ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: ANAKOINΩΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ…ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    TORA

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός, με χαμόγελο στα χείλη, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι δεν υπήρξε καμία συμφωνία για τον προυπολογισμό σχετικά με την διάθεση των κονδυλίων για το λ@θρομεταναστευτικό και για άλλα θέματα και προβλήματα.

    Ήταν κάτι δύσκολο και το ξέραμε, υπήρξαν εμπόδια κυρίως λόγω ευρωπαϊκού προυπολογισμού, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Συμπλήρωσε επίσης, ότι μετά από αυτήν την εξέλιξη θα πρέπει να κάνουμε περισσότερα με λιγότερα χρήματα.

    Για να γλυκάνει το χάπι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με πολλά θα…που θα πάρουμε όταν υπάρξει συμφωνία, τόσο για το λ@θρομεταναστευτικό όσο και για τους αγρότες μας και για άλλους τομείς.

    Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός:

    Οι προσδοκίες να πετύχουμε μια συμφωνία στην πρώτη απόπειρα ήταν εξαιρετικά περιορισμένες, σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

    «Είναι χρήσιμο να αποφεύγει κανείς την υπερβολική δραματοποίηση» τόνισε ο πρωθυπουργός εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι ο «χρόνος θα είναι βάλσαμο και θα μας επιτρέψει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για την επίτευξη μιας συμφωνίας» σε κάποια επόμενη προσπάθεια. «Η ιστορία μας διδάσκει ότι τέτοιες σύνθετες συμφωνίες δεν επιτυγχάνονται κατά κανόνα στην πρώτη προσπάθεια. Αυτή είναι η ιστορία της Ευρώπης. Καταλήγει σε λύσεις οι οποίες μερικές φορές παίρνουν πολύ κόπο, πολύ χρόνο και πολλή προσπάθεια. Οι κόκκινες γραμμές είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι δεν θα υποστηριχθούν στις επόμενες συζητήσεις που θα γίνουν για το συνολικό πλαίσιο προϋπολογισμού».

    Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι σαφώς και έχουν τεθεί στόχοι αλλά τα πράγματα είναι πιο δύσκολα λόγω Brexit. Ωστόσο οι εθνικές προτεραιότητες παραμένουν. «Κάποιοι επέμειναν ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα με λιγότερους πόρους οπότε δεν κατέστη συμφωνία» διευκρίνισε ο πρωθυπουργός.CΣυμφώνησαν ότι… διαφωνούν σε 20 λεπτά για τον προϋπολογισμό του ενός τρισ. ευρώ!

    Επεσήμανε στη συνέχεια ότι παραμένουν οι προτεραιότητές μας που αφορούν το ότι είναι ανάγκη να προστατευθεί το εισόδημα των αγροτών μας, να γίνει η μετάβαση στη νέα εποχή με μεθόδους πιο φιλικές στο περιβάλλον, να έχουμε ένα εμπροσθοβαρές ΕΣΠΑ και να υπάρξουν πόροι για να καταστεί δυνατή η δίκαιη μετάβαση στην απολιγνιτοποίηση.

    Πρόσθεσε επίσης πως πρέπει να στηριχθούν πολιτικές που αφορούν στη μετανάστευση, τη φύλαξη των συνόρων, τη λειτουργία της Frontex.

    Ωστόσο, «δεν μπήκαμε ποτέ σε ουσιαστική συζήτηση» τόνισε ο πρωθυπουργός λόγω των έντονων διαφωνιών. Και πρόσθεσε:

    «Είχαμε μία πρώτη απόπειρα επίλυσης αυτού του δύσκολου σταυρόλεξου. Οι χώρες της συνοχής (17 χώρες δηλαδή) κράτησαν μία σταθερή γραμμή διεκδικώντας το αυτονόητο και τις επόμενες εβδομάδες θα διαβουλευθούμε μεταξύ μας και με τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα ώστε την επόμενη φορά που θα βρεθούμε να καταλήξουμε σε μία συμφωνία για μια Ευρώπη που μας αξίζει».

    Δείτε τι αναφέρει ο πρωθυπουργός σε ζωντανή σύνδεση:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Την πρωθυπουργια της χωρας στην εδωσε ο λαος
      και ο λαος σε εξουσιοδοτει
      να ακυρωσεις την συμφωνια των Πρεσπων
      και να απελασεις ολους τους λαθροεισβολης και μεταναστες εκτος της χωρας.
      Η εξουσια πυγαζει απο το λαο και ανοικει στο λαο
      και δεν ανοικει σε σενα και στη Μητσοτακηκη δυναστεια σου
      γιαυτο υποχρεουσε να εκτελεσεις τα αιτηματα του
      εχει δικαιωμα ο λαος να σε ριξει απο την κηβερνηση.
      Εκτος και αν νομιζεις οτι την πρωθυπουργια στην εδωσαν
      οι ευρωπαιοι εταιροι σου και οι λαθρομετανασταστες.
      Σε διαβεβαιωνουμε οτι η εξουσια ανοικει στο λαο
      διοτι οι δικοι μας πατερες πολεμησαν και θυσιασανε τη ζωη τους
      για να ειναι αυτη η πατριδα ελευθερη της οποιας πρωθυπουργος τυγχανεις εσυ
      και αν δεν εισαι ανταξιος ηγετης αυτου του λαου εχεις χασει ηδη την εξουσια.
      Σκοπιμα επιβαλατε την χρεοκοπεια ,την οικονομικη εξαθλιωση και την δυσβακτακη φορολογια
      σκοπιμα υποβαθμισατε την εκπαιδευση καθε βαθμιδος
      για να εξαθλιωσετε και να αποβλακωσετε τον λαο
      για να τον καταδυναστευετε και να χορευετε οπως εσεις θελετε
      Η υπομονη μας ηδη εχει τελειωσει τορα θα δρασουμε
      και θα αποκαταστησουμε την τιμη του εθνους και τη δικαιωσυνη
      που αμφοτερα εξευτελησατε εσεις και οι ομοφρονουντες μαζι σας.

      1. Ποιος σου ειπρε ρε βλακακο πως η ΝΔ θα ακυρωνε την συμφωνια και θα εδιωχνε τους μετανάστες εε; καταπιες και το αγκιστρι μαζι βλακακο;;;;σου ευχομαι καλο χεσιμο βλακακο!!!!

    2. ο «χρόνος θα είναι βάλσαμο και θα μας επιτρέψει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για την επίτευξη μιας συμφωνίας»—–
      Δηλαδή λέει, θα με έχετε για πολύ καιρό ακόμα στη κυβέρνηση σας. σε κάποια επόμενη προσπάθεια. —– Δε μας υπόσχεται και τίποτα παρόλαυτα.
      «Η ιστορία μας διδάσκει ότι τέτοιες σύνθετες συμφωνίες δεν επιτυγχάνονται κατά κανόνα στην πρώτη προσπάθεια. Αυτή είναι η ιστορία της Ευρώπης. Καταλήγει σε λύσεις οι οποίες μερικές φορές παίρνουν πολύ κόπο, πολύ χρόνο και πολλή προσπάθεια. Οι κόκκινες γραμμές είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι δεν θα υποστηριχθούν στις επόμενες συζητήσεις που θα γίνουν για το συνολικό πλαίσιο προϋπολογισμού».
      —– -Γενικευσεις, αερολογιες, πιασαρικες φράσεις με ύφος Σοφίας και ανταύγειες εμπειρίας.
      Ρε πουλάει αέρα κοπανιστο ο τύπος και εμείς παραπονιομαστε ότι τον δίνει ακριβά . Ρε μη περιμένετε τίποτα από όσα λέει. Πρέπει να μπει κάποιος άξιος πολιτικός στη κυβέρνηση, αυτό πρέπει να κοιτάμε.

    3. ο «χρόνος θα είναι βάλσαμο και θα μας επιτρέψει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για την επίτευξη μιας συμφωνίας»—–
      Δηλαδή λέει, θα με έχετε για πολύ καιρό ακόμα στη κυβέρνηση σας. σε κάποια επόμενη προσπάθεια. —– Δε μας υπόσχεται και τίποτα παρόλαυτα.
      «Η ιστορία μας διδάσκει ότι τέτοιες σύνθετες συμφωνίες δεν επιτυγχάνονται κατά κανόνα στην πρώτη προσπάθεια. Αυτή είναι η ιστορία της Ευρώπης. Καταλήγει σε λύσεις οι οποίες μερικές φορές παίρνουν πολύ κόπο, πολύ χρόνο και πολλή προσπάθεια. Οι κόκκινες γραμμές είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι δεν θα υποστηριχθούν στις επόμενες συζητήσεις που θα γίνουν για το συνολικό πλαίσιο προϋπολογισμού».
      —– Γενικευσεις, αερολογιες, πιασαρικες φράσεις με ύφος Σοφίας και ανταύγειες εμπειρίας.
      Ρε πουλάει αέρα κοπανιστο ο τύπος και εμείς παραπονιομαστε ότι τον δίνει ακριβά . Ρε μη περιμένετε τίποτα από όσα λέει. Πρέπει να μπει κάποιος άξιος πολιτικός στη κυβέρνηση, αυτό πρέπει να κοιτάμε.

    4. Καταλάβανε αυτοί στην κυβέρνηση επιτέλους γιατί φωνάζει ο κόσμος? Όπως είδατε η εε ενδιαφέρεται μόνο για την παρτουλα της, δίνουν λεφτά στην Ελλάδα που δικαιούμαστε σαν μέλος της εε οχι για ανάπτυξη για επενδύσεις για παιδεία. Μόνο για τους λαθρομετανάστες λεφτά, να τραβάμε αυτό το λούκι σαν εθνος και ως λαός για να κοιμούνται ήσυχοι οι Γερμανοί. Πάτε καλά? Ούτε κλειστές ούτε ανοικτές ούτε δομές. Άμεση απέλαση σε όλους και τα χρήματα στον λαό και στην χώρα. Αυτή την μ@λακια με τους λαθρομετανάστες τελειώστε την.

    5. οτι και να λεμε.στην καλπη εγινε η μαλακουια…αλλη μια φορα ψηφισατε προδοταρια…ασε που ο προδοταρας της μακεδονιας πηρε 31%..ουτε να σας φτυσω πλεον…

    6. Ρε παιδια κριμας ειναι,βαλτε λιγο σαπουνι στο σχοινι του.

    7. Αν δεν εξακοντισεις τους λαθρομεταναστες απο κει που ηρθανε
      και δεν καθαρισεις τον τοπος απο τον κοπρο των λαθρο ασχετα με το τι λενε οι σπουδαιοι ευρωπαιοι συνεταιροις σου και αν δεν ακυρωσεις τη συμφωνια των Πρεσπων
      δεν προκειτσαι να δεις πρωθυπουργια ουτε στον νυν ουτε σστον απαντα αιωνα
      ουτε εσυ και ουτε η Μητσοτακικη πολιτικη δυναστεια σου.
      Οτιδηποτε αλλο και να κανεις ειναι κοροιδια και δεν προκειται να σε σωσει και ωσει καπνος θα ελειψει.
      Σε εξαναγγελουμε τι σε περιμενει
      και ισως βγει και καποια πατριωτικη κηβερνυση , η ο ιδιος ο λαος ,
      που θα καταδικασει για εσχατη προδοσια οσους πουλησαν τη Μακεδονια και το εθνος στους λαθροεισβολεις.

      1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗΣ.
        ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ;;
        ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
        ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥΡΙΕΛΕΣ ΑΥΤΟΙ

    8. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΙΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣΣΣΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.

    9. Το παραμύθι κούλη δεν το μασάμε , Από αυτά που δίνουμε μας επιστρέφουν ψίχουλα .
      Τα λεφτά να τα κάνεις υποδομές στη χώρα και όχι πιάτα φαγητό και δωρεάν σπίτια .και όταν δεν φτάνουν να βγαίνεις να φωνάζεις ότι η Ευρώπη φταίει . Όχι να έχεις ΜΑΤ και την αστυνομία που πρέπει να φυλάνε τους φορολογούμενους πολίτες να φυλάνε τους λάθρο και νοσοκομεία να τους περιθάλπουν όταν σφάζονται και δήμους να μαζεύουν τα σκουπίδια τους που γέμισαν την γη μας .Όλες οι υποδομές άμεσα διαθέσιμες στους λάθρο . Στον πολίτη η αναμονή σε όλα .

      1. Σκασε βλακα μεινε ξαπλωμένος και παιζε τον βρωμιαρη!!!!

    10. Κατάλαβα περισσότερα για τους λαθρο και λιγότερα για τους μαλακες Έλληνες.
      Ξυπνάτε σβήνουμε!

    Comments are closed.