ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ! 3 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ – ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ – “ΣΠΡΩΧΝΕΙ” ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΝΗΣΙΑ

    Κοινοποίηση:
    1

    Αρνητικά τα δείγματα των ανδρών του Λιμενικού Σώματος που τους διέσωσαν – Και οι τρεις ασθενείς ήταν ασυμπτωματικοί – 23 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – Τα 8 είναι «εισαγόμενα», έξι εντοπίστηκαν στην Καστοριά, από τρία σε Λέσβο και Σύρο και δύο στην Παραμυθιά


    Τρία θετικά στον κορωνοϊό covid 19 κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στη Λέσβο. Πρόκειται για τρεις ασυμπτωματικούς ασθενείς πρόσφυγες και μετανάστες, που μαζί με άλλους 33 συνολικά, 15 άνδρες, 10 γυναίκες και 11 παιδιά καταγωγής Ιράν και Αφγανιστάν, διασώθηκαν το Σαββάτο 13 Ιουνίου το βράδυ από το Λιμενικό Σώμα βόρεια των βορειοδυτικών ακτών της Λέσβου και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Πέτρας.

    Κατά τον έλεγχο από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, είχε βρεθεί μεταξύ των 36 συνολικά διασωθέντων ένας θετικός στον ιό, ενώ αρνητικοί ήσαν όλοι οι άλλοι. Αρνητικά ήταν και τα δείγματα από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και όσους άλλους είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους κατά τη διάσωση τους.

    Οι 36, αμέσως μετά τέθηκαν σε καραντίνα στη δομή στα Μεγάλα Θέρμα που λειτουργεί για τους νεοεισερχόμενους. Κατά τον επανέλεγχο ο μεν θετικός κατά τον προηγούμενο έλεγχο βρέθηκε αρνητικός, ενώ τρεις αρνητικοί βρέθηκαν τώρα θετικοί, πλην όμως και οι τρεις ασυμπτωματικοί.

    Στο σύνολο τους, οι 36 τέθηκαν ξανά σε 14ημερη καραντίνα, ενώ οι τρεις ασθενείς μετακινήθηκαν σε ξεχωριστό χώρο.

    23 νέα κρούσματα

    Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 23 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα. Από αυτά, τα έξι κρούσματα εντοπίστηκαν στην Καστοριά, από τρία σε Λέσβο και Σύρο, δύο στην Παραμυθιά, ενώ οκτώ εντοπίστηκαν σε άτομα που ταξίδεψαν με αεροπλάνο στη χώρα μας.

    Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3366, εκ των οποίων το 55.0% άνδρες αφορά άνδρες.

    753 (22.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1873 (55.6%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    11 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 60 ετών. 3 (27.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 81.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 119 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    έλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 191 θανάτους συνολικά στη χώρα. 61 (31.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΣΤΕΓΑΣΗ-ΣΙΤΙΣΗ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ), ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΛΙΣΤΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.
      ΜΕ ΤΑ TWEET ΚΑΙ ΤΑ SHARE ΚΑΙ ΤΑ COMMENTS, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
      ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ …

    2. καλα σας κανουν…………. και λιγα ειναι…. τωρα με τα νεαρα=ανηλικα μπουμπουκια που μπενουν θα λυθουν τα προβληματα της υπογεννητικοτητας και ολα καλα…. μην περιμενετε μεχρι τις επομενες εκλογες………….. αρχιστε να σκιζετε καλσον απο τωρα……η απαισιοτητα στο μεγαλειο της. ……. φτουυυυυυυυυυυυυ

    3. Κανονικά οι φωτο θα έπρεπε να είναι από τα ζώα που ψήφισαν και ψηφίζουν αμετανόητα προδότες και όχι από τα ανθρωποφάγα λαθροπιθήκια που αυτό ξέρουν αυτό κάνουν.
      ΠΡΩΤΑ λοιπόν εθνοκάθαρση και μετά ο εξωτερικός εχθρός.
      Το καλοκαίρι να είναι μεγάλο……

    4. η κυρα τασία είχε το ονομα , το τερη χρυσό τη χάρη
      Ου να χαθείτε παλιοτόμαρα της νδ , γαλαζοζαίοι

    5. Kαλα για μαλακες τους περνατε με τετοιες παροχες επιδοματα, σίτιση, στεγαση, ιατρικη περιθαλψη και οι περισσότεροι Ελληνες συμπολιτες μας θα ηθελαν να ειναι Λαθρομεταναστες.Τι εγινε ρε ψευταρά Μηταρακη καμια απελαση θα δουμε ? Τελικα την οργανωση για το μπολιασμα της Χωρας που εχει η ΝΔ την ζηλευει και ο Συριζα.

      1. έχει πρασινίσει απ’ τη ζήλεια, και προφανώς όχι, δεν θα έχουμε καμμιά γαμωαπέλαση!

    6. Αιντε! Ολα τα Λοιμωδη, Μεταδοτικα Νοσηματα, των Λαθρομεταναστων, τα αποδιδουμε πλεον, στον “Κοροιδοιο”! Ποσο, βολικο! Και ποσο Μ@λακες εμεις, που τα χαφτουμε!

