ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΕ RAVE ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ! ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ DJ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ “ΧΟΡΕΨΑΝ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    gddgg

    Πάρτι για την εορτή του Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε νεκροταφείο της περιοχής Πηγάδια Καρπάθου. Η είδηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Νισύριος καταδίκασε το περιστατικό.


    «Ήταν πρωτοβουλία του προέδρου του δημοτικού διαμερίσματος, μόνο του προέδρου και όχι του συμβουλίου. Δεν το ήξερα, μόλις μπήκα στο γραφείο μου το πληροφορήθηκα. Είχαν φωτισμούς και μουσική. Είναι ο Άγιος Νικόλαος πολιούχος της τοπικής κοινότητας. Κακώς έγινε αυτό. Το καταδικάζουμε όλοι» είπε ο κ. Νισύριος στον ΑΝΤ1.

    «Κόσμος δεν υπήρχε, απαγορεύεται. Είχε μόνο μουσική. Ακόμα δεν έχω περισσότερες πληροφορίες. Μάλλον είχαν ξένη μουσική» ανέφερε.

    Ο ίδιος ο πρόεδρος της κοινότητας Γιώργος Χατζηκουτσός, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία, είπε στο Newisit ότι στόχος ήταν η ψυχαγωγία των κατοίκων της πόλης που εξαιτίας της καραντίνας παραμένουν κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους: “Κανένα πάρτι δεν διοργανώθηκε και κανένας κόσμος δεν συγκεντρώθηκε», ανέφερε και συνέχισε:

    «Οι μοναδικοί που ήμασταν εκεί ήμουν εγώ, τα δυο άτομα που ανέλαβαν να φωτίσουν την εκκλησία του κοιμητηρίου που γιόρταζε χθες καθώς και ελάχιστα άτομα που είχαν επισκεφτεί τους τάφους των οικιών τους. Από πότε οι μουσικές των Βαγγέλη Παπαθανασίου – Jean Michell Jarre και Daloop & friends αποτελούν προϊόν βεβήλωσης; Βαριές κουβέντες για μια παράσταση εικόνα και ήχου που στόχο είχε την ψυχαγωγία ανήμερα της μεγάλης γιορτής».

    Αναφερόμενος στις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνησή του ο Χατζηκουτσός είπε: «Έκανα μια ανάρτηση στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook και ζήτησα συγνώμη σε όλους εκείνους που είπαν πως τους πρόσβαλα με την πράξη αυτή. Μια ειλικρινή συγνώμη που όσοι με ξέρουν γνωρίζουν καλά πως την εννοώ. Αυτό που θέλω να ξέρουν όλοι είναι ότι δεν βεβηλώσαμε μνήματα νεκρών, το μοναδικό που φωτίσαμε ήταν μόνο το ναό του Αγίου Νικολάου και τίποτα παραπάνω. Τα ηχεία ήταν με τέτοιο τρόπο τοποθετημένα ώστε να βλέπουν προς την πόλη ενώ στεκόμασταν στην άκρη του κοιμητηρίου».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. κύριοι εισαγγελείς ακούτε? βλέπετε ????????????????? ασέβεια 100% ντροπή!!

    2. Άντε ρε καθίκια την επόμενη μην ξεχάσετε να διοργανώσετε Black metal φεστιβάλ. Ακόμα και ο Ozzy θα χτυπιέται, που τόσα χρόνια δεν σκέφτηκε να κάνει κάτι τέτοιο για διαφήμιση. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι γενικώς στα νησιά, η αιμομειξία πάει σύννεφο. Οπότε αναλογιστείτε τι μυαλά και νοοτροπίες κουβαλάνε πολλοί απ αυτούς.

    3. “” ότι δεν βεβηλώσαμε μνήματα νεκρών, “”” αυτο ελειπε να βεβηλωσετε κιολας. παντως στον ταφο του γιου μου σε ευτυχως αλλη χωρα, και οχι στην σαπιοελλαδα, εαν συνεβαινε κατι τετοιο θα γινονταν αναστα οχι μονο οι οικογενειες των παρτογλεντζεδων, αλλα και η διοικηση θα ειχε διωχτει την ιδια στιγμη. φτουυυυυυυυυυυ σας ζωα………. μονο ζωα κανουν τετοια κατορθωματα. αλλα στην ελλαδα που εχει ανυπαρκτο κρατος, βδελυγματικους κατοικους τι αλλο θα περιμενε καποιος???? τα ΑΜΕΑ ζουν με πολυ μεγαλα προβληματα και εσεις μεγαλωνετε ταχα μου ντες γενειες καταπιεσμενων γλεντζεδων….. φτουυυυυυ και βγενουν και τα διποδα της σαχλοτοπικης διοικησης και λενε “όσοι με ξέρουν γνωρίζουν καλά πως την εννοώ.” τι σαπιλα συντηρειτε και τροφοδοτειτε????

    4. Άμεσο ξύλωμα όλοι οι προϊσταμένοι των εκλεκτικών άρχων αυτό για να στηθεί ήθελε δουλειά κανείς δεν είχε γνώση??? Περιμένουμε και παραίτηση δήμαρχου για λόγους ευθιξίας

    5. Ορισμένοι από την καραντινα και γενικά από την πολύ μαλα@@κια έχουν κάψει εγκέφαλο.Λιγο σεβασμός ρε νουμερα στους παππούδες σας δεν υπάρχει???

    6. Καραγκιοζιλίκια είναι αυτά. Ποιά γιορτή του αι νικόλα αυτοί που πήγαν στο πάρτυ ούτε γνωρίζουν ποιός ήταν ο αγιος νικόλαος. Ούτως ή άλλως αυτη η νυχτερινή διασκέδαση και το ξεφάντωμα είναι μακριά από το χριστιανικό πνεύμα και ήθος. Ας έβγαιναν να πουν σαν άντρες ότι ήθελαν να ξεφαντώσουν και να πιουν γιατί να υποκρίνονται?

    7. Eγω πάντως πάνω απο το μνημα μου θα προτιμούσα psychedelic.Δωστε μάγκες! Γαμιέται ο δράκουλας

    8. Α,χα,χα! Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε με το Μητσοτάκη.

    9. τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρεεεεε!!! και ύστερα γιατί μας γ@μ@ει ο Τούρκος απορούμε!!!!!!! σεβασμός στους νεκρούς!!!!!!

      1. “” και ύστερα γιατί μας γ@μ@ει ο Τούρκος απορούμε!!!!!!! “” ο τουρκος θελει τα δικα του. τους εχουν δοθει απο τον παππου του τωρινου…….. απλως… οι ελληνοειδης κατοικοι θα το μαθουν λιαν συντομως…….. με τις υγειες σας.

    10. ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΜΕ MARILYN MANSON (ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΩΣΤΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ GOTHIC Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ……

    11. Με το τυραννικό καθεστώς Μητσοτάκη στην κυβέρνηση είδη ξεκίνησαν φαινόμενα τύπου “ΠΟΤΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ”, έρχονται τα “ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ” όπως στην τουρκοκρατία και δεν μένει παρά να αρχίσουμε και το “πότε θα κάνει ξαστεριά”.
      Καλή Λευτεριά!

    12. Απλά ο κάθε μαλακας , μετά ζητάει συγνωμη… αυτόν τον ηλίθιο ποιος τον ψήφισε; τι ρωτάω τώρα..

    13. Υπόδουλοι του κούλη, δέσμιοι των φαρμακευτικών εταιριών.

    14. ΓΑΜΑΤΟ!!! ρε οι ΝΕΚΡΟΙ περνανε καλυτερα απο εμας!!!

    15. Το μεγεθος του IQ φτανει μεχρι εκει. Κριμα για την πατριδα μας τωρα υποδουλεμενη στις ορεξεις του καθε αρρωστου αντιχριστιανικου μαλακα εξυπνακια

    16. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ….ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ….ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ….
      ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    17. Θα σηκωθούν οι νεκροί και θα αρχίσουν τρελό χώρο και αλκοόλ…ρε δε πάει καλά η κοινωνία….μα καθόλου καλά…..ούτε σεβασμό στους νεκρούς ….το τι ήταν ο καθένας εν ζωή άλλο καπέλο…το να μην σέβεσαι τον νεκρό είναι βεβήλωση….

    18. καταντια ουτε τους νεκρους δεν σεβονται δεν εχει σωτηρια αυτη η χωρα

    19. Γιουφταραιοι ανοίγουν τους τάφους και ψάχνουν κοσμήματα στα πτώματα, μάλιστα τα βγάζουν και από τον τάφο και τα τοποθετούν σε καθιστή θέση και κανένας πουστοδημαρχος δεν βγάζει άχνα…. Κατέστρεψαν ένα ολόκληρο νεκροταφείο πριν μέρες , αλλά κανένας δεν το έκανε θέμα.

    20. ”Υμνείτε τον Κύριο εν χορδαίς και οργάνοις” το λέει και το Ευαγγέλιο. Η Προσευχή για τις ψυχές των κεκοιμημένων και για τον Άη Νικόλα μπορεί να γίνεται με διάφορους τρόπους. Η μουσική βοηθάει το πνεύμα να στείλει πιό συναισθηματικές ευχές προς τα εκεί που επιθυμεί.

    Comments are closed.