ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ “ΜΠΑΜ” ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ – Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ!!! ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΕ ΤΙ;;; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ “ΤΙΜΟΝΙ” ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    Κοινοποίηση:
    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης (Α) συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (Recep Tayyip Erdogan) (Δ), Αθήνα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017. Ο Τούρκος Πρόεδρος πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

    Θα ξεκινήσει διάλογος για αποκλιμάκωση


    Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι διπλωματικές εξελίξεις, καθώς ο Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοίνωσε πως Ελλάδα και Τουρκία συμφώνησαν να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου.
    Όπως αναφέρει στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, θα γίνουν συνομιλίες σε τεχνικό επίπεδο για να φτιάξουν ένα μηχανισμό αποφυγής συγκρούσεων.

    Συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ανέφερε:

    “Μετά τις συζητήσεις μου με Έλληνες και Τούρκους ηγέτες, οι δύο Σύμμαχοι συμφώνησαν να ξεκινήσουν τεχνικές συνομιλίες στο ΝΑΤΟ για τη θέσπιση μηχανισμών στρατιωτικής απομόνωσης για τη μείωση του κινδύνου συμβάντων και ατυχημάτων στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι πολύτιμοι Σύμμαχοι και το ΝΑΤΟ είναι μια σημαντική πλατφόρμα για διαβουλεύσεις για όλα τα θέματα που επηρεάζουν την κοινή μας ασφάλεια. Παραμένω σε στενή επαφή με όλους τους ενδιαφερόμενους Συμμάχους για να βρω μια λύση στις εντάσεις στο πνεύμα της αλληλεγγύης του ΝΑΤΟ.”

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Κοίτα κοίτα χειραψίες και χαμόγελα ο Κούλης!!Μια χαρά ο μητσοτός… Αμέ…Μην ανησυχείτε η χώρα είναι σε καλά χέρια… Ψηφίστε τους πάλι δίποδα ζώα.

    2. Καλύτερα δώστε τα πετρέλαια και το Καστελόριζο να συνεχίσουμε να βλέπουμε Big Brother

    3. δεν νομιζω οτι ο μητσοτακης ειναι τοσο βλακας ,αυτος ο γ,γ του ΝΑΤΟ ειναι ενα φερεφωνο των τουρκων και φυσικα των γερμανων αλλα πανω απο ολα των αμερικανων,γι αυτο ως ελληνες πρεπει να φοβομαστε τους δηθεν συμμαχους που μια ζωη σκαβουν το λακκο μας μιας και δεν μας χωνευουν γιατι απο εδω ξεκινησαν τα παντα στις επιστημες,φιλοσοφια, πολιτισμο,,αθλητισμο,παιδεια,,οπως ειπε ο νιτσε ολους τους ελληνες να εξαφανισουμε οποια πετρα και να σηκωνουμε θα τους βρισκουμε απο κατω.

      1. Ναι γιατί θα ψάχνουν να βγάλουν την καλύτερη σελφι. Σιχαματα καταντήσαμε ήθελα

    4. I ELLADA DEN MBO,AFSTIRA APAGOREBETE NA KANI DIALOGO I ELLADA ME MIA HORA POU BRISKETE SE AFSTIRO ELENHO I TRAPEZATIS ……………. I ELLADA DEN MBORI NA KANI DIALOGO ME ENAN PROEDRO POU IPODEHETE TROMOKRATES…………………..
      “AN I ELLADA KANI DIALOGO ME TIN TOURKIA THA MBLEKSI POLI ASHIMA,THA INE I TELEFTEA SFERA POU THA HTIPISI STIN KARDIA TIN ELLADA KE THA TIN SKOTOSI……….. BAZOUN SHEDIASMENI PAGIDA STIN ELLADA !!!!!!!!!!!!!!!
      AFTO POU PREPI NA KANI I ELLADA INE ,SE HRONO MIDEN AMESA NA KANI AMINTIKI SINFONIA ME TIN GALLIA, TO SINTOMOTERO NA PARALABI TA METAHIRISMENA POLEMIKA AEROPLANA APO TIN GALIA…
      ELLINES MIN PEFTETE SE PAGIDES NATO …………..!!!!!!!!!!!!!!!!!! ELLINES KATALABETETO , POTES DEN KANIS DIAPRAGMATEFSIS ME ENA KRATOS POU IDI BRISKETE IPO TROMOKRATIKO ELENHO SE OLES TOU TIS KATHEFTHINSIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ELLINES AKOLOUTHISTE TO DIETHNES DIKEO KE DEN THA HASETE …….,TO DIETHNES DIKEO APAGOREBI EPAFES ME TROMOKRATES ITE ME HORA POU BRISKETE IDI IPO PANGOSMIA EREBNA GIA TA ENGLIMATA TIS………….. ELLINES, ISOS NA MIN TO GNORIZETE , APO TIN STIGMI POU I AMERIKI ANAGNORISE TIN GENOKTONIA TON ARMENION,DEN EHI KANENAS TO NOMIMO DIKEOMA NA ZITAI APO TIN ELLADA NA KANI DIAPRAGMATEFSIS ME TIN TOURKIA………….., OPIOS SAS TO ZITISI ELLINES, ANALOGA ME TO DIETHNES DIKEO KE ANTHROPINON DIIKEOMATON ,I HORA ITE ORGANOSI OPOS “NATO” PARANOMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      TO PINIKOS MITROO TIS TOURKIAS DEN EHI TELOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ELLINES PROSEKSETE ,TO PARAMIKRO LATHOS APO PANTOU THA SAS APOKLISI,KE OLES I SINFONIES POU KLISATE MEHRI SIMERA THA GINOUN STAHTI MESA SE DEFTEROLEPTA !!!!!!!!!!!!!!!!!

      * DEN THA KATASTREPSO TIN HORA MOU GIA NA KANO HAROUMENO TON OTHOMANO ME TIN AFTOKRATORIA TOU,KE TOUS SIMAHOUS TOU………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    5. νεωτερες πληροφοριες:διπλωματικες πηγες της Αθηνας διαψευδουν και τονιζουν αν η Τουρκια δεν σταματησει την ενταση διαλογος γιοκ.

    6. Ο ερντογαν πιέζει ασφυκτικά γιατί βλέπει ότι έρχονται εκλογές στις ηπα και βλέποντας πως πιθανότατα ο τραμπ θα φύγει θέλει να κάνει επίθεση στην ελλάδα τώρα που τον ¨παίρνει¨. Έχει λυσσάξει. Ο Κούλης ή καλύτερα τουρΚούλης υποχωρητικός και δειλός φοβάται και παίζει φουλ άμυνα. Τι είδους διάλογος θα είναι αυτός όταν ο αντίπαλος διεκδικεί τα πάντα και εμείς τίποτα? Γιατί δε βάζουν στο τραπέζι δικές μας αξιώσεις? Τίποτα καλό δε θα βγεί από αυτό για τη χώρα μας.

    7. Αν ο Κούλης ο αρχιπροδότης δέχτηκε τίς προτάσεις τού μισέλληνα καί μεγαλύτερου εχθρού τής Ελλάδας τού Νορβηγού Γιένς Στόλτενμπέρκ θέλει σφαίρα κατακούτελα.Τό κάθαρμα ο Στόλτενμπεργκ είπε τό αξέχαστο γιά τήν Ελλάδα οταν τού έκαναν παράπονα ότι οι τουρκομογγόλοι παραβιάζουν τά εναέρια σύνορά μας.”Νά κάνετε τά παράπονά σας στην Γερμανικη κυβέρνηση.Η Ελλάδα ειναι γερμανικό προτεκτοράτο”.
      Ελληνόφωνε γουρλομάτη παίζεις μέ τη ζωή σου.
      Γιάννης Λάκων

    8. Φαντάζομαι η Ντορα, μα μην ασχοληθεί με το θέμα. Ποια Ντόρα ? Μα αυτή που σύζυγος της έχει πλήθος επιχειρήσεων με Τούρκους, αυτή που ο δήμαρχος Αθηναίων γιος της, έδωσε την επαύριο της μουσουλμανοποίησης της Αγίας Σοφίας, την Άδεια για το τζαμί του Βοτανικού, αυτή που μας είπε από την αρχή του χρόνου να ξεχάσουμε το Καστελλόριζο, αυτής της οποίας ο πατέρας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, είχε πει στον Παπαχελά « Η υφαλοκρηπίδα θα μοιραστεί με την Τουρκία». ΥΓ. Ο σοβαρότερος εχθρός πάντα βρίσκεται εντός των τειχών.

      1. Θέλουμε τη γνώμη της τρισκατάρατης και για το γκρέμισμα του Αγίου Γεωργίου στην Προύσσα…

    9. ο διαχειριστής στα σχόλια δεν μου περνάει τα μυνήματα. παπαρα

    10. Και κάπως έτσι η θεατρική παράσταση “Μεσόγειος 2020¨ κάπου εδώ ρίχνει αυλαία. Κι ο Ερντογάν τόνωσε τον εθνικισμό για να αποπροσανατολίσει απ΄το ότι πάει καρφί για ΔΝΤ, και ο Μακρόν ο φλουφλονταβάς θα πουλήσει αεροπλάνα, και ο Κούλης έχει δικαιολογία να επενδύσει στο χρυσωρυχείο της μίζας που λέγεται εξοπλιστικά προγράμματα… Και ζήσαν αυτοί καλά κι ας τους μπατίρηδες να μαλώνουν αν είναι καλύτερα τα Ραφάλ ή τα Ψωφάλ…

    11. Του κώλου τα 9μερα διάλογος θα γίνει. Δεν θα συμφωνήσουμε και θα πάμε στο δικαστήριο της Χάγης. Εκεί ο Τούρκος θα ζητήσει αποστρατιωτικοποίηση νησιών Αιγαίου, ΑΟΖ για σύμπλεγμα Καστελόριζου, δικαιώματα για μουσουλμανική μειονότητα Δυτικής Θράκης κλπ, κι εμείς δεν θα ζητάμε τίποτα.
      Οπότε θα του δώσει το δικαστήριο κάτι του Τούρκου για να “ηρεμήσει” και εμείς θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι και με τα μεταχειρισμένα Rafale.
      Κι έτσι τα προδοτάκια των Αθηνών θα γυρίσουν και θα πουν “δεν φταίμε εμείς το δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε έτσι…”
      Είναι όλοι στο κόλπο για δήθεν διάλογο και κατόπιν δικαστήριο Χάγης. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝ.ΑΛ, έχουν συμφωνήσει για τον οδικό χάρτη της προδοσίας.

    12. Μετά το σεισμό στην Αθήνα βγαίνει αυτο.Προειδοποιητικός ήταν ο σεισμός?
      Είναι αυτό που είχε πει εκείνη η καταραμένη Μπενάκη “τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης και της ασφάλειας στην ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ”

    13. ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΜΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ,ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ Κ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΛΗ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥ-ΛΙΝ-ΜΑΣΟΝ Κ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΡΑΠΕΔΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΝ ΜΕΛΩΝ

    14. Ρε άι γαμιδια μακρά στοινμπεργκ.
      Προχτες τον ρώτησε μια Ρεπόρτερ και τα μασουσε .
      Πλήρης υποταγή στον σουλτάνο κωλοαμερικάνοι Μήπως και σας ρίξει κάνα κοκαλάκι όχι ότι οι Γερμανοί πάνε πίσω δλδ.
      Αλλά μετά από τόσες μπάτσος και κλανιες που σας έριξε ο σουλτάνος με σ400 εσείς εκεί να μη χάσετε τον μεγάλο ηγέτη και συνέταιρο.
      Κωλοτράμπές.

      1. Θα φταίνε τα αγγλικά του μιζοκούλη, που δεν συνεννοήθηκαν σωστά…

    Comments are closed.