ΕΤΣΙ “ΧΤΥΠΑΕΙ” Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΤΗ GREEK MAFIA;;; ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΡΙΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ “ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ” – ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ “ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ” ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ

    Κοινοποίηση:
    κθυφκυθ

    Τραγελαφικές είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της  Greek Mafia. Οι συλλήψεις – πυροτεχνήματα του Χρυσοχοΐδη έρχονται υπό το βάρος των κατηγοριών για τη μη σύλληψη κανενός εκ των φονιάδων που έχουν αιματοκυλίσει τη χώρα εδώ και δεκαετίες. Αργά το απόγευμα της Τετάρτης η Ασφάλεια Αττικής προχώρησε σε δύο συλλήψεις κάτι κακομοίρηδων ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν συμμετοχή στη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου το Πάσχα του 2022 στα Σκούρτα Βοιωτίας, στον εμπρησμό των πρατηρίων καυσίμων των γιων του, και στη δολοφονία του Βασίλη Ρουμπέτη έξω από το σπίτι του στον Κορυδαλλό τον Ιούνιο του 2023.

    Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, συνελήφθη και ένας από τη “μαρίδα” όχι όμως για το κομμάτι της Μαφίας αλλά επειδή απλά πιάστηκε να παραβαίνει το νόμο περί όπλων.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι συλληφθέντες έχουν καταγωγή από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και είναι ηλικίας 29 και 39 ετών. Προηγήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχειρήση στη Δυτική Αττική για τη σύλληψή τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το μεσημέρι στον εισαγγελέα.

    Οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζονται, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις αργότερα σήμερα.

    Πέρα από τους συλληφθέντες, έχουν ταυτοποιηθεί δύο άτομα που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, ένα ακόμη άτομο που αναζητούν οι Αρχές στην Ελλάδα, δύο είναι έγκλειστοι στις φυλακές, ένας στη Λάρισα και ένας στο Μαυροβούνιο.Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τον έναν συλληφθέντα, οι Αρχές τον ήξεραν από καιρό αφού αποτύπωμά του είχε βρεθεί πάνω στη χαλασμένη μηχανή που είχαν εγκαταλείψει οι φονιάδες στην εκτέλεση Σκαφτούρου. Και το ερώτημα είναι αμείλικτο. Αφού είχε ταυτοποιηθεί, γιατί δεν τον συλλάμβαναν τόσο καιρό; Αποτελεί απόδειξη ότι όλες οι συλλήψεις που έγιναν χθες είναι για τα μάτια του κόσμου αφού πουθενά δεν γίνεται αναφορά ή αν υπάρχε πληροφορία για τα μεγάλα κεφάλια. Αυτούς που παραγγέλνουν φόνους και παραμένουν στο απυρόβλητο. Ενοικιαζόμενοι εκτελεστές θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Αν όμως πιαστούν στη φάκα οι ηθικοί αυτουργοί, οι εκτελεστές θα εξαφανιστούν. Άρα όλα όσα γίνονται από χθες είναι παραμύθια της Χαλιμάς και καλό θα ήταν ο κόσμος να μην ψαρώνει.

    H δολοφονία Σκαφτούρου

    Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Σκαφτούρος 55 ετών , γνωστός και ως «θείος Τζο» στον χώρο της greek mafia, δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2022 στο εξοχικό σπίτι του στα Σκούρτα Βοιωτίας.

    Σύμφωνα με τα τότε στοιχεία, οι δράστες ήταν τέσσερις και επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες. Σταμάτησαν κοντά στο σπίτι και δύο, που φορούσαν κράνη, μπήκαν στην αυλή του σπιτιού, όπου βρισκόταν ο Γιάννης Σκαφτούρος με περίπου 10 συγγενείς και φίλους και πυροβόλησαν πολλές φορές με καλάσνικοφ. Από τις σφαίρες τραυματίστηκε θανάσιμα ο 55χρονος, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά η 22χρονη κόρη του αλλά και ο 45χρονος συμπέθερός του.

    Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας απέδιδαν τη δολοφονία σε συμβόλαιο θανάτου, που εκτελέστηκε στο πλαίσιο του πολέμου, που βρισκόταν σε εξέλιξη στον χώρο της νύχτας, ο οποίος απαριθμεί πολλά θύματα μεταξύ των ηγετικών στελεχών της λεγόμενης Greek Mafia.

    Ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε απασχολήσει τις Αρχές για σοβαρά αδικήματα, όπως για εμπλοκή σε ανθρωποκτονία, στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ενώ το όνομά του συμπεριλαμβανόταν σε δικογραφίες με ηγετικά στελέχη των συμμοριών της νύχτας, για εκβιάσεις, εμπρησμούς και άλλα σοβαρά αδικήματα.

    Η δολοφονία Ρουμπέτη

    O 38χρονος Βασίλης Ρουμπέτης, γνωστός από την οπαδική συμπλοκή στο ραντεβού θανάτου ανάμεσα σε Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς στη λεωφόρο Λαυρίου στο Μαρκόπουλο τον Μάρτιο του 2007, που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου και ο 31 ετών γαμπρός του, Διονύσης Μουζακίτης, δολοφονήθηκαν τον Ιούνιο του 2023 στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό.

    Οι δράστες που επέβαιναν σε μαύρο τζιπ πυροβόλησαν και σκότωσαν τον πρώτο άνδρα μέσα στο όχημα που επέβαινε, μάρκας Mercedes. Στη συνέχεια το δεύτερο θύμα το οποίο επέβαινε σε άλλο όχημα, μάρκας Smart, επιχείρησε να διαφύγει και κρύφτηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας. Ωστόσο οι δράστες τον εντόπισαν και τον εκτέλεσαν στο σημείο.

    Το αυτοκίνητο του Βασίλη Ρουμπέτη ήταν θωρακισμένο, κάτι το οποίο φαίνεται να γνώριζαν οι εκτελεστές και για τον λόγο αυτό χρησιμοποίησαν τόσο βαρύ οπλισμό όπως τα δύο καλάσνικοφ, με τα οποία «γάζωσαν» τα δύο θύματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Γελάνε και τα πόμολα με συμμορίαΝΔ

    2. Σιγα μην πιάσουν τα αφεντικά της μαφιας ,μα που ζείτε; μια ζωή πληγωμένους αυτοφωρακηδες συλλαμβάνει.

    3. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ…ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΥΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ….ΗΜΑΡΤΟΝ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ…

    4. ,Η απερχουσα ηγεσία πιστεύω ότι ήταν μια από τις αξίες που υπηρέτησαν την πατρίδα.Εγκληματα θα γίνονται δεν μπορεί να είναι παρούσα σε κάθε συμβάν. Η αποτελεσματικότητα είναι που πρέπει να εκτιμά ο λαός.

    5. κ.Χιο αφειστε τον “υπουργο” να μας σερβιρει…. μαριδα εισαγωγης! Πειναμε!

    6. Με τις αναφορές που είχαν γίνει στην εισαγγελία σχετικά με την πρόσληψη του Ρουμπέτη στον Δήμο Πειραιά τι έγινε τελικά;

    Comments are closed.