ΕΣΚΑΣΕ “ΒΟΜΒΑ” ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ..!

    Κοινοποίηση:
    ESKASE-TORA

    Αποφασισμένη να ξεκινήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια και την Αλβανία είναι η Άνγκελα Μέρκελ.

    Η γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε σήμερα πως θα πιέσει στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο, για να αρχίσουν ενταξιακές συνομιλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Αλβανία και τα Σκόπια.

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    «Πάνω απ’ όλα, θέλουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον Μάρτιο για να αρχίσουμε ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Αλβανία και επίσης με τη Βόρεια Μακεδονία», δήλωσε η καγκελάριος σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο στη διάρκεια συνάντησής της με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

    «Και οι δύο χώρες έχουν επιτύχει πολλά», δήλωσε η Μέρκελ. «Τώρα θα εργασθούμε σκληρά για να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα τον Μάρτιο».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Θελει να τους βαλει ολους στο βρακι της και να τους κουμανταρει οπως θελει αυτη.

    2. Για όσους διερωτώνται πού πήγαν οι πατριώτες, να μην ξεχνούν πως όλα τα πολιτικά κόμματα είναι εκ των προτέρων ελεγχόμενα απ τις στοές! Αν δηλώσεις Έλλην Ορθόδοξος δεν θα βρεις ούτε τη ψήφο σου! Πατριώτες υπάρχουν και είναι πολλοί! Για αναρωτηθείτε πόσοι δεν ψήφισαν και πόσοι ψήφισαν άκυρο/λευκό και κάντε τη σούμα! Δυστυχώς έχουμε ολιγαρχία των 300

    3. Στέφανε Καλησπέρα,
      Στο Θέμα που Θίγεις Είναι προς Όφελός Μας να Γίνει Τάχιστα η Ένταξη της ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αλλά και της Αλβανίας στην ΕΕ. Οι Λόγοι Είναι Πολλοί Αλλά ο Σημαντικότερος Είναι η Σταθερότητα που θα Επέλθει στην Περιοχή Κάτι που θα Αποτελέσει Αντίβαρο στις Ορέξεις του Σουλτάνου. Η Καγκελάριος Μέρκελ Έχει Προσωπική Σχέση με τον Μητσοτάκη Γεγονός που Φανερώθηκε και Από την Επίσκεψή του στο Βερολίνο τις Προάλλες.
      Το Έχω Γράψει Επανειλημμένως πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης Είναι Ένας Ηγέτης με ΠΥΓΜΗ και ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ Διαπραγματευτικές Ικανότητες. Οι Σπουδές του και το Επίπεδό του το Φανερώνουν Άλλωστε. Πολλοί Εδώ Μέσα Γράφουν Άλλα, Αλλά ο Χρόνος θα με ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Πλήρως. Ανέλαβε την Εξουσία στην Κρισιμότερη Περίοδο για την Χώρα μας και Μέσα σε Λίγους Μήνες Κατάφερε να Εκτοξεύσει την Οικονομία και να Δημιουργήσει Νέες Θέσεις Εργασίας. Αυτό Λέει ΠΟΛΛΑ.
      Ευχαριστώ,
      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,
      Άγγελος από Μιλάνο

    4. Η Μερκελ η τρεμαμενη να πληρωσει πρωτα το χρεος της Γερμανιας προς την Ελλαδα απο το κατοχικο δανειο και για τις καταστροφες των Ναζι στην χωρα και μετα να ασκει την Ανθελληνικη πολιτικη της, κοπτομενη να βαλει τους γυφτους Αλβανους και Σκοπιανους στην ΕΕ!!!!!!!!!!Η Ελλαδα πρεπει να ασκησει Βετο, αν η Αλβανια δεν δηλωσει γραπτως οτι θα παψει να μιλα για Τσαμουρια και οτι θα σεβεται την Ελληνικη μειονοτητα, τα Σκοπια να σταματησουν τις προκλησεις και να παψουν να αυτοαποκαλουνται Μακεδονες!!!!!!!! Αλλα εχουν τα κοτσια να ασκησουν Βετο οι ξενοδουλοι;;;;;;;;;

    5. Η σαδίστρια η τρεμουλιάρα Μέρκελ ολοκληρώνει τό έργο της.Μαζί μέ τό κάθαρμα τόν αρχιπροδό
      τη Τσίπρα πούλησαν τήν Μακεδονία τού Μεγαλέξανδρου στούς τουρκόγυφτους τών Σκοπίων.
      Τώρα πιά θά βάλει εύκολα τά αλμπάνια καί τούς σκοπιανούς γύφτους στήν ΕΕ.Οι δύο κώλογλύφ-
      τες της ο Κούλης ο μουτζουρός ο εβραιόσπορος ο Δένδιας οι αιώνιοι λακέδες θά δώσουν στούς
      Αλβανούς καί στούς γυφτοσκοπιανούς θερμά συγχαρητήρια.
      Γιάννης Λάκων

    6. kαταλαβατε!!αγαπητοι!!σην ελληνες!!σε τι θεατρο!και όχι σκιων<<<<<<<<11ζουμεεεε!!!

    7. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ! ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    8. Τωρα θα εργασθουμε σκληρα ειπε η Σταζι!Σε ποιους τα λεει κ ποιοι ρε πουστη μου τη πιστευουν;Αντε γ μ σου μαριονετα μου ανεβασες τη πιεση.

    9. απλα ενα βετο στην μερκελ ετσι για το γαμοτο που βοιθα την τουρκια

    10. Ε πως δεν έχουν πετύχει.. Παγκόσμια εγκληματικότητα οι μεν,, το απόλυτο τίποτα οι δε.. λίγο το έχεις?

    11. ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ!! ΚΛΗΣΤΟΥΣ!! ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ !ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 2ΜΗΝΟ!!ΝΑ ΠΗΝΑΣΟΥΝ!!Η ΑΝΟΜΑΛΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΚΕΙΣΑ!!ΜΗ ΧΕΣΩ!!!

      1. ΤΙ ΕΙΠΕΣ;
        ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ;
        Κ ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΆΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ…….ΟΠΙΣΘΕΝ

        1. Είδαμε και τους άλλους προδότες που πούλησαν την Ελλάδα.
          Γι αυτούς τι έχεις να πεις;

    Comments are closed.