ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΙ… WANNABE ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ! ΜΕ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    bc941b3f07b837b691a76f88e0b52771_XL

    Άσχημη εξέλιξη είχε η εκδήλωση κατοίκων στην πλατεία Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο, εν όψει της αυριανής γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

    Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος ωστόσο δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι του πέταξαν καφέδες.

    Ο κ. Μπακογιάννης, μαζί με την αστυνομική συνοδεία, αποχώρησε από το σημείο, μην θέλοντας να δώσει συνέχεια στο περιστατικό και επιδιώκοντας να κατευνάσει τα πνεύματα.

    Αυτά κάνουν οι περίπατοι και η νέα πλατεία Ομονοίας που έγινε… αφτεράδικο για τους λ@θραίους. Την ίδια ώρα, συμμορίες Πακιστανών, Μπαγκλαντεσιανών, Αλβανών και των υπολοίπων φυλών του Ισραήλ εξουσιάζουν την πρωτεύουσα. Γι’ αυτά ούτε λόγος, ούτε μισό ευρώ. Τα φράγκα πάνε μόνο στις ζαρντινιέρες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Καλά να πάθουν οι Αθηνεζοι! Πάνε και ψηφίζουν τα μιαρά γεννηματα της φοράδας Ντορας… Περαστικά σας μαλακοραγιαδες.

    2. Δεν τον κουνάτε το μπούφο το γιο της Ντορας συζηγοσ Κουβελου και κουμπάροι Μαρινάκη από την εξουσία Θέλετε δεν θέλετε εινε εντολή Σωρος να συνεχίσει προς τη κορυφή Αυτοσ ήταν παντρεμενοσ και έχει παιδιά με την αδελφή του Καμπουρίδη γαμπρού του Βερνίκου εκπροσωποσ επισημοσ του Σωρος στην Ελλάδα να μαθαίνετε όλοι σας

    3. Εδώ μπορεί καί ο άπιστος Θωμάς νά πιστέι όταν δεί τήν μουτσούνα τού μπουρτζόβλαχου οτι έχει μπροστά του τόν
      μεγαλύτερο ηλίθιο τής Ελλάδας.Ο αντιχριστος χρηστουγεννιάτικος φωτισμός καί ό ισοπεδωτικός μεγάλος περίπατος δέν είναι “χριστουγεννιάτικα δώρα”του κρετίνου.Δέν τά κάνει ο ίδιος γιατί δέν έχει τήν διανοητική ευφυία.Παίρνει οδηγίες από τήν μεγάλη στοά.
      Γιάννης Λάκων

    4. Αν δεν ήταν της βρω…….οικογένειας, που θα δούλευε και πιά θα γύριζε να τον κοιτάξει τον λαπά. ‘Οπου τους βρίσκεται να τους παίρνετε στο κυνήγι τους ψεύτες ταληροφονιάδες.

    5. Κι από πίσω του η Μπ@ζι@ν@ στην φωτό. Ωραίο Milfάκι πάντως (ειδικά άμα βάλει τα γυαλιά της καθηγήτριας)..

    6. Καλα πιστευετε πως τον ψηφισαν μονο Αθηναιοι ;;;για πηγαίντε και κοιτάξτε ποσοι αλλοδαποί ειναι εγγεγραμένοι δημοτες του Δήμου Αθηναιων και οι οποιοι ψηφιζουν αναλογα τα γουστα τους …;;;Εν πασει περιπτωσει ο Δημαρχος , αν θελέι να αφησει καλο ονομα στην ιστορια , να πιασει στις περιοχες κατω και περιξ της Ομονοιας και να διαλυσει αμεσα τις πιατσες των μαστρωπων , ναρκωτικων , κλεφταποδοχων και να κανει ότι εφαρμοζει στις γειτονιες ανωθεν αυτης και περιξ του Συνταγματος καθοσον πολιτες και επαγγελματιες ζουνε και εργαζονται σε αυτες και οι οποιοι πληρωνουν Δημοτικα Τελη – Φορους και δεν επιτρεπεται να βρισκονται καθημερινα μεταξυ εγκληματικοτητας και βρωμας ….

    7. Το νερό και οι καφέδες ήταν χάδι.
      Την άλλη φορά θα έχει ροχάλες αν ξανακάνει κάπου εμφάνιση.

    8. ότι και να λέμε τα πρόβατα αυτόν θα ψηφίσουν και πάλι με 70% γιατί τα κανάλια θα τους πουν πως είναι ο σωτήρας της Αθήνας.
      Δεν υπάρχει σωτηρία.

