ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΥΡΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤ@ΒΑΤΖΟΚΑΝΑΛΩΝ – Η ΜΕΓΑΛΗ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ” ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΑΛΑ “ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ” ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ, ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΛΙΟ – ΠΑΡΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ]

    Κοινοποίηση:
    ap2

    Το ότι κάποιοι κλεφτοκοτάδες – “κλέφτες” των ΜΜΕ που θεωρούν ότι γίνονται μάγκες πάνω στην πλάτη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, μόνο γέλιο μας προκαλεί.

    Η μεγάλη “αποκάλυψη” των κατουρλήδων του Μαρινάκη και λοιπών κλεφτοκοτάδων για τη βίλα του Τσίπρα στο Σούνιο μόνο γέλιο μας προκάλεσε παρά… δέος από την τεράστια δημοσιογραφική… επιτυχία.

    Βλέπετε, το θέμα έχει αποκαλύψει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ από τον περασμένο Ιούλιο όταν είχαμε σηκώσει μέχρι και drone για να αποδείξουμε τα γραφόμενά μας. Αλλά κάποιοι ξαφνικά ξεχνούν να αναφέρουν την πηγή των πληροφοριών νομίζοντας ότι θα το καρπωθούν και εμείς θα μείνουμε μουγγοί.

    Λοιπόν, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ επειδή είναι μεγαλόψυχο προσφέρουμε σήμερα όλο το υλικό του αποκλειστικού ρεπορτάζ μας που είχαμε δημοσιεύσει το περασμένο καλοκαίρι. Έτσι, ως… ευγενική προσφορά στις δημοσιογραφάρες του Μαρινάκη και όλων παρομοίων τους ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.

    Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το σημερινό μας ρεπορτάζ για το θέμα:

    makeleio 01 07-12-2020 (1)

    1.300.000 ευρώ στοίχισε η βιλάρα αλά δυναστεία στον Τσίπρα, την οποία αγόρασε από Ιταλό μαφιόζο.

    Δείτε την 160 τετραγωνικών έπαυλη από ψηλά:

    ap3 ap2 ap1

    Όλοι όσοι “αποκάλυψαν” το θέμα νομίζουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική;

    Διαβάστε το ρεπορτάζ μας από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ της 20ης Ιουλίου 2020:

    Αυτή την παραθαλάσσια βίλα, δίπλα από τον επιβλητικό Ναό του Θεού Ποσειδώνα, ποιος θα την πάρει; Οι κάτοικοι του Σουνίου, ισχυρίζονται ότι η έπαυλη αγοράστηκε από τον “φτωχό αριστερό” πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Έναντι 1.300.000 ευρώ!

    Φαίνεται δηλαδή ότι το έπιασε καλά το νόημα ο κύριος Τσίπρας κι η Περιστέρα του, που γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια ακόμη και τους τύπους, για το προφίλ του πρώην προθυπουργού της Αριστεράς, του «προστάτη των φτωχών και αδυνάτων», του «λαϊκού παιδιού», που μάλλον δεν μπορεί να ζεί άλλο στο λιοπύρι του διαμερίσματος στη Κυψέλη και έστησε το νέο τσαρδί του, στη γειτονιά των πλουσίων, στη Ριβιέρα της Αττικής, στο Σούνιο, πάνω στα βράχια, μα πάνω στη θάλασσα όμως, δίπλα σε εφοπλιστές και βιομηχάνους. Αυτοί λένε εκεί οι ντόπιοι. Και οι κάτοικοι- συχνά- δεν λαθεύουν.

    Τι καταγράψαμε στο ρεπορτάζ

    Στις αρχές της Λεωφόρου Σουνίου, ο αργηγός του «ρόζ», του «μώβ» και του «πολύχρωμου» αριστερού μορφώματος που διεκδικεί να μας … ξανασώσει και να μας βγάλει από τη φτώχεια και την πείνα που μας καταδίκασε η «επάρατος δεξιά» του Κυριάκου Μητσοτάκη, απλώνει την κορμάρα του στον ήλιο να ξεκουραστεί σε μια τερατώδη βίλα που ανακαινίζεται συνεχώς και φυλασσόμενος από μια ντουζίνα αστυνομικούς που κουβαλούν και τα ψώνια της Περιστέρας απ’ το Σούπερ μάρκετ. «Ξεκουράζεται» απο τα τραπεζώματα με τον ανεκδιήγητο Μπαλαούρα και τους τραπεζίτες της «Τράπεζας Αττικής», στις βόλτες που κόβει στα νησιά, για να πείσει ότι κάνει αντιπολίτευση.

