ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ “ΕΠΙΦΑΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ”, ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ. ΠΟΙΑ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ; Ο ΕΣΚΟΜΠΑΡ “ΣΚΟΥΛΗΚΙ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ “ΚΟΡΛΕΟΝΕ”

    Κοινοποίηση:
    korleone2

    Τρίβουμε τα μάτια μας με όσα βλέπουμε και “τρυπάμε’ τ’ αυτιά μας με όσα ακούμε τις τελευταίες ημέρες για πασίγνωστο επιχειρηματία του οποίου το όνομα “χρεώθηκε” και στις κυβερνήζσεις της ΝΔ αλλά και του Σύριζα ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, εξαργυρώνοντας με χρήμα και σακούλια με ευρώ, εξυπηρετήσεις για να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και η δημοσιογραφική μας ομάδα, από τη στιγμή που ήρθαν υπό την κατοχή μας απτές αποδείξεις για χρηματισμό του πολιτικού κόμσου, είναι υποχρεωμένο να δώσει ονόματα στη δημοσιότητα.

    Από κει και πέρα, υπάρχουν εισαγγελικοί λειτουργοί για να αναδείξουν την αλήθεια. 

    Σε λίγες ώρες στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Οι εισαγγελείς για να λειτουργήσουν χρειάζονται λάδωμα και ανάλογα από που έρχεται το λάδωμα από εκεί και γέρνουν. Παραδείγματα? πάρα πολλά. Ένα πρόσφατο, όταν ο ναυτοδίκης άφησε ελεύθερο τον φονιά της γιαγιάς και του μικρού Γιαννάκη, τι έκαναν οι εισαγγελείς? Λούφαξαν. Ή όταν πρέπει να δράσουν αυτεπάγγελτα τι κάνουν? Δεν αφήνουν την παρτίδα το τάβλι στην μέση………..

    2. Από ότι δείχνουν τα χάλια των νεοελληναράδων, βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια στο στάδιο μεταξυ ωχαδερφισμού και σταρχιδισμού! Ζουν μέρα με την μέρα……

    3. Λυπαμαι που η πλεοψηφια των Ελληνων ειναι στο σταδιο ανακαλυψης του τροχου!

    Comments are closed.