ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ!!!! ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΠΕΡ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

    Κοινοποίηση:
    venizelos-imc

    Μία ακόμα απόδειξη ότι το παιχνίδι είναι προσυμφωνημένο και έχει ήδη αποφασιστεί συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αποτελεί η θέση στην αντιπαράθεση μεταξύ του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και του υπουργείου Εσωτερικών για τη ρύθμιση κατά του κομματος του Κασιδιάρη, που πήρε ο “πατέρας” του ΕΝΦΙΑ – τότε “Χαράτσι” Ευάγγελος Βενιζέλος. Όπως λέει σε δήλωση του είναι αναγκαίο να γίνουν άμεσες κινήσεις που δεν θα επιτρέπουν σε κανέναν να θέσει, σε οποιοδήποτε επίπεδο, ζητήματα σχετικά με τα θεμελιώδη δικαιώματα στον νόμιμο δικαστή, τη δικαστική προστασία και ακρόαση και τη νόμιμη δίκη.

    Επιπλέον, προτείνει να οριστεί νομοθετικά ως αρμόδιος ο υφιστάμενος μείζων σχηματισμός του Αρείου Πάγου, η Ολομέλεια του, κατά τις ισχύουσες ως προς αυτήν ρυθμίσεις. Και τέλος, δηλώνει πως θεωρεί αυτονόητο ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου θα προβεί σε δήλωση αποχής από οποιαδήποτε σχετική διαδικασία.

    Ολόκληρη η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου

    «Η δημόσια αντίδραση του Αντιπρόεδρου του Αρείου Πάγου – Προέδρου του Α1 Τμήματος για τη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης με την οποία καθορίζεται ο δικαστικός σχηματισμός που θα κρίνει τη συνδρομή των προϋποθέσεων του άρθρου 32 της εκλογικής νομοθεσίας (ΠΔ 26/2012, όπως ισχύει) και ο αδιανόητος θεσμικά δημόσιος διάλογός του με τον Υπουργό Εσωτερικών, καθιστούν αναγκαίες άμεσες κινήσεις που δεν θα επιτρέπουν σε κανέναν να θέσει, σε οποιοδήποτε επίπεδο, ζητήματα σχετικά με τα θεμελιώδη δικαιώματα στον νόμιμο δικαστή, τη δικαστική προστασία και ακρόαση και τη νόμιμη δίκη (άρθρα 8 και 20 παρ.1 Συντ., άρθρο 6 παρ.1 ΕΣΔΑ).

    Προτείνω να οριστεί νομοθετικά ως αρμόδιος ο υφιστάμενος μείζων σχηματισμός του Αρείου Πάγου, η Ολομέλεια του, κατά τις ισχύουσες ως προς αυτήν ρυθμίσεις.

    Θεωρώ αυτονόητο ότι ο κ. Αντιπρόεδρος του ΑΠ θα προβεί σε δήλωση αποχής από οποιαδήποτε σχετική διαδικασία».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΨΗΣΤΗΡΙ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

    2. Τα έχεις φάει….τα ψωμιά σου παιδοβουβαλε !!! Η απληστία σου τα φράγκα..δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα καθαρά και σοφά κι εσύ – σαν τον έτερο Καππαδόκη της Ραφήνας – να το ρίξεις στις σπαλομπριζολες στο τζατζίκι και τις τηγανιτές πατάτες .. παρά ξανά μπαίνεις στο “κάδρο” της διαφθοράς και της ανομίας. Τη γλύτωσες μια..τη γλύτωσες δύο…τρίτη δεν έχει “χοντρέ”. Θα τα πληρώσεις όλα με αναδρομική ισχύ και το κυριότερο ? Όμορφα…κατανυκτικά και “αντισυνταγματικά”…!! Ψευτο συνταγματολογε της πουτσ@ς και της διαφθοράς ..γ@μω το ΕΝΦΙΑ σου και την ασυλία σου..κουραδομηχανή !!!