    9. μόνο φραπεδάκια; Τα γιαουρτάκια και τα αυγά που κάνουν και θεαματικό εφέ, τι τά ‘χουμε; Εντάξει, είναι αμαρτία να χαραμίζεις τροφή, αλλά εδώ ο σκοπός είναι ιερός… Επίσης, οι αξέχαστες στιγμές του βρωμύλου Χατζηδάκη γιατί δεν επαναλαμβάνονται; Χάρισαν τέτοια αγαλλίαση τότε!

    10. ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΡΗ ΓΙΑ ΒΡΑΣΤΟ !!!! ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΛΜΠΟΡΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΡΕ ΧΑΧΑ…ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ..? ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΛΜΠΟΡΑΚΙ !!!

    11. Ζαβος όντος! Πώς εισε έτσι ρε μυτογκα ??
      Άντε κρυψου και αυτοκτονα.
      Ζαβο Ε ζαβο

    12. Αθηναίοι δεν τον ψηφίσατε;; καλά να πάθετε, το ζαβό όταν μιλάει ο Κασι φεύγει του σκοτωμού, δεν κάθεται να αντιπαρατεθεί να δούμε ποιος έχει καύκαλα….

    13. Το χειροτερο από όλα είναι πως αυτό το μαμοθρεφτο φλωρακι πιστευει πως στο μελλον θα γινει πρωθυπουργος!!!! χαχαχαχαχα!!!! Ρε παληκαρια αυτου στην αθηνα πιαστε τον από το λαιμο σαν κοκορακι τον φλουφλη, μην μασατε ρε, είμαι σιγουρος πως θα τα κανει πανω του, και εσεις θα γινετε εθνικοι ηρωες!!!!

      1. Εδω εγινε ο ηλιθιος(Γιωργακης), ο πανηλιθιος(Τσιπρας)και ο superduper πανηλιθιος κουλης και πιστευεις οτι δεν θα βγει αυτο,η ελλαδα εχει πολλους πανηλιθιους-ες ψηφοφορους.

        1. Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!! T E Λ Ε Ι Ο !!!!!!!!!!!!!!!!! ΡΕΣΠΕΚΤ!!!!!!!!!!!!!!!!

    14. Αφου δεν το εχει τι παριστανειδεν ξερω οι ζαρντινιερες μας ελειψαν Αυτες μας ελειπαν κατα τα αλλα ηΑθηνα ειναι μια καθαρη ασφαλης ποληπου απευθηνεται Τι ρωταω στους λαθροΓια αυτους ενδιαφερεται και συμβαδιζει με τα γουστα τους Εμας κυριε αυτα τα κιτς δεν μας αρεσουν διοτι εχουμε γουστο εσεις οχι

    15. Εχει ξεφτιλισει τον πατερα του το ξεφτιλισμενο βρυκολακακι.
      Δεν λεω για την μανα του γιατι αυτη ειναι χειροτερη.
      Η οικογενεια ζομπι ειναι σαν βαμπιρ που ζουνε απο το αιμα αθωων πολιτων.
      Ζουνε τεμπελοσκυλα απο παπου μεχρι τρισεγγονο εις βαρος ενος ολοκληρου λαου .

      1. εννοείς; Ότι ο φερόμενος ως πατέρας ήταν καλός; Πράγματι, δεν πάμε καθόλου καλά!

    16. Ο δημοκράτης που τον προωθούν οι μασονοι για πρωθυπουργό και έκανε ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο για να καταρρίψει την εισήγηση του εισαγγελέα να καταδικαστεί μόνο ο δολοφόνος στην υπόθεση Φυσα και να αθωωθουν οι υπόλοιποι.
      Πιο δημοκρατία ούτε στη Μποτσουάνα. Να τον χαίρονται τα τετράποδα που τον ψήφισαν…

    17. Συνεχιστε να χαιδευετε τους λαθρομεταναστες εκει στη νουδουλα και θα φατε καλα.ειναι να μην ξεσηκωθει ο κοσμος

      1. Ασε, μην ξεσηκωθεί ακόμα. Μέχρι να ανεβάσουν την σημαία της Σομαλίας στην Ακρόπολη και να μοιράσουν το Αιγαίο με το μόγγολο, έχετε χρόνο για επανάσταση! Αχαχαχαααααααααα!

        1. Χαχαχα Πες τα ρε Νοτιε μπας κ τα ακουσουν εδω στο βορρα

    18. Η πρωτεύουσα έχει γίνει Σικελία της Ελλάδος.

    19. Αν δεν μπορεις να κανεις τον κοσμο να σισθανεται ασφαλης τι τα θες τα φρου-φρου και τα αρωματα; Με καθρεπτακια θα κοροιδεψεις τους ιθαγενεις;

      1. οχι μονο με καθεπτακια αλλα και με πολυχρωμες χανδρες…… τιποτα …. μα…. τιποτα …. δεν ειναι για χρησιμοτητα. η ελλαδα ειναι χαμενη εδω και πολλα χρονια απο τους ιδιους της του κατοικους. ουτε καν πολιτες. δεν υπαρχει τιποτα που να δειχνει οτι οι κατοικοι εχουν επιπεδο πολιτη ενος κρατους. ουτε κρατος υπαρχει……………..ολα μια σουπα “”αυγολεμονου””…..

