Τύπο. Οι δυσχέρειες τεράστιες, όπως και η σαμποταρίστικες πρακτικές των μονοπωλίων. Κάθε μονοπώλιο, κάθε πολυεθνική, κάθε κολοσσός, πολεμάει το ανεξάρτητο και ατόφιο. Έτσι είναι η φύση και λειτουργία της αγοράς.

Από την άλλη πλευρά, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ποτέ δεν συμμάχησε με την εξουσία. Ήταν πάντα απέναντι. Ο κόσμος το εκτίμησε πολύ αυτό. Σαμαράς, Τσίπρας, Μητσοτάκης. Τρείς πρωθυπουργοί αλλά εμείς, πάντα απέναντι. Με τον φτωχό, τον ριγμένο, τον αδικημένο, τον πολίτη που έχει δικαιώματα. Ακόμα και όταν η εξουσία αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον δημοσιογράφο μας, Στέφανο Χίο, κανένας μας δεν λύγισε. Μαζέψαμε τα αίματα από το δρόμο, βγάλαμε την αλήθεια για την ανεξιχνίαστη ακόμα απόπειρα ανθρωποκτονίας και συνεχίσαμε, πιο σκληροί, πιο δυνατοί, πιο αχτύπητοι.

Σαν και σήμερα, κλείνουν 18 μήνες δίχως καμία σύλληψη από την αστυνομία. Το γιατί το ξέρουν όλοι εκεί πάνω. Πως είναι δυνατόν, εμείς να προσδιορίζουμε τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και η ΕΛ.ΑΣ να υποκρίνεται τα μαύρα μεσάνυχτα; Δεν θα απαντήσουν. Γιατί η συγκάλυψη έχει πολιτική σφραγίδα με απαγόρευση στην αστυνομική έρευνα. Γεγονότα που προσβάλλουν και δολοφονούν την ίδια την Δημοκρατία.

Εμείς συνεχίζουμε. Έχουμε νικήσει αλλά αυτή η νίκη, δοκιμάζεται και ξανακερδίζεται κάθε μέρα.

Σας ευχαριστούμε.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ

Banner_7_Years_1000X500

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Άξιοι, σας ευχαριστούμε για όλα. Περιμενουμε ακόμα περισσότερα από το κίνημα σας ελπίζοντας ότι δεν θα μας προδώσετε κι εσείς. Τις καλύτερες ευχές για ένα πιο δημιουργικό μέλλον.

  2. ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΘΕΑ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΜΠ#ΝΕΔΕΣ ΡΟΥΦΙ@ΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ Λ#ΣΒΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ Κ#ΠΡΟΣΚΥΛ@ ΑΝΑΠΟΔΑ…..ΣΤΑ Σ#ΧΤ#ΡΙ@ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ….

  3. Συγχαρητήρια για την εφημερίδα, στην ομάδα του μακελειό και στον Στέφανο Χίο. Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι και ακόμη πιο δυναμικά. Καλή επιτυχία στην πατριωτική κίνηση που ετοιμάζετε.

  4. Η ΝΥΧΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΙΜΩΝΕΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ..ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ?..https://www.brighteon.com/16d2b389-7f6c-4526-94b9-f1d59409168e

    1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ..ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΑΧΕΩΣ..ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΡΩΣΘΕ

  5. Εφτά χρόνια ξεβρακωματος της βρώμικης κοινωνίας.

  6. Μπράβο Μακελειό! Χρόνια πολλά! Είσαι η μόνη εφημερίδα που αξίζει να αγοράσει κάποιος!!!! Οι αλήθειες πονάνε! Ο Θεός να σε προστατεύει Στέφανε εσένα και τους συνεργάτες σου από τα λαμόγια της βρωμερης αυτής κοινωνίας που δεν αντέχουν την αλήθεια!!!! Όσοι ακόμα διαθέτουμε εγκέφαλο και κρίση πορευόμαστε μαζί σου!!! 👍👍👍👏👏👏

  7. Καλό αγώνα και καλή ενημέρωση!!1000 χρόνια Μακελειό!!Εμείς οι εθνικιστές σας στηρίζουμε και θα σας στηρίζουμε μέχρι να σβήσει ο ήλιος.Στέφανε συνέχισε να γλεντάς όλη την σαπίλα!!

  8. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Μακελειό!!Στέφανε να τα εκατοστισει η εφημερίδα και εσύ να είσαι γερός δυνατός και στις επάλξεις του εθνικιστικού αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος!!

  9. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ, ΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!

  10. Προσωπικα εχω κρατησει το πρωτο φύλο του Μακελειου (εκεινο το μεγαλο) ως ενδειξη σεβασμου, για τις εκπομπες που εκανε ο Στεφανος Χιος,στη σοφιτα του σπιτιού του, εκεινα τα βραδυα που αγωνιούσαμε και τον περναμε τηλεφωνο να εκφρασουμε τα παραπονα μας για να εισακουστουν στους κυφηνες της βουλης.
    Ειναι ο μονος που εκφραζει εντιμα και αληθινα, με τα λαθη του και με τις παραξενιες του, την ωμή πραγματικοτητα και την θλιβερη αληθεια για την καταντια της χωρας μας.
    Στεφανε και συνεργατες του Μακελιου, μην μας προδωσετε ποτε, ειμαστε μαζι σας.

  11. Στέφανε, να τα εκατοστήση ς! Εσύ και η Μακελιό

  12. Ειμαστε μαζι σου Χιε.Μεχρι το τελος. Ξερουμε οτι δεν εχουμε να κανουμε με ενα μασωνο

  13. Χρόνια πολλά μακελειό! Καλό κουράγιο Στεφαναρα, καλή δύναμη!

  14. ANTE KAI TA 100 !!! XΡΟΝΙΑ-ΠΟΛΛΑ ΑΣΦΑΙΡΑ !!! ΓΝΗΣΙΑ !!! ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ !!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ !!! ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ !!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΑΛΗΚΑΡΑ !!!

  15. Στέφανε σύχρονε Ηρακλή τό νού σου γιατί τό λήμμα όλων τών ελληνικών υπονόμων ό γουρλομάτης,τό κωλόπαιδο τού μισέλληνα σκατοψύχη Κώστα Μητσοτάκη θέλει νά σέ εξοντώσει.
    Οί μαφιοσοι του σέ πυροβόλησαν μέ δύο σφαιρες.Τήν επόμενη φορά θά ρίξουν ολόκληρη δεσμίδα.Λοιπόν τά μάτια σου εκατόνδέκατέσσερα γιατί σέ χρειάζεται ή πατρίδα.
    Γιάννης Λάκων
    .
    .

Comments are closed.