    3. Καταλυουν το πολίτευμα με αφορμή δήθεν τον αποκλεισμό του κόμματος Έλληνες, μετράνε αντιδράσεις. Απώτερος σκοπός τους ο πλήρης έλεγχος της δικαιοσύνης και οι αποφάσεις να λαμβάνονται από το Μαξίμου. Έχουν βάλει στην σύνθεση εισαγγελείς σε διατεταγμένη υπηρεσία. Ήδη συγκαλυψαν τις ποινικές ευθύνες σε πολιτικούς και εργολάβους για την δολοφονία των Τεμπών. Οι συγγενείς και φίλοι των ατυχων παιδιών που βρηκαν τραγικό θάνατο στα Τέμπη να ξέρουν πως η προσφυγή στην δικαιοσύνη που ορθα βεβαίως σκέφτονται να κάνουν δεν θα έχει απολύτως κανένα νόημα η αποτέλεσμα. Η δικαιοσύνη ελέγχεται πλήρως από το Μέγαρο Μαξίμου. Ο θεσμός της δικαιοσύνης έπαψε πλέον να υφίσταται στην Ελλάδα. Δυστυχώς είναι μια αλήθεια που πρέπει να δεχτούμε, δικαιοσύνη τέλος. Ο μόνος δρόμος είναι αγώνας και πάλη στους δρόμους για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος και επαναφορά του θεσμού της δικαιοσύνης στην χώρα μας. Όσες υπογραφές και να μαζευτούν δεν έχουν κανένα νόημα αφού πλέον δεν υφίσταται θεσμός της δικαιοσύνης. Είναι σαν να στείλεις τις υπογραφές στον Μητσοτάκη και να περιμένεις να καταδικάσει τον εαυτό του. Αυτό που έγινε με την υπόθεση του κόμματος Έλληνες που ο Βοριδης υπαγόρευσε στους δικαστές τι να αποφασίσουν και άλλαξε την σύνθεση του δικαστηρίου μόλις είδε πως η απόφαση δεν θα ήταν όπως την ήθελε το Μαξίμου, νομίζω ότι αποδυκνυει στο ακέραιο πως δεν υπάρχει θεσμός της δικαιοσύνης στην Ελλάδα.

    4. Οι στημένοι από το Μαξιμου και σε διατεταγμένη υπηρεσία εισαγγελείς που απαρτίζουν πλέον την νέα σύνθεση του δικαστηρίου, έχουν παρατήσει και έχουν ξεχάσει πλήρως το έγκλημα των Τεμπών και τρέχουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Μαξίμου για να βγάλουν λεφτά. Ειλικρινά, τέτοια οργή εναντίον της δικαιοσύνης και τέτοια απαξίωση προς τον Άρειο Πάγο που υπάρχει αυτή την ώρα στην κοινωνία θεωρώ πως δεν έχει ξανασυμβεί. Αυτή είναι η δημοκρατία τους, αυτή και η δικαιοσύνη τους. Διαπλεκόμενα λαμογια εισαγγελείς σε εμμισθη διατεταγμένη υπηρεσία από το μέγαρο Μαξίμου.Η απόφαση είναι ήδη γραμμένη στο Μαξίμου και διανέμεται ήδη στους διορισμενους από το Μαξίμου εισαγγελείς της νέας σύνθεσης του δικαστηρίου. Θα μαζευτούν μέσα σε μια αίθουσα του Αρείου Πάγου θα πιουν καφέ να περάσει λίγη ώρα και την ώρα των δελτίων ειδήσεων θα την διαβάσουν. Έχει καταλυθει το πολίτευμα, η απόφαση έχει ήδη σταλεί από το Μαξίμου στους στημένους εισαγγελεις.

