ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ!! ΕΞΩ ΟΙ ΠΟ@ΣΤ@ΔΕΣ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΡΒΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ EUROPRIDE – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    180922-servia

    Η αυτοαποκαλούμενη πορεία υπερηφάνειας, που αποτελεί την κορύφωση των εκδηλώσεων της εβδομάδας του «EuroPride 2022», πραγματοποιήθηκε κανονικά το Σάββατο στο Βελιγράδι παρά την απαγόρευσή της από την αστυνομία. Χιλιάδες μέλη των… ΛΟΑΤΚΙ κοινοτήτων της Ευρώπης παρέλασαν στο κέντρο της πόλης και η πορεία κατέληξε σε κεντρικό πάρκο όπου θα γίνει ολονύχτιο πάρτι. Έσπευσαν να συμπαρασταθούν και να παρελάσουν πολιτικοί των κεντροαριστερών κομμάτων της σερβικής αντιπολίτευσης, δεκάδες βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου και πρεσβευτές δυτικών χωρών. Στη σερβική πρωτεύουσα έφτασε το Σάββατο και η Επίτροπος για την Ισότητα Χελένα Ντάλι η οποία συναντήθηκε με την πρωθυπουργό της Σερβίας Ανα Μπρνάμπιτς και της εξέφρασε την δυσαρέσκεια της ΕΕ για την απόφαση απαγόρευσης της πορείας….

    Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου χιλιάδες αστυνομικοί αναπτύχθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης για να εμποδίσουν όσους Σέρβους πατριώτες και Εθνικιστές, μέλη εθνικιστικών και θρησκευτικών οργανώσεων, αλλά οπαδών που διαδήλωναν κατά της πορείας υπερηφάνειας να προσεγγίσουν το σημείο συγκέντρωσης των ΛΟΑΤΚΙ. Το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθούν εκτεταμμένα επεισόδια σε διάφορα σημεία της πόλης από ομάδες αγανακτισμένων διαδηλωτών που προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό της αστυνομίας…. Έτσι συμβαίνει εκεί που η εθνική ταυτότητα δεν έχει αλλοιωθεί από λ@θρο και σκοτεινούς κύκλους. Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει κάθε χρόνο στην Ελλάδα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΜΠΑΤΣΟΙ ΛΟΑΤΚΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΑΓΑΖΙ!!
      ΟΙ Σέρβοι συναγωνιστές δείχνουν τον δρόμο!!Μπράβο ρε αλάνια!!

    2. Εύγε στους Σέρβους συνοπαδούς συναγωνιστές πάντα τέτοια!!
      Π.Α.Ο.Κ 1926 ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ +ΠΑΡΤΙΖΑΝ TOGETHER 4 EVER

    3. Τα πουσταρια κανουν μονο για την οδοποιία

    4. «…πραγματοποιήθηκε κανονικά το Σάββατο στο Βελιγράδι παρά την απαγόρευσή της από την αστυνομία.»

      Τελικά, κάποιοι νομίζουν πως είναι πιό ίσοι από τους ίσους…
      Και η αστυνομία τί έκανε γι’ αυτό? Πραγματοποίησε καμιά σύλληψη (ΛΟΑΤΚΙ)? Μπάαα… στο κόλπο και οι κυβερνήσεις. Το παιχνίδι είναι στημένο προ πολλού…

    5. Κάτι τέτοια βλαμμένα εκμεταλλεύθηκαν οι σκοτεινοί κύκλοι της Γερμανίας και των ΗΠΑ και διέλυσαν την μεγάλη χώρα της Γιουγκοσλαβίας. Απέμεινε μια φτωχή Σερβία, τελευταία κ@λότρυπα του ζουρνά στην Ευρώπη, να της πουλάει μούρη ως και το Κόσοβο.

      1. Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΘΑ ΔΙΕΛΥΕΤΟ,ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥΝ!! ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΙΤΟ’Ι’ΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1977[?] ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ!! ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο. ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

    6. Σε σπίτι 🏠 64 τ.μ που μένω μόνος με 10 ώρες την ημέρα στην δουλειά με φαγητό από έξω δεν έχω καν ηλεκτρική κουζίνα εργένης μέχρι στιγμής τουλάχιστον με μια λάμπα μόνο αναμένει που κάθομαι στο δωμάτιο μου ήρθε ρεύμα 264.93 ευρώ.Ρε Κούλη είσαι βλαμμένο;Ρε είσαι προβληματικό βλήμα για εγκλεισμό στην φυλακή και βασανιστήρια μέχρι να σου βγάλουν την σάρκα γαμώ το σπίτι σου μουνοπανο.

    7. Ετσι τα πουσταρια ξεσκιστε τα οπου τα βρειτε για να νοιωσουν ακομη πιο υπερηφανα.
      Καποτε ενας ελεγε περηφανα γηρατεια της Ελλαδος βεβαια για να τον ψηφισουν οχι τπτ αλλο τωρα λεμε περηφανα πουσταρια της Ελλαδος και παλι για τα γαμημενα τα ψηφαλακια γινεται οτι γινεται πάλι…

    Comments are closed.