ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ» 70 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Mitsotakiss

    Οι μάσκες (του κορωνοϊού) έπεσαν και οι ηγέτες των 27 κρατών-μελών της ΕΕ κατέληξαν σε έναν επώδυνο για τους ευρωπαϊκούς λαούς συμβιβασμό.

    Αν δεν ήταν η Ουγγαρία και η Ρουμανία να υψώσουν ανάστημα απέναντι στους δορυφόρους της Γερμανίας, δηλαδή Ολλανδία, Αυστρία, Δανία και Σουηδία τα πράγματα θα ήταν ακόμα χειρότερα.

    Τα χρήματα είναι λιγότερα από αυτά που ζητούσαν τα κράτη-μέλη ως επιχορηγήσεις, φτάνοντας τελικά τα 370 δις. ευρώ αντί για 500 δις. ευρώ και το χειρότερο, θα δοθούν τα μισά με δάνεια και «μεταρρυθμίσεις» μνημονιακού τύπου. Δηλαδή ξανά λιτότητα, αύξηση της ανεργίας, περισσότερες αυτοκτονίες.

    Φυσικά στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της Συνόδου ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε με τα… καλύτερα λόγια για το Ταμείο Ανάκαμψης.

    «Η Ευρώπη έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και κατάφερε να καταλήξει σε μια συμφωνία μετά από 4 ημέρες σκληρών διαπραγματεύσεων και μέσα από μια διαδικασία αμοιβαίων υποχωρήσεων και συμβιβασμών», δήλωσε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως η Ελλάδα θα λάβει συνολικό πακέτο πάνω από 70 δισ. ευρώ, τα οποία «θα διαχειριστούμε για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    Για να το… μαλακώσει κάπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «για την επόμενη 3ετία, πέραν των πόρων που έχουμε από το Πολυετές έχουμε ένα σημαντικότατο πρόσθετο χρηματοδοτικό εργαλείο, που θα χρηματοδοτήσει επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις».

    Αυτές οι «μεταρρυθμίσεις» είναι που θα πληρώσεις με αίμα για ακόμα μία φορά ο ελληνικός λαός.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Αν από τα 70 δις τα 10 δις πάνε σε εξοπλισμούς θα έχει κανείς αντίρρηση ???

      Αντίρρηση θα έχουν οι Ευρωπαίοι που δεν ξέρουν τι σημαίνει Μογγόλος.
      Αυτοί που πάντα μας θέλουν μικρούς.
      Και αυτοί που τα θέλουν σε επιδόματα.

      Λες και αυτοί που μας κυβερνούν δεν έχουν καταλάβει τι αξία έχουν οι εξοπλισμοί …..καλή ώρα τώρα

    2. Με τη φτώχεια που έρχεται συγχρόνως με τις Πρέσπες του Αιγαίου κ τους λαθρομουσαφιραιους του Κούλη
      η νδουλα του χαζοκουλη οδεύει σε εκλογικά ποσοστά Γιωργάκη Παπανδρέου.

    3. Που τα ειδατε τα μνημονια ρε ρεμπεσκέδες; πως θα παιρνετε μισθους και συνταξεις; που ολη μερα εδώ κανετε σχολια και δεν ξερετε τι σας γινεται βλακες,μια χαρα τα πηγε ο Κουλης τι βριζετε ρε ανόητοι;;; τα επιδόματα ξερετε να τα τσιμπατε,να πατε να δουλεψετε ρε αμα θελετε παραπανω λεφτα τεμπελχανάδες ,μιζεροι ανεπρόκοποι κυφηνες!!!

      1. που να δουλεψουμε ρε επιστημονα της ΝΑΣΑ..εχεις ξεχασει ποσο ειναι ηα ανεργια και οι περισσοτεροι που δουλευουν στον ιδιωτικο τομες ειναι απληρωτοι.
        Ο Κουλης που αγαπας και γλυφεις μας υποσχεθηκε πολλες, νεες, καλοπληρωμενες θεσεις εργασιας και η ανεργια ανεβηκε και αλλο και για να δειξει ποσο αληθινη ηταν η υποσχεση του εβαλε στο καταλληλο υπουργειο υπουργο ενα βιβλιοπωλη που παιζουντας κουτσο πηδαει απο κομμα σε κομμα ενω προηγουμενως τα εβριζε χυδαια.
        Που στο καλο ζεις…βγαλε τις παρωπιδες σου ή πηγαινε να δουλεψεις σε καμια απο τις οικογενειακες ΜΚΟ της αγαπημενης σου ΝΔ.