    5. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ
      Ένας πανέξυπνος άνθρωπος, δημιούργησε ένα κομματικό στρατό δημοσιων υπάλληλων κ όχι μόνο, αγαπήθηκε από τον κόσμο έδινε λεφτά πέρα δώθε(Δανεικά λεφτά όχι αγύριστα) γνώριζε πολύ καλά ότι η βόμβα δεν θα σκάσει στα χέρια του, μαγειρεψε κ κορόιδεψε με τον Σημίτη όλη την Ευρώπη με ψεύτικα στοιχεία για να μπει η χώρα μας στην Ε. Ε. 100 δρχ = 1€ = 340δρχ 3 φορές πάνω οι τιμές σε μια νύχτα….
      Έπειτα ήρθε η Ν. Δούλα πήρε ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ φαληρησε τ κρατος από τα λαμογιες τις μίζες(siemens c4i) η οποίες συνεχίστηκαν από τ βαθύ ΠΑΣΟΚ, έφτασε η ώρα του ΓΙΩΡΓΑΚΗ (λεφτά υπάρχουν) που;;; (στις τσέπες των πολιτικών) ο οποίος είχε την υπέροχη ιδέα τ ΔΝΤ ήρθε συγκυβέρνηση ( βόμβα……)
      ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ το τίμημα βαρύ (δραχμή η ευρώ- €υρώπη η απομόνωση) πήραν δύσκολες, άδικες αποφάσεις χαράτσια εν.φια κ ολα αυτά π προαναφερθηκαν για όλο τον ελληνικό λαό αλλά κράτησαν την χώρα εκτός κ αν κάποιοι ήθελαν δραχμουλα να πούμε τ ψωμί ψωμάκι κ τ μισό Αιγαίο στους Τούρκους.
      Από κει κ πέρα συνεχίστηκε από τον Σφυριζα ένα 3 μνημόνιο με επιπλέον δις με μεταναστες με gaypride, φτάσαμε ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ που δυστυχώς κ αυτός έκανε το ίδιο κ με χειρότερο τρόπο, δεν κράτανε ούτε τα προσχήματα συνέχισε το βαθύ κρατος, διαφθορά, ανομία, ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ, υπερφορολογηση κτλ.
      ##ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ## =ΠΛΟΎΣΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ- ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    6. Νομίζω ότι το δίπολο-τρίπολο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Βελόπουλος είναι γκαραντί και δεν σπάει με τίποτα. Οπότε πιστεύω ότι παίζει να κυβερνήσουν και από την πρώτη κάλπη. Το ΠΑΣΟΚ το κρατάνε από όσα έχουν καταγράψει, ενώ ο δεύτερος φαίνεται να θέλει όσο ποτέ να μπει για λίγο στην θέση Καμένου και να κάνει τον υπουργό. Οπότε το μόνο που μένει είναι ποιόν θα βάλουν πρωθυπουργό

    7. Μιλάμε για τον άνθρωπο που έφερε τον ΕΝΦΙΑ, που έφερε τα μνημόνια, που έκανε κουρελόχαρτο το Ελληνικό σύνταγμα και συνεχίζει να ψηφίζεται. Αν ο λαός δεν μπορεί να ξυπνήσει, δεν γίνεται τίποτα. Με τα ξόρκια δεν θα φύγουν ποτέ αυτά τα παχύδερμα που διέλυσαν την Ελλάδα και συνεχίζουν να την χαντακώνουν

    8. Αυτή η βρωμοκοιλια δεν έχει πεθάνει ακόμα? Δεν είχε καρκίνο ή σκροφα η όρθια?

    9. Αν … το βουβαλι μαζι με τους υπολοιπους αν ειχαν …τσιπα πανω τους θα επρεπε να ειχαν εξαφανιστει

