ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ! 3 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΜΕΣΩ ΜΚΟ ΜΙΣΘΩΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ – ΕΤΣΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Ο Έλληνας και η Ελληνίδα σε λίγο δεν θα μπορούν να βρουν να νοικιάσουν σπίτι μέσα στην ίδια τους την χώρα, καθώς οι ΜΚΟ με παχτολό χρήμάτων νοικιάζει όλα τα διαμερίσματα σε μετανάστες. Οι τιμές έχουν πάει στον θεό για τους μεροκαματιάρηδες Έλληνες. Ένας από αυτούς είναι και ο κ. Παπαδημούλης, ο οπόιος αντί να βοηθήσει τους Έλληνες επιλέγει να βοηθήσει με τα πολλά ακίνητα του (σε άλλο ρεπορτάζ για το πως αποκτήθηκαν) τους αλλοδαπόυς. Αυτούς ψηφίζετε και στέλντετε σε Βουλή και ευρωβουλή

    Μετά το σάλο που προκλήθηκε για το πόθεν έσχες του Δημήτρη Παπαδημούλη και ειδικά με τα 8 ακίνητα που αγόρασε το 2018 έναντι 360.000 ευρώ συνολικά, ο ευρωβουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να περάσει στην αντεπίθεση, ομολόγησε πως 3 από αυτά τα ακίνητα τα μισθώνει σε μετανάστες μέσω του προγράμματος “Εστία”.

     

    Παραχωρώντας ραδιοφωνική συνέντευξη “Στο Κόκκινο”, ο Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε πως 3 από τα διαμερίσματα αυτά φιλοξενούν μετανάστες, ενοικιασμένα από ΜΚΟ στο πλαίσιο του προγράμματος “Εστία”. Συπλήρωσε δε, πως: “Τα διαμερίσματα αυτά ανήκουν πλέον στα 2 μου παιδιά, είναι τριων δωματίων, στην περιοχή των Λιοσίων και των Αχαρνών. Είναι νοικιασμένα προς 5,5 ευρώ το τετραγωνικό και φιλοξενούν πρόσφυγες”.

    Ειρωνεύτηκε, μάλιστα, τους επικριτές του, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αυτοί δεν μας έλεγαν: αν θέλετε πρόσφυγες να τους πάρετε σπίτια σας;”.

    Τι είναι το πρόγραμμα “Εστία” που επικαλείται ο Παπαδημούλης:

    Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συνεργάζεται με την ελληνική Κυβέρνηση, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για την παροχή στέγασης σε διαμερίσματα και τη στήριξη μέσω προπληρωμένων καρτών των προσφύγων και αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση – ESTIA, με την χρηματοδότηση του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Σε φαρμακα και νοσοκομεια να τα ξοδεψει.Α ρε αριστεροειδη μοσχαρια τι ψηφιζετε!!!

    2. ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΡΙΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ..ΔΗΛ. 100 τ,μ προς 5.5 ευρω το 1 τ.μ. = 550 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!! ΠΟΥ..? ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΟΣΙΩΝ..!!!!!! ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ 115τ.μ….650 ΕΥΡΩ..ΔΗΛ. 5.7 ευρω το 1 τ.μ.!!!! Κατι δεν παει καλα..κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ η’ εγω ζω..σε αλλο πλανητη..? Αν στην αχαρνων και στη λιοσιων ενοικιαζεται το 1.τ.μ. προς 5.5…στη Βουλα θα πρεπει να ενοικιαζεται προς 11..ΔΗΛ. 115 τ.μ. Χ 11 = 1.265 σωστα? Σωστα..!! Αρα λοιπον επειδη σημερα στη βουλα ενοικιαζεται προς 5.7 το 1 τ.μ…στην Αχαρνων και στη Λιοσιων θα επρεπε να ενοικιαζεται προς 2,25 το 1 τ.μ. σωστα..? Σωστα..!! Βλεπουμε λοιπον ξεκαθαρα οτι το σχεδιο γκετοποιησης αυτων των περιοχων μεσω των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ(!!!) ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ειχε αποτερο σκοπο την αισχροκερδια και την αποκατασταση των τεκνων σας..!! ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ…ΕΝΟΙΚΙΑΣΑΤΕ ΔΙΠΛΟΤΙΜΗΣ εκ του ασφαλους.. γνωριζοντας τις παροχες του προγραμματος ”ΕΣΤΙΑ”..αδιαφορωντας πληρως για τον διωγμο (ΑΤΙΜΙΑ) και το ξεσπιτωμα (ΑΝΗΘΙΚΟ) των γηγεννων ΕΛΛΗΝΩΝ των περιοχων αυτων. Δεν θα σας κακολογισω κ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ.. ΑΤΙΜΟΣΥΝΗ και ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ απ’ τους προγονους σας…ΑΤΙΜΟΣΥΝΗ και ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ θα ΠΑΡΑΔΟΣΕΤΕ στα τεκνα σας !!!