        1. Αυτά είναι δικαιολογιες να πας να δουλεψεις οικοδομη ρε εργάτης,πας; δεν πας ,να πας ρε στα χωράφια πας ; δεν πας να πας ρε σε ναυπηγειο πας ; δεν πας…εμαθε ο κωλος σου γραφειο και καρεκλα εε;

      2. Ποια επιδόματα ρε αρχινουδούλε ραγιαδαραίε καρπαζοεισρπάκτορα. ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΙΣ αρχιμ@λάκα πήραν οι τράπεζες από τον ενφια του κοσμάκη που ακόμα πληρώνει. Ο απλός κόσμος κρατικοδίαιτο βολεμένο τίποτα πληρώνει τη χασούρα των δήθεν επιχειρηματιών που χαίρονται τα κέρδη και μετακυλίουν τις ζημίες. Και τα καινούρια μνημόνια πάλι ως ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ στην Aegean, την Fraport, τα ΜΜΕ και στους υπόλοιπους κολαούζους του Μητσοτακέηκου θα πάνε.
        Όσο για το αν τα πήγε καλά ο γκαντέμης, κάνα παιχνίδι στο κινητό θα έπαιζε και τον ξύπνησαν στο τέλος να του πουν το αποτέλεσμα. Λες και του δίνει σημασία κανένας.

        1. Να πλενεις το στομα σου με χλωρινη πριν ξανα αναφέρεις το ονομα Μητσοτάκης ρε!!

    4. Διαβάζοντας όλα τα πικρόχολα σχόλια αντιλαμβάνομαι γιατί δεν υπάρχει μέλλον στον τόπο. Μας δίνουν λεφτά και γκρινιάζουμε. Τι θέλουμε τέλος πάντων. Νομίζουμε ότι όλοι μας χρωστάνε? Η Ευρώπη απέδειξε ότι και αλληλεγγύη διαθέτει και ωριμότητα στην αντιμετώπιση των κρίσεων.

      1. Όταν παίρνεις λεφτά από την τράπεζα,νομίζεις ότι στα δίνουν από αγάπη και από αίσθημα αλληλεγγύης?Αυτά που σου δίνουν,θα τα πληρώσεις διπλά και τριπλά.Έτσι και χειρότερα λειτουργεί η ΕΕ.Σου δίνουν εκατομμύρια,ενώ σε αναγκάζουν να δεσμεύσεις/πουλήσεις πόρους από τους οποίους,αν κράταγες σαν χώρα και δεν πούλαγες μπιτ παρά,θα μπορούσες να βγάλεις τα δεκαπλάσια σε βάθος χρόνου.Θα βγάλεις περισσότερα αν πουλήσεις τα πετρέλαια μέσω μνημονίου ή αν τα κρατήσεις εξ’ολοκλήρου και τα αξιοποιήσεις?Πόσα δις λες να έχει χάσει η χώρα απ’την ανεργία,τις αυτοκτονίες ελλήνων,τους μειωμένους μισθούς,την μετανάστευση ελλήνων,τις χρεοκοπίες μικρών επιχειρήσεων,πώληση εκτάσεων,φυσικών πόρων? κλπ κλπ.Σε είχαν δεσμεύσει για 99 χρόνια,τώρα βρήκαν την τέλεια αφορμή να σε δεσμεύσουν για άλλα 99 και εσύ νομίζεις ότι σε αγαπούν κιόλας
        Ο αρούλης είναι το μέσο δείγμα του λοβοτομημένου,βελάζοντος νουδούλου.Παιδιά,μην καταντήσετε έτσι

        1. Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι Νουδούλης. Είμαι δεξιός πατριώτης αλλά και φιλοευρωπαίος. Αναφέρθηκα σ’αυτά που μας έδωσαν οι Ευρωπαίοι. Δεν ανέφερα πουθενά το όνομα Μητσοτάκη. Βέβαια άμα κρίνω από τον τρόπο που συντάσεις το κείμενο αντιλαμβάνομαι ότι είσαι εντελώς αγράμματος και δικαιολογώ πλήρως την μη κατανόηση του σχολίου μου. Και να κάνω και μιά υπενθύμηση. Οι τράπεζες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Όταν δίνουν χρήματα τα δίνουν με σκοπό να αποκομήσουν κέρδος. Καληνύχτα!!

      2. Το “μας” καλά το είπες αλλά αφορά μόνο κομματόσκυλα, πλουσιόπαιδα και κυφήνες σαν και του λόγου σου. Σε “μας” τους απλούς ανθρώπους απλά έρχεται ο λογαριασμός στο τέλος για να ξεπληρώσουμε τα τοκογλυφικά χρεoλύσια.

        1. Πόσο λάθος τελικά μπορείς να είσαι. Θα ξεπεράσω τους χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό μου μολονότι δεν ισχύει κανείς. Για ρώτα με τι επιτόκιο μας δανείζουν οι Ευρωπαίοι και έλα μετά να μας πείς αν είναι τοκογλυφικό.

    5. Τα καλολαδωμενα ΜΜΕ κάνουν την δουλειά για την οποίαν χρυσοπληρωνονται από τα δημόσια ταμεία ωραιοποιοντας τα μνημόνια κ βαφτίζοντας λουτσο τον νέο πουτσο που ‘ρχεται
      Ο λαός στην εποχή της πληροφόρησης κ του ίντερνετ δεν έχει καμία δικαιολογία ότι παρασύρθηκε,δεν ηξερε .
      Όσο εκλέγονται κόμματα της συμμορίας του συνταγματικού τόξου το οθωμανικό χαρχαλεμα θα βαθαίνει….