    Δάνειο για αγορά ή νοίκι;

    Τα τραπεζώματα του βγήκαν φαίνεται σε καλό και χτύπησε φθηνό δανειάκι για να φτιάξει τη βιλάρα που μόνο οι εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες έχουν ίδιες στο σημείο;

    Την αγόρασε και την επισκευάζει; Γιατι αν την ενοικίασε, δεν είναι δυνατόν να της αλλάζει κουφώματα με την οικογένεια του μέσα, κάποιος άλλος ιδιοκτήτης. Συνήθως οι ανακαινίσεις δεν γίνονται με τους ενοικιαστές μέσα, αλλά μήνες πρίν. Και μ’ ενοίκιο που για τη σεζόν πλησιάζει τις 300 – 400 χιλιάδες ευρώ. Αν τ’ αγόρασε, πόθεν έσχες; Που βρέθηκε τόσο χρήμα;

    Επισκευές σε αρχαιολογικό χώρο;

    Πάντως διάλεξε ωραία γειτονιά και αρχαιολογικώς ενδιαφέρουσα και τη στιγμή που τον Έλληνα τον δένουν χειροπόδαρα αν βάλει εκεί πέρα, δίπλα απο τον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου έστω και ενα κεραμίδι, επειδή πολεοδομικώς απαγορεύεται ακόμη και ν’ αναπνεύσεις, στη λευκή βίλα του 1,5 εκ. ευρώ, με μια πρόχειρη εκτίμηση, τόσο φαρμάκι που κοστίζει το κάθε τετραγωνικό στην περιοχή, πως γίνονται σήμερα επεκτάσεις και μπαλκόνια πάνω στα βράχια, πάνω στην ακτή;  Και δεν τη διάλεξε τυχαία, απλώς, θα βαρέθηκε να «γίνεται  φόρτωμα» στον φίλο του επιχειρηματία Γιώτη, στη βίλα του οποίου «άραζε» για μέρες το καλοκαίρι, μέχρι τη στιγμή που ο φακός τον τσάκωσε στα πράσα, να κάνει τη μεγάλη ζωή και είπε να πάει σε κατάδική του, με κτήμα άνω των 960 τμ μέσα στα πεύκα, φραγμένο με ψηλό κτιστό φράκτη, η οποία βρίσκεται μόλις τρία τετράγωνα πιο πέρα, και είναι έτσι στημένη, που δεν φαίνεται ούτε απο τη λεωφόρο, ούτε από  κάτω, από τη θάλασσα. Τιμή τετραγωνικού: 8.125 ευρώ.

    Πλούτος στη ζούλα

    Έτσι ο «Ρομπέν» των φτωχών και καταπιεσμένων Ελλήνων, ζεί «στη ζούλα» χλιδάτη και άνετη ζωή, εις υγείαν των κορόϊδων που τον ψηφίζουν. Αλλά βλέπετε στην Ελλάδα, τα θαύματα διαρκούν μόνο τρείς μέρες. Την τέταρτη, ουδέν κρυπτόν υπο τον ήλιο, ο φακός αποκαλύπτει πώς σκέφτεται και πως ζεί ο πρόεδρος της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που θα μας έσωζε λέει απ’ τον Καπιταλισμό και πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

    Η ιστορία της βίλας

    Ο Τσίπρας λοιπόν αγόρασε ή νοικιάζει βίλα στο Σούνιο αξίας άνω  των 1.300.000 χιλιάδες ευρώ, επί της Λεωφόρου Σουνίου, δίπλα από τα ενοικιαζόμενα green coast, με πρόσβαση στη θάλασσα. To εσωτερικό του σπιτιού- βίλα είναι άνω των 160 τ.μ, ανήκε σε συγγενικό πρόσωπο του πρωθυπουργού της Ελλάδος Κων.Δεμερτζή (30 Νοεμβρίου 1935 – 13 Απριλίου 1936) και χτίστηκε πριν από το 1920.  Το 1997 πουλήθηκε σε κάποιον Περόνε Ιταλό. Εδώ και δύο μήνες ο Τσίπρας πηγαινοέρχεται και κάνει επισκευές, με συνεργείο και εργάτες. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα πήγε και για μπάνιο με την οικογένεια.

