ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: “ΘΕΡΜΟ” ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – “ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ” – ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΕΚΑΝΑΝ “ΟΡΓΙΑ” ΣΤΗΝ ΧΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    fygete

    Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής ζήτησε από σκάφος της Frontex και Έλληνες ψαράδες να… φύγουν κι όταν έφτασε το λιμενικό της Χίου, κάλεσαν σε ενισχύσεις

    Τα όρια αντοχής και ανοχής των Ελλήνων λιμενικών στο Αιγαίο, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να δοκιμάσει η Άγκυρα.

    Αυτή τη φορά σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής ζήτησε από σκάφος της Frontex και Έλληνες ψαράδες να… φύγουν κι όταν έφτασε το λιμενικό της Χίου, κάλεσαν σε ενισχύσεις!

    Μάλιστα, το σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής έφτασε μια ανάσα από τις ελληνικές ακτές.

    Δείτε βίντεο από την πρόκληση των Τούρκων:

    Όλα έγιναν στις Οινούσσες, όπου Έλληνες ψαράδες αλλά και το πλήρωμα σκάφους της Froxntex είδαν σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς εντός των ελληνικών υδάτων.

    Η νέα πρόκληση από πλευράς Τουρκίας καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο παραχώρησε o Παράσχος Καραμπουρνιώτης. «Δε μας έφτανε ένας, ήρθε κι άλλος», ακούγεται να λέει κάποιος την ώρα που το τουρκικό σκάφος περνάει πολύ κοντά από το ελληνικό.

    Το τουρκικό σκάφος μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, στην περιοχή της Βάτου των Οινουσσών και άρχισε τους επικίνδυνους ελιγμούς, τόσο κατά σκάφους της Frontex όσο και κατά ελληνικού αλιευτικού που ψάρευε σε απόσταση 1,5 ναυτικού μιλίου από τις ελληνικές ακτές.

    Ήταν τέτοιο το θράσος των Τούρκων που έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν από τη Frontex και το ελληνικό αλιευτικό, λέγοντας τους πως βρίσκονται σε τουρκικά νερά! Μάλιστα, όταν στο σημείο εμφανίστηκε σκάφος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, οι Τούρκοι ανέβασαν την ένταση και έστειλαν και δεύτερο σκάφος τους στο σημείο!

    Επί τέσσερις ώρες τα δυο σκάφη του τουρκικού λιμενικού έκαναν ακραίους ελιγμούς, «στοχεύοντας» κυρίως το σκάφος των Ελλήνων ψαράδων, αλλά και το σκάφος του λιμεναρχείου Χίου και εκείνο της Frontex. Ύστερα από αρκετή ώρα προκλήσεων, έφυγαν από τα ελληνικά νερά προς το λιμάνι του Τσεσμέ.

    Η νέα πρόκληση έγινε, σύμφωνα με το politischios.gr, ενώ η ακτοφυλακή της Τουρκίας εδώ και τρεις μήνες έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται σε κάθε κλήση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου για περισυλλογή μεταναστών εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΕΡΤΟΓΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ?
      ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ?
      ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΤΕ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΘΗΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΓΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ Η ΤΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΟΘΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΙΟ, ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΗΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ.
      ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΟΝΕΙΡΟ.

    2. Ενα κανονι της πυροσβεστικης με κοκκινη λαδομπογιά κοκκινη 50 λιτρων δοχειο σε καθε σκαφος του λιμενικου λεμεεεε!!

    3. Δε πρέπει να τους βυθίσουν. Πρέπει να τους συλλάβουν και να κατάσχουν το πλοίο. Να τους πετάξουν στα μπουντρούμια να ξεχαρμανιάσουν και οι θανατοποινίτες λίγο, και να μετά να τους σέρνουμε αλυσσοδεμένους για να σπάσουμε το ηθικό των Τούρκων. Όπως έκαναν αυτοί με τους 2 αξιωματικούς μας στον Έβρο πρόσφατα.

    4. Ποιος θα δωσει διαταγη να τους βυθισουμε; Ο Κουλης η ο Αλεξης;;;;;;;

    5. Το λιμενικο το δικό μας που είναι; Μονο για γλάστρες κάνουν.

    6. Άλλο καλωσύνη και ευγένεια και άλλο ηττοπάθεια και μ@λακία !
      Αφού ήταν τόσο ξεκάθαρα εντός χωρικών υδάτων γιατί δεν τους βυθίσαμε ;
      Όταν είσαι σκοπός λές ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ Χ2 και μετά ΜΠΑΜ !!!
      Στην θάλασσα δεν ισχύει το αντίστοιχο;
      Φύγε μία, φύγε δύο και μπάμ!
      Τι καλύτερη ευκαιρία από αυτή, με την Frontex παρούσα για του λόγου το αληθές, πέρα από τα GPS;
      Προσωπικά θα επάνδρωνα αλιευτικά με ΟΥΚ και την κατάλληλη στιγμή με τους Τούρκους κατάφορα εντός Ελληνικών υδάτων, θα τους έστελνα στον πάτο χωρίς κάν προειδοποίηση από το δήθεν αλιευτικό. Την προειδοποίηση θα την έκανε άλλο σκάφος του Λιμενικού, που θα είχα στην περιοχή για το ξεκάρφωμα.
      Να βλέπουν αλιευτικό και να κλάνουν μέντες.
      Επίσης θα ενίσχυα τις καρίνες των αλιευτικών και θα τα εξόπλιζα και με έμβολα, ώστε σε άλλη τέτοια περίπτωση, με το που θα κάναν μαγκιές στην πλώρη του αλιευτικού, να τους εμβόλιζε στο καπάκι και να λέγαμε ούπς ατύχημα. Θυμάστε ένα Ρώσικο καράβι στην Κωνσταντινούπολη που πήγε ένα τούρκικο του λιμενικού και έπαιζε στην πλώρη του, ο Ρώσος ούτε κάν έκοψε, το πέρασε από πάνω.
      Ακόμα καλύτερα, θα έβαζα ηχητικά κανόνια να αδρανοποιούσα το πλήρωμα των Τούρκικων σκαφών όταν θα είχαν ρότα πρός κάποιο δικό μας νησί και θα τους έπαιρνα και το σκάφος με ρεσάλτο και θα το κάρφωνα στα βράχια για να μην είναι αξιόπλο ξανά. Θα δήλωνα δημόσια ότι ήρθαν ώς δραπέτες από το καθεστώς του Εντογάν για το οποίο τάχα μας είπαν διάφορα φοβερά πράγματα και θα έπέστρεφα τα ρέστα του κατεστραμένου σκαριού στους Τούρκους ώς ένδειξη αβροφροσύνης. Τέλος για λόγους καλής γειτονίας θα επέστρεφα και το πλήρωμα που τάχα προσπάθησε να λιποτακτήσει για να το αναλάβουν οι φιλεύσπλαχνοι και δημοκρατικοί Τούρκοι ανακριτές.
      Λέω εγω τώρα σενάρια, αλλά εμείς σταθερά ΚΟΤΕΣ ε;;;;;;;;;

      1. Και ποιος θελεις να σκεφθη τοσο εξυπνα & πατριωτικα;Ο Κουλης η ο αντιπολιτευομενος Τσιμπλας;Αυτοι οταν διαβασουν το σχολιο σου θα ζαλιστουν ωσπου να το καταλαβουν.Για τετοια σαινια μιλαμε.

    7. Αν εμείς είχαμε τολμήσει να μπουμε στα τουρκια χωρικά ύδατα θα έκαναν ελιγμούς ή θα μας είχαν ρίξει στο ψαχνό;

      1. Θα μας είχαν ρίξει πριν προλάβουμε να πούμε helloo turks

    8. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΊΖΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ……ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ?????????

    9. Κότες ειμαστε για μια ακόμα φορά .Ειναι μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα και δε τους βυθίσετε ;

    Comments are closed.