    10. αν ψηφίσεις νδ/πασοκ περίμενε πρωθυπουργό το λίπος που θα βάλει χαράτσι στον αέρα που αναπνέουμε. Αν ψηφίσεις συμμοριτοσυριζα θα ανοίξει τα σύνορα και θα γίνεις μειονότητα στο Ελλαδιστάν χωρίς κανένα ανθρώπινο δικαίωμα. Αν ψηφίσεις μπαρουφάκη θα ανταλλάσεις αυγά, μαρούλια και σεξουαλικές χάρες για 1 λίτρο πετρέλαιο για τη σόμπα. Αν ψηφίσεις συμμορίτες δε θα χρεαστεί να ξαναψηφίσεις γιατί θα καταργήσουν τις εκλογές. Αν ψηφίσεις τελοπόν θα δώσει την ψήφο σου σε όποιον δώσει περισσότερα. Αν δεν θέλεις μην ψηφίζεις αντιεισαγγελέα…

    11. κολο χοντρε την θεσσαλονικη να την ξεχασεις θα σε σφαξουμε σαν σκυλι αργα αργα θα το πληρωσεις.

    12. αυτο το χοντροπετσο γουρουνι των 150 κιλων …εχει μεταμορφωθει σε μια βρωμερη βδελα που ρουφαει το αιμα των εργαζομενων ελληνων χωρις να προσφερει τιποτα σε κανεναν παρα μονον στον εαυτον του και καταληστευει τον κρατικο προ’υπολογισμο !!!! πηγαινε να βρεις καμμια δουλεια να δεις πως βγαινει το μεροκαματο τεμπελοχανα !!!

    13. Γι αυτό πήγε ο Μπένι στα Γιάννενα στην κηδεία του Εβραίου δημάρχου…..για να πάρει το χρίσμα….

    14. Αυτό το ανθελληνικό γουρούνι έκλεψε τα λεφτά των μικρομολογιουχων πήρε μίζα τεράστια από τους Γερμανούς τραπεζίτες αποσύρθηκε και τρώει την μίζα. Φυσικά καμία κ@ριολα εισαγγελέας δεν έκανε έρευνα πως βιοπορει μέσα σε τόσα πλούτη το γουρούνι. Ότι η κόρη του σηκώνει σπίτια στην Νέα Υόρκη και τα πουλάει χωρίς να παίρνει δανειο από τράπεζα? Μετά κλεμμένα των μικρομολογιουχων. Και ποιος δολοφόνησε τον πρόεδρο των μικροομολογιουχων μέσα στο σπίτι του δυο ημέρες πριν κάνει μυνηση στο Βενιζέλο? Π@υτανες όλοι σας, η Ελλάδα είναι κατεχόμενη και το Μαξίμου έστησε την νέα σύνθεση του δικαστηρίου για να βγάλει το κόμμα Έλληνες εκτός νόμου.

    15. Πριν μερικες μερες δεν ειχατε γραψει οτι ο Μπεννυ θα στειλει τη Κουλα στο ειδικο δικαστηριο για τις υποκλοπες? Τι αλλαξε ξαφνικα? Επενεβη ο…. Ψωρος? Ακουστε οπως πηγε ο Τονυ για… ξεκουραση θα παει κι ο λουλης!

    16. Το καθηγητιλίκι στην υπηρεσία της πολιτικής και της μάσας, αν πρωτοετής φοιτητές έγραφε αυτά που λέει ο κ. Βενιζέλος θα τον έστελναν πίσω στην πρώτη δημοτικού, ως παντελώς αγράμματο. Καμία ευνομούμενη πολιτεία δεν επιτρέπει νομοθέτημα που γίνεται σε βάρος των δημοκρατικών δικαιωμάτων ενός συγκεκριμένου πολίτη. Η επαναφορά δε του νομοθετήματος στη Βουλή, δείχνει πως το κυβερνών κόμμα πέρα από αντιδημοκρατική συμπεριφορά, διαθέτει και στελέχη με IQ ραδικιού. Δεν αξίζουν ούτε τη χλεύη, ούτε καν το φτύσιμο μας, τους μαυρίζουμε, οι πολίτες τους έχουν ήδη προσπεράσει.

