ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ: ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; “ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ” ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”

    Κοινοποίηση:
    pateras-antwnios

    Σοκ επικρατεί στην κοινωνία μετά τις νέες αποκαλύψεις για περιπτώσεις ασέλγειας και κακοποίησης στην “Κιβωτό του κόσμου”! Η Εισαγγελία έσπευσε να ασκήσει προκαταρκτική εξέταση για τη διαρροή της υπόθεσης και όλοι σπεύδουν να “κουκουλώσουν” τις καταγγελίες.

    Η “Κιβωτός του Κόσμου” εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις καταγγελίες όπου αναφέρει πως “δεν γνώριζε και δεν ξέρει ούτε τα περιστατικά, ούτε τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτές”.

    Η ανακοίνωση:

    Με μεγάλη έκπληξη και σοκ διαβάσαμε τα σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με μαρτυρία – κατάθεση 19χρονου, πρώην φιλοξενούμενου ανηλίκου στις κοινωφελείς δομές μας, εις βάρους προσώπου που σχετίζεται με την Κιβωτό του Κόσμου για διενέργεια πράξεων ασέλγειας.

    Η Κιβωτός του Κόσμου διαβεβαιώνει ότι δεν έχει γνώση των καταγγελλόμενων περιστατικών ούτε των γεγονότων ούτε των προσώπων που αναφέρονται στα δημοσιεύματα αυτά. Συνεπώς, επί του παρόντος, δεν μπορεί να λάβει θέση και αναμένει να δοθούν περισσότερες πληροφορίες από τις αρμόδιες αρχές.

    Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοια περιστατικά και διαβεβαιώνουμε ότι πρώτη η Κιβωτός του Κόσμου και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες της θα συνδράμουν τις Αρχές στη διερεύνηση των καταγγελλομένων. Έχοντας γνώση του ρόλου της Κιβωτού του Κόσμου και των ευθυνών μας, δηλώνουμε ότι, εφόσον διαφανεί ότι υπάρχει ευθύνη ανθρώπων που σχετίζονται με την Κιβωτό, θα λάβουμε τα απαιτούμενα μέτρα και θα υποστούμε τις συνέπειες.

    Η Κιβωτός του Κόσμου, στις δομές φιλοξενίας ανηλίκων που έχει δημιουργήσει, έχει πάντοτε πρωταρχικό κριτήριο και νομική ευθύνη την παιδική προστασία, η οποία και αποτελεί το μοναδικό γνώμονα για το κοινωφελές έργο και τις δράσεις μας.
    Δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση των Αρχών για την παροχή κάθε στοιχείου και συνδρομής προς το σκοπό της πλήρους διελεύκανσης της υπόθεσης και παρακαλούμε τους αρμοδίους για την άμεση διερεύνηση όσων αναφέρονται στα δημοσιεύματα.

    Με εκτίμηση
    Κιβωτός του Κόσμου

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Μόνο τους ενταγμένους στην μασονία ιερούς ταγούς υποστηρίζουν έτσι υλικά.

    2. Χρόνια προσπαθούσαν να κηλιδωσουν τον Παπαντώνη γιατί αφομοιώνει πολλές δωρεές και πολλές επιχορηγήσεις της Ε.Ε.
      Έχει ομως προστασια από τον Θεό ο παπάς και δεν θα αφήσει κανέναν να λερώσει το Ιεραποστολικό του έργο.

    3. Τελικά εάν είσαι Έλληνας, ορθόδοξος, ετερόφυλος, άντρας και ασχολείσαι με το να βοηθάς παιδιά, γυναίκες και λοιπούς αναξιοπαθούντες, στο τέλος θα σε βγάλουν παιδόφιλο, βιαστή και ότι άλλο τους καυλ@σει και θα σε ρίξουν στον αριστεροφασιστικο όχλο των ΜΜΕ. Στο τέλος κανένας δεν θα ασχολείται και όλοι μας θα λέμε, αστούς να ψοφήσουν, γιατί να ασχοληθώ και να μπλέξω. Η επόμενη καταγγελία ποια θα είναι? Το Χαμόγελο του Παιδιού? Θα το κλείσουν και αυτό? Στο τέλος τι θα μείνει? Το κόκκινο κουμπάκι του Κούλη? Ας καούν όλα. Έτσι όπως τα έκαναν, ας ψοφήσουν μόνες τους και αβοήθητες, παρέα με τους αφροασιατες που τόσο αγαπούν να τις κακοποιούν.

