ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΣΕΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ – “Ή ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ Ή ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ” – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    dora

    Ούτε ίχνος ντροπής, ούτε ίχνος αξιοπρέπειας. Με στυγνό εκβιασμό, η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να πάρει και τον Νομό Ροδόπης στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Έναν νομό στον οποίο είχε “κερδίσει” ο ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, ο Κούλης έστειλε το “βαρύ πυροβολικό”, το οποίο βέβαια βάζει υποψηφιότητα στην Κρήτη, στη Ροδόπη.

    Για να απειλήσει και να τρομοκρατήσει τους κατοίκους για την ψήφο τους, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. αν ειχαν πραγματι το 41 % δεν θα εκαναν ετσι.
      κατι δεν παει καλα.
      41 % σιγουρα δεν εχουν.
      βεβαια και 41 να ειχαν αν υπολογισεις την αποχη δεν εχουν πραγματικα ΟΥΤΕ 20 %
      και το ξερουν ,το ξερουν καλα,αλλα αν βγουν αυτοδυναμα τοτε ….δυστυχως …

    2. τα κόμματα που εκβιάζουν τους πολιτες εγκρί ονταται απο την… φυλή των…. Αρείων Πάγκων – τα σκεπάρνια μας;;

      Εισαγγελέας- ξεφτιλισμενη ρόμπα έστω, υπαρχει;

    3. Βγηκε ο χάρος παγανιά! Αθλια και σατανικη!Ειναι η ιδια, μονη της, εγκληματικη οργανωση! Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες και οχι στους Μητσοτακιδες!Αντε πρόβατα, ας ξυπνησουμε επιτελους!Για την κρυφη ατζεντα,που θα σκορπίσει πόνο και δακρυ στους Ελληνες, γιαι δεν μιλαει? Β@ωμα, ξεκουμπισου να καθαρισει ο ευλογημενος τόπος μας!

    4. Παλιά της τέχνη κόσκινο….το Μιζοτακεικο εχει λεφτά να ‘λαδωνει’ τη μουσουλμανικη μειονότητα….

      Ντροπή !!

    5. Καλύτερα στην ΚΝΔούλα η έδρα παρά στους τουρκοζαίους τους αρχιπροδότες

    6. ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ , ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ , Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΣΚΙ-ΣΕΧΙΡ ΜΕ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΛΙΝ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ. ΟΙ ΤΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΡΧΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΝΑΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ , ΑΡΧΙΣΕ Ο ΔΙΟΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΥΓΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ. ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΙΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΛΗΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΟΣΟΥΝ ΜΠΑΙΡΑΚΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ . Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΚΟΠΙΩΝ , ΟΤΣΑΛΑΝ, ΙΜΙΑ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ ΜΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΑΓΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ.
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      10/06/2023

    7. καλύτερα αυτο που κανουν απο τους άλλους τους ηλίθιους που δωσανε την Ροδόπη στον Ερντογάν

    8. Θα καθίσει το βράδυ τον εκλογών βλέποντας τα αποτελέσματα, και θα αναρωτιέται ψήφισαν η δεν ψήφισαν;
      Ερώτημα, αυτό που ανακοινώνει το υπουργείο εσωτερικών δεν είναι το πραγματικό αποτέλεσμα;
      Τότε αφού θα ξέρει την απόφαση τον πολιτών γιατί να ερωτάται;
      Ν Δ για όλους τους Έλληνες….

    9. Εκβιαστική στο έπακρο η πολιτική τσούλα, αδύναμοι σου λέει οι άνθρωποι της μειονότητας, άρα και ευάλωτοι στον εκβιασμό. Γιατί κυρία Ντορα πρέπει να σου εξηγήσουν Έλληνες πολίτες, γιατί ψήφισαν το (Α) κόμμα και όχι τη ΝΔ ;

    10. Τουλαχιστον η…Ντορουλα η “καρκινοπαθης” επεμβαινει …δημοκρατικα και κανει ντα τις Μουσουλμανες! Και μονο που πατησε το ποδι της εκει…καημενη Θρακη τι σου μελε να παθεις!

    11. Καλά λέει. Δηλαδή, το τρανς κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η καταλληλότερη κυβέρνηση; Η ΝΔ έστησε το φράχτη και δεν μπήκαν μέσα εκατομμύρια λάθρο… Εσείς λοιπόν που θέλετε ΣΥΡΙΖΑ να ετοιμάσετε τα σπίτια σας να τους υποδεχθείτε. Γιατί δεν το κάνετε;

    12. Απίστευτο! Απειλεί ξεκάθαρα τους πολίτες λέγοντας πως θα φροντίζουν μόνο όσους τους ψηφίσουν. Πρωθυπουργος δηλ. Ο Κυριάκος μόνο για τους δικούς του. ας πληρώνεται λοιπόν για το ανάλογο ποσοστό που θα πάρει στις εκλογές, 40% θα πάρει, 40% μισθό να λαμβάνει, 40% των προνομίων πέρα του μισθού επίσης. Ωμός εκβιασμός!!! Έχουνε ξεφύγει τελείως. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚΡΎΨΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΌ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ!!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΓΛΕΝΤΆΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.

    13. Το Έθνος πρέπει σύντομα να απαλλαγεί από την προδοτική και κλεπτοκρατική οικογένεια των Μητσοτάκηδων.

    14. ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ, ΗΛ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ, ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ…………………. ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ.
      ΤΙΣ ΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

    15. Παραβίαση ΠΚ 161 & 166. Αυτόφωρα κακουργήματα με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.
      Στέφανε βάλε τον Αντωνιάδη να χώσει μία μήνυση σήμερα να σηκώσουν όλη την ΝΔ.

    16. Δεν κοιτάει την κατάντια της πάει και εκβιάζει στην Ροδόπη.Κατσε μωρή στο σπίτι σου και κοίτα την υγεία σου που το ένα σου πόδι είναι μέσα στον λακο μια εγκληματική οικογένεια είστε τίποτα λιγότερο.ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ.ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ.

    17. Γνωστο τις πασι οτι η ΝΔ ειναι κυβερνηση μονο για τα πολυ δικα της παιδια.

    18. Επιτιμουν, εκβιαζουν και απειλουν τους κατοικους της Ροδοπης, σαν να ειναι κτημα τους και υποζυγια. Η βρωμικη πολιτικη οπως την καταντησαν, στο αποκορυφωμα της και στην καταντια της . Αλλα δεν φταιει αλλος παρα συτοι που καθονται και την ακουνε.

      1. “”…….σαν να ειναι κτημα τους και υποζυγια.””” μα ολη η ελλαδα ειναι ιδιοκτησια τους, κληρονιμια τους και προικα του εγγονου τακουλα…… και το ποπολο ολο, οχι μονο οι ροδοπητες, ειναι τα κατοικιδια τους… απλα πραγματα…..μπαμ και κατω…… ετσι γινοντε οι μπιζινες…… 🤣🤣

    Comments are closed.