    Τα ερωτήματα

    Κάποια ερωτήματα για τον πρώην πρωθυπουργό.

    1)Το σπίτι νοικιάζεται και πόσο;

    2) Το σπίτι αγοράστηκε και πόσο; Που βρέθηκαν τα χρήματα; Δάνειο και από που; Ποσό και εάν έχει δηλωθεί στον πόθεν έσχες του. Πάντως το υπάρχον δημοσιοποιηθέν δεν δικαιολογεί κατ’ ελάχιστον την αγορά. Ακόμα και το ενοίκιο.

    3) Η τιμή του σπιτιού και η εξομάλυνση της αγοράς ή του ενοικίου, έχει κάποια σχέση οικονομικής συναλλαγής με τον εφοπλιστή Μαρτίνο, όπως και στο παρελθόν; Ναι ή όχι;

    Αυτά προς το παρόν και θα έχουμε και συνέχεια, για τον “φουκαρά” πρώην πρωθυπουργό της Ελληνικής Αριστεράς

    Πάρτε μάγκες, σας το προσφέρουμε στο πιάτο. Τζάμπα!!!!!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ο σκουπιδοτενεκές γεννά κατσαρίδες. Επιλέξτε τι από τα δύο είστε, κάδος ή ζωύφια.

    2. Ζήτω η μεταπολιτευτική δημοκρατική κουτάλα!!!!!!

    3. Ονομασε και τον γιο του Ερνεστο προς τιμην του μεγαλου Αργεντινου επαναστατη Γκεβαρα ο αθεοφοβος…..αυτος σε βιλα στο Σουνιο και οσοι νεοι δεν εφυγαν στο εξωτερικο , να δουλευουν εδω με 550 ευρω βασικο

    4. Για τον Παπαδημούλη υπάρχει 100%διαφανεια για να καταλάβω και δεν τον έχετε αναφέρει;;Για τον Κουβέλη κουβέντα επίσης;;Για ξεβρακωστε τα όλα τα αριστερά μας χρυσοπαίδια να χαρούμε πιο πολύ..

    5. Βρε “Μαρια“ πλάκα κανεις;;
      Ποιοι ειναι αυτοι;; Ολοι οσοι ψηφιζουν αυτους τους τυπους.Ειναι η πλειονοτης,το συνολο του Ελληνικου λαου,που δεν ενδιαφερεται πώς θα καλυτερεψει τη δικη του ζωη του αλλά τη ζωη αυτων των προδοτων που ξεπουλανε την Πατριδα.
      Ολοι αυτοι που τους χειροκροτουν στις προεκλογικες συγκεντρωσεις. Και αν τους ρωτησεις στο τελος της ομιλιας τι καταλαβαν,δεν θα ξερουν να σου πουν. Γιατι υπακουουν στην ψυχολογια της μάζας. Χειροκροτά ο διπλα,κι εγω το ιδιο.Και ας μην ξερουν γιατι.

    6. ΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΝΑ ΧΕΖΕΣΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΟΣΑΣΤΑΙ ΠΑΝΟΣΑΣ

      ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ Ο ΣΥΝΕΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΙ ΦΡΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΕΚΗΝΗ Η ΠΟΥΣΤΡΑ Ο ΝΕΣ ΚΟΥΙΚ

      ΦΤΟΥΣΑΣ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΛΙΑΔΕΣ

      ΠΡΩΔΟΤΕΣ

      ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ αφρονες απατριδης

      1. Ταγματάρχης από δόκιμος να φανταστώ γιατί τίποτα δεν κατάλαβα από αυτά που γράφεις.Ας αλλάξουν οι πατριώτες την συμφωνία των Πρεσπών τώρα αλλά ξέχασα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη.

    7. ΝΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

    8. Είναι λογικό να έχει ο Μητσοτάκης 35 σπίτια και ο Τσίπρας κανένα. Είναι λογικό ο Μητσοτάκης να χρωστάει 5 εκατομμύρια. Μάντεψε σε ποια χώρα ζούμε.