    7. ΚαΑγαπαει όλους τους λαθρους της οικουμένης ο Κυριάκος μας .
      Δίνει επιπλωμένα διαμερίσματα κ καρτουλα ΑΤΜ ο Κυριακούλης μας .
      Από απελάσεις μηδέν , όλοι οι Αφρικανοί αποδεκτοί

    8. Άμεσες απελάσεις για όλους τους λαθρό και μέχρι τότε δωρεάν στέγαση στα σπίτια των Ζαίων και των ΚΚΕδων, όχι σ’ αυτά που θέλουν να νοικιάσουν σε ΜΚΟ για να κερδίσουν χρήματα, αλλά σε αυτά που ζουν με τις γυναίκες και τις κόρες τους!!! Θα χαρώ για κάθε γυναίκα ή κόρη Ζαίου και ΚΚΕ που θα πάθει αποκόλληση μήτρας και θα πεθάνει από αιμορραγία από το πολύ πακιστανοπ@@@ύτσι που θα πέσει!!!! Το ίδιο βέβαια και για την αποκόλληση πρωκτού στους ίδιους τους Ζαίο-ΚΚΕδες και στους γιούς τους….και αν ΖαιοΚΚΕς τολμήσει να με πει ρατσιστή, να ξέρει πως είμαι άθεος και δεν πιστεύω σε έννοιες ανθρώπινες παρά αποδέχομαι μόνο τους δικούς μου νόμους και γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια τους νόμους του ψευτο-Ελληνικού κράτους που υπερασπίζεται τον τελευταίο εγκληματία αλλοδαπό ή μη αλλά βγάζει το μίσος του κατά των γηγενών Ελλήνων!

      1. ”’ψευτο-Ελληνικού κράτους”” ανυπαρκτου ελληνικου κρατους. εαν υπηρχε δεν θα γινονταν τα εκτροπα που γινοντε τωρα και τα τελευταια 45+ χρονια. λυπητερο αλλα αδιστακτη πραγματικοτητα……

    9. Ποσες βαρκες ακομα ρε προδοτες Ανθελληνες με λαθροεποικους εχετε σκοπο να δεχθητε να μπουκαρουν μεσα στην χωρα;;;;;; Ποια κοπροσκυλα θησαυριζουν με τις αφιξεις των λαθρο;;;;;; Γιατι ρε ξευτιλισμενοι δεν γυριζετε τις βαρκες πισω στην Τουρκια;;;;;;; Αθλιοι μουσουλμανοποιητε την χωρα με πληρη συνειδηση!!!!!!!! Να πατε στον αγυριστο κοπροσκυλα και σεις και τα βουβαλια που σας ψηφιζουν!!!!!!!!!

      1. εδω και χρονια μουσουλμανοποιειται η ελλαδα και η ευρωπη……………………….. το θεμα ειναι τα βουβαλια. αλλα τωρα ειναι αργα για αποβουβαλοποιηση της ελλαδας……………

    10. Υπομονή να έχουμε μέχρι τα εικοσιπέντε εκατομμύρια και βλέπουμε. Όσο για τις απελάσεις αθρόες. Κρίμα στα πετρέλαια που καίμε. Μπατάρετε και τη σημαία στην Ακρόπολη να τελειώνουμε. Λίγη υπομονή μέχρι να φορτσάρει ο Μαγουλάκης.

    11. Κάποιοι από αυτούς είναι σχιστοματηδες. Έχουν πόλεμο και εκεί;

    12. Ρε τι στο διάολο θα γίνει….πόσο ακόμα?? Α ρε βόδια Έλληνες, α ναι ξέχασα…έχει μπάνια τώρα

      1. “””Α ρε βόδια Έλληνες, α ναι ξέχασα…έχει μπάνια τώρα”” ξεχασες: ” τα μπανια του λαου οπως τα ελεγε ο ηγετης” μην αφοδιασω…. απο αποβλακοποιηση των βουβαλιων……

    13. Δεν πιεζει να στειλει η τουρκια λαθρομουσουλμανους,αλλα η νεα ταξη πραγματων,με σκοπο να διαλυσει ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      1. “……………να διαλυσει…………………..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” την διαλυμενη απο τους βοιδοκατοικους της??? απο μεσα πευτουν τα καστρα απο τους εσωτερικους βοιδο-κατοικο-προδοτες που το παιζουν ευρωπαιοι και πολιτισμενοι……….. φτουυυυυυυυυυυυυυυυ

    14. Ο/Η ελληνας ιθαγενης ασιατικης καταγωγης απο αφρικανικη χωρα λέει:

      γειασου ρε ελληναρα ψηφοφορε των προδοτων

    15. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

      1. ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΥΓΕΕΕΕΕ ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτο χρειαζεται η ελλαδα για να γινει ακομη ποιο τρανη και δοτικη στα πλανα του τουρκογειτονα……. ρεσπεκτ σε αυτον που νοιαζεται την πατριδα του να την μεγαλωσει οπως και την τσεπη του…….

    Comments are closed.