    3. Ηττηθηκαμαν πατριωτες απο τους οβριοκομμουνιστοσυμμοριτας χωρις να πεσει βολι, χωρις να ανοιξει το ρουθουνι μας!
      Δε βαριεσαι,την υγεια μας να χουμε!!!!

    4. αγοραζει φτηνα πουλαει ακριβα ο ανθρωπιστης

    5. Είρωνας, επαγγελματίας αριστερός, εμετικός απατεώνας. Πότε θα έρθει μιά ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Να ακούσουμε την άγια φράση..”Να προσαχθεί ο κύριος” ???

    6. Γιατι δν τους βαζεις στα δικα του ακινητα;

    7. Εντωμεταξύ ειρωνεύεται το σκουλήκι πως “εμείς λέγαμε να τους πάρετε στα σπίτια σας”, εννοούσαμε να τους πάρετε στα δικά σας σπίτια να μείνουνε μαζί σας, ή έστω να τους τα δώσετε ΤΖΑΜΠΑ, όχι να κονομάτε…. Και αυτά τα σπίτια που νοίκιασε δεν είναι δικά του, του ελληνικού λαού είναι, με ελληνικό χρήμα (που παίρνει άμεσα ή έμμεσα από τη θέση του) τα πήρε (τα έκλεψε από μιλημένους πλειστηριασμούς).

    8. Κάλα κάνει αυτός είναι ο γαμιάς μας μαζί με όλους τους υπολοίπους που ψηφίσανε και ψηφίσατε διάφοι ραγιάδες δήθεν Έλληνες.Είμαι περήφανος που ποτέ δεν ψήφισε νδ,πασόκ,κκε,σύριζα και κανένα βρωμόπουστα από όλους αυτούς.Όσοι το πράξατε για να βολευτείτε στο δημόσιο οικογενειακώς θα βγαίνουν τα ονόματα σας στη σέντρα και θα δέχεστε επισκέψεις κατ οίκον πουτανάκια.

    9. Δεν υπάρχει φιλάνθρωπος άθεος/αντίχριστος. Ούτε ένας. Αυτό είναι θεμελιώδης πνευματική Αρχή. Όταν βλέπετε κάποιον να σκούζει για ανθρώπους που δε γνωρίζει και να παριστάνει τη μητέρα Τερέζα ενώ δεν είναι Χριστιανός, ψάξτε να βρείτε από που βγάζει λεφτά. Νόμος.

    10. Να τον ακούς να μιλάει σε εκπομπή δεν θα καταλάβεις τίποτα από αυτά που λέει. Ξύλινος λόγος, επιχειρήματα χωρίς αντίκρυσμα,παραμύθια της …χαλιμάς,δηλαδή μιλάει σαν ανεξάρτητος και όχι εκπρόσωπος της ελλάδας, καμία σχέση με τον υπεύθυνο και πατριωτικό λόγο του άλλου ευρωβουλευτή του χρυσόγονου. Την βόλεψε για τα καλά στην …κακούργα ξενιτιά. Να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του εντός των συνόρων. Πούσαι ηλιού να τους …καμαρώσεις!

    11. Αυτός τα δηλώνει όλα, δεν μας λέει όμως πως τα απέκτησε. Ανήκει λέει στην αριστερά, δηλαδή, οποίος είναι αριστερός, διαθέτει πλήθος ακινήτων.

      1. Δουλεύουνε προγραμματακια της εε για λαθρομετανάστες, προγράμματα ευαίσθητοποίησης όπως τα λένε για αλλοδαπους για πισωγλεντηδες κτλ, βγάζουν λεφτά από τις μκο πουλώντας ανθρωπισμο. Οι λεγόμενοι νεοταξιτες συμμορία σορος και λοιποί πίθηκοι. Ποτε ένας συριζαιος δεν θα ενδιαφερθεί για έναν άστεγο ή μια φτωχή οικογένεια Ελλήνων. Δεν έχει φράγκα το θέμα.