    17. η βουλη σε πολίτευμα κοινοβουλευτικής δημοκρατίας προκύπτει απ`τους πολιτες δια μέσου εκλογών έτσι κάθε αποκλεισμος πολιτων ειναι ενέργεια κατά κοινοβουλευτικού πολιτεύματος, κανενας δεν εχει δικαιωμα να αποκλείει κανέναν απο τις εκλογες αραγες το καταλαβαίνουν οι παρανοικοι…!!

    18. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Χρεοκόπησαν τη χώρα. Χρωστούν πάνω από 800 εκ. €. Μας έβαλαν στα μνημόνια. Μηδενίζουν το θετικό για την Ελλάδα τέλος των μνημονίων. Παριστάνουν τους σωτήρες, χωρίς πρόγραμμα για το μέλλον. Τους νοιάζει μόνο η επάνοδος στην «κουτάλα» κ η ατιμωρησία για τα σκάνδαλά τους.

    19. Η ΕΠΕΝ μαζίε το ΠΑΣΟΚ ορίστε ο εθνικό σοσιαλισμος

    20. Τόσα χρόνια ήσουνα στο κλεφτοπασόκ. Τώρα που αλλάξανε ΑΦΜ , πρέπει να πληρώσουν τα δάνεια …έγκριτε συνταγματολόγε των μνημονίων, του χαρατσιού της ΔΕΗ; Και της αλλαγής ΑΦΜ του κλεφτοπασόκ, θασόκ, κινάλ ή όπως το ονομάσανε για να μην πληρώσει τα χρέη; Τα χρέη πληρώστε στις τράπεζες που χρωστάτε! Που δεν θα τα πληρώσετε γιατί αλλάξατε ΑΦΜ!

    21. Ο χοιρόμορφος Βαγγέλας Βενιζέλος κτύπησε πάλι.
      Καθεστωτικό κάθαρμα, γαμπρός των Μπακατσέλων, φιλότουρκος, εκλεκτός των Εβραίων.
      Ένας γενίτσαρος με τα όλα του.

    22. Θα προκαλέσουν κοινωνική έκρηξη θα χυθεί αίμα πάλι εμφύλιο θέλουν.

      1. Μόνο έτσι λύνεται ο διπλος πέλεκυς πέφτει πάντα πρώτα μέσα και μετά έξω

    23. Δημοκρατικά έκλεψες τα χρήματα των ομολογιούχων κάθαρμα;

    24. Ρε λιπος αει στο διαολο, γουρουνι, εσυ και οι ομοιοι σου, εχετε κανει το δικαστικο σωμα κλητηρες σας και το παιζετε και δημοκρατες.

    25. Αφού ο κούλης των εμβολίων και των χοτ σποτ μεταναστών στα σύνορα και σε όλη την Ελλάδα και των πρεσπών μάζεψε όλο το κλεφτοπασόκ και έβαλε υπουργό δημόσιας τάξης τον πρώην αρχηγό της κνε θεοδωρικάκο και υποψήφιο τον αριστερό Ψαριανό που βρίζει την Ορθοδοξία και δικαιολογούσε τις υποκλοπές(ο αριστερός!), τώρα επιστρατεύει τον τελειωμένο βενιζέλο που διέλυσε το θασόκ και ο Βασίλης Λεβέντης στις τότε εκλογές τον είχε ξεπεράσει σε κάποιες περιφέρειες! Ο Βενιζέλος που ψήφισε το χαράτσι της ΔΕΗ που έλεγε ότι θα έκοβε το ρεύμα σε όποιον δεν τον πλήρωνε, μιλάει για Σύνταγμα! Ο Βενιζέλος που χρόνια έβριζε τη ΝΔ και μετά συγκυβέρνησε με τον Σαμαροβενιζέλο(που άνοιξε τα σύνορα) για να ψηφίσουν τα μνημόνια και τον αντιρατσιστικό νόμο! Κούλη πάρε τον Λεβέντη, πιο πολλές ψήφους θα σου δώσει και είναι πιο συμπαθής! Όταν Οι ΕΛΛΗΝΕΣ πάνε με μπροστάρη ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, που πάτε εσείς με τον …βορίδη που παλεύει με τον …ανταρσυα των λαθρομεταναστών να απαγορεύσει τον Ηλία και τον …βενιζέλο του χαρατσιού της ΔΕΗ; Μέχρι και το κλεφτοπασόκ του ανδρουλάκη κατάλαβε την ξεφτίλα σας και δεν θα ψηφίσει την Δευτέρα τη νέα φωτογραφική τροπολογία, 2 μέρες πριν κλείσει η Βουλή! Γαλάζιοι συριζαίοι των πρεσπών, ζημιά σας κάνει ο βενιζέλος των μνημονίων και του χαρατσιού της ΔΕΗ. Φέρτε Λεβέντη που με ένα μικρό κόμμα τον ξεπέρασε σε κάποιες περιφέρειες και την Καιλή! Ρε Βενιζέλο, που δεν είπες τίποτα για τα αντισυνταγματικά λοκντάουν και τα αντισυνταγματικά μηνύματα να βγάλουμε βόλτα τον σκύλο μας, δεν είναι φωτογραφική διάταξη Για ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, 2 μέρες πριν κλείσει η Βουλή; ΌΛΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    26. Ένα είναι σίγουρο ότι το ΠΑΣΟΚ είτε νουδου είτε τσιριζα πρώτο θα συγκηβερνησει

