ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΚΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ – ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ – “ΑΝ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ”

    Κοινοποίηση:
    Αλεξάντερ Λουκασένκο

    Λουκασένκο: ”η Ουκρανία εκτόξευσε Tochka-U και κατά της Λευκορωσίας. Αν η Ουκρανία μας προκαλέσει θα λάβει απάντηση που θα συγκλονίσει την οικουμένη.” Προειδοποίηση για μεγάλο χτύπημα-χαριστική βολή !!

    Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Λουκασένκο δήλωσε: «Πριν από μερικές μέρες, το Κίεβο εκτόξευσε πύραυλο Tochka-U κατά της Λευκορωσίας»

    Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο δήλωσε ότι οι ουκρανικές αρχές προσπάθησαν να χτυπήσουν αμάχους.

    «Πριν από μια μέρα, ένας πύραυλος Tochka-U εκτοξεύτηκε από την Ουκρανία προς την κατεύθυνση της Λευκορωσίας. Καταστράφηκε πάνω από το Pripyat», είπε.

    Ο Πρόεδρος της χώρας σημείωσε ότι αν η Ουκρανία προσπαθήσει να προκαλέσει τη Λευκορωσία, τότε η απάντηση θα είναι τόσο σκληρή που θα συγκλονίσει όλον τον κόσμο.

    Η Ουκρανία χτύπησε χθες με “Tochka-U” το κέντρο του Ντόνετσκ, σκοτώνοντας 23 πολίτες ρωσόφιλους. Επίσης, οι ανακριτικές αρχές του DPR διαπίστωσαν από πού εκτοξεύτηκε ο πύραυλος και ποιος έδωσε την εντολή να χτυπηθεί.

    Τελικά το μεγάλο χτύπημα θα προέλθει από τη Λευκορωσία;; Ο Λουκασένκο έχει δείξει ότι δεν έχει πρόβλημα ν΄αναλάβει τις ευθύνες του. Λουκασένκο ο Κιμ της Ρωσίας..

    Πηγή: dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ? ΗΔΗ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ!! 12 ΒΑΛΙΣΤΙΚΟI ΠΥΡΑΥΛΟI ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ MOSSAD..THN ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΡΜΠΙΛ/ΙΡΑΚ!! 9 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ..ΝΕΚΡΟΙ!!! ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΗ ΣΤΟ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” Η ΚΙΝΑ..ΘΑ “ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ”!!!!!!!!!!! Ο “ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ” ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…

    2. Μετά την ανάγνωση των γεωστρατηγικών αναλύσεων που αναρτούν όσοι εχθρεύονται τον Πούτιν, εκτιμάται ότι τα στοιχεία των σχολιαστών, προέρχονται από Σάμο που διαθέτουν τα πουστροκαναλα. Μην τα παρακολουθείτε, χάνετε χρόνο και ευφυία.

    3. δωστε τους πονο και ελατε και απο ω μετα , ξερω να μερος με 300 γουρουνια

    4. Οι δυτικοί προσπάθησαν να τον ανατρέψουν και να βάλουν μαριονέτα στυλ Μητσοτάκη στην Λευκορωσία. Άρα πως θέλετε να αντιδράσει? Το προσπάθησαν και στο Καζακστάν πριν 2 μήνες αλλά έμειναν στην προσπάθεια. Όσων αφορά τις λέξεις ναζι φασίστας κτλ που λέτε για την Ρωσία, μάθετε να σέβεσται την ιστορία σας οι δυτικοί και μην αποδομείται ιστορικούς ηγέτες σας όπως ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι!!

      1. ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟ 2014!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ..”ΝΑΖΙ” “ΦΑΣΙΣΤΕΣ” κ.λ.π. ΚΟΝΦΟΥΖΙΟ!! ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

    5. Ο χριστιανός Πούτιν δεν χτυπάει αμάχους ούτε πολυκατοικίες μόνο στρατιωτικούς στόχους.Βρέ δεν πάτε στον διάλο λέω εγώ.Είναι Ναζιστής αισχύστου είδους και πρέπει να δικαστεί για εγκλήματα πολέμου.

      1. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου και επαυξάνω. Πως αλλοιώς να χαρακτηρίσει κανείς τις πράξεις του; Αλοίμονο εάν
        αποδεχτούμε όποιος είναι ποιός ισχυρός σκοτώνει τον άλλο . Ο Πούτιν όπως έδειξε είναι επικίνδυνος για την ανθρωπότητα ολόκληρη αλλά και για την Ρωσία – τον απλό λαό.

    6. Δικαιολογίες. Τα βρήκε σκούρα ο Πούτιν και προστρέχει σε βοήθεια του ο άλλος φασίστας. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Πάμε σε ανεξέλεκτες καταστάσεις.Επιφανειακά ο νικητής του πολέμου φαίνεται να είναι ο Πούτιν. Αν το εξετάσει όμως κανείς σε βάθος (όλο το πακέτο) είναι ο μεγάλος χαμένος.

      1. ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ! ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ! ΒΥΘΟ-ΜΕΤΡΗΤΗ!! ΤΕΡΑΣΤΙΕ!! ΠΕΛΩΡΙΕ!!

    7. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει το παιχνιδάκι του ηθοποιού.

      1. Κάποιος γνωστός σας ήταν κάποτε οδηγός ταξί. Ο ηθοποιός έχει γράψει σύγχρονη ιστορία ηρώων.Εκανε ότι και ο Ι. Μεταξάς με τους Ιταλούς και Γερμανούς.

        1. μη βάζεις στο στόμα σου τον εθνάρχη Μεταξά

    Comments are closed.