    20. ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΑΟΥΕΣ ΡΕ ΖΟΜΠΙΑ ΤΙ ΦΡΑΠΕΔΕΣ

    21. Τα φράγκα πάνε στις ζαρντινιέρες και στις ζαρτιέρες χα χα χα χα χα…………. Ξύλο που πάει χαμένο.

    22. Ακόμα δεν έχει δει τίποτα το ΖΑΒΌ.

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    23. ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ…….
      Ποσο μισος εχει για τους Ελληνες

    24. Από Σεπτέμβριο, που αντί για ανάκαμψη και ανάπτυξη που περίμεναν οι ηλίθιοι νου-δούλοι θα αρχίσει να σφίγγει κι άλλο η θηλιά από τα φέσια και τα χρέη και θα βγουν στον αφρό οι επιπτώσεις των λουκέτων και της ανεργίας και όχι η μαγική εικόνα που παρουσιάζουν τα μπουκωμένα με εκατομμύρια ΜΜΕ, προβλέπω δύσκολα να μπορεί να κυκλοφορήσει το σκυλολόι της ΝΔ… Θα πάει το ντουζάκι σύννεφο…

      1. αυτοι θα κυκλοφορουν, εσεις ομως ουτε με πατινι τσακιρικο δεν θα βγαινετε απο τα σπιτια σας. μονο στην μαγικη εικονα που σας ταιζουν θα ονειρευεστε οτι κυκλοφορειτε………….

    25. Ποιοι ηταν οι κατοικοι που ειχαν την εκδήλωση;;;; Αυτοι οι τοοοσο …καλοι…. πολίτες, δεν βλέπουν τι γινεται με το ζαβό;;;; Εχουμε πήξει στα ζαβα. Οπως ο ΓΑΠ. Απο το ενα ζαβό στο αλλο και μυαλό δεν βάζουμε. Μηπως καποιοι να μιλουσαν σε αυτους τους τοοοσο …καλούς…πολίτες…, μπας και ΒΑΛΟΥΝ μυαλό;;;; Μπας και ξυπνησουν;;;

      1. Ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν δεν φταίνε οι λαθρολαγνοι οι ιθαγενείς που τις ψηφίζουν 50 χρόνια ότι καλύτερο μπορούν κάνουν οι αμόρφωτοι ψηφοφόροι στο ελλαδισταν. Έτοιμα στο πιάτο τους τα έδωσαν οι αρχαίοι πρόγονοι των Ελλήνων πολλοί άλλοι λαοί τους αντέγραψαν όχι όμως ο αριστερόστροφος μέσος ιθαγενής

    26. Καντο όπως ο παπαδημουλης.! Σπίτια σε όλους τους μετανάστες, τα αγοράζουμε φτηνά λόγω υποβάθμισης τα νοικιάζουμε ακριβά σε μκο και κονομαμε. Τώρα εάν οι Έλληνες μένουν άστεγοι, στα @@ μας. Η εε δεν δίνει λεφτά για τους άστεγους γενικά παρά μονάχα για τους μετανάστες άστεγους. Έκανε καλή αρχή ο μπακογιαννης με το στολισμό των Χριστουγέννων που ήθελε να χαθεί το πνεύμα και ο λόγος των Χριστουγέννων και η Αθήνα α γίνει φιλική προς τους λαθρομετανάστες μιας και εκεί βρίσκεται η κονομα. Ενώ υπάρχουν 20000 Έλληνες άστεγοι το μητσοτακεικο κλαίει και οδυρεται για τους κακόμοιρους μετανάστες. Στην Ελλάδα εάν είσαι λαθρομετανάστης σε βάζουν σε σπίτι. Εάν είσαι Έλληνας άστεγος σε αφήνουν να πεθάνεις στο δρόμο. Η χώρα είναι υπό κατοχή.

    27. Είστε κόκκινο πανί πουτάνες πουλημένες στο ισλάμ και όχι μόνο
      Όπου σας βρούμε θα σας χτυπούμε
      Και σε λίγο ούτε 10 διοιμιρίες δεν θα μας κάνουν καλά
      Άντε πολλά έχουμε μαζέψει και δεν πάει άλλο
      Ήρθε ο αντίχριστος να μας.κανει το μάγκα , ε τυχεράκια πάλι καλά που δεν σας σφάξανε να λες

    Comments are closed.