    27. Καλά τα λέει ο έγκριτος συνταγματολόγος.

      1. Για την εξουσία μέχρι και το μουστάκι σε βάζουν να ξυρίσεις. Έτσι κι αλλιώς γνωρίζει καλά η δεξιά από συγκρεβατωματα. 1989-2012 και οσονούπω. Κυβέρνηση της προδοσίας να είναι και όποιοι ας είναι. Πάντως για λούστρος είσαι ένα κι ένα.

    28. Τι θέλουν μπλε και πράσινο πασοκ; να χυθεί αίμα; αυτό θέλουν; (!)

    29. Μυριστηκε καρεκλα ο ελεφαντας…..

    30. ακομη ενα σιχαμα (βενιζελος) εχει αποψη Αυτο το παχυδερμο σκουπιδι που κατεστρεψε τον ελληνικο λαο εχει λογο Αντι να ειναι φυλακη ο φακλανης ευαγγελοςπου εχει και σφιχτα μπουτια επειδη τρωει σαλατες το παιδοβουβαλο μας μιλαει για το συνταγμα

    31. Tου εχουν.τάξει να τον κανουν πρωθυπουργό γιαυτό τον ξέθαψαν τωρα.ένα γουρούνι κ μισό συγκυβέρνηση για να ξεπουλησουν κ το Αιγαίο κ φυσικά να καλυψουν ολα τα σκάνδαλα κ τα 400εκ των κομμάτων.

    32. Ακόμα να ψοφίσει το παχύδερμο… αντε ψόφα χοντροηλίθιε κι εσύ

    33. Χεστήκαμε τί προτείνει και τί θεωρεί αυτονόητο το χαμερπές, χοντροκώλικο, αρχισίχαμα και το αυτό επιθυμούμε αρμοδίως και για τον Α.Π.!

    34. Ο Μητσοτάκης άρχισε να εξαγοράζει και ψάχνει για πατερίτσες.

    35. Μυριστηκε καρεκλα το παιδοβούβαλο και τρεχει να την καπαρωσει….

    36. Στέφανε μη δημοσιεύεις σε παρακαλώ τη φωτογραφία αυτού του δίποδου ερπετού. Φτάνει πια με τα κατακάθια της μεταπολίτευσης του αερομπουρδολόγου που τη γλύτωσε γιατί περίμενα να τον δώ στο τσιγκέλι κρεμασμένο μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση(αυτό ήταν το σπορ επί χρόνια για τις δικηγορίνες της Θεσσαλονίκης αλλά δεν τόλμησε κάποια από τις παθούσες…….. Στείλε τον στα σκουπιδια αυτό το ντενεκέ..

    Comments are closed.