    12. Που θέλατε βρε να δώσει τα σπίτια του ένας συριζαιος? Σε κάποιον Έλληνα άστεγο? Μα αφού σε αυτή την περίπτωση δεν έχει φράγκα ούτε προγράμματα, γιατί να το κάνει? Ο συριζαιος πουλάει ανθρωπισμο και αντιφασισμο για να βγάζει λεφτά, τα προγράμματα της εε τον ενδιαφέρουν. Εάν βγει πρόγραμμα ενοικίασης σπιτιού για παιδοφιλους και παιδεραστές ο κάθε παπαδημουλης και ο κάθε συριζαιος θα το νοικιάσει ευχαρίστως. Κάνοντας προηγουμένως δουλίτσα βεβαίως βάζοντας την αυγή την εφσυν και τον βαξεβανη να γράφει για τα δικαιώματα του παιδοφιλου. Έτσι παίζετε το παιχνίδι. Ο συριζαιος είναι ένα κάθαρμα που θεωρεί ευκαιρία τον κάθε δυστυχισμένο. Η δυστυχία η φτώχεια και η εξαθλίωση για τον συριζαιο είναι τρόπος πλουτισμο και επενδυτική ευκαιρία. Αυτη είναι η αριστερά.

    13. το λεσι παπατρυπουλης αυτη η ποντικοφατσα στην θεα της κονομας μεχρι και το μουστακι θα ξυρισει

    14. Ενώ των Μητσοτάκηδων , των Κεφαλογιάννηδων , των Καραμανλήδων , των Παπανδρέηδων και των λοιπών κουμασιών που ταίζουμε 70 και βάλε χρόνια θα πεθάνουν στην ψάθα.
      Δεν επικροτώ με αυτό τον Παπαδημούλη ο οποίος της ίδιας φάρας είναι αλλά δεν καταλαβαίνουμε πως ταίζουν σανό και τον καταπίνουμε αμάσητο..

    15. Ε βεβαια….πολιτικα κομματοσκυλα….με μεγαλες τσεπες…και ευρωπαικα φραγκα…
      Μαζευουνε τους λαθρους και κονομανε ολοι παρεα….

      Τα τελευταια 30…χρονια δεν εχει βρεθει ουτε 1 ευρω…
      για τον ταφο του Αλεξανδρου….στην οαση Σιουα – Σουβαλτζη
      για το Αμφειον στη Θηβα….για το ανακτορο της Ωραιας Ελενης στην Πελλανα….για ερευνα σχετικα με τον Μινυακο Πολιτισμο στη Λακωνια…δηλ. την Ατλαντιδα…Σπυροπουλος, κλπ.
      Ολες οι προσπαθειες αυτων των αρχαιολογων…
      απαγορευθηκαν…και κυνηγηθηκαν απο τους Εθνοπροδοτες…..
      Επισημες δημοσιευσεις, συνεντευξεις, συνεδρια, εγγραφα, αποδειξεις….και δεν τρεχει τιποτα….

      Φατε στη μαπα…τους Παπαδημουληδες, τους Κουληδες, τους απλυτους….και να μην παραπονιεται κανεις…
      Ξαναψηφιστε τους….

    16. Δυστυχως οι αριστεροι εχουν καπιταλιστικες τσεπες στην Ελλαδα.Και ειδικα οι αριστεροι πολιτικοι που εχουν παραμυθιασει τον κοσμο περι κομμουνιστικου λαικου μοντελου ευημεριας των φτωχων ταξεων. Ενας τετοιος παραμυθατζης ειναι και ο Παδημουλης,ως αριστερος νεο καπιταλιστης.Ας ξυπνησουν απαντες…

    17. Να πάρεις τα λαθρομεταναστόπουλα δωρεάν ρε γερολαδά, όχι να τα πληρώνουμε εμείς!

    18. Η ανώμαλη ειρωνεύεται κιόλας αντί να πεθάνει… αλλα αυτούς ούτε ο χάρος δεν τους θέλει..

    19. Α ρε παπαδημούλης που μας αξίζει, υπομονή θα ξαναβγούν για να μας αποτελειώσουν μια και καλή, να πεθάνει η Ελλάδα για να ζήσουν αυτοί..έτσι δεν λένε, λοιπόν καλοφάγωτα

    20. Nα το βρουν τα παιδιά του…. Τα καλά που κάνει…

      1. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο την θεία δίκη πατριώτη,απαιτούνται άλλες λύσεις πιο αποτελεσματικές…

    Comments are closed.