ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΕ ΜΟΥ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

    Κοινοποίηση:
    italia-romi

    Ο πρόεδρος του Ιταλικού Ανώτατου Ινστιτούτου Υγείας , Σίλβιο Μπρουζαφέρο, τόνισε ότι η Ιταλία έφτασε στο σημείο ανώτατης διάδοσης του κορωνοϊού και τώρα αναμένεται η αρχή της καθοδικής πορείας.

    «Το σημείο αυτό, όμως, δεν είναι μια κορυφή, είναι οροπέδιο», πρόσθεσε, εννοώντας ότι δεν είναι κάτι που μπορεί να αναμένει, κανείς, έπειτα από μια ημέρα.

    «Αν δεν τηρήσουμε με προσοχή τα μέτρα που έχουν εγκριθεί, η επιδημία μπορεί να ξαναρχίσει να διαδίδεται με δύναμη», εξήγησε ο Μπουσαφέρο.

    Ο επικεφαλής του Ιταλικού Ανώτατου Ινστιτούτου Υγείας τόνισε, επίσης, ότι χρειάζονται πιο γρήγορα τεστ προς εντοπισμό των αντισωμάτων και είναι ακριβώς αυτό που η ιταλικές υγειονομικές αρχές θέλουν να κάνουν.

    Κατέληξε υπογραμμίζοντας πως ο στόχος είναι ο δείκτης μεταδοτικότητας να παραμείνει κάτω από το 1% και ότι «για να φτάσει στο μηδέν, θα χρειαστούν μήνες».

    Εντωμεταξύ σε 24 ώρες καταγράφηκαν άλλοι 837 θάνατοι, ενώ ο συνολικός αριθμός των νεκρών φτάνει τις 12.428.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ρε πως δουλευουν τα γιδια,πεθαινει κοσμος απο αλλες αρρωστιες και βαφτιζουν κορονοιο πολλους θανατους απο αλλες αιτιες,εντωμεταξύ οι Γερμαναραδες εχουν μικρο ποσοστο θανατων γιατι κανουν πολλα τεστ,οι Ιταλοι,ισπανοι,ελληνες,Αμερικλανοι κ.λ.π κανουν μονο τεστ σε βαρια αρρωστους και τα PRC τεστ δεν ειναι καθολου αξιοπιστα.

    2. Ο “ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ” παλεύει να εφαρμόσει το σχέδιο που του έχει αναθέσει η Ν.Τ.Π, αυτή που δημιούργησε και έσπειρε τον τεχνητό ιό στην ανθρωπότητα. Αυτή που θα δώσει και το εμβόλιο που υποχρεωτικά θα πρέπει να κάνουμε όλοι για να “σωθούμε” από τον ιό και ψοφήσουμε από το καρκίνο και άλλα νοσήματα που θα έχει μέσα το εμβόλιο και θα εμφανισθούν σε βάθος χρόνου.
      Παράλληλα θα έχουν πετύχει την επιβολή παγκόσμιας δικτατορίας για το “καλό” μας και το υποχρεωτικό ψηφιακό πιστοποιητικό – βραχιολάκι – αόρατο τατουάζ ( ορατό με υπεριώδη λάμπα ) μαζί με το εμβόλιο.
      ΞΥΠΝΑ ΘΑΝΑΣΗ

    3. Σκεφτείτε λιγάκι πιο πλατιά. ΑΝ ΛΕΩ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ .. ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΝΟΥΜΕ;;;;

      ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΙΙΙΙΙΙ ;;;;;;; Ή ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΚΟΡΟΝΑΪΟ ;;;;

      ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ;;;;;

    4. Τι λες ρε paparapatrioti?? Ο ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ σου φταίει;;; Ο ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ παλεύει να σε σώσει όπως μπορεί στην Ελλαδιτσα όπως τη καταντησατε κάτι υποκείμενα όπως εσύ και οι ψήφοι που έδινες στα υπόλοιπα άχρηστα κόμματα κομουνιστη ανίκανε κηφινα κ φθονερε αμυαλε πλεονεκτη της δεκαρας

      1. Ξυπνά Βασιληηηη. Ξυπνά ανοητο πλάσμα. Ολοι ιδιοι ειναι, ολοι τα ιδια αφεντικα υπηρετούν και ο καθένας βάζει απο ενα λιθαράκι στην καταστροφή σου. Άκου, ο Κουλης προσπαθεί να σώσει την Ελλαδα!! Που ζεις κακομοίρη μου….ξεκολλήστε απο τα βρωμο κόμματα.

    5. Θα έπρεπε από την πρώτη ημέρα στοχευμένα μέτρα . αλλά ….
      Τώρα που ξέφυγε , ότι και να κάνουν δεν μπορούν να το σταματήσουν , θα κάνει τον κύκλο του και αν δεν τον κάνει τώρα θα το κάνει αργότερα . Πόσο ακόμη μπορούν να κλείνουν τον κόσμο μέσα ???
      Πόσο ακόμη μπορεί να αντέξει η οικονομία ??

      Τελικά πιστεύω ότι είναι να γίνουν ΟΛΑ αυτά …και το μόνο που είναι στο χέρι μας είναι να γυρίσουμε στον δρόμο Του Κυρίου

    6. Ο Μητσοτάκης ΓΙΑΤΙ δεν στέλνει μια συμβολική έστω βοήθεια στην Ιταλία ????
      Θα το βρει μπροστά του

      1. ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ SIEMENS ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ… ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ…

    7. Οι κανονικοί θάνατοι στην Ιταλία είναι γύρω στους 54.000 τον μήνα, περίπου 1800 την ημέρα. Αν εξαιρέσουμε τα αυτοκινητιστικά, λόγω μη κυκλοφορίας των πολιτών, άντε να πάμε στους 1700 θανάτους την ημέρα.
      Η ερώτηση είναι:τώρα με τον κορονοιό πόσοι είναι συνολικά οι θάνατοι; γιατί δεν παρουσιάζουν τα στατιστικά, ώστε να πεισθούν όλοι; γιατί αν είναι συνολικά γύρω στους 1700 την ημέρα, κάποιος βαφτίζει ασύστολα!!!

    8. αγωνιωδώς να βρω αποδείξεις για τους θανάτους στην Ιταλία και βρίσκω φωτογραφιες και βίντεο του 2013 που πολλοί τα παρουσιάζουν ως τωρινά. Ακόμα και οι Ιταλοί ενημερώνονται από την τηλεόραση και την κυβέρνηση αλλά κανείς δεν ξέρει προσωπικά κάποιον που αρρώστησε και πέθανε. Φορτώνουν όλους τους θανάτους στο κοροϊδοϊό ο οποίος πρακτικά δεν μπορεί να ανιχνευθεί με τα τεστ που κάνουν. Μεγάλη απάτη και τεράστια κονόμα, συν τα νεοταξιτικα μέτρα που παίρνουν.

      1. οι χιλιάδες νεκροί την ημέρα; Ανακυκλώνονται συνεχώς 2-3 βίντεο που υποτίθεται ότι είναι από το Μπέργκαμο και δείχνει κάποιους γιατρούς και καλά που λένε ότι δουλεύουν πολλές ώρες. Γιατί σαρεσει να τα καταπίνεις όλα αμάσητα;;; Η Κύπρος ήδη βάζει βραχιόλια με τσιπ. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται.

    Comments are closed.