ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ! ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ: ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ! “ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ Ο ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ” ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

    Κοινοποίηση:
    georgiadisadonis

    «Αν κάποιος υπάλληλος, με την επιλογή του να μην εμβολιαστεί, θέτει σε κίνδυνο τη λειτουργία της επιχείρησης, είναι ένας σπουδαίος λόγος για να απολυθεί», υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

    Ο υπουργός εξήγησε πως όταν μια επιχείρηση βγάζει σε αναστολή έναν εργαζόμενό της, ακόμα και με στέρηση μισθού, θα πρέπει να προσλάβει κάποιον άλλον. «Αν η αναστολή είναι επ’ αόριστον και τελειώσει η πανδημία, θα πρέπει να χάσει τη δουλειά του ο εργαζόμενος που προσελήφθη στη θέση του; Δηλαδή, ο άνθρωπος που εμβολιάστηκε θα χάσει τη δουλειά του για τον άνθρωπο τον ανεύθυνο που δεν εμβολιάστηκε;»

    Επεσήμανε, επίσης, ότι η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να απολύσει εργαζόμενο άνευ αποζημίωσης για σπουδαίο λόγο. «Ο μη εμβολιασμός είναι σπουδαίος λόγος για απόλυση.»

    Ωστόσο, διευκρίνισε πως το καλύτερο θα ήταν να μην απολυθεί κανείς, ειδικά αν μπορούν να βρεθούν άλλες λύσεις όπως η τηλεργασία. «Για να φτάσουμε στην απόλυση θα πρέπει η επιχείρηση να έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια.»

    Τέλος, δήλωσε βέβαιος ότι η κοινωνία μας δεν πρόκειται να επιτρέψει οι λίγοι ανεύθυνοι να καταστρέψουν τους πολλούς υπεύθυνους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. Απλα Δεν τον ενδιαφερει, ολοι του οι ψηφοφοροι ειναι εμβολιασμενοι..

    2. Και συ υπάλληλος είσαι ρε μπασταρδε και μάλιστα ένας από τους χείριστους 300 Σπίτι σου ρε τσόγλανε.

    3. δεν πρεπει να τον αποκαλουμε Αδωνη.. Δεν ειναι φιλαρακι μας.. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ.

    4. Aυτό το σκουπίδι προετοιμάζει το έδαφοs για το φθινόπωρο.Aπολύσειs παντού αν αρνηθείs.Το λένε παντού τα αποβράσματα Στον ιδωτικό τομέα εφαρμόζεται ήδη.Συμφέρει τουs εργοδότεs.Aπόλυση χωρίs αποζημίωση.Tρίβουν τα χέρια τουs.Το δημόσιο ευνοείτε επίσηs.Θα απολύσει αρνητέs χωρίs αποζημίωση και θα πάρει εμβολιασμένουs σε λιγότερο ποσοστό.Θα κερδίσει χρήματα το κράτοs και παράλληλα θα είναι δικοί τουs οι υπάλληλοι,του κόμματοs.Αξιοκρατία θα είναι το εμβόλιο.

    5. Ρε ουτε ενας να γραψει ενα καλο λογο για τον κολοτουμπο-πλασιε ?

    6. Ψεύτες της κυβερνήσεως. Οι εμβολιασμένοι μπορεί να είναι πολύ πιο μεταδοτικοί από τους ανεμβολίαστους με αυξημένη πιθανότητα δημιουργίας μεταλλαγμένων στελεχών. Οπότε ποιοι είναι οι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι;

    7. Δυστυχως αυτον τον υπουργο της καταστροφης, τον πληρωνουμε εμεις!!

    8. Επειδή άνοιξε το τζαμί με εσένα υπουργό, πάρε φίλη και ρεπούση και πηγαίντε στο τζαμί να πείτε και εκεί για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Λέω φίλη και ρεπούση που θα ψηφίσουν τα μνημόνια των πρεσπών όπως και εσύ! Και βάλε και κανένα παλιό βίντεο τι έλεγες για μητσοτάκη και siemens και ν.δ. Θα σου έλεγα ‘”τα στερνά τιμούν τα πρώτα” αλλά απέδειξες ότι τίποτα δεν πίστευες από όσα έλεγες. Γιαυτό στο τζαμί και γρήγορα για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, γιατί μόνο Ελλήνων;

    9. Πολιτικό σκουπίδι, να τον χαίρονται τα δίποδα βόδια που τον ψήφισαν.

    10. θέλω να ξέρω πού θα κρυφτείς σε λίγο καιρό μπάσταρδε της μασονίας, όπου και να βρίσκεσαι. Οργή και θυμό μαζεύετε από όλους τους Έλληνες. Αλίμονο σας!