    4. ΝΕΟ ΠΑΠΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ

    5. Εχουν όραμα μιας νέας κοινωνίας εγχώριων και εισαγώμενων λοατκιδων.

    6. ΚΟΝΝΟΜΑ Ο ΤΡΑΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΒΟΛΕΥΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΛΑΤΕΣ

    7. Τα λέγαμε κάποτε ότι θα βγούνε Πόλλα στην φόρα για την κιβωτό έρχονται και άλλα ποιο σοβαρά για τα μαύρα λεφτά από βουλευτές και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέχρι υπάλληλοι του το είχαν πάρει χαμπάρι και το κλέψανε κάποτε

    8. Γιατί τόση βιασύνη να κατανοήσουν την συγκεκριμένη δομη;;

    9. πού πηγαινοφέρνει τα παιδάκια με τα πανάκριβα λεωφορειάκια και τις χρηματοδοτήσεις από την ΕΕ, κάποια απάντηση θα έχει….

    10. Παιδεραστές τσουτσεκια βρωμιαρηδες οικουμενικοί παπάδες παιδεραστές έχουν αλλοίωση την ιστορία της ορθόδοξια μας και την πατρίδας μας αυτοί και οι βρωμο μπάτσοι, εννοείται ότι υπάρχουν εξαιρέσεις δεν έχουν όλα τα γουρούνια την ίδια φάτσα αλλά πρέπει να υπάρξει επειγόντως εθνοκαθαρση ειδικά στα σώματα ασφαλείας και στον κλήρο πρέπει να φύγουν όλοι αυτοί οι ανώμαλοι και διεφθαρμένοι μπάτσοι και τα οικουμενικα σκουπίδια!!!!
      ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!
      ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!!!
      ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!!
      ΖΗΤΏ Η ΑΙΩΝΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    11. Οι δομές του ” πατρός” Αντωνίου απευθύνονται σε αλλογενείς εισβολείς.
      Ο Καρατζαφέρης έχει δώσει κάνα δύο εκατομμύρια από την δημοσία επιχορήγηση, όταν το κόμμα του κατέρρεε.

    12. ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΝ ΜΩΡΕ
      ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ

    13. Εγω θελω να ρωτησω γιατι κατονομαζεται η δομη ενω δεν εχει αποδειχθει κατι….ενω φονιαδες παιδιων και βιαστες παιδιων δεν κατονομαζονται αν αποδειχθει οτι εμπλεκονται σε αυτες τις πραξεις;;;;

    14. Κορωνοεμβόλια: Αυτή είναι η νέα ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ που προσθέτουν ΕΟΦ και ΕΜΑ
      Μία νέα ανεπιθύμητη ενέργεια, κοινή και για τα δύο mRNA εμβόλια έναντι του κορονοϊού, αναφέρει η επικαιροποιημένη ενημέρωση ασφάλειας της Επιτροπής Φαρμακοεπαγρύπνησης και Αξιολόγησης Κινδύνου (PRAC) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ).
      Σύμφωνα με την PRAC, για τα εμβόλια έναντι της COVID-19 Comirnaty (Pfizer/BioNTech) και Spikevax (Moderna), συνιστάται επικαιροποίηση των πληροφοριών τους ώστε να προστεθεί ως ανεπιθύμητη ενέργεια η βαριά εμμηνορρυσιακή αιμορραγία.

      Επιπλέον για το Spikevax, συνιστάται περαιτέρω επικαιροποίηση των πληροφοριών του προϊόντος ώστε να συμπεριληφθεί η κνίδωση ως όχι συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια (δηλαδή που εμφανίζεται σε λιγότερο από 1 στα 100 άτομα).
      Ειδικότερα, η PRAC έχει ολοκληρώσει την αξιολόγησή της σχετικά με τη βαριά
      εμμηνορρυσιακή αιμορραγία και συνέστησε ότι θα πρέπει να προστεθεί στις πληροφορίες προϊόντος ως ανεπιθύμητη ενέργεια μη γνωστής συχνότητας.