    6. Δεν θα φέρει μνημόνιο ρε παιδιά,αφού οι νουδούλοι είναι πατριώτες και αγαπάνε τους έλληνες και την ελλάδα!Είπαμε,θα πάρει όλα τα πετρέλαια,θα πάρει την πόλη,θα διώξει όλους τους λάθρο,θα τιμωρήσει αμείλικτα τους υπεύθυνος για το έγκλημα στο μάτι,οι έλληνες θα τρώμε με χρυσά κουτάλια!Τι,όχι?
      Νουδούλοι,κάντε λίγο μπεεεε,παρέα με τα τσυριζόνια

    7. ειναι σιγουρο οτι στο Ελλαδισταν τα χρηματα θα τα φανε 5 οικογενειες..αμα η Ευρωπαικη ενωση δεν στειλει ελεγκτες και αμα δεν ξυπνησει το δικαστικο σωμα ζητω που καηκαμε

    8. Ο παπατζής τά κατάφερε μιά χαρά.Πρόδωσε καί βούλιαξε τήν Ελλάδα.Ολα αυτά τά εικονικά θεατράκια μέ τήν
      Αυστρία,τήν Ολλανδία,τήν Σουηδία καί τής Δανίας μέ τούς λεγόμενους “φειδωλούς”ήταν στημένα.Πίσω από τά παρασκήνια κουμάντο έκανε η φράου Μερκελ.
      Γιάννης Λάκων

      1. θα βαλουν εμπρος το μηχανακι και θα κοβουν χρηματα οπως κανουν οι χωρες που εχουν δικο τους νομισμα μονο εμας θα μας τα χωσουνε στο χρεος …σιγα σιγα θα ξεπερασουμε τα 500 δισ..οποτε θα πανε οι συνταξεις 50% και θα ζουμε με συσσιτια…

    9. ΚΥΡΙΟΙ Κ ΚΥΡΙΕΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΗΣΜΟΝΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΓΑΠ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ? ΠΕΡΙΠΟΥ 218 ΔΙΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΜΑς ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ?231 ΔΙΣ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΑΥΞΗΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ? ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ Ο ΦΟΝ ΜΑ ΤΣΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΦΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ 800 ΑΡΙΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ 45-50 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ -6,5 ΔΙΣ?ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΑΡΑΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΑΡΑΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ Κ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕς Κ ΚΥΡΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΡΑΒΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ

      1. Η Ελλάδα δεν μπήκε στο μνημόνιο επειδή είχε υψηλό χρέος. Μπήκε γιατί είχε υψηλό έλλεμμα και δεν την δάνειζε κανείς με βιώσιμο επιτόκιο. Την δάνεισαν λοιπόν οι Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ και μόλις μείωσε το έλλειμμα και απέκτησε πρόσβαση στις αγορές ομολόγων όπου δανειζόταν με πολύ χαμηλά επιτόκια βγήκε από το μνημόνιο.

    10. ΕΧΕΙ Ν ΠΕΣΕΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΚΑΙ ΛΑΙΜΑΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΥΠΝΟΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΟΠΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΨΥΧΑΚΙΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΝΩΝΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΗΣΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΚΑΙΗ ΙΣΟΤΙΜΗ !

      1. Ετδι οπως τα λες,ο ενας που πηρε το τσεκούρι και θεριζε (δεν τον δικσιολογω)τρελός,παράφρων,κτήνος και ο άλλος που σπο θεση ισχυος με γλώσσα αλητη προσπαθούσε να τρομαξει μδ απειλές κσι εκβιασμούς κσποιον που απλά ηθελε να κάνει το καθήκον του…. στο απυρόβλητο, γιστι;γιατι ετσι δουλεύει το πρόστυχο συστημα

    11. Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΜΑΣΕΛΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ, Ο ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΘΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΕΥΓΕ…

    12. εουτος μαλλον τα λεει ολα ετσι για εσωτερικη καταναλωση……. μονος του μαλλον εκανε συνεδριαση και τα αποφασισε……. δεν νομιζω οτι ειταν μαζι με ολους τους αλλους στις συνεδριασεις. πολυ φοτο με αλλους στο περιμενε με σταυρωμενα χερια σαν τον γερμανο καπο που περιμενει να ακουσει τα αποτελεσματα των αφεντικων του για να μιλησει στους εργατες του.

    13. το καλυτερο που θα μπορουσαμε να εχουμε ειναι να παραιτηθεις αχρηστε γκαντεμοπαιδο

    14. Εποχές μνημονίων ξανά με την ίδια συνταγή δηλαδή με τα μοσχοταϊσμένα ΜΜΕ να παρουσιάζουν το λαό σαν τοξικομανή που πανηγυρίζει για μια ακόμα …δόση. Το μόνο που φέρνει πίσω ο διακοσμητικός πρωθυπουργός-έπαρχος της αποικίας χρέους είναι μια μικρή παράταση ζωής στους φαληρισμένους επιχειρηματίες κολλητούς του στέλνοντας το λογαριασμό στα συνήθη κορόιδα…

    Comments are closed.