ΕΣΚΑΣΕ! ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ: ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ – ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

    Κοινοποίηση:
    1 (5)

     

    Σε βαθύ πένθος αλλά και πολλά αναπάντητα γιατί, έχει βυθιστεί η οικογένεια του Νάσου Καρανίκα, του 25χρονου που τα ξημερώματα της Τετάρτης παρασύρθηκε με τη μηχανή του από τον οδηγό μιας μαύρης Corvette. Ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον Νάσο στο οδόστρωμα και εξαφανίστηκε. Έκτοτε παραμένει άφαντος…

    Η Αστυνομία έχει εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου αλλά ακόμη απόλυτη σιωπή…καμία ανακοίνωση ενώ ο δράστης παραμένει άφαντος για τρίτη ημέρα!!

    Σύμφωνα με πληροφορίες – που ακόμα δεν επιβεβαιώνονται επίσημα- το πολυτελές αυτοκίνητο, ήταν και ανασφάλιστο. Την ίδια ώρα, εξετάζονται μαρτυρίες που αναφέρουν πως η Corvette έκανε σφήνες, ενώ την ακολουθούσε άλλο ένα αυτοκίνητο.
    Επιπλέον, υπάρχει μία μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία -αμέσως μετά τη σύγκρουση και την παράσυρση του 25χρονου- ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος και μία νεαρή γυναίκα, επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

    Σε αυτό το σημείο να ενημερώσουμε ότι την υπόθεση  έχει αναλάβει το Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής

    .

    nasos-karanikas-1 nasos-karanikas-2

     

    Όλα δείχνουν πώς πάνε να κουκουλώσουνε την υπόθεση με μαεστρικό τρόπο..Και αυτό γιατί;; Γιατί από πίσω κρύβονται πολύ ισχυρά ονόματα της αθηναϊκής υψηλής κοινωνίας .

    Αυτή την στιγμή οι δικηγόροι του ασυνείδητου οδηγού έχουν καταστρώσει το σχέδιο υπεράσπισης του.

    Το Μακελειό από την πρώτη στιγμή που έσκασε το γεγονός διερευνά την υπόθεση και δεν πρόκειται να σταματήσουμε αν δεν βγει η απόλυτη αλήθεια στην φόρα!

    Τα αρχικά του ονόματός του είναι Κ.Κ και συμπίπτουν με εκείνα ισχυρού προσώπου της Αθηναϊκής κοινωνίας. Αυτά που είμαστε τώρα σε θέση να σας ενημερώσουμε είναι πως πίσω από την υπόθεση βρίσκεται ένας υπουργός κυβέρνησης και μέγάλη ομάδα της αθηναικής ελίτ.Το Μακελειό ακόμη δεν έχει δημοσιεύσει το πρόσωπο και το πλήρες όνομα του δράστη καθώς θέλουμε πρώτα να έχουμε συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να είναι πλήρες το ρεπορτάζ που θα σας παρουσιάσουμε. Εντός ολίγων ωρών θα είναι τα πάντα στη φόρα. Μείνετε συντονισμένοι..

    Εμείς ένα έχουμε να πούμε με βεβαιότητα! Η υπόθεση κύριες και κύριοι ΔΕΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και θα πάμε αυτή την υπόθεση μέχρι τέλους και για να έχουμε καθαρή την συνείδηση μας ως δημοσιογράφοι αλλά και για τους γονείς αυτού του αδικοχαμένου παιδιού που ζητούν να μάθουν τον φονιά του παιδιού τους!

    Δραματική έκκληση του πατέρα
    Ο πατέρας του 25χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο κάνει δραματική έκκληση για μάρτυρες. «Να παρακαλέσω όποιον έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω αυτό τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε στην άσφαλτο. Έχουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου. Να τιμωρηθεί όπως του αξίζει».

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!!!!ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΠ ΌΤΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ

      1. Γιατί ο Ρέμος βρέθηκε που είχε δανεισει αυτοκίνητο στον Παντελίδη; δεν ξέρω ρωταω

    2. Παραδόθηκε το κ@λοπαιδι με συνοδεία δικηγόρου. Στα @@του όλα, το αυτόφωρο ήθελε να αποφύγει και να φτιάξει η δικηγόρος του ιστορίες. Φυσικά οι δικαστές θα τον αφήσουν ελεύθερο, πλούσιος ο φλώρος βλέπετε οπότε!!

    3. πρόσεξε πατέρα του θανόντος, θα σου ζητήσουν αποζημίωση για το σπασμένο προφυλακτήρα

    4. Μέσα τα κοπρόσκυλα μέχρι να βγει ο ήλιος από τη Δύση. Για να σε δω τώρα Κούλη.

    5. Από την στιγμή που το αυτοκίνητο έμεινε στον τόπο του ατυχήματος , μπορούσαν να βρούνε ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης σε 2 λεπτά χτυπώντας την πινακίδα στο Σεγκεν ! Όπως μπορούσαν να δουν εάν είναι κλεμμένο ή οτιδήποτε άλλο. Το ότι γνωρίζουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και δεν μπορούν να βρούν ποιος το οδηγούσε εκείνη την ώρα είναι πολύ περίεργο… Για να μην πω τίποτα άλλο!

    6. ΕΙΠΑΜΕ, ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ (ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ), ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟΥ : 1. ΕΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ 2. ΕΑΝ Ο ΘΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ…..

    7. ΕΥΚΟΛΑΚΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ. ΘΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΚΛΟΠΗ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝ 2-3 ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ. ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ; ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΝΟΝΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ.. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣ ΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ.

    8. Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του παιδιού. Να συγχωρήσει και τον ασυνείδητο όπως τον αποκαλούμε. Δεν μπορώ όμως να μην μιλήσω για την μάστιγα που ταλαιπωρεί όλο τον κόσμο και δεν είναι άλλη από την μασονία και τον διάβολο. Μόνο να γράψω μπορώ και δυστυχώς όχι να πράξω, σταματήστε όσο υπάρχει χρόνος, χώρος και αυτό που εμείς οι άνθρωποι ονομάζουμε ευκαιρία, σε λίγο θα είναι πολύ αργά για εσάς.

    9. όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, η μηχανή του μακαρίτη έχει πινακίδα υπό γωνία, για να μην είναι ορατή από την αστυνομία και από τις κάμερες ασφαλείας/κυκλοφορίας.
      τι γίνεται εάν ένας δολοφόνος σκοτώσει έναν άλλο δολοφόνο;
      πέραν των δακρύβρεκτων άρθρων και σχολίων για το θανώντα και την ιοκογένειά του, ας αναρωτηθούμε λίγο τι βγήκε στην επιφάνεια με το συγκεκριμένο γεγονός.
      πρώτον, ένας επικίνδυνος οδηγός με λεφτά, ξεπάστρεψε έναν άλλον επικίνδυνο οδηγό χωρίς λεφτά, ενώ και οι δύο ήταν παράνομοι. Ο ένας έτρεχε πάνω από το όριο ταχύτητας και ο άλλος πολύ πάνω από το όριο ταχύτητας. Ο ένας δεν είχε ασφάλεια, ο άλλος δε φόραγε κράνος ενώ είχε παραποιείσει τη βάση της πινακίδας ώστε να μην είναι ορατή.
      δεύτερον, για άλλη μία φορά αποδείχθηκε ότι υπάρχουν δύο επίπεδα πολιτών. Οι υψηλή κοινωνία με τα λεφτά και τα μέσα για να κάνουν τις δουλειές τους και από κάτω ένα στρώμμα από ελληνες, πόντιους, γύφτους, σύριους, αφγανούς, τσιγκάνους, καραγκούνηδες, τούρκους, οι οποίοι ρίχνουν λάδι στο σύστημα για να συντηρείται η υψηλή κοινωνία. Η μάζα προφανώς ταυτίζεται με το “βιοπαλεστή” μπαμπά και το “θύμα” γιο. Το βιοπαλεστή και το θύμα μπήκαν στα εισαγωγικά γιατί, όταν έχεις μηχανή για να παίζεις το γαμπρό και σκοπίμως δεν είσαι βιοπαλεστής και επίσης είσαι εν δυνάμει θύτης όταν τρέχεις με τέτοια μηχανή και παραποιημένη τη βάση της πινακίδας… απλά γίνεσαι “θύμα” γιατί σε πρόλαβε άλλο θύτης, πριν πάρεις στο λαιμό σου κάποιον φουκαρά.
      Εάν θέλετε το σχόλιό μου για αυτή την υπόθεση, είναι το εξής: Με έναν σπάρο, δύο τρυγόνια.

      1. Πως ξερεις πως και το παληκαρι ετρεχε μηπος ξερεις τιποτε περισσοτερο…οτι και να λεμε η δολοφονια ειναι δολοφονια ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΗ…..

      2. Είσαι μεγαααααλος κάφρος. Η αστυνομία δήλωσε ότι το παιδί ήταν καθόλα νόμιμο. ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΑΝΟΣ και δεν έκανε καμία παραβίαση. Άιντε παλιομλκ

    10. Μακελειό ΜΟΝΟ ΕΣΎ μπορείς να το ξε_κουκουλωσεις για τη μνήμη του παιδιού και τους αδικοχαμένος γονείς. Μόνο εσένα έχουν. Πήγαινε το μέχρι τέλους. Αναρωτιέμαι, θα θελήσουν οι υψηλές γνωριμίες να εμπλακούν με το σκάνδαλο και να τους πάρει και αυτούς η μπάλα; η θα γυρίσουν την πλάτη;

    11. επειδή ψάχνουνκάτι σε στυλ αυτοφωράκια καλό θα είναι η ΕΛΑΣ να δείξει και το βίντεο που φαίνεται ο οδηγός…

    12. ΧΙΟ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ……………………….ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΔΟΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ……ΠΟΣΑ ΠΕΙΡΑΤΑΙ ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΤΑΙ??

    13. Εεεεε αν σπρωχνουν κ μασονοι το εργο,τοτε…. το ασπρο μαυρο!
      Ισως να ζητησουν κ αποζημιωση απο τους γονεις του θυματος!

    14. Έχουμε και λέμε:
      1) Το ότι τον χτύπησε από απροσεξία (ή εγκληματική αμέλεια) δυστυχώς είναι κάτι που μπορεί να συμβεί τον καθένα μας
      2) Το ότι έκανε σφήνες σαν παλαβό, ναι! Είναι έγκλημα!
      3) Το ότι τον εγκατέλειψε είναι κακούργημα!!!
      4) Αν το πανάκριβο όχημα είναι όντως ανασφάλιστο, τότε θέλει κρέμασμα!!!
      5) Αν πράγματι πάνε να το κουκουλώσουν τότε θέλουν κρέμασμα ΟΛΟΙ!!!! Και οι γονείς και το παλιόπαιδο και οι δικηγόροι (μασόνοι ή μη) και φυσικά οι πρόθυμοι…δικαστές και εισαγγελείς!!!!!

    15. ΜΠΟΥΖΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΕΤΙΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

    16. Ο Χρυσοχοΐδης ακουει???????
      Δεν εχει να κανει καμια δηλωση????

    17. Μήπως τον φωνάζουν Ντίνο οι γνωστοί και φίλοι του;

    18. To λεσι θα αθωωθει στην χωρα της μπανανιας Αρκει να εχει πολυ χρημα να ξοδεψει

    19. Δε ξέρω τι λέτε,εμένα πάντως μασόνος με έβγαλε στο δρόμο άνετα.Πήγα δικαστήριο με στοιχεία και σοβαρό φάκελο,δόχι μόνο δεν έκανα τίποτα αλλά δεν αναλάμβανε κανένας δικηγόρος που όριζε το ίδιο το εφετείο.Αργότερα έμαθα ότι είναι μασώνος ο οποίος έχει στο αιγάλεω τα hondos center,μαγαζιά με αθλητικά,γραφεία,κτίρια ολόκληρα και καμία πενηνταριά άλλα σπίτια και καταστήματα.

    Comments are closed.