      Το συμπέρασμα αυτό βασίστηκε σε στοιχεία από περιστατικά που αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών, μελέτες παρατήρησης, εντατικοποιημένες δραστηριότητες επιτήρησης μετά την κυκλοφορία του προϊόντος στην αγορά αλλά και από την αναφορά πιθανολογούμενων ανεπιθύμητων ενεργειών από ασθενείς και επαγγελματίες υγείας των ευρωπαϊκών χωρών. Η αξιολόγηση περιελάμβανε σχεδόν 9.000 αναφορές παγκοσμίως για βαριά εμμηνορρυσιακή αιμορραγία και για τα δύο εμβόλια mRNA.
      Η κατηγορία συχνότητας που αποδίδεται είναι «μη γνωστή», καθώς είναι γενικά δύσκολο να εκτιμηθεί με αξιοπιστία η συχνότητα των ανεπιθύμητων ενεργειών από αυθόρμητα αναφερόμενες περιπτώσεις πιθανολογούμενων ανεπιθύμητων ενεργειών. Σε γενικές γραμμές, οι ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρονται αυθόρμητα από έναν ασθενή ή επαγγελματία υγείας αφορούν πιθανολογούμενες ανεπιθύμητες ενέργειες, δηλαδή ιατρικά συμβάντα που έχουν παρατηρηθεί μετά τον εμβολιασμό, τα οποία όμως δεν σχετίζονται με το εμβόλιο ή δεν προκαλούνται απαραίτητα από αυτό.

      Η βαριά εμμηνορρυσιακή αιμορραγία (η βαριά αιμορραγία περιόδου) μπορεί να οριστεί ως αιμορραγία που χαρακτηρίζεται από αυξημένη ροή ή/και διάρκεια, η οποία επηρεάζει τη σωματική, κοινωνική, συναισθηματική και υλική ποιότητα ζωής του ατόμου.

      Περιπτώσεις βαριάς εμμηνορρυσιακής αιμορραγίας έχουν αναφερθεί μετά την πρώτη, τη δεύτερη και την αναμνηστική δόση του Comirnaty. Ένας μικρός αριθμός περιπτώσεων αφορούσε στην εκ νέου πρόκληση της ανεπιθύμητης ενέργειας (όπου παρατηρήθηκε βαριά εμμηνορρυσιακή αιμορραγία μετά τον αρχικό εμβολιασμό, με επανεμφάνισή της μετά από την δεύτερη δόση).

      Μία εκ νέου πρόκληση της ανεπιθύμητης ενέργειας μπορεί να υποδεικνύει ότι ένα φάρμακο μπορεί να έχει προκαλέσει την εν λόγω ανεπιθύμητη ενέργεια. Τα διαθέσιμα στοιχεία που εξετάστηκαν αφορούσαν περιπτώσεις που ήταν ως επί το πλείστον μη σοβαρές και προσωρινές.
      Η Επιτροπή αφού εξέτασε τα δεδομένα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει τουλάχιστον λογική πιθανότητα η βαριά εμμηνορρυσιακή αιμορραγία να σχετίζεται αιτιολογημένα με τα δύο εμβόλια και, ως εκ τούτου, συνέστησε την ενημέρωση των πληροφοριών του προϊόντος.

      Η PRAC θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις περιπτώσεις βαριάς εμμηνορρυσιακής αιμορραγίας και θα ανακοινώσει περαιτέρω εάν απαιτούνται νέες συστάσεις και καλεί τους επαγγελματίες υγείας και τους ασθενείς να συνεχίσουν να αναφέρουν τις περιπτώσεις διαταραχών της εμμήνου ρύσεως μετά τον εμβολιασμό έναντι της COVID-19 στις εθνικές τους αρχές.

    Comments are closed.