    9. Επαγγέλματα πού δέν άντεξαν στο χρόνο:
      γαλατάς, λούστρος, γανωματής, καρεκλάς,
      νερουλάς, ΣΑΜΑΡΑΣ, ντελάλης,
      ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ Noor 1…!!!

    10. 1.300.000 σε κοστολογησαν καποιοι…

    11. Όσοι κυβέρνησαν τοσα χρόνια χέστηκαν στο χρήμα. Η εξουσία
      είναι το πιο κερδοφορο επάγγελμα. Για αυτό τρελαινονται όλοι να μπουν στη βουλή και ακόμη πιο πολύ να γίνουν κυβέρνηση. Δηλ. να αναλάβουν την κουτάλα. Αυτοί είναι οι ελληναραδες πολιτικάντηδες!!!! Είναι γλυκα τα λεφτά.Ολα για τα λεφτα γίνονται. Άλλωστε και τα λεφτά σταύρωσαν το Χριστό. Δυστυχώς το μυαλό τους μέχρι εκεί φτάνει.Ποσα χρόνια άραγε θα ζήσουν σε αυτόν τον κοσμο και τι θα τα κάνουν.Αραγε έχουν σκεφτεί ότι όλους θα τους φάνε τα ίδια σκουλήκια????

    12. Αριστερός με Δεξιά τσέπη που λέει και ο Ελληνικός λαός, αλλά δεν φταίει αυτός. Εμείς φταίμε για την ανοχή που δείχνουμε σε όλους αυτούς τους αγύρτες. Ας θυμηθούμε τα λόγια του Εθνικού μας ποιητή Δ, Σολωμού. Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και αγαπημένε, πάντοτε ευκολοπίστευτε και πάντα προδωμένε.
      .

      1. “””Εμείς φταίμε για την ανοχή που δείχνουμε σε όλους αυτούς τους αγύρτες.””” ποιοι ειναι “”Εμεις??”” ???????

    13. κ. Χιο βρητε ενα τροπο να ενημερωνετε τον κοσμο σε ποιες περιοχες ζουν ολοι αυτοι οι σωτηρες μας, να τους στελνουμε και καμια ανθοδεσμη στις γιορττες τους..
      Εγω θα ηθελα παραπολυ να τους στηλω μια χριστουγεννιατικη καρτα…

    14. Πρωτος ο Χιος το εγραψε εδω και εβδομαδες και βγηκαν απο την Κουμουνδουρου και ειπαν κακοηθειες.Βεβαια κουβεντα για την ταμπακερα , γιατι αν ηταν ψεμματα ο Τσιπρας θα ειχε κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση…..σε ενα πραγμα ειχε δικιο ο μπουμπουκος “Ο Τσιπρας εχει κανει τοση ζημια στην Αριστερα που ουτε εμεις οι δεξιοι δεν θα το καταφερναμε”

    15. Όλα αυτά τα πολιτικά προδοταρια λυμαίνονται την χώρα σε συνέργεια με τον ηλιθιοποιημενος βαλκανοπιθηκα που του φιλάει το χέρι και ζητοκραυγαζει με ταολιτικα σημαιάκια αδιαφορώντας για το μέλλον των παιδιών του αλλά και της πατρίδας. Πουλημένα πολιτικά τομάρια χωρίς ίχνος ντροπής για το αν ο κόσμος πεινάει η μένει άστεγος. Πόση κατρακύλα θα αντέξει η Ελλάδα που τρώει τα παιδιά της όπως η σκύλα τρώει τα μωρά της…. τύραννοι που στην σκέψη αλλά και στο αίμα θυμίζουν ερπετοειδη σαύρα και έχουν διαμορφώσει μια κοινωνία βουτηγμένη στον σκοταδισμό. Το παπαδαριο της μασονίας εκκλησίας φροντίζει να κυβερνάνε όλα αυτά τα εβραιοειδη αποβρασματα γιατί η εκκλησία είναι μέρος του συστήματος….ανέκαθεν και όχι μόνο….

      1. “”με τον ηλιθιοποιημενος βαλκανοπιθηκα που του φιλάει το χέρι και ζητοκραυγαζει με ταολιτικα σημαιάκια αδιαφορώντας για το μέλλον των παιδιών του αλλά και της πατρίδας. “” ποιοι ειναι αυτοι????? “”

    Comments are closed.