    11. Ο παρανοικος κωλοτουμπας εγινε υπουργος και μας απειλη .εσυ να απολυθης ρε κολοπεδο .αυτο δεν κανει για πολητικος

    12. Πραγματικά δείχνει ότι δουλεύει για τα παγκόσμια”αφεντικά”, τα οποία τον είχαν στην “μπούκα” πρίν μερικά χρόνια, αφού τους έβριζε σαν βουλευτής του λαος. Σίγουρα ο λόγος του ανθελληνικός και εξόχως διχαστικός. Έπιασε πάτο.

    13. Μωρή αποτυχημένη σαύρα αδωνη κυκλοφορα λίγο μόνος σου μωρή.. Παλιολινατσα νομίζεις θα είσαι βουλευτής γ πάντα κ θα σε φυλάνε;

    14. Και το τζαμί θα δικαιολογήσεις. Και από τους εβραίους ζήτησες συγνώμη για αυτά που έλεγες! Λες και δεν ήξερες τι έλεγες αλλά τότε έκανες τον πατριώτη! Και μουστάκι θα ξυρίσεις(όπως έλεγε η παλιά ελληνική ταινία) για να παραμείνεις υπουργός. Αλλά ακόμα και ο βορίδης, που και αυτός πούλησε τον πατριωτικό χώρο, κρατάει τα προσχήματα. Εσύ ζητάς απολύσεις τιμίων ανθρώπων την ώρα που το κόμμα σου χρωστσει 200.000.000 στις τράπεζες. Βάλτε του το βίντεο που έλεγε ότι δεν θα πάει ποτέ στη ν.δ. και τί έλεγε για το τζαμί που έγινε με αυτόν υπουργό! Γρήγορα να ψηφίσεις τα μνημόνια των πρεσπών που διαδήλωνες εναντίον στο σύνταγμα! Όχι τον Σεπτέμβριο, είσαι ικανός εσύ να ζητήσεις να ψηφιστούν νωριτερα!

    15. Όποιος πετάει πολύ ψηλά Μπουμπούκο γκρεμοτσακίζεται πιο εύκολα και η πτώση του είναι θανάσιμη.
      Σπουδαίος λόγος να φτύσουμε για πάντα την επιχείρηση. Δεν σε νοιάζει η πείνα του άλλου, χεστήκαμε και εμείς για τον εργοδότη. Όλα τα μέτρα ηλιθιότητας που πήρανε θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ, δεν υπάρχουν εργαζόμενοι, δεν υπάρχει ρευστό για να αγοράσει ο κόσμος άρα δεν έχει δουλειά και ο εργοδότης. Κύκλος είναι τα χρήματα. Θα δείτε πως τα μαγαζιά θα είναι άδεια, θα υπολειτουργεί και η εστίαση με λίγους.

    16. ξερετε Απο που αντλει ισχυ…. κ τα λεει ολα αυτα;;;;;;
      απο τους 2 εκατομυρρια ψηφοφορους-πολεμιστες της ΝΔ

    17. Ο/Η θα φάτε τέτοιο χουνέρι, που θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει ... λέει:

      ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ είναι και ο Ελληνικός Λαός, τηλεβιβλιοπώλη … Τολμήστε να υλοποιήσετε όσα εξαγγέλλετε και τότε να σας δώ, ΑΛΗΤΕΣ … Δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε για να ξεφύγετε από την οργή του κόσμου …

      1. Πρωην τηλεβιβλιοπωλης αγαπητε, νυν αποτυχημενος επιχειρηματιας και εκμεταλλευτης δημοσιου πλουτου με ιδιοτητα βουλευτη.

    18. Ξεφτίλα μπουμπούκο, γλίτσα. Θα τρίζουν τα κόκαλα των γονιών σου και των παππουδων σου με τις κωλοτούμπες, την προδοσία όλων των ιδανικών σου (αν ποτέ είχες) και της Πατρίδας. Γαμημένε.

    19. Εκλογές τώρα μπουμπούκο καραγκιοζάκο θα φάτε μαύρο που θα πάει σύννεφο

    20. γλεντησε τους αδωνι!!ηδη τους εχει φυγει το σκατο απο την καλτσα!!μονοι τους και ολοι μας!!ουτε ταξι δε γεμισανε στο συνταγμα

      1. Ναι, έτσι σε βολεύει; Κι εγώ που ήμουν εκεί, γιατί έβλεπα πάνω από 20.000 κόσμο; Κουλή φύγε Τώρα, γιατί θα σε φύγουν σε λίγο.

      2. 10000 άτομα γεμίζουν περίπου 2500 ταξί. Χώρια τι έγινε στην υπόλοιπη ελλάδα και έπεται και συνέχεια. Εκτός από προσκυνημένος είσαι και στόκος στα μαθηματικά. Μόλις πέσουν τα αφεντικά σου θα πεινάσεις βλακάκο.

      3. Κοίτα να δεις, υπάρχουν δύο περιπτώσεις: ή θα λειτουργήσει η δικαιοσύνη και ο Άδωνις μαζί όλο τον συρφετό θα αρπάξουν από ισόβια έως κρεμάλα ή δεν θα λειτουργήσει η δικαιοσύνη (ως συνήθως) και θα καταλήξουμε σε εκτελέσεις από λαϊκά δικαστήρια ή και αυτόνομους “δικαστές”.
        Μπορείτε να διαλέξετε. Σε κάθε περίπτωση, αυτά που έχετε κάνει είναι για “εις θάνατον”, μένει απλά να σας επιβληθεί.

    21. Ο/Η Μόνο άνθρωποι με τέτοια διαδρομή μπορούν να λένε τέτοιες αρλούμπες λέει:

      Πλάκωσαν τα βαριά φτυάρια, Άδωνις και Βορίδης. Απειλούν τους Έλληνες και αφήνουν πίσω τους ζόφο και αποπνικτική κατάσταση. Διανύσαν πολιτικούς βίους παράλληλους, κάθε φορά που άλλαζαν κόμμα πρόδιδαν το προηγούμενο. Μετριότατοι σαν πολιτικοί, απέτυχαν οικτρά στο πολιτικό τους έργο, κάτι που το γνωρίζει και ο τελευταίος υπάλληλος των υπουργείων που πέρασαν. Θυμηθείτε τη διάλυση του συστήματος υγείας με υπουργό Γεωργιάδη, τότε που διαλύθηκε σύστημα υγείας από την καταστροφή της πρωτοβάθμιας υγείας, την απόλυση των γιατρών και το κλείσιμο των νοσοκομείων. Αλήθεια κ. Άδωνι, γιατί έκλεισες όλα τα νοσοκομεία λοιμωδών, γνώριζες μήπως την μελλοντική πανδημία ? Όσο για τον Βορίδη, απέτυχε στο υπ Γεωργίας, έβαλε σε απόγνωση τους γεωργούς και πήρε μετάθεση για το υπ. Εσωτερικών. Όχι για το καλό του τόπου, για το μαγείρεμα των εκλογών πήγε εκεί και για τον εξαναγκασμό των Ελλήνων στην πολιτική Μέγκελε. Έλληνες γιατί αποδεχόμεθα την φασίζουσα νοοτροπία κάποιων ανθρώπων, ο μητσοτακισμός πέθανε, οι Αδωνο- Βορίδηδες με τα τσεκούρια δεν έχουν πολιτική θέση στην Ελλάδα μας. Ένα θα καταφέρουν, θα μοιράσουν στα δυο τους ψηφοφόρους της ΝΔ, οπότε οι μισοί θα στραφούν εναντίον των άλλων μισών. ΠΑΣΟΚ έκανες τη ΝΔ κ. Μητσοτάκη, την τύχη του Γιωργάκη θα έχεις.

    22. ΜΠΟΥΜΠΟΎκο ετοιμάσου.
      Έρχονται πλημυρες καταποντισμοι….
      Έστω ετοιμος.

    23. Όταν μια ομάδα απατεώνων πολιτικών χρωστάνε 400 εκατομμύρια στις τράπεζες τι θα πρέπει να γίνει με αυτούς….κοπρόσκυλο Γεωργιάδη…

    24. Αυτό το βδελυρό ανθρωποειδές ούτε για φτύσιμο δεν είναι !!

    25. Ξεφτίλα μπουμπούκο θα φάτε τόσο ξύλο, που θα βάλετε και στις τσέπες!!!! Άει να χαθείτε τομάρια!!!

    26. δεν έπρεπε να αλλάξει το όνομά του από Αντώνιος σε Αδώνιος. Σε αδόλφος έπρεπε να το αλλάξει!

    27. Το ζητούμενο είναι να μας πει γιατί ο εμβολιασμένος να φοβάται τον μη εμβολιασμένο , αφού όπως είναι γνωστό και οι δύο μπορεί να κολήσουν απλά μας λένε ότι ο εμβολιασμένος θα το περάσει πιο ήπια.

    28. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Ρε ξεφτίλα αδωνι το κόμμα σου χρωστάει κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια και εσύ χιλιάδες ευρώ αυτά ποτέ θα τα πληρώσεις μήπως πρέπει να βγαλουμε εσάς και το κόμμα σας σε διαθεσιμότητα παλιό κλέφτες

    29. Αν δεν εμβολιαστούν σχεδόν όλοι οι πολίτες θα αποτύχει το σχέδιό τους καθώς οι εμβολιασμένοι θα αρρωσταίνουν πολύ εύκολα το χειμώνα και θα γεμίζουν τα νοσοκομεία. Δεν θα μπορούν μετά να ρίξουν ένα δήθεν σενάριο μετάλλαξης του ιού μέσα τους, το οποίο και καλά δεν το είχαν προβλέψει.. καθώς οι ανεμβολίαστοι θα παραμείνουν υγειής. Γι αυτό βιάζονται να πιάσουν ποσοστά 70-80% εμβολιασμού πριν μπει ο χειμώνας. Θα ξεφτυλιστούν. (και θα πούν, δε φταίω, εντολές εκτελούσα)

      1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ….ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!! ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΣΤΙΣ 17/8/21 Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΤΙΔΩΝ…ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΤΟΤΕ (ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ)…ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΓΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ…ΜΑ ΤΙ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….

    30. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ!!! ΡΕ ΕΝΑΣ!!! ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΟΥΜΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ;;; ΕΣΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ!!

      1. ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ. ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ.

    31. Ουστ ρε αλήτη. Θα τα πούμε στις εκλογές. Θα σου ξηγησουμε το όνειρο. Γελοιε

    32. Η αλήθεια είναι ότι πιέζουν πολύ τις επιχειρήσεις να απολύουν τους ανεμβολίαστους. Πήγανε και στις ακτοπλοικές και ζήτησαν να πιέσουν τους εργαζόμενους να εμβολιάστουν. Αν δεν τους βγούν τα νούμερα θα αναγκάσουν και όλο το δημόσιο τομέα να εμβολιαστεί αλλιώς θα του κοπεί ο μισθός. Και μετά βγαίνουν και λένε ότι δεν είναι υποχρεωτικό. Βάζουν το γεωργιαδη να κάνει τη βρώμικη δουλειά με τέτοιες δηλώσεις. Τώρα λέει η κυβέρνηση ξεκάθαρα απολύστε όλους τους ανεμβολίαστους είστε καλυμμένοι και δικαιολογημένοι.

    33. Να κανει τεστ dna στα παιδιά που νομιζει οτι ειναι δικα του….

    34. Δυστυχως οι Ελληνες ειτε περιμενουν εκλογες ειτε συγκεντρωσεις, αντιδρασεις εντελως προβλεψιμες. Ξερετε τι θα πειραζε τον Αδωνι? Εαν μαζευοταν κοσμος στο σπιτι του.Να κλεινει δρομους και να τον βριζει χυδαια, και ειρηνικα, εξω απο το σπιτι του. Να ενοχλει την γυναικα του. Επισης να ενοχλει τα παιδια του με καθε τροπο. Βρες τον γιο του(αν ειναι δικος του, τουλαχιστον ετσι του πε η Ευγενια) και φτυσε του μεσα στα μουτρα. Πρεπει να σκεφτουμε με ορους ανταρτοπολεμου.

      1. Σιγά ρε αντάρτη πολλές ταινίες βλέπεις κάνε κάτι για τη ζωή σου για να γίνει καλύτερη και άσε τους τσαμπουκαδες από το πληκτρολόγιο

    35. τι λες ρε μακακα ηλιθιε κωλοτουμπα χαμενε να δεις τι σας περιμενει ολους σας σε αυτην την εγκληματικη οργανωση γιατι εσεις ειστε εγκληματικη οργανωση οχι οι αλλοι που βαλατε μεσα με δολο χωρις να εχουν κανει τιποτα και σου θυμιζω και δυο ονοματα Τεμπονερας που τον εφαγε δικος σας και μαργιν που τους καψανε τα κολληταρια σας

    36. NAI , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ .
      ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ;;;;;;;;;;
      ΥΓ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ . ΠΟΛΛΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ . ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ;

    37. Τι λεει ο ασχετος…
      Ηλιθιε Γεωργιαδη δεν βλεπεις τι γινεται στο Ισραηλ αλλα και στην Αγγλια;
      Αυτα τα εμβολια δεν ειναι σαν της ευλογιας και της ιλαρας.
      Ετσι ηρθαν οι μεταλλαξεις. Απο τον μαζικο εμβολιασμο.

    Comments are closed.