ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: BΡΕΘΗΚΕ DNA THΣ 73ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ “ΕΛΙΩΣΑΝ” ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ – ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΤΟΥΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ok 2

    Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΙ, βρέθηκε DNA της 73 χρονης κάτω από το ύποπτο, μέχρι πριν, όχημα των γύφτων που δολοφόνησαν την άτυχη γυναίκα στην Κόρινθο όταν της άρπαξαν την αλυσίδα από το λαιμό και για να διαφύγουν πέρασαν από πάνω της.

    Είναι θέμα ωρών να συλληφθούν οι δράστες ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός.

    Το ύποπτο ασημί Χιουντάι εντοπίστηκε σχεδόν ένα 24ωρο μετά το άγριο έγκλημα στον καταυλισμό Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων. Ιδιοκτήτρια εμφανίζεται μία γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε, ωστόσο οι αστυνομικοί αναζητούν τους δύο άνδρες που φαίνεται να το χρησιμοποιούσαν στις μετακινήσεις τους.

    «Ξεσκόνισαν» το αυτοκίνητο

    Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στον κλειστό θάλαμο των εγκληματολογικών εργαστηρίων, ανέβηκε σε ράμπα, όπου οι ειδικευμένοι αστυνομικοί του εργαστηρίου DNA επιχείρησαν την εξερεύνησή του σε όλα τα επίμαχα σημεία, όπως στο πλάι, στα ελαστικά, στα ακρόμπαρα, ημιαξόνια, τις αναρτήσεις και άλλα μεταλλικά μέρη, αναζητώντας γενετικό υλικό του 73χρονου θύματος.

    Παράλληλα, εξερευνήθηκε και το εσωτερικό του αναζητώντας DNA και αποτυπώματα των δύο δραστών της άγριας δολοφονίας.

    Dna βρέθηκε γιατί η εισαγγελία Kορίνθου καλύπτει τις φάτσες τους και δεν κάνει εισαγγελική διάταξη για δημοσιοποίηση στοιχείων;

    Δείτε επίσης: Θέμα ωρών η σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ των δύο κτηνών, που έλιωσαν με το ΙΧ τους τα κόκαλα της 77χρονης γυναίκας, για μια αλυσίδα στους Αγίους Θεοδώρους

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΗ, ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΓΥΦΤΟΙ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΝΑ ΧΕΣΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 2000ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΑ ΚΑΗΚΑΜΕ. ΘΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΡΩΜΟΓΥΤΩΝ. ΟΣΟΙ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΡΕ ΝΑΙ ΕΙΑΜ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΛΝΑ ΟΛΟΥΣ!

    2. Η 73χρονη είναι η μητέρα μας, είναι η γιαγιά μας. Παράσημο στους Αστυνομικούς που θα τους δέσουνε απο την πολιτεία. Παράσημο απο το Θεό στους παραβατικούς στις φυλακές που θα τους πάνε..

    3. Κατω τα χερια απο τους βρομα γιατι εχουν ψηφους πολλους και οι πολιτικοι που ψηφιζετε κοροιδα ραγιαδες τους θελουν. Και κοινωνικο μερισμα θα παρουν οι δολοφονοι της γιαγιας ενω εσεις κοροιδα θα παρετε ενα παπ@ρι φετος απο τον Κουλη.

    4. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΑΤΕΣ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ;

    5. Διοτι ειναι βρομα για αυτο κρυβουν τις φατσες τους. Φατσες δολοφονων βρομα και λαθροορκ δεν τις δειχνουν. Θυμηθειτε και τον βρωμιαρη Πακιστανο που σακατεψε στη Παρο τη Μυρτω χτυπωντας την στα βραχια….ετσι εκρυβαν τη μουρη του. Ανθελληνικη δικαιοσυνη λεγεται αυτο…

    6. Η Εισαγγελία δεν βγάζει τις φάτσες τους, γιατί ζούμε στο πιο γελοίο κράτος του κόσμου. Μόνο όταν τους πιάσουν και αποδειχθεί πως είναι αυτοί οι δράστες θα βγάλουν τις φάτσες. Προστασία προσωπικών δεδομένων το λένε…Προστασία φονιάδων και ανθρωποειδών υπανθρώπων… Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά. Σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα όχι μόνο θα είχαν βγάλει τις φάτσες των υπόπτων αλλά θα τους είχαν επικηρύξει και με μερικά εκατομμύρια.

    7. η δημοκρατία λέει 3-4 χρονάκια μέσα, με 3 φορές την εβδομάδα κρέας Και τα επιδόματα να μπαίνουν κανονικά στους λογαριασμούς τους

    8. γέρο που πεθαίνει ένα παραπάνω προσφυγόπουλο έχει να φάει, αυτό με κάνει ευτυχισμένο διότι είμαι άνθρωπος δίκαιος και δημοκράτης όπως λέει ο μέγας Σφακιανάκης.

      1. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,10 ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ…ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΟΣ!

        1. ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΑΚΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΟΧΙ..ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ

          1. oι ναζηδες βριζετε ακομα και τα παιδιακια, αισχος ζωντόβολα δε θα επρεπε καν να ζειτε

      2. EΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΡΟΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ

    9. Προσφέρομαι ως Δήμιος. Έχω ένα Scania τριαξονικό. Μόλις τους πιάσουν να μου τους παραδώσουν και μετά χαράς να τους κάνω αλοιφή στην άσφαλτο. Αυτή είναι η σωστή Δικαιοσύνη που αξίζει σε τέτοια ανθρωποειδή. Το να τους έχουμε στη φυλακή για 5 χρόνια και να τους ταΐζουμε και από πάνω, νομίζω πως θα αποτελούσε την υπέρτατη ντροπή για τον πολιτισμό μας.

      1. Οχι φιλε μου,δεν θελουμε το τριαξονικο σου γιατι πρεπει να δοκιμασουμε τις ερπυστριες του Leopard πανω στους γυφτους.

    10. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΣΕ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗ.

      1. Έίχαμε έναν τέτοιο δικαστή εδώ στην Πάτρα, τα έπαιρνε και τους άφηνε ελεύθερους και απόκτησε πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία στα τελευταία χρόνια της καριέρας του που υπηρετούσε εδώ και είχε το παρατσούκλι ο δικαστής των τσιγγάνων, γιατί πάντα σε αυτόν τύχαιναν οι τσιγγάνοι με τα μεγάλα παραπτώματα, όχι με τα μικροπταίσματα με αυτά που σηκώνουν χαρτζηλίκωμα

    11. ξεφτιλίζουν την μεταπολιτευτική κομμουνιστο-μπατσο-νομία, η Κύπρος κείται μακράν, ευχαριστούμε την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, το Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο…..

    12. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    Comments are closed.