ΕΣΚΑΣΕ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΟΜΒΑ: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ – 500 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ..!

    Κοινοποίηση:
    xrimata_0

    Ευρωπαϊκό ταμείο ανάκαμψης ύψους 500 δισεκατομμυρίων ευρώ εισηγούνται η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, με στόχο την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού.

    Οι ανακοινώσεις έγιναν έπειτα από τηλεδιάσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου με τον Γάλλο πρόεδρο.

    Σύμφωνα με τις δηλώσεις, το Ταμείο θα μπορούσε να προσφέρει επιχορηγήσεις στις χώρες και τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση του κορωναϊού.

    Τα χρήματα θα διανεμηθούν αναλογικά, με τις χώρες και τους τομείς που επλήγησαν περισσότερο να λαμβάνουν και τα μεγαλύτερα ποσά.

    merkel-macron

    Το Παρίσι και το Βερολίνο προτείνουν να εξουσιοδοτηθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δανειστεί χρήματα από τις αγορές, σεβόμενη ταυτόχρονα τις συνθήκες της ΕΕ.

    O Εμανουέλ Μακρόν τόνισε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η Γαλλία και η Γερμανία προτείνουν η Ευρωπαϊκή Ένωση να αντλήσει χρέος από κοινού και «αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προόδου», όπως σημείωσε.

    Ξεκαθάρισε επίσης ότι αυτά τα 500 δισ. ευρώ θα είναι επιχορηγήσεις και όχι δάνεια.

    Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα είχε μεν τα λιγότερα θύματα και κρούσματα κορωνοϊού συγκριτικά με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όμως είναι ήδη αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη οικονομική ύφεση στην Ε.Ε

    Ας ελπίσουμε αυτό το σχέδιο να υλοποιηθεί και να βοηθηθεί η χώρα μας πραγματικά και όχι να έχουμε νέα Μνημόνια…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Μνημόνιο είναι και μας το πασάρουν σαν επιχορήγηση μη πιστεύετε κανενα

    2. Παραμύθια ..τα περί επιδοτήσεων . Σπουδαίο το ποσό τών 500 δισ ! Το 2010 Merkel και Sarcozy ενέκριναν πακέτο διάσωσης €750 δισ γιά 5 μόνον χώρες (και Ελλάδα) απο τα οποία τα 250 κατέβαλε το ΔΝΤ. Το οποίο πάλι θα αντληθει από τίς αγορές, όπως καί τό 2010 μέ τήν εκδοση ομολόγων !

    3. Νταξ! Τωρα! Θα πρεπει, να το χαψω; Ειναι ποτε δυνατον, να προτεινουν κατι τετοιο, που ασφαλως, θα χαιδεψει αυτια και να μην συμβει, με τους δικους τους, κερδοσκοπικους και
      μη ορους και προτασεις; Ειναι δυνατον, να μην υποκρυπτεται, δολος; Πρωτοφανες! Δεν μας εχουν συνηθισει, σε τετοια! Επειτα! Ποιες ειναι, οι αγορες; Δεν ειναι και αυτες, μερος του παιχνιδιου και της απατης; Goldman Sachs, Moody’s (Soros), κλπ! Πλακα, με κανεις ή τον λοκώ, μου πιανεις; Εν πασει περιπτωσει! Δεν τους επιασε, ο πονος, στα ξαφνικα!
      Ταυτοχρονα, τα ‘κονομανε, μεσω των Ευρωπαικων Ταμειων, που δημιουργησαν, για τον “Κοροιδοιο” και καλα! Προσωπικα, δεν τσιμπαω, απο χαντρες και καθρεφτακια! Αντιθετως, ανησυχω! Διοτι, προσδενομαστε περισσοτερο, στο “Αουσβιτς” των Λαων, ητοι την Ε.Ε! Αν δε λαβω υπ’ οψιν, τους εκβιασμους και τις απειλες, απο Γερμανια και Γαλλια, για την αγορα οπλων, ωστε να μας δανεισουν, αναρωτιεμαι, τι επεσε στο τραπεζι, τουτη τη φορα! Και μην κολλησει κανεις, στο οτι, δεν ειναι δανειο! Δεν θα παιξω, με τις λεξεις! Ειδικώς, μιας Μερκελ και ενος Μακρον!

    4. Αυτός ο πακτωλός χρημάτων όπως και τα τρισεκατομμύρια που κόβει η ομοσπονδιακή τράπεζα της Αμερικής είναι αποτέλεσμα συμφωνιών του καρτέλ των κεντρικών τραπεζών για να σώσουν τις φαλιρισμένες επιχειρήσεις στις οποίες οι ίδιοι είναι μέτοχοι. Συγκεκριμένα στην Ευρώπη τα λεφτά θα πάνε κατά κύριο λόγο στη γερμανική με ναζιστικό παρελθόν Ντόιτσε Λουφτχάνσα, στην γαλλο-ολλανδική χρεοκωπημένη Air France-KLM, στην γερμανική βολκσβάγκεν που βαράει κανόνι, και στη γαλλική PSA στην πεζό δηλαδή για να μη χαλάσει το ντιλ με την ΦΙΑΤ και χαθούν όλες οι μίζες της κολοσσιαίας αυτής συμφωνίας και για να γλυκάνουν τους Ιταλούς μην φύγουν από την ΕΕ. Στην Ελλάδα όχι μόνο δεν θα πέσει φράγκο αλλά λόγω του ότι ο μισθοί του Έλληνα δεν θα ακολουθήσουν αυτές τις πληθωριστικές ενέσεις, η αγοραστική του δύναμη θα συρρικνωθεί ακόμα περισσότερο. Οι Γάλλοι οι παλιολινάτσες το παίζαν επαναστάτες και προστάτες του φτωχού Νότου απλά για να κερδίσουν μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας από τους γερμαναράδες μισανθρώπους.

    5. Φοβού τούς Δαναούς καί δώρα φέροντας η ποιό λαικά:Ο λύκος καί άν γέρασε κι άσπρισε τ’ο μαλλί του καί λοιπά καί λοιπά.
      Γιάννης Λάκων

    6. η πρωτη απριλιου περασε δεν γινονται αυτα με αυτους των βρυξελλων και με τις μαριονετες τους δικους μας μακαρι να πεσω εξω θα χαρω

    Comments are closed.