ΕΣΚΑΣΕ “ΜΠΟΜΠΑ”! ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ Η ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ – ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ – ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ; TA ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΤΗΝ “ΚΑΙΝΕ” ΟΠΩΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥ!

    Κοινοποίηση:
    vitrioli_0

    Η υπόθεση της 33χρονης που δέχθηκε φρικτή επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, πριν από μία εβδομάδα, παίρνει μια νέα τροπή όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, καθώς όπως ανέφερε η δημόσια τηλεόραση, υπάρχει κάμερα ασφαλείας η οποία κατέγραψε τη δράστιδα να φτάνει στην Καλλιθέα, λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, να κατεβαίνει από όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτιρίου.

    Επιτέλους βρέθηκε ένα ίχνος το οποίο θα μπορέσει να οδηγήσει σε άλλα ίχνη και πιθανότατα και στην σύλληψη της δράστιδας αν και το κακό που έχει κάνει είναι ανεπανόρθωτο και το ελληνικό ποινικό σύστημα αρκετά «ελαφρύ» για τέτοια εγκλήματα.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εικόνα από την άφιξή της δεν είναι τόσο καθαρή για να έχουν χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ φορούσε και μάσκα και σκούφο. Ωστόσο, οι Αρχές ελπίζουν πως -με ειδική επεξεργασία- θα μπορέσουν να ανασυνθέσουν το πρόσωπο της γυναίκας, έστω εν μέρει, ούτως ώστε να βοηθήσουν το θύμα της επίθεσης να τη θυμηθεί ή και να την αναγνωρίσει.

    Οι Αρχές ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος της γυναίκας, προσπαθούν να βρουν από πού ξεκίνησε αλλά και το σπίτι που μένει. Σύμφωνα με τις πηγές του κρατικού καναλιού, φαίνεται να έχει κάνει σημαντικά λάθη και τόσο στη διαδρομή που ακολούθησε όσο και κατά την επίθεση στην 33χρονη, λάθη τα οποία η Αστυνομία ελπίζει να εκμεταλλευτεί για να βρει την άκρη του νήματος.

    Στο μεταξύ, βγήκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από το Γενικό Χημείο του Κράτους για το υγρό με το οποίο η δράστης έλουσε το θύμα της.

    Πρόκειται για θειικό οξύ, δηλαδή βιτριόλι, ιδιαίτερα καυστικό, που χρησιμοποιείται για συγκεκριμένους βιομηχανικούς και παρασκευαστικούς λόγους, με την προμήθειά του να είναι σχετικά δύσκολη.

    Σε αυτό το πλαίσιο, οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν χώρους που παρασκευάζονται τέτοια καυστικά υγρά, για τον τυχόν εντοπισμό πρόσφατης αγοράς ή προμήθειας, αναζητώντας και βιντεοληπτικό υλικό από αυτά. Δεν αποκλείουν βέβαια το ενδεχόμενο η δράστης να προμηθεύτηκε τις πρώτες ύλες και μέσω οδηγιών από το διαδίκτυο να προέβη στην παρασκευή του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Τους έχουνε φύγει τα μάτια με τα βίντεο από την Θησέως….άκρη θα βρουν….. Αλλα αν δεν ομολογησει…. Και το κίνητρο να βρεθεί… Χωρίς μάρτυρες και χωρίς να την αναγνωρίσει το θύμα… Δύσκολο Να καταδικαστεί από ελληνικό δικαστήριο….

    2. γκομενοδουλεια ειναι……….. κ τιποτε αλλο
      γιαυτο δε μιλα
      αλλιως αν ηταν σοβαρο,θα ζηταγε/εβρισκε προστασια απο τους μπατσους

      το κοινωνικο στιγμα της ΠΟ……..Σ την εχει ζωσει απλως……..

      σιγα μην ειναι κ ντηλερ-κοκας

      σπερμα παιζει στην υποθεση…….

    3. Εντάξει, όμορφη δεν τη λες. Σαν τον Ουάρντα είναι. Απλά έχει ωραίες καμπύλες και ντυνόταν όμορφα.
      Μακάρι να το ξεπεράσει ολο αυτό και να συνεχίσει τη ζωή της όπως πριν.

    4. Έχετε απόλυτο δίκαιο όλοι οι Νεοέλληνες σχολιαστές.Δεν είναι κούκλα και Παρθένα σαν τις δικές σας γυναίκες.Έλληνα πρόβατο ότι δεν φτάνει η αλεπού το κάνει κρεμαστάρι.

    5. Ποιος ξέρει σε τι κυκλώματα ήταν χωμένη το ορνιο;Πάντως κορίτσι για σπίτι δεν μπορείτε να πείτε,έχει γεμίσει ο κόσμος από τέτοιες..Περαστικά της…….

    6. Ο ΙΣΧΝ είναι ένας άχρηστος που αντί να ψάχνει για οποιαδήποτε δουλειά έστω και του ποδαριού , ψάχνει δανεικά για να πληρώσει το ενοίκιο και αποκαλεί άλλους Μπετοβλακες…. ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ , άντε ρε ανίκανε τεμπλελχανα πήγαινε να δουλέψεις αντί να προσκυνάς για δωρεάν τρόφιμα , τα χωράφια ζητάνε κόσμο… Αναξιοπρεπή ανθρωπάκο… πονηρό παράσιτο…

    7. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ
      ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ
      ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ
      ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΒΙΤΡΙΟΛΙ
      ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΨΕΙΣ

    8. Καλά που υπάρχει η Νικολούλη και η εκπομπή της, διαφορετικά…

        1. Εντάξει φίλε μου, δεν είναι ακριβώς έτσι… Στο φινάλε άνθρωπος είναι, όχι Θεός. Επίσης, η εκπομπή στηρίζει τα μέγιστα στη συμμετοχή του κόσμου. Έτσι και έγινε στην προκειμένη περίπτωση. Την περασμένη Παρασκευή, δέχτηκε κλήση από αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, ο οποίος είδε πολλά σε σχέση με τον/την δράστη/ιδα, στιγμές μετά τη δολοφονική ενέργεια, σχετικά με τα χαρακτηριστικά του/της, καθώς και του ι.χ. όχημα με το οποίο διέφυγε. Αυτά κατατέθηκαν στην αστυνομία και τώρα το πράγμα δείχνει να παίρνει το δρόμο του.

    9. Kαραβι που αργει, κόπρανα μεταφέρει… Αν η μαυροφορούσα είναι κάποια μανδάμ της υψηλής κοινωνίας θα πάει η έρευνα από κει που πάει και της Λαγούδη και του μικρού Αλεξ τα όργανα. Στην Ελλάς όλα άγονται και φέρονται γύρω από προσώπατα και ζυγίζονται με χρυσό τόσο η σιωπή όσο και η κάλυψη.

    10. ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ( ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΝΤΥΜΕΝΑ ΖΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΚΑ ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΑΓΟΥΝ -ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΠΤΗ – ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΠΙΕΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ . ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
      Υ.Γ : ΑΡΧΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ 2 ΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ !! ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΠΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ !!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ.

      1. και τι ηθελες να κανουν ρε καραγκιοζη ? να την ακουμπησουν να καουν κι αυτοι με το βιτριολι ?

    11. Μηπως θελετε να σας δωσει και δανεικα ο θεος;;; Να πατε να δουλεψετε! Δουλευω ως ωρομισθια καθηγητρια σε φροντιστηριο και το καλοκαιρι παω στα εργοστασια για να πληρωνω ενοικιο! Να πατε στα χωραφια οι πρωτευουσιανοι, για να μην μας λενε τεμπεληδες!

    12. Μακαρι να την πιασουν να δουμε πιο ζομπι εφτασε σε αυτο το σημειο! και το γιατι. Οχι οτι υπαρχει δικαιολογια φυσικα, γιατι αυτο που εκανε αυτη ειναι τοσο αισχρο που υπερβαινει οτιδηποτε της εχει κανει.

    13. θελω να δω ποιο ανθρωπινο ον – αν μπορει να λεγεται ετσι- εκανε αυτο το πραγμα σ’ αυτην την κοπελα

    14. Χρονια τωρα υπαρχει το μηχανημα(!)που αποκαλυπτει το προσωπο που φορα μασκα.
      Εχει δικιο ο φιλος που μιλησε για δορυφορο.

      1. Εγω πιστευω οτι πρεπει να το λαβει σοβαρα το ολο θεμα η ΝΑΣΑ και να σκαναρει τα παντα. Και τα ραδιοτηλεσκοπια να κεντραρουν το κεντρο της αθηνας. Λοιπον, ολοι στους δρομους να γινει λαικη απαιτηση. Εμπροοος παντα εμπροοοος μας οδηγει του ελληνισμου το φως!!! Ταν ταν ταν ταααν ταρα τα τζουμ τζουμ! Δεσπω ντινα και λολου εσεις στην κουζινα για μουσακα και ανοιξτε κανα φυλλο για σπακανοπιτα

    15. ο πατερας της κοπελας θα πρεπε να της κανει το ιδιο
      να την λουσει
      Μονο ετσι αποδιδεται δικαιοσυνη σε τετιο αισχρο εγκλημα
      Δεν κανουμε οτι δεν θελουμε να μας κανουν

    16. Ο Χριστός να αναλάβει να βοηθήσει την Ιωάννα και να βρεθεί το κτήνος να οδηγηθεί στην απομόνωση αμέσως Η αστυνομία θα πήρε φαίνεται βοήθεια από εξωτερικό μέσω δορυφόρου καταγράφονται όλα

      1. με τετοια ζωη ταξιδια και λεφτα μια χαρα την εχει βοηθησει. Ο χριστος ας βοηθησει αυτους που ψαχνουν δανεικα να πληρωσουν το ενοικειο για να μην τους πεταξουν στο δρομο και πηγαινουν στο ΤΕΒΑ να παρουν λιγα τροφημα. Μπορει να βοηθησει τους αστεγους και ενα σωρο. ΑΝΤΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ

      2. Δεν χρειάζεσαι δορυφόρο για να εντοπίσεις κάποιον.Οι κάμερες που βρίσκονται παντού φτάνουν..

        1. οπως ειχε πει φιλος εδω μεσα οι δορυφοροι εχουν αλλη δουλεια τετοιο καιρο
          Συγχρονιζονται με το 5G και το τσιπ του εμβολιου του μπιλ και εκπεμπουν στην συχνοτητα 60Hz για να μας σταματησουν την καρδια αφου κοροιδοιος ειναι
          ΦΣΙΤ ΜΠΟΙΓΚ

    17. Θα βγει λογω παρασκευοπουλου σε μια εβδομαδα και να την πιασουν.Τζαπα ο κοπος.

    18. ”το ελληνικό ποινικό σύστημα αρκετά «ελαφρύ» για τέτοια εγκλήματα.” Από πόρνες νομοθέτες τι να περιμένει κανείς;

      1. Ο/Η μονο για κλωτσια σε γατα η στραβοκοιταγμα σε ισλαμοορκ λέει:

        το συστημα εξαπολυει τις ανωτατες ποινες
        Ξεφτιλες
        Αν δε η θυτης ανηκε και σε καμμια.. ευπαθη αγαπησιαρικη οαμδα του κουλη πχ γυφτισα θα της ζητουσαν και συγνωμη για την ταλαιπωρια

    19. Μακάρι να την πιάσουν την ψυχασθενή. Ότι και να σου έκανε ο άλλος, αυτό είναι φρικτό που έκανε στην κοπέλα. Για όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση. Οχι αυτό το πράγμα που έκανε. Έχει διαστροφή η τύπισσα.

      1. ο πατερας της κοπελας θα πρεπε να της κανει το ιδιο
        να την λουσει
        Μονο ετσι αποδιδεται δικαιοσυνη σε τετιο αισχρο εγκλημα
        Δεν κανουμε οτι δεν θελουμε να μας κανουν

      2. καλα εσυ κοιτα να πληρωσεις τις δοσεις που αν σε γυρισουν αναποδα πεφτουν αραχνες και ασε τα πολλα πολλα.

        1. Επειδή πολύς κόσμος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα οικονομικά δεν δικαιούται να έχει και άποψη; Αν έχεις περίοδο και έχεις νεύρα πρόβλημα σου, μην σχολιάζεις άσχετα πράγματα βλαμμένε χωρίς όνομα ΙΣΧΝ